| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:41
- Nahlásit
už zase praží-hnus
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:42
- Nahlásit
Mucholabka
a ty tam máš s sebou nějaké psy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:43
- Nahlásit
makrel
to máš dobrý, já když cvičím, tak ještě přiberu, narostou mi svaly a vypadám tlustě i když cvičím s minimálníma váhama.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:43
- Nahlásit
Gerda
Cos to sem dala za ptákovinu??? Je to sice pro klustý, ale furt tam melou vo dyjetách Paka..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:44
- Nahlásit
kejtlin
však s tím cvičením je to právě někdy složitější. Kdyby mi šlo o to zhubnout hodně a rychle a nešlo mi o svaly, tak to umím, dát dolů za týden 5 kg, ale když chci, aby to nějakvypadalo, tak je to horší .
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:46
- Nahlásit
kejtlin
Co to kecáš? Tys byla v jílovém zdaleka nejkrásnější
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:46
- Nahlásit
makrel
tak já taky zhubnu, když nebudu žrát skoro týden, ostatně už jsem na to dneškem najela.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:47
- Nahlásit
kejtlin
tak to bych umřela, jak nemám sacharidy, tak omdlívám.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:48
- Nahlásit
makrel
jo, střídám je, někteří v bytě někteří venku. Ale venčit je stejně vozíme autem za město, chodíme akorát čůrat před barák. Sem tam se objevím na louce u smyčky. Ale často je tam vidět taková bílá pitbullka Sára, ta patří k nám.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
he?????????
tak to mi vyrazilo dech, gde si na to přišla proboha?
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
jak nemám sacharidy, tak omdlívám.
to já skoro taky
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:49
- Nahlásit
Mucholabka
no jsem si říkala, že Bělák by asi nebyl pro vás nejlepší. Přes louku chodíme taky někdy, Sáru jsme myslím ještě nepotkali.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:50
- Nahlásit
Biluška
21. srpence odpoledne. Už pracuju na propozicích a plakátech.
Se bude dít co a kde?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:52
- Nahlásit
Akky0Aime
Se bude dít co a kde?
Budou závody psů v plavání na 50,100 a 200 metrů. Ve Vrbové Lhotě (okr.Kolín, kousek za Prahou)
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:53
- Nahlásit
kejtlin
gde si na to přišla proboha?
Voko vidí, voko neni piča.. )))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:55
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Voko vidí, voko neni piča..
to sice není, ale asi ses špatně koukala nebo si mě s někým pleteš to zcela určitě.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:56
- Nahlásit
Voko vidí, voko neni piča..
hehehehehheheehehehe
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:58
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ale máš pravdu, Kejtlin vypadala dobře.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 12:59
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Voko vidí, voko neni piča.. )))
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:01
- Nahlásit
makrel
no, oni ti moji zmrdi mají volný režim a třeba Frizáka už se výchova skoro netkla...on do půl roku nevěděl co je obojek protože ho nechtěl a na sedni neslyší vůbec, jsem ráda že slyší aspoň na to jméno tak pro ně Bělák fakt není, oni chtějí běhat, sportovat a hýbat se. Předevčírem jsme je vzali s mužem k vodě na Benešov-Bucku a Frizína, byli jsme na nahato prootože tam nikdo nebyl a ti dva blbci se pokousali, když jsme usnuli na slunku.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:02
- Nahlásit
Mucholabka
no právě, v Běláku je milijón psů navolno bez přivolání, srny, PZ, důchodci a cyklisti. Odpoledne se tam snažím moc nechodit, leda když je zima a hnusně. To je tam prázdno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:04
- Nahlásit
Lola1
kam jste koukaly holky?
makrel
jak zhubneš rychle? mám pružnou kůži, hned se všechno stáhne zpátky, takže je mi jedno jak to bude vypadat.
|
Akky0Aime
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:06
- Nahlásit
Biluška
děkuji
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:09
- Nahlásit
makrel
jj, srny Zuzanky Bucku hrozně točí, ty potvory totiž nezdrhají ale koukají a ona je Lovec. Tam chodit jedině kdybych chtěla nějakého psa ničit takovou tou extrémní socializací. Maximálně tam zajdem když máme čas a jdeme na pivo. A je tam hafo lidí kteří mají jak říkáš psa na volno a přesvědčují mne o tom že nám jejich pejsek neublíží. Naposled jsem tam byla s Aginou před pár týdnama a i když nehárala, šlo za náma pár psů ve skupince, nadrženci nevychovaní. Ona je po matce tichá voda ale když dojde trpělivost, má projev svého otce.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:11
- Nahlásit
kejtlin
kam jste koukaly holky?
No to byl takovej celkovej dojem... Detaily jsem nesledovala, ani si nepamatuju. No ne, že bys byla vychrtlá tak, že bys mohla vycházet jen za bezvětří, nato tam byly jiné.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:13
- Nahlásit
kejtlin
jak zhubneš rychle? mám pružnou kůži, hned se všechno stáhne zpátky, takže je mi jedno jak to bude vypadat.
no třeba 3 dny jen meloun, nebo úplně pryč tuky a sacharidy, ale dlouhodobě to není zdravé hlavně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:15
- Nahlásit
makrel
co je zdravý na to kašlu, dobrá tedy, zakoupím meloun, díky.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:16
- Nahlásit
kejtlin
jenže pak to stejně zas nabereš, jak začneš jíst pořádně /to jsou takové ty diety na rychlovku do šatů třeba
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:17 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Mucholabka
jojo, to my si s Monty někdy připadáme jak blázni, jak lovíme svoje psy, aby nechodili ke psům, které neznáme a některé lidi to vůbec netankuje.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 13 Čec 2010 13:21
- Nahlásit
makrel
nenaberu, nebo ne tolik, chtěla bych tak 10kg shodit.bubu žrát minimálně.
|