Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4572 . 4573 . 4574 . 4575 . 4576 . 4577 . 4578 . 4579 . 4580 . 4581 . 4582 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:45
- Nahlásit

Gerda
a proč si nevem volno von?
proč? já ti to přesně řeknu... protože je idiot
Já ho fakt nechápu, mi to teď fakt připadá jako by mu mamka byla cizí a kdyby jste věděli co pro něho mamča všechno udělala, nebylo toho zrovna málo, takovou mamču jakou máme my, by nám mohl každý závidět

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:47
- Nahlásit

Baysha
že tam máte pracovního psa?
ale ne jenom jednoho, my tu máme děsně moc psůch...někdy choděj i z parku na náfštěvu za našima psama...tohle bude další pes do práce. Dneska je tu na náfštěvě eště jedna nudla, strašně svalnatej a picbumovitej bobík. Je děsně nařachanej, fakt chodící biceps )) A už kous fandu, kerej chodí jen někdy, ale taky je nudle.

Monty
brácha pude tam, kam ho mamka pustí. Když mu jasně řekne - promiň, synu, je mi blbě, zařiď si hlídání jinak, pomůžu, až budu moct, na to se už nedá moc nic říct, tim je vše daný.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:47
- Nahlásit

Gerda
já dneska potkala mimi od sousedky má štěně irského setra, jsem myslela, že jí dám do tašky a že jí ji sprostě odcizím

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:51
- Nahlásit

Gerda
no ono to asi bude i tím, že je mamka strašně moc hodná a snaží se každému pomoct a neumí říct ne, a někdo toho hnusně zneužívá jen je to o to hnusnějšía smutnější, že je to zrovna její syn

impact
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 12:54
- Nahlásit

Baysha
Gerda
já cu taky f práci čoklida!!!! gde to děláš, že tam máte pracovního psa?

Na tuto otázku Gerda zásadně neodpovídá. Normálně je ignoruje. Už to z ní doluju nějakej pátek a ne a ne vydolovat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:01
- Nahlásit

impact
dycky to tu napíšu, minimálně 3x už sem to psala. Dělám v reklamce, v parku máme vilu, u vily zahradu, na zahradě mnohopsa.

impact
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:10
- Nahlásit

Gerda

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:32
- Nahlásit

mamka před chvílí prodělala nějaký křečový záchvat bylo to děsné, jsem nevěděla co dělat
takže ještě jednou brácha pípne něco o hlídání, tak mu asi vpálím do ksichtu i to co nechci možná kdyby byl doma a viděl co mamka kolikrát teď po operaci zažívá, tak by se asi choval jinak

leyenda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:55
- Nahlásit

Monty
prosim te, bracha je snad dospelej a ma svou rodinu, tak at si ji vobstara,
nebo si zaplati pani na hlidani, ona jako spousta lidi bere jako normalku, ze babicka pohlida s chuti vnoucatka, puci penize, chatu a ja nevim co jeste...
Kdyz to jde a dela ji to radost, proc ne, ale udelat z laskavosti povinnost, to bych s nim vybehla, vyrid to s nim ty nebo tata, kdyz maminka neumi odmitnout

Gerda
je to pravda, us ste to pani psala, ja sem tu nova a vim to

to all
potrebuju poradit
1) jak se v Cesku zrusi pevna telefonni linka u Cs. telekomu
2) jak muzu v Cesku v dobe myho pobytu intronetovat na noutbuku abych se uplne nezrujnovala? Pac jinak nevim, jak se treba domluvime na setkani
3) tady mame vec zvanou LIvebox, za kterouzto platime cca 40 eu a mame za to intronet a zadarmo telefonovani po Evrope a USA a asi bysme k tomu mohli mit i televizi, ale tu nechceme. Existuje takova vjec u vas?

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 13:56
- Nahlásit

Monty
hele a nemůžeš se s hlídáním nabídnout ty?
Ale jako je pravda, že než jsem měla Lucku, děti jsem považovala za nebezpečnou chorobu, takže se za tu otázku i zároveň omlouvám

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:02
- Nahlásit

leyenda
paní bohužel neznám odpověď ani na jednu votázku

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:08
- Nahlásit

leyenda
technycky by ti to měla říct Bajša, bo tady sprovozňuje dementům intronéty na telefénu, tak by to zvládla aji tobě. Jako dyš tu má bejt, tak tu neni, dyš má zákas psaní, tak tu zas je...já nevim, je to děsnej rebel.

Monty
Jak píše lejenda, pořeš to s bráchou ty nebo tatik.

A to děcko pošlete ke mě, potřebuju umejt spáry f koupelně a vymejt všechny skleničky na logdrinky a ruka se mi tam nevejde. Aš to bude mít hotové, může jít drhnout parkety k davítkové, ta si furt stěžuje, že tam má asfalt.

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:10
- Nahlásit

Gerda
a pak může přijít ke mě, vyluxovat, umýt nádobí a uklidit. Ale až nebudu doma samozřejmě

kachna_
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:18
- Nahlásit

leyenda
jak se v Cesku zrusi pevna telefonni linka u Cs. telekomu
telekom patří pod outůčko, víc ti asi neporadim, vzhledem k tomu, že se už půl roku snažim o její zavedení, které visí, jak jsem zjistila jen na tom, že si dodavatelská firma blbě opsala moje telefonní číslo
tel: 800 123456
2) jak muzu v Cesku v dobe myho pobytu intronetovat na noutbuku abych se uplne nezrujnovala? Pac jinak nevim, jak se treba domluvime na setkani
co třeba vodafoun? našla jsem tohle: http://www.vodafone.cz/osobni/tarify_ceny/ceniky/d atove_tarify/pripojeni.htm a propojit přes blůtůčko? Ještě pani mrkněte, kde budete, jestli tam neni wifi zzdarma - to je to, co furt loví Gerda
add. 3 netušim, pochybuju, že by tu něco takovýho bylo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:20
- Nahlásit

Zakládáte gulak?

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:25
- Nahlásit

Biluška
Zakládáte gulak?
Ty nám hlavně pověz, co se u tebe děje, prosím tě...
Jinak do gulaku bych taky měla pár adeptů...

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:25
- Nahlásit

jbat
Jinak do gulaku bych taky měla pár adeptů.
já taky, zrovna tu řvou před barákem

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:27
- Nahlásit

makrel
já taky, zrovna tu řvou před barákem
já parchanty našich sousedů nad náma, to je neskutečný, co dokážou...

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:29
- Nahlásit

jbat
nad náma nemám nikoho, takže mi tak maximálně občas teče ze střechy do záchoda, ale všude kolem jich je plno, bydlím na nějakém moc plodném sídlišti

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:30
- Nahlásit

makrel
bydlím na nějakém moc plodném sídlišti
fůůůj bléééé, já se i bytnýho ptala, kolik dětí do 14 lét bydlí v domě. docela koukal. asi si myslel, že jsem pedofilka.

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:32
- Nahlásit

kachna_
nemám děti zrovna v lásce a nenechám mamču přes celou noc samotnou.

Gerda makrel
bože, vy chcete mít doma ještě větší bordel???

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:33
- Nahlásit

jbat
fůůůj bléééé, já se i bytnýho ptala, kolik dětí do 14 lét bydlí v domě.
u nás strašně moc a to máme jen 5 pater. Vono jim nestačí mít jedno, musí mít všeci 2-3

makrel
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:34
- Nahlásit

Monty
myslím, že to už ani snad nejde

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:36
- Nahlásit

Monty
makrel
ty si u nás byla na ňáký virtuální náfštěvě, že si taková zděšená? )))))))

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:37
- Nahlásit

makrel
myslím, že to už ani snad nejde
tak to by ses divila, ti jí pošlu a z toho nepořádku se dlouho nevzpamatuješ , pokaždé když jí má mamka na hlídání, tak pak uklízíme obě nevím jak dlouho

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:38
- Nahlásit

Monty
na to jsou dobrý takový pokojíčky... používají se v kynologii - když cvičíš s jedním psem, tak toho druhýho máš v takovým spešl pokojíčku... myslím, že je to dobrá vjec...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:39
- Nahlásit

jbat
Ty nám hlavně pověz, co se u tebe děje, prosím tě...
To fakt nemůžu zveřejňovat . Ne, že bych nechtěla, ale to by bylo o kejhák. V krátkosti - namočila jsem se do průseru s hodně velkýma hajzlama. V noci jsem to fšechno práskla policajtům a fčil doufám, že to fšichni ve zdraví přežijem

Monty
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:39
- Nahlásit

Gerda
ty si u nás byla na ňáký virtuální náfštěvě, že si taková zděšená?
ne to ne já jen jako, že asi potřebujete s lybičkou trochu poklidit

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:42
- Nahlásit

Biluška
ale to by bylo o kejhák
ježišikriste...
Mášenek to ví? ty vole Bilu... ofafrně...

Baysha
Člen
# Zasláno: 9 Čen 2010 14:44
- Nahlásit

leyenda
pevnou zrušíš nejlíp zavoláním na 800151515 nebo klidně i těch 800123456, je to fuk. máš v česku nějakou adresu? páč standartní postup je takový, že jim zavoláš, oni se tě snažej ukecat, abys to nerušila, gdyš nepodlehneš, tak ti přijde domů obálka s kódem, pak tam znovu zavoláš, přečteš jim ten kód a oni se tě znovu snažej ukecat ale určitě maji i nějakej postup pro případ, že bys adresu neměla...
co se týče infernetu, napiš víc, k čemu to chceš. jestli jenom na občasný kouknutí na stránky a mejl, nebo i na posílání velkých souborů, sledování videja a tak... od toho se to bude odvíjet

<< 1 ... 4572 . 4573 . 4574 . 4575 . 4576 . 4577 . 4578 . 4579 . 4580 . 4581 . 4582 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání