| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:33
- Nahlásit
makrel
hm, nevim, jakej mas vkus, neni osklivej, ale spis takovy intelektualni nez atleticky typ, osobne by mi na nem vadilo, ze je prisernej hypochondr, holku tam zahla v mori meduza, trosku mela reakci, par pupinku, volal vsechny mozny instance a strasne jsem ho pobourila, ze jsem se s nima odmitla bavit a ani nesla s malou k dochtoru
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Koukáte na míili? Já ne, plakala bych určitě...
jo, koukám.
Jedeš se mnou za Hankou chrtí a pak do Austrályje hlídat bratránka, bo je tam teď zima?
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
makrel
Lybičko určitě s tebou chci jet do srubu, kde se veče sedí ve vaťáku a na noc se musí topiti. Klidně pojedem k hance s chrtima, jesi tam má chladnějc, tak nejlíp hnet!! Bajša jede určo taky, pojedem jako slušný lidi. Myslim že mám dneska úpal, je mi katastrofálně blbě od žalutku, uš mám dva brufeny.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:34
- Nahlásit
Gerda
Koukáte na míili? Já ne, plakala bych určitě...
já taky nééé koukám asi po stopadesátýpátý na mý oblíbence Bredíčka Pitíčka a Džordžíčka Klůníčka
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:34
- Nahlásit
Gerda
Lybičko určitě s tebou chci jet do srubu, kde se veče sedí ve vaťáku a na noc se musí topiti. Klidně pojedem k hance s chrtima, jesi tam má chladnějc, tak nejlíp hnet!! Bajša jede určo taky, pojedem jako slušný lidi. Myslim že mám dneska úpal, je mi katastrofálně blbě od žalutku, uš mám dva brufeny.
jo, ona tam má možná i sních eště. Akorát by nám měla poslat adresu, kdyš nevíme, kde to je
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:36
- Nahlásit
makrel
určitě s tebou chci jet do srubu, kde se veče sedí ve vaťáku a na noc se musí topiti
hlavně jí na to neskoč v Rakovicích plakala jaká je jí zima
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:41
- Nahlásit
Gerda
makrel
prosim prosim vemte me taky do studenych kraju ja taky horkoi nerada.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:42
- Nahlásit
Gerda
jedu hnéééééééééét, sněží tam?????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:42
- Nahlásit
lucYnka XIII
dobře, můžeš s náma i s panem chlupatým, aby ho netrefilo
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:44
- Nahlásit
makrel
dobře, můžeš s náma i s panem chlupatým, aby ho netrefilo
dekuju on bude mocinky rad i ja jsem rada. Jestli pojedem az zacatkem cervence tak to uz mizna budu mit auticko tak muzem jit mym. Nevite kolik stoji navigace?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:44
- Nahlásit
lucYnka XIII
Nevite kolik stoji navigace?
takto nevím, já nemám, já se ztrácím i bez ní
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:45
- Nahlásit
holky já chci takydo srubu a do toho srubu fešáka atletickýho, intelektuála hypochodra nechcíííí.
zelenou míli jsem přepla na dannyho part´áky i když ten film mě moc neoslovil, jsem na filmy dost náročná, málokdy koukám na tv.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:47
- Nahlásit
lucYnka XIII
navigace od 1500-8000kč, mě je k prdu jsem se ztratila i s ní i když jsem několikrát i dojela.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:48
- Nahlásit
kejtlin
málokdy koukám na tv.
seš můj čověk, já sem tv nepustila snad rok, s přítulem koukáme na filmy v kompu a pohoda.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:50
- Nahlásit
achjo, lidi, hledám tu kvartýr v praze a mám z toho deprézi
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:51
- Nahlásit
A já mám deprézi, že se mnou nikdo nechce nikam jet o prázdninách. Jako vážně teď nemyslím Austrályji a chrtí Hanku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:51
- Nahlásit
Baysha
filmy si občas pustím ale jen v práci z dost velký nudy, měla jsem natrženou šlachu na noze, měla jsem nehodídí sádru 6 týdnů, tak jsem si myslela, že konečně shlédnu asi 60dvd které jsem si kdysi koupila a nenašla jsem si čas, ani za těch 6 týdnů co jsem nemohla skoro nic jsem se na ně nepodívala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:52 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
malinkaté Lajence nebylo dneska horko ani trošičku
Ajánkovi taky ne
Pomáhali mi zahradničit
Zbytek na rajčeti
Taky velcí pejsci byli venku
Jak jinak než u vody
Jedno Lilátko speciálně pro Gerdu. Uznejte, že je čím dál krásnější
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:54
- Nahlásit
Biluška
jezuský, ty sou kožíííííííí
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 20:57
- Nahlásit
Biluška
malý šoltyje sou úplně nejkrásnější, když jsou ještě menší tak vypadaj trochu jako ježek, oči jak mají k čumáčku a jak ho mají dlouhej, ale jsou tak sladký
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:00
- Nahlásit
Biluška
lilátko se zeleným okem je boží
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:04
- Nahlásit
Biluška
Pámbu s náma a zlej pryč! Lilátko u vody!
Lypka, Bajša, Lucynka
Děfčičky, jedem hnet, na co čekat! Hanka bude mít radost, eslivá k ní dojedem, což se nám nemusí podařit, ani dyš nám řekne adresu a budeme mít navigaci.
Co se filmůch týká, já náročná nejsem ani trošku, nejrači mám výbuchový a mlátičkový béčkový až céčkový filmy. Jediný, co eště nemůžu sou kameňáci, ale sem na dobré cestě koukaje na pojišťovnu štěstí.
Začal ohnňostroj jak sviňa, mařku kleplo, je to blízko,lekla sem se taky.
Helejte pipky, řekněte, dělám mařce dyjetní potravu, dyš sem jí rozmasakrovala hovězí kusofku, rozvařila s brokolicí a mrkvou, dala do osmi krabiček a do posledních dvou, kde už není moc masa, spíš jen vejvar, sem přidala namasakrovanou listovou zeleninu - číncké zelí ledový salát?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:09
- Nahlásit
Gerda
Helejte pipky, řekněte, dělám mařce dyjetní potravu, dyš sem jí rozmasakrovala hovězí kusofku, rozvařila s brokolicí a mrkvou, dala do osmi krabiček a do posledních dvou, kde už není moc masa, spíš jen vejvar, sem přidala namasakrovanou listovou zeleninu - číncké zelí ledový salát?
ne, to není dieta, ale zkus jí to dát třeba se nezesere.
a proč mě sebou nechcete do studených krajů? jsem skvělý navigátor.....
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:11
- Nahlásit
potřebuju vyhrát tři milijóny kurňa proč sou ty debilní byty f práglu tak drahý? a proč já kráva se stěhovala z brna???
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:16
- Nahlásit
vyhlašuju výjezdní zasenání klubu zimilek!
f zájmu řešení současné meteorologické a bytové krize navrhuju hromadný exodus za polární kruch a budeme bydlet f iglú. umějí vaši čokli tahat sáně?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:16
- Nahlásit
Gerda
no brokolice a ledovej salát moc dieta nejsou. Ona nemůže kuřecí? Já si pod dyjetním představuju kuřecí, rýži a jenom tu mrkvu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:17
- Nahlásit
kejtlin
a proč mě sebou nechcete do studených krajů?
protož si psala, že máš vedro ráda. Nemůžeš převlíkat kabát, jak tě napadne, to by v tom byl bordel
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:20
- Nahlásit
makrel
mám vedro ráda, ale jen u vody, protože se ráda ráchám ve velký vodě a v přírodě, jinak mě co by hypertenzní osobě moc dobře vedra nedělaj kolem těch 20 stupňů je na mě akorát, jsem se loni koupala ještě když bylo venku kolem 16 nad nulou
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:20
- Nahlásit
makrel
se musim kejtlin zastat, bo psala, že má vedro ráda akurát u vody.
eště ji teda ale budeme muset prověřit, neš ju se sebou vezmem
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 6 Čen 2010 21:21
- Nahlásit
Baysha
eště ji teda ale budeme muset prověřit, neš ju se sebou vezmem
to teda jo, měli bychom se zeptat nějakých světků, kolikrát nadávala na vedro
|