Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4554 . 4555 . 4556 . 4557 . 4558 . 4559 . 4560 . 4561 . 4562 . 4563 . 4564 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 10:56
- Nahlásit

čaudy, se fšichni jako vopalujete, mě serete, i když velký vedro taky nemusím, dlouho se vopalovat nevydržim, u vody jo, ale bez vody ne.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 11:15
- Nahlásit

ta svině fekatá mě rafla. Ale jak! hárá, je v nejepšim, jsem jí dala do kotce, jenže jsem nechtěla aby mi utekla, tak jsem tam chtěla dát ještě trám. Vona mi chtěla zdrhnout, tak jsem jí hodila zpátky, vona se vohnala a bylo to. Mám mezi kloubama díru asi 15 mm dlouhou a hlubokou na špičák. Bolí to jak sviň. Hejbat se tim dá celkem bez bolesti

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 11:18
- Nahlásit

zabiju jí. jsem jí teda jen skopala pod sebe

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 11:20
- Nahlásit

Co smoljak????????? Brej denek! Je vedro jako kretén, su zoufalé z té přetpovjědi. Zase sme celou noc nechrápali, mařena furt chodila, tak sme vybíhali ven, tam nic, jak sme přišli domki, zase chodila a mlátila kloubama do podlahy, koukala na mě zblízka, vynucovala si žrádlo, tak sem jí v půl čtvrtý se´řezala pantoflem, a pak už sme spali. Až do desíti. Termynátor už jí češe. Už asi pelichá. Hlasuju taky pro 25 max, su humřité, dnes vůbec nevylezu ven.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 11:20
- Nahlásit

kachna_a co mas za svinu flekatou,ze te kouse???

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 11:23
- Nahlásit

nemethova5
mi to udělala poprvý. Takovýho křížence

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 11:23
- Nahlásit

Gerda
Smoljak umřel

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 11:29
- Nahlásit

kachna_aha,no je nervni,bo hara,ale to se mi zatim,jak jsem mela fenu nestalo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 11:36
- Nahlásit

Baysha
dyš bude baldachýn se štyrma urostlýma černochama a pátej mě bude intenzivně vovívat a rozprašovat kolem vodu s vonnejma esencema, tak ti podepíšu 34 vejš nejdu
Dobrá, seženu ti baldachýn a štyry černochy a dohodnem se na 33 jo? 34 už je dost i na mě

Zuzunarosakova
Tak akce se ruší, nikam ho neposílej

All
Jdu otestovat kvalitu vody do rybníka, doufám, že uš se stihl ohřát

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 11:36
- Nahlásit

nemethova5
no mněteda taky ne a kdyby mě nekousla tolik, tak jí to tak hladce neprošlo. takhle jse m šla a
kontrolovat hybnost, jestli nevzala šlachu nebo kloub. když my máme k tomu nekastrovanýho psa a malý štěně. je echt mimo. zabiju jí.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 11:47
- Nahlásit

Nenávidím vedro, nenávidím vedro, nenávidím vedro !!!!!!!!!!!!!!
A můj pes taky, nechce dneska ani chodit. Takže máme po výletě. Na slunku s ním jít 2 hodiny, to by fakt nešlo. Takže budeme zalezlí avylezeme až večer do lesa, až to hnusné žluté kulaté zaleze. A klidně mě ukamenujte

gabifi
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 12:02
- Nahlásit

Biluška
Baysha
25 až 28. No, jenomže vono je v létě buď 15 s deštěm nebo 35.

makrel
nechce dneska ani chodit
golije se připojuje. Doteď déšť, vodteď vedro

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 12:04
- Nahlásit

makrel
já už včera Ivě říkala, že ty procházky budeme muset posunout na brzy ráno nebo pak na večer, že Monty a Filípek nemají vedra rádi a my taky ne

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 12:06
- Nahlásit

makrel
Jak je to dávno co jsi nadávala na hnusný déšť a chtělas sluníčko . Tak tady ho máš A nic nebude zalízat dokud nenasuším to seno Vypadá to, že večer by mohlo být

impact
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 12:36
- Nahlásit

Jsem se přežralaaaaaa.

A teď půjdu cvičit drezůru se vzteklejma ruslicema. Doufám, že je nepoblinkám...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 13:44
- Nahlásit

Gerda
to jsem rada, ze uz terminator cese urcite si vcera na tom mela tu krytku a ted se stydis to priznat

me boli desne v krcku fakt nevim kde se to vzalo a nebudu mit hnusnou andžínu angelinu. Jak muze v lete cloveka bolet v krku? nechapu

Skuby je taky z takoveho vedra na mrtvici jeste se svym srdickem.. Kdyz haraj feny je mu jedo, ze je vedro a lita a pak pribehne z vypoulenyma ocima a nemuze to udychat, blbec.
Co delate s hodne chlupatyma psa v lete, kdyz je horko? Ja ho obcas namacim nez jdem ven.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 13:45
- Nahlásit

Biluška
co voda v rybníce? až budu mít volno, jestli vedra vydrží, tak půjdu otestovat pískovnu, možná už v úterý mám před první noční takže přes den volno.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 13:47
- Nahlásit

lucYnka XIII
chlupatý psi se mi namáčej sami venku při prochajdě.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 13:48
- Nahlásit

lucYnka XIII
Mám angínu každý léto, jakmile je oteplí. Letos zatím nic. ťuk ťuk. Ani moc nevim proč, ale už jsem si na to zvykla

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 13:49
- Nahlásit

kejtlin
Voda v rybníce super, ale jsou tam mraky pulců. Fakt úplně černý mrak, jsem jich tolik pohromadě ještě neviděla. A hromadně se přesouvají a evakuují

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 13:51
- Nahlásit

lucYnka XIII
Maky a Trix
Na tydlety letní bolení by mohla v začátku, ale v úplnym začátku, jako pár chvil po tom, co ti to začne, pomoct hodně moc ultra extra echt gold silná máta.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 13:53
- Nahlásit

Gerda
Já beru lichořeřišnici. Kdysi dávno mi jí jedna bylinkářka doporučila na opakující se angíny a teď stačí kapat tři dny a mám klid. Mátu zkusím, tu miluju. Díky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 13:53
- Nahlásit

Biluška
na pískovně vídám malý rybky jak se vyhřívají v mělký vodě, pulce jsem tam snad ještě neviděla, ale je to dost velká pískovna.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 13:54
- Nahlásit

kejtlin
chlupatý psi se mi namáčej sami venku při prochajdě.
me nema kde, k rybniku ho tahat nebudu to on neda tak dlouhou prochajdu ve vedru. Leda bych ho vezla v kocare s klimatizaci a az u rybniku vypustila, ale stejne se nekoupe tak nic z toho

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 14:12
- Nahlásit

lucYnka XIII
můj se taky nekoupe. Chlupatý nějak extra není, ale vidím to tak, že budeme chodit na velkou procházku už tak v 6-7 ráno, pak jen vyvenčit a když tak zase až večer.Nebo přes den na horách někde jo, ale ve městě určo nee.

Alexa
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 14:19
- Nahlásit

SLUNÍČKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HORKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NÁDHERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

stavíme bazén už se těšim až se budou rochnit. S čoklema sem byla ráno teď se válej střídavě ve stínu střídavě ve vaničce. Když nebudete prudit možná vám sem dám večer videjo s dementíma

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:25
- Nahlásit

Sluníčkooooooooooooooooooooooooooo horkooooooooooo
nádheraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Akorát na cvičáku byli čokli nějaký zdechlý . Krom mých prdlých šoltyjí teda, těm je nějaké počasí putna a furt běhají jak blesci

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:29
- Nahlásit

Humříííla sem. Přetahali sme ynteryjérový dvéře vot kamarátky, aji stolek sme vzali, uš na ňom mám kvjětiny. Ale teťkanc sou asi moc v stíně. Ani procházet se nedá, mařka je dycky na začátku natšená, ujdem pár metrůch a je humřitá jak já. Půjdem ven aš kolem devátý. Snat už nebude vedro. Děcka, potřebuju pěkné kdytky do truhliku. Ale nemám ráda muškáti a pelargónyje. Chcu něco prímovnického, co obarví a pokreje celej truhlik a můžu to hodně zalejvat. Bude to na jižním balgoně, neposvítí na o přímý slu nko, ale bude to jakoby ve skleníku, bo na den zatahuju skla a šecko uzavírám, aby se doma drželo chladno. Takže co tam mám dát? Jako dyš to jinak nepud, tak tam nen muškát vrazim, ale rači bych něco pjěknějšího....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:52
- Nahlásit

myluju vedro.myluju vedro,myluju vedrooooooooooo
su úpa načená a můj pes též,leží se mnou celej den u rybníčku a vopaluje se,ani nejde moc do stínu ,přestože sem jí vzala slunečník Tak a ted mne ukamenujte
Gerda
. Takže co tam mám dát?
jako ven? zrovna sme se bavily ted s Ivankou,je načená bo má f truhlíku nějaký naprosto úúúžasný krásný bohatý vonavý kvjety za voknem..jen sem zapomněla jaxe menujou,ale dybys chtěla,dám ti na ní foun a můžete to probrat(jí řeknu že béš volat),má víc druhůch snat..

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:54
- Nahlásit

davidkova renata
normálně se jí prostě zeptej na to méno, ne? ))) Ses zase přismahla, viď ty jelimane bláznivej )))

<< 1 ... 4554 . 4555 . 4556 . 4557 . 4558 . 4559 . 4560 . 4561 . 4562 . 4563 . 4564 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání