Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4554 . 4555 . 4556 . 4557 . 4558 . 4559 . 4560 . 4561 . 4562 . 4563 . 4564 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 16:58
- Nahlásit

Gerda
normálně se jí prostě zeptej na to méno, ne?
jéééžiš já nevim..nějak jako vot S myslim..

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:03
- Nahlásit

Gerda
Ani procházet se nedá, mařka je dycky na začátku natšená, ujdem pár metrůch a je humřitá jak já. Půjdem ven aš kolem devátý. Snat už nebude vedro.
je to děs, že paní? my jsme dneska byli zalezlí celý den. Teprve se odhodlávám jít do lesa. Nevím, jak přežiju léto

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:07
- Nahlásit

davidkova renatacus,dnes jsem u rybnika nebyla,ale byla jsem se aspon projit,hajan se doma posral,ale totalne,zakvicel,prdl si a bylo vymalovano,jinak se s nema taky chystam zase k vode,am ted nocni,dnes jedu uz v osm,bo mi guvno jede.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:26
- Nahlásit

davidkova renata
..nějak jako vot S myslim..
Strom?

makrel
BUdem to dělat ouplně stejně jak vy pani, ráno pořádně, pak jen čůrajda, a až pozdě večer zas pořádně. Nebujte, za dva měsíce začne zase náš čas.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:33
- Nahlásit

nemethova5
,hajan se doma posral
tyvoe zas??
Gerda
Strom?
nějak jinak myslim..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:39
- Nahlásit

hele děcka,přišlo mi vod dežaví..to bé asi hodnej čék ten pán
http://bockova.blog.idnes.cz/c/142004/Rozhovor-s-M artinem-Krausem-nejen-o-psech.html
a pak eště todle,ale to tu možná už bylo.. s tim jedem myslim
http://moravskoslezsky.denik.cz/z_domova/pripravky -proti-slimakum-zpusobuji-psum-jistou-smr.html

jo a koukejte dežaví zvýšit karmu f prvním votkazu nebo si mě nepřejte!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:46
- Nahlásit

davidkova renatajo,uz zas!kdyby si aspon rekl,to von ne,to bude radsi jecet po aminovy jak krava!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:53 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

hele děcka...eště k tomu slimáčímu jedu,hlavně pro gerdu!
sem se ptala dežaví,že to asi nesypou jen tak po trávníkách na sídlišti a vona řikala,že u nich to sypali normálně před barák pod keře!!!!! tagže jako bacha!!!

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:58
- Nahlásit

davidkova renatato jako nemyslis vazne???????normos to sypou pod kere,jsou jako normalni,jako,jestli to nesezere naky cokl,nebo kocka,tak vis jaky jsou haranti?ty vole vsecko ochutnat??????

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:59 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

Gerda
davidkova renata

..nějak jako vot S myslim..
hele, nebyly to surfínie? to sou takový šikovný kytky - petúnie, surfinie a million bells

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 17:59
- Nahlásit

nemethova5
co je mi do harantů!!! navopak,,dyby to nějakej tak chtěl vochutnat..to by s tim přestali hned!

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:00
- Nahlásit

makrel
je to děs, že paní? my jsme dneska byli zalezlí celý den. Teprve se odhodlávám jít do lesa. Nevím, jak přežiju léto
Proč jako? Dyť je venku tak čany

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:01
- Nahlásit

davidkova renatajako me do harantu taky nic neni,ale pokus se votruje pes,kocka atd.,tak na to ty kun.y serou zvysoka,ale jak se otruje parchant naky maly,tak to by byl ficak,coz me jako dost sere,vsak vis.

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:03
- Nahlásit

nemethova5
nj, dyš na tom ti dementi výropci píšou, že to savcům neškodí... já bych si to přečtla a klíďo bych to pod ty keře taky nasypala, bo su tak blbá, že sem si myslela, že by to tam nepsali, dyby to bylo jedovatý

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:04
- Nahlásit

Gerda
BUdem to dělat ouplně stejně jak vy pani, ráno pořádně, pak jen čůrajda, a až pozdě večer zas pořádně. Nebujte, za dva měsíce začne zase náš čas.
ty jo já nevím, čím jsem starší, tím to vedro blběji snáším,právě špekuluju, že bych zorganizovala nějaký pobyt na horách, nějakou chatu pronajmout nebo něco. Na horách bude příjemně.U kámošky jsme měly normálně v srpnu večer vaťák

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:05
- Nahlásit

Bayshatak na to bych se prave nedivala,na etiketach se pise veci a polovicka z toho vubec neni pravda,radsi nic si nesypte pod kere,bo mate po smecce.

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:05
- Nahlásit

nemethova5
tak aspoň že to vim fčas

nemethova5
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:06
- Nahlásit

Bayshajak rikam do toho bych ruku do ohne fakt nedala.

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:07
- Nahlásit

Biluška
Proč jako? Dyť je venku tak čany
vy tam asi máte líp paní, bo jste skoro v horách a ještě na zahradě, ale tu mezi těma barákama je to vedro hnusné!

Baysha
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:09
- Nahlásit

nemethova5
ale jinač sem fakt měla za to, že výrobci jedovatost naopak dycky krutě přehánějí, aby byli krytí, dyby něco... dyk na každym blbym postřiku je že se má aplikovat po větru, v protiradiačnim obleku a plynový masce...
tývado dyby se tim fakt otrávil harant, to by měl výtrupce pjeknej průser a cáloval by jak mourovatej... bohužel čokl je dle zákona věc

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:09
- Nahlásit

Baysha
nj, dyš na tom ti dementi výropci píšou, že to savcům neškodí... já bych si to přečtla a klíďo bych to pod ty keře taky nasypala,
Já ne, páč jim z principu nevěřím Za á - musí tam být něco co ty slimáky zabíjí a to asi těžko bude bůhvíjak zdraví prospěšné jinému organismu. Za bé - si myslím, že fšechny tyhle sajrajty jsou rakovinotvorné a celkově odpudivé. Za cé - bysem přišla o zábavu gdyž mě haranti naserou, já je za trest pošlu sbírat slimáky a oni ječí, piští, navzájem se obviňují gdo už jich sebral víc a vřískají, že na takový hnus jakživo nesáhnou

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:10
- Nahlásit

makrel
vy tam asi máte líp paní, bo jste skoro v horách a ještě na zahradě, ale tu mezi těma barákama je to vedro hnusné!
No tak děte někam ven paní přece. To je jasný, že se nesmíte courat po sídlišti. Přijeďte třá sem, můžete sekat trávu a sbírat slimáky

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:11
- Nahlásit

Baysha
jj surfinie jsou hezky taky, mam 3 na balkone petunie jsem koupila na trznici a zapomnela je tam byly po 10kc, pak jsem je debil kupovala za55kc.
Fuchsie jsou taky pekne. Do tech podminek ( az nato zalejvani) co gerda popisuje snad nejlip kaktusy, nevim jestli nejaka jina kytka prezije v tehle vedrech zavrene skla. Ja mam kaktusyrada jsou hezky pichlave Mam jich hromadu, jsou to moji milackove.

Pak mam jeste balkone 6 balkonovych rajcatek, 6 okurek, 6 paprik, 2 normos rajcata, santu kocici, kapucinky aurcite jeste neco nevite proc mamka rikala, ze toho mam hodne?

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:12
- Nahlásit

Biluška
sbírat slimáky

proč sbírat? je posypte tím hnusem, co tu o nich píšou

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:14
- Nahlásit

makrel
proč sbírat? je posypte tím hnusem, co tu o nich píšou
K nám domů žádné jedy nesmí Tu se žije ekologicky

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:15
- Nahlásit

Biluška
sbírat slimáky
pani, ale doufam, ze tem chudakum pak neublizujete, ze ne? v ramci ochrany zvirat je aspon puste sousedce nazahrade

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:15
- Nahlásit

Vrátili jsme se z Odry a jsme živí nebo aspoň položiví

makrel
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:17
- Nahlásit

Monty
bylo vedro, co? my jsme se akorát prošli po lese před chvíli. Tam bylo příjemně.
lucYnka XIII
určitě je seká nebo topí

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:18
- Nahlásit

makrel
určitě je seká nebo topí
neeeeeeeeeeeee neeeeeeeeeeeeee tomu neverim.

Monty
Člen
# Zasláno: 6 Čen 2010 18:20 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit

makrel
no to bylo... malý se chladí na plovoučce pod PC stolkem, asi má toho vedra plné zuby

<< 1 ... 4554 . 4555 . 4556 . 4557 . 4558 . 4559 . 4560 . 4561 . 4562 . 4563 . 4564 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání