| Autor |
Zpráva |
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 15:13
- Nahlásit
pawLINka
Může mi něgdo vysvětlit, proč je nutné umět německy mluvit třá o AJC
Až povezeš kondomy do Berlína!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 15:18
- Nahlásit
Dáška
Může mi něgdo vysvětlit, proč je nutné umět německy mluvit třá o AJC
Až povezeš kondomy do Berlína!
))) mocinky blbááááááááá ))))
Tatínek mýho spolužáka začal obchodovat kdysi dávno s reklamníma předmětama, a v tý době ještě vůbec neuměl anglicky. Teda uměl jednu jedinou větu - the dog is under the table. Nic víc. Takže když mu přišel na jednání klient dřív než tlumočník, chvíli na sebe koukali a usmívali...a on, aby přerušil to trapné ticho, řekl svou jedinou anglickou větu, pročež nejdřív klienta vyděsil a pak k smrti rozesmál....od tý doby sou z nich docela dobrý obchodní parťáci...takže třá dyby pawlinka...v berlíně..nevěděla, kam s kondomama, může je dát ke psovi pod stůl.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 15:19
- Nahlásit
pawLINka
proč je nutné umět německy mluvit třá o AJC nebo o azylové polytyce?
asi chteji, abys umela mluvit nemecky o cemkoliv, to vis, na kase nekde v pohranici bys vystacila s par sluvkama
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 15:23
- Nahlásit
Dáška
Woe.
leyenda
na kase nekde v pohranici bys vystacila s par sluvkama
Nj, huž mlčím a jdu radši šprechtit.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 15:25
- Nahlásit
Gerda
))) mocinky blbááááááááá ))))
Já vím, však to brzo předvedu v praxi
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 16:15
- Nahlásit
Prasopes obecný:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 16:17
- Nahlásit
pawLINka
ty vade! Delinka! Fůůůj. Zmazanáááá.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 17:58
- Nahlásit
ste trapní bo furt píšete a já to nikdy nestihnu dočíst!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:36
- Nahlásit
makrel
ste trapní bo furt píšete a já to nikdy nestihnu dočíst!!!!!!!!!
přesně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale já vim jak na ně! pošlem je makat ke koko do práce,tam mai intronét přísně zakázanej,dneska to tu zrovna psala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 18:36
- Nahlásit
tak nás málem v lese sežrali komáři,fakt mazec hladkosrstí psi byli obalený i když se hýbali a chlupatí měli obalený obličej
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 19:09
- Nahlásit
Není tu někde gabifi?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:07
- Nahlásit
Tak sem pjekně nasratá vod zubáka Uvolnila se mi korunka a páč nešla sundat musela jí rozříznout a bude mi dělat novou, teď už s můstkem přes další zup a nejlevnější varianta je za 6 kolíků
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:09
- Nahlásit
cus decka,mazec v praci!hlavu mam jak patraci balon!!!!!!dnes byli tri testy,zitra bude sranda na lince,ale muzu rict,ze ta linka jede tak pomalu,ze u toho asi usnu!tam se nejede na vykon ale na kvalitu,sedela jsem v lavici s klukem,ktery je desny sprymar a hned jsem mu rekla,ze vedle nej na lince nebudu,pac co von dela tak asi hovno zrobim!jinak si asi budu pripadat jak kosmonaut,pac budu pripojena k lince a antistatickym naramkum!bo bych pry zrusila veskerou elektroniku,no zitra to bude sranda!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:23
- Nahlásit
nemethova5
no vidím paní, že si to užíváte, hezky běžte vedle toho kluka, aspoň neusnete
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:25
- Nahlásit
nemethova5
tam se nejede na vykon ale na kvalitu,sedela jsem v lavici s klukem,ktery je desny sprymar a hned jsem mu rekla,ze vedle nej na lince nebudu,pac co von dela tak asi hovno zrobim
To máš dobrý, já dělám brigádu na lince čtvrtým rokem a jak máš kolem sebe v pohodě lidi a zajedeš si tu rutiny, tak je to fakt fajn já jsem tam strašně spokojená.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:30
- Nahlásit
nemethova5
nevím jestli zítra budu s tou kámoškou, co mi nosí ty noviny z nabídkou práce, jestli jo, tak jestli bude v těch novinách něco nového, tak ti to vypíšu na email
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:34
- Nahlásit
nemethova5
tak to je fajn, pani, ze z toho mate takovy vesely dojem, to zni uplne jinak, nez ty predchozi zkusenosti, tak doufam, ze se vam tam bude libit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:42
- Nahlásit
Alexa
pjekně nasratá vod zubáka
ja mam momentalne tri deti na rovnatkach, tak se dovedu dobre vzit do vasich pocitu
Nekdo tu psal neco o akvariu, vite nekdo, jak dlouho zijou takove ty cervene rybky, jak se jim rika zlate? Ty uplne nejobycejnejsi nejlevnejsi akvarijni rybky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:48
- Nahlásit
Dáškahele,ale jen je skoda,ze jsem tam pres agenturu,jen doufam,ze budu tak dobra,ze by si me nechali jako kmenoveho zamestnance,pres agenturu budu mit maximalni vydelek tak devet tisic,jako fakt nic moc,coz me sejri a desne daleko jedu hodinu do prace,ale na druhou stranu,cisto,teplo,klid a fajn parta k nezaplaceni.
Montyjj,dnes mi psala,ja ji hned odepsala,jsem ji psala,at mi pise novinky.
leyenda
makrelno nevim,aby nas s tim sprymarem nevyhodili oba dva,protoze on dostal takovej zachvat smichu,jak sli kolem korejci,ze jsem se musela otocit a smat taky,je ten jeho smich dost teda nakazlivej!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:55
- Nahlásit
Děte spát, zítra se vstává ve 4.40!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:56
- Nahlásit
makrelja zitra vstavam o pul seste,no horsi to bude jak pujdu na ranni,to budu asi vstavat o pul pate!
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:57
- Nahlásit
nemethova5
ale jen je skoda,ze jsem tam pres agenturu,jen doufam,ze budu tak dobra,ze by si me nechali jako kmenoveho zamestnance,pres agenturu budu mit maximalni vydelek tak devet tisic,jako fakt nic moc,coz me sejri a desne daleko jedu hodinu do prace,ale na druhou stranu,cisto,teplo,klid a fajn parta k nezaplaceni.
Já co jsem dělala přes agenturu, tak mi platili celé jízdné,ale to je tak 6 roků zpět. Neproplatí ti apsoň část nákladů třeba?
Teď co jsem, tak dělám za minimální mzdu, ale je pravda, že se tam chodím spíš bavit a učit se do školy a taky mně to nemusí živit. Ale radši méně peněz, ale bez stresu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:58
- Nahlásit
Dáškaa kde presne a co na lince delas,jestli se tedy muzu zeptat a neni to tajemstvi.ja delam v pegatronu,dcerinna spolecnost asusu,budu vyrabet set-top-boxy.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 20:59
- Nahlásit
nemethova5
ta co ti píše ty emaily, jsem já
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:00
- Nahlásit
makrel
zítra se vstává ve 4.40!!!
si blázen?????
to budu mít ještě hlubokou půlnoc
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:01
- Nahlásit
Dáškahele velky prd!!!!jizdny mi neproplaci,ani nahodou,jen,ze budu mit bonus 500kc.za dochazku,pokud nebudu marod atd.,nejaky prasule za motivaci a nejake premie!takze cekam,az mi kamos posle na sveho sefa cislo na mobil,ze bych si sem-tam vzala hlidani,jinak to nevidim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:01
- Nahlásit
ty voe,tady chčije tak,že snad vodplavem na voru jak Noe ,su nasraté,du se svalit,nepište!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
du se svalit,nepište!!!!!!
něco novýho nevokoukanýho bys tam neměla????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:02
- Nahlásit
Montyaha,aha pardon pani,ja jsem mimo misu a po dnesku se ani sobe nedivim!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Kvě 2010 21:03
- Nahlásit
Alexa
něco novýho nevokoukanýho bys tam neměla????
chčije
stačí?
|