Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4473 . 4474 . 4475 . 4476 . 4477 . 4478 . 4479 . 4480 . 4481 . 4482 . 4483 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 11:49
- Nahlásit

Alexa
zatim fšici budou se rozcházet až tendle víkend
a už je zamluvenej i ten posledníček? Doufam že ne bledě modrej, ten z nich byl nejhezčí. Hlavně ať jim do toho víkendu trošku zarostou ty prdelky, jinak si je neveme vůbec nikdo.

leyenda
dyt mi vopatrujete terminatora
eště ne, zatim sou všecky u lucynky, hlídá je honzýk a pepýk.

Alexa
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 11:52
- Nahlásit

Biluška

Proč letos nekvetou?

Při obohacování půdy pro kosatce dávejte pozor na přehnojení dusíkem, rostliny na to reagují tím, že velmi málo kvetou a mohou jim žloutnout listy. Použití chlévského hnoje je naprosto nevhodné
Taky málo kvetou když se brzo posekaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:09
- Nahlásit

Alexa
To nehrozí, já nehnojím. Vůbec. Hnojí akorát moji psi, ale většinou trávník, do kosatců moc nechodí.

Taky málo kvetou když se brzo posekaj
To taky nehrozí, většinu jsem sesekla tak v říjnu-listopadu. Jeden trs jsem nějak opoměla a ten tam strašil celou zimu. Ten jsem uklízela až teprve když slezl sníh.

Si říkám essi to nemůže být tím, že na ně psi chodí čůrat. Kofi na ně chodí skoro pořád, protože jsou hned u baráku. On nikam dál nedojde . Ale to by snad uschly listy. Listy jsou krásné, zdravé, zelené, vysoké....ale květy nikde

leyenda
muzou mit nejakou nemoc? Nebo moc vlhko? Tady nemrzlo.
Co já vím. Asi můžou. Ale není na nich nic vidět. Žádné fleky na listech, nebo tak něco.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:10
- Nahlásit

a jako proč?

http://www.novinky.cz/domaci/201379-meteorologove- varuji-znovu-pred-bourkami-a-krupobitim.html

Monty
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:14
- Nahlásit

pawLINka
a jako proč?
protože nás počasí nemá rádo a pořád chčije

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:17
- Nahlásit

proč je zas hnusně a i nadále bude??????!!!!!!!!!!!
co je poctatnýho, drápalové?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:23
- Nahlásit

davidkova renata
proč je zas hnusně a i nadále bude??????!!!!!!!!!!!
Protože potřebuju vyprat (a hlavně usušit) asi tak milion věcí Včetně velkých - závěsy, batohy a ten pitomý koberec TAgže si můžeš být jistá, že bude hnusně dokud mi to fšechno nezhnije a nevyhodím to

co je poctatnýho, drápalové?
Sem měla ráno genijální nápad. Natřela jsem podlahu f kuchyni . Včil to schne a já co? Já nemůžu vařit . K obědu bude vánočka s máslem, k večeři vánočka bez másla . Sem genižální, mám spoustu volnýho času

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:31
- Nahlásit

Biluška
mám to ještě ženyjálnější - nemusim ani natírat podlahu. Dyš mám hlat, zavolám mamince, co vařila, maminka řekne - přijď si, tak du a vemu si ten nejvěčí kastrolek, co mám.

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:33
- Nahlásit

Gerda
škoda, že bydlíte tak daleko, taky bych si chodila s kastrůlkem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:34
- Nahlásit

davidkova renata
co je poctatnýho
alexa prodává pudlata a fenku si nechává, já se pokouším vyhubit zemi balíčkem shnilýho masa co jsem zapomněla ve vypnutým mrazáku a děsně smrdí přes veškerou pomoc žumpy a mojí snahu, leyenda sklidila a snědla košík třešní, gerda nemá chladič a nemůže do nosálova a biluše má volný čas.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:36
- Nahlásit

Jsem uvažovala, že založím nové téma, ale nechci zase číst dohadování, tak to dám jen sem.

Už jste viděli, jakou Gappay nabízí novou výcvikovou pomůcku???

http://www.gappay.cz/index.php?id=cz/katalog-produ ktu/obojky/silonove-reflexni/stahovaci-lanko

Já škrcení ocelovým lankem bohužel znám už pár let ze cvičáku, kdy si to ženský, co cvičí na zkoušky, dovezly od Glisníka. Super věcička. Pséka přiškrtíš, a pak poslouchá.

Známá fenku přiškrtila tak, že upadla do bezvědomí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:37
- Nahlásit

Gerda
To dělám opčas taky. Jenže jenom opčas, mám to daleko. Ještě vždycky říkávám "mami mám strašný hlad na játýrka, nebo na plněné papriky" . Aby jako bylo jasný,že nechci koprofku

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:39
- Nahlásit

Biluška
Aby jako bylo jasný,že nechci koprofku
Tss, koprofka je mé nejoblíbenější jídlo. Mňam.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:40
- Nahlásit

pawLINka
Už jste viděli, jakou Gappay nabízí novou výcvikovou pomůcku???
To sem ještě neviděla. Jak to fungá? Škrcení je mi jasný, ale to to má ten pes na krku furt a když tak ho přiškrtím? Nebo vybalím z kapsy drát a namotám mu ho kolem krku? Si myslím, že by to nemuselo být špatný na psa ve rvačce. Ale jak se znám tak když by se mi čuby servaly tak drát bude bůhví kde, jenom ne na jejich krku

kachna_
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:40
- Nahlásit

kejtlin
zkus ten vocet, klidně do otevřenýho. Hele a nemáš aktivní uhlí do filtru na akvárko? To se kdysi taky dávalo jako pohlcovač pachů.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:43
- Nahlásit

Biluška
No ženský na cvičáku si to dovezly od toho Glisníka (figurant) a probíhalo to následovně:

Cvičili se psem a když udělal nějakou nepřesnost, tak ho začali škrtit. Když na obraně neposlechl, tak ho začali škrtit. Pes to měl na krku po celou dobu výcviku. Bezvadná věc, fakt.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:45
- Nahlásit

pawLINka
Cvičili se psem a když udělal nějakou nepřesnost, tak ho začali škrtit. Když na obraně neposlechl, tak ho začali škrtit. Pes to měl na krku po celou dobu výcviku. Bezvadná věc, fakt.
Kde chybí intelingence musí holt nastoupit síla

kejtlin
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:46
- Nahlásit

kachna_
aktivní ani pasivní uhlí nemám, topím plynem a v akvárku mám pěnový fitr.
vocet jsem dala do misky a vložila ho do mrazáku.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:47
- Nahlásit

Biluška
No joo, ale jak ti psi potom hezky cvičili a skládali zkoušky. Přesně podle nejmodernějších trendů.

A přesně proto jsem se rozhodla na zkoušky necvičit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 12:57
- Nahlásit

pawLINka
No joo, ale jak ti psi potom hezky cvičili a skládali zkoušky. Přesně podle nejmodernějších trendů.

Nj, lidi jsou holt svině.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:00
- Nahlásit

pawLINka
To je nějakej blbej vtip?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:05
- Nahlásit

pawLINka
a to je kravina.dyk to přeci takhle dělat nemusíš!! tak asi nevyhraješ MS f ííípu,ale to málogdo..by mě zajímalo kam až "lidi" zajdou aby si nahonili tričko a předvedli se psem "kýžený" výkon bezchybně..taky se dostanu do prdele,naštěstí je mi to fuk
gerdáááááááááá
průser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! máme vážnou a seryjozní nabídku ject na slovencko

pawLINka
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:07
- Nahlásit

davidkova renata
dyk to přeci takhle dělat nemusíš
To já vím, ale tak nějak si říkám, že nechci, aby můj výkon byl srovnáván s těmi, co ho dosahují těmito metodami.

Třá změním názor až budu mít jednou ščeně, třá taky budu chtít mít nějaký zkoušky. Prozatím mě baví cvičit jen tak, aby mě psíci poslouchali a abychom se zabavili...

impact
Není to vtip, je to tady už pár let, ale už je to tak proslulé, že to nabízí i Gappay.

impact
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:09
- Nahlásit

pawLINka
Tak kruci řetízkáče jsou zákonem zakázaný a tohle se normoš prodává? Hajzlové, omotat kolem krku a konec smyčky pověsit na kliku.

argosek
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:10
- Nahlásit

davidkova renata

zajímalo kam až "lidi" zajdou aby si nahonili tričko a předvedli se psem "kýžený" výkon bezchybně..taky se dostanu do prdele,naštěstí je mi to fuk

copak? bicovani nepomohlo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:11
- Nahlásit

impact
řetízkáče jsou zakázaný? Sem myslela, že na zkoušku právě pes nic jiného mít nesmí?

impact
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:14 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Biluška
Ty já mám dojem, že to zapínání na stahování je označeno jako týrání. Na nestahování mít můžeš.
Edit.:To nemůžu najít, ale někde jsem to četla.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:15
- Nahlásit

argosek
copak? bicovani nepomohlo?
nevim,na žádný ííípo zkoušce sem nebyla ani to nemám v úmyslu,dle mýho je to šaškárna ad absurdum
Biluška
řetízkáče jsou zakázaný
sou předepsaný,ale nesměj bejt na stahování

makrel
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:16
- Nahlásit

Kejlin
tak ti budu konkurovat,rozbila jsem v kuchyni zdechlé vajco, bléééééééééé

Gerda
Člen
# Zasláno: 26 Kvě 2010 13:17
- Nahlásit

pawLINka
Tss, koprofka je mé nejoblíbenější jídlo. Mňam.
MŃáááám je to nejvíc nejlepší jídlo na světě, milákuju jí ze všeho nejvíc a umim jí staršně dobrou. Jedinou věc, co umim dobrou. Někdy ti jí uvařim.

davidkova renata
průser!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! máme vážnou a seryjozní nabídku ject na slovencko
průser to je, tak daleko nedojedu ani já ani knedlíček. Notabene furt nemá chlaďák.

<< 1 ... 4473 . 4474 . 4475 . 4476 . 4477 . 4478 . 4479 . 4480 . 4481 . 4482 . 4483 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání