| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:20
- Nahlásit
jbat
mistral nam bori strechu, lame stromy, nici zahradku, kone vynerveny, neda se vylizt z baraku, i na silnici je to dost nebezpecny - na okreskach padaj vetve a stromy, na dalnici prevrhly kamiony
fakt blby, me z toho navic jeste vzdycky boli krcni pater a hlava, myslela jsem, ze si zvyknu, ale ne, je to horsi nez PMS
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:21
- Nahlásit
BrendaBenji
theodor je taky moc krasnej a ladi ti ke kalhotam
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:23
- Nahlásit
leyenda
no to je jasnéééé ))
a ten větřík to musí bejt docela hnus, to vám nezávidím paní teda
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:24
- Nahlásit
BrendaBenji
jedna moje Emilka
a já vás měla za slušnýho čéka..
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:27
- Nahlásit
davidkova renata
ale vždyť jste si jí určitě všimla paní, když jste byla u mě na kečupu
ale ste si určitě myslela, že není moje, co? A je a je a je teda vlasně byla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:27
- Nahlásit
BrendaBenji
Pani, vy ste tu fakticky chyběla, vopravdu! Když se kupujou terminátoři, to se neukážete, ale jak můžete vytáhnout svou hnusnou nebošku Emílii, tak to jooooo, to ste tu jak na koni! Hat je ale pěknej, tak přátelsky vás obtáčí...
Smithky sou agresivní, ne?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:28
- Nahlásit
davidkova renata
a já vás měla za slušnýho čéka.
dyt taky je slusnej cek, zapominate, co ma za fenu? Budouci matku zihanych klidnych dobrmanu jiz prenatalne vykastrovanych? Nam f Arabiji utrhaj ruce
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:38
- Nahlásit
leyenda
jupíííí, my budem vlasně bohatýýýýý
Gerda
já se zjevuju vždy v pravou chvíly )))))
Emilka nebožka byla Brachipelma Emilia a agresivní nebyla páč jsme se řídily radami vy víte odkaď ))))))) jen měla strašně veliký žuby. Na ochranu si taky jen třela chlupatej kaďák
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:40
- Nahlásit
Gerda
S teodorem to bylo tenkrát ještě v pohodě, ale teď už mám občas strach o své žilní proudění, má sílu jak bejk, hat jeden....
A víte že se hadi venčej? )))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:44
- Nahlásit
BrendaBenji
agresivní nebyla páč jsme se řídily radami vy víte odkaď
že se nestydíte kousat pabouky do nosu! Se pak nedivim, že se drbou na zadnici.
A víte že se hadi venčej?
vim, my venčili Václava v práci na otáčecí židli. Ale bylo mi docela nepříjemný, dyš se zapíral, aby líp držel, von má fakt sílu jak bejk.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:48
- Nahlásit
Gerda
pani vy jste strašný jelito )) poplival jsem si televízu ovocným čajem
my Teodora venčíme ve vaně on si tam tak plove
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:48
- Nahlásit
BrendaBenji
A víte že se hadi venčej?)))
a jak to delate aby netahal, kdyz ma takovou silu?
taky rada votamtud? a mate doufam original a zdravyho hada
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:50
- Nahlásit
leyenda
jasné je to hat s pépé a používámě halti, to je jasné ne. Pani vy máte ale otásky ))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:51
- Nahlásit
čus žumpizny, co se probírá? Gdo má jaký hady? Sme v práci měli pětimetrového hroznýše Ernura a čtyřmetrovou hroznýšici Duglobik. Oba byli bekaní a neměla sem je ráda.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:53
- Nahlásit
BrendaBenji
no jo, sem este nigdy nemela hada, tak se nedifte, ale nakyho si poridim, uvazuju vo anakonde, myslite na ni trojku halti?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:55
- Nahlásit
Biluškaneměla sem je ráda.
a proc ne?
Hele, zacni balit psy, posli je hned do Arapskejch zemi, budes desne bohata
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:56
- Nahlásit
BrendaBenji
jasné je to hat s pépé a používámě halti, to je jasné ne
to je f pořátku, tim mu nemůžete ublížit. Takže je to úžofka, dyš plove? Nebo je to pleva? Zrno tone, pleva pluje, proto také plevou sluje...
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:56
- Nahlásit
Biluška
a nenetahoval se ten hat podél vás? To byste mohla mít problém........jedna paní takhle spala v posteli s hadem a on vždycky spal stočenej do klubíčka. Pak najednou začal spát narovnanej podél paní a ona s ním šla k doktorovi a on jí řek, že už si jí měří, jestli by už byla jedlá a vešla sše do něj to je pak jasný z čeho je přísloví "hřeje si hada na prsouch" )))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 14:58
- Nahlásit
BrendaBenji
už si jí měří, jestli by už byla jedlá a vešla sše do něj
)) ste mocinky blbá pani )))))))
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:00
- Nahlásit
leyenda
asi tak no
Gerda
je to užofka červená Elaphe guttata, prosím
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:02
- Nahlásit
Gerda
nejsu, to ta paní, já s Teodorem teda rozhodně nespím )
Máte FB paní?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:07
- Nahlásit
leyenda
Hele, zacni balit psy, posli je hned do Arapskejch zemi, budes desne bohata
Právě jsem se tam dočetla. Tímto žádám Gerdu, aby okamžitě delegovala toho svého kamaráda ať sežene nějakého šejka. Jdu psům balit batůžek . Dám jim tam želvičku a fšechny posílám nejbližším letadlem
Essi se Arabové bojí pinčlíků tak su fakt zvědavá co budou říkat na Lilátko
BrendaBenji
a nenetahoval se ten hat podél vás?
ne, ale jednou na mě syčel jako když uchází ventilek. Od náklaďáku
Jednou jsem kvůli němu evakuovala celý barák - asi dvacet dětí a dvacet psů
Fšichni ostatní jeli na tábor a já tam zůstala sama samičká s celou stanicí přírodovědců na krku. Úplně sama teda né, sem měla ještě k ruce mentálně postiženého Františka co tam chodil uklízet. A zrovna v téhle době se ten sviňácký had naučil otvírat svoje terárko. Kolegyně mu to tak jaksi zašprajcla smetákem a ujistila mě,že prý neuteče. A že kdyby utekl tak mám zavolat Vojtu (to bylo největší dítě z hadového kroužku). Jsem si Vojtovo číslo uložila mezi nejdůležitější čísla, hned vedle hasičů a sanitky . Tři dny dobrý. Pak přišly děcka do kroužku agility. Plný barák děcek a malinkých psů (všechno jorkšíři, bišoni, šoltyje a tak podobně). Dvě malé holčičky šly na záchod, vzápětí přiběhly celé f šoku a ječely "Libooooo, Libooooo, na záchodě je hááááááát" První tři vteřiny sem promarnila tím, že jsem měla infarkt. Pak jsem evakuovala barák, ale fakt během pěti vteřin. Děcka jsem vyhazovala dveřma, psy i oknem. Normálně jsem je házela (v přízemí teda). Páč představa jak mi hat před očima žere šeltičku mi teda moc dobře nedělala Zamkla jsem barák, rozestavěla jsem hlídky kolem oken (páč byli otevřené), aby nám ta bestije nezdrhla a volala jsem Vojtovi. Volala jsem tak hystericky, že přivalil na kole ještě dřív než jsem položila telefon. Odvážně vlezl do baráku a gdyž se dvě minuty nevracel tak jsem děcka vyslala pro hasiče (jsou hned vedle, o pár baráků dál). Pak se Vojta vrátil a v ruce držel asi tak patnácticentimetrového slepýše .
Prej ani nebyl náš, bůhví jak se v tom baráku vzal. Ale od té doby jsem odmítala zůstávat na baráku sama, radši jsem taky jezdila na tábory
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:09
- Nahlásit
BrendaBenji
je to užofka červená Elaphe guttata, prosím
tyjoooo to sou krasny druhový (nebo rodový? Nebo jaký??) ména, a my sme vobyčejnej homo sapyjenc. Až se příště narodim, chci bejt brachypelma, budu bydet u mamky v domku, a tam jí strašit.
Máte FB paní?
mam... Vy ste byla ta, co mi teď psala?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:11
- Nahlásit
Biluška
su fakt zvědavá co budou říkat na Lilátko
ty vado, myslim, že ho budou uctívat jako svého nového arabského boha....rozhodně nikdy nic takovýho nemohli vidět. Vyděláš děsný prachy. Zabírám si 50%.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:16
- Nahlásit
Gerda
jo a Pawlínku jsem taky našla )))) Takže si mě laskavje votklikněte, jinak s váma neka )))))
Ty by sis chtěla třít řiť?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:19
- Nahlásit
BrendaBenji
jak jako našla? To nejsme ynkognyto? Už si tě teda kliknu - jak řikam, samá kačena.
Nechtěla bych si třít řiť, já bych rovnou napadala, byla bych strašně rychlá a měla bych legrandu z toho, jak lidi ječej, dyš zdrhnu z domku.
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:24 - Změnil/a: BrendaBenji
- Nahlásit
Gerda
já su strašnej detektíííf )))
No jo ale to byste byla agresívní jedinec se vztyčenym prostředníkem a jele byste vite kam (.....a na dovolenou to neni )) Tam by vás ty roupy přešly
|
BrendaBenji
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:29
- Nahlásit
Tak čus děfčata já jdu dom ))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:34
- Nahlásit
BrendaBenji
jak dete dom, dyš sme zrovna f kontaktu? ))))))))
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 15:35
- Nahlásit
|