| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:51
- Nahlásit
nemethova5
ono se mu to zmensuje,nekecam,fakt zmensuje!!!!j
tak to je super
kachna_
já ci taky mimi
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
makreltaky si myslim,ja mu to porad hladim a foukam mu na to a mazu mu to,jako je to fakt splasklejsi,no je mozny,ze to je nejaky zanet,co chce vylezt ven.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
kachna_
Špiče je doma
Už?? ˇAž zejtra, ne? A jak se teda menuje?
davidkova renata
eště tam bylo jak nějaký asi smažky přivázali za auto asi další smažku a vlekli ho 4 km!!! lidi to popisovali,že z něj lezli kosti,na prdeli neměl žádný maso a tak prostě.Sice zatim eště žije,
hele řekla bych, že i když budou zprávy plný takovejhlech informací, aji s vobrázkama, nikoho už to nevyburcuje. A asi ani nepohorší. Vidíš to každej den, v každejch zprávách něco takovýho je, už se jen předháněj v tý pykantnosti, co kdo udělal eště hnusnějšího než minule. A pak už i to, že ti někdo vytáhne z baťohu portmonku, přijde jako velká výhra, že tě vlastně u toho nepovláčel za autem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:54
- Nahlásit
Gerda
hele mě jen zarazila ta ožaloba..za omezování svobody,gde to sme??
okamžitě číhni to rotvíkú na mymyna...se poeáš!! sou skoro tak slatký jako ježek s ušima .-))))))))))))))
nemethova5
,fakt zmensuje
už se ta smůla prorthla,pani!!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 19:58
- Nahlásit
davidkova renatahele mimina od ati nadhera!!!takovy tloustoucci puclicci,no ja doufam,ze protrhla!jak s praci,tak s hajanem,furt mu to mazu,tak jen doufam,ze to upa zmizne.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:16
- Nahlásit
davidkova renata
megera
ta to není ale si blízko
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:21
- Nahlásit
davidkova renata
hele mě jen zarazila ta ožaloba..za omezování svobody,gde to sme??
mě dycky zarazí v opčanskym joudovi, dyš chceš někoho obžalovat z podvodu, musíš mu dokázat úmysl. A tu míru úmyslu už zvažujou yndyvyduelně soutci nebo orgáni. A tak jednomu vlastně nedokážou oumysl, že vot lidí vybral prachy na zálohy na služby a zdrch, ale jen špatný podnikatelský záměr, což zase nic tak děsnýho néjni - no a bóže, tak ste přišli vo pár prachůch, se neposerte, no. Takže jesi někoho někdo uvláčí za autem, je ti doufám jasný, že to je omezení svobody osobní, bo von chtěl jet třá v loďce!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:29
- Nahlásit
Gerda
že to je omezení svobody osobní, bo von chtěl jet třá v loďce!
no tak to potom samosebou jo! sem to ale nedoftipa..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:33
- Nahlásit
davidkova renata
sem to ale nedoftipa..
tak až ti daj vybrat, zvol něco, co bude ku prospěchu i vostatním, aby se nemuseli koukat na tvý vykoštěný pozadí rozmázlý na sélnici mezi rýhami kol tůrujícího automobilu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:35
- Nahlásit
Gerda
aby se nemuseli koukat na tvý vykoštěný pozadí rozmázlý na sélnici mezi rýhami kol tůrujícího automobilu.
šiš tak to ale nevim...budu se muset poradit tadyk na foře jak na mne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
přežrat a nechat zatloustnout. To tě spolehlivě zabije.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:47
- Nahlásit
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/destive-obdobi-nek onci-prset-bude-i-v-cervnu-pocasi-preje-houbarum.h tml
Bože, za co mě trestáš ?!?!?!?!?!?
ty nízké teploty mi nevadí (spíše naopak, horko nemám ráda), ale ten déšť !!!!!!!!!!!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:48
- Nahlásit
cusik drahousci,
objevuje se mi moznost koupit autiko skodu fabii kombi 1.2 Ambiente, r.v 2005, najeto 40 000km, ted mu konci leasing a majitele chtej nove auto, co myslite jit do toho?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:49
- Nahlásit
Monty
ty nízké teploty mi nevadí (spíše naopak, horko nemám ráda), ale ten déšť !!!!!!!!!!!!
tak tak, horko nemusim, ale nemuselo by furt chcat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:50
- Nahlásit
čus žumpice, Amazonka právě odjela pá . Su smutné, asi budu brečet
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:53
- Nahlásit
Biluška
ty brdo to to uteklo, dyt se pred chvili narodili
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:54
- Nahlásit
jdu spát tajtrlíci. Zítra se fstává v 5.30!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:57
- Nahlásit
makrel
Brou noc
Já jdu taky chrnět, jsem dneska nějak unavená... ani kávy mi nepomohly
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
no jo, už je jim devět týdnů
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 20:59
- Nahlásit
makrel
Zítra se fstává v 5.30!
chyba!! zejtra se fstává ve 3.45!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jako dycky !!!!!!!!!!!!!!!
Gerda
přežrat a nechat zatloustnout. To tě spolehlivě zabije.
tyvoe,ty si drsná!! jakobych uš byla mrtvá..
lucYnka XIII
taky sem se před chvílí narodila a jak to uteklo
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:01
- Nahlásit
lucYnka XIII
Pani, vůbec vás nechci nějak demotivovat nebo něco takovýho, ale vězte, že kombík už je trošku větší auto, u vás se parkuje dost blbě, co sem si tak zkusila s maloknedlikem, jak se budete trefovat do těch malejch mezer vokolo sebe, budete se muset různě vrtět, votáčet, vytáčet, kroutit oudama v různejch úhlech, než se trefíte (simvás neberte mě úplně vážně, hodnotim vostatní řidiče podle svýho nebohýho řidičskýho umění), aby vás pak ty končetiny nebolely...ale stejnak víte nejlíp sama, jak se vám řídí vjěčí auto, jak se vám s nim manipuluje.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:10 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
Gerda
no prave ze fiabia kombi je pidikombik, proto o nem uvazuju, jeste bych mela koupit renault laguna combi a to je dvakrat tak dlouhe auto fabuska je fakt prte je vocumuju na ulicich si urcite kazdej musi myslet, ze jsem zlodej aut, bo chodim a prohlizim si auta
edit - dala bych si udelat parkovaci misto pred domem krz ztp a stejne se hci stehovat, budu hledat bydleni se sirokymi parkovaimi misty a ja mam stejne v planui neparkovat, vudycky zastavim a nekoho poprosim at mi zaparkuje
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:12
- Nahlásit
lucYnka XIII
možná, jestli by to šlo, že byste v něm zkusila pojezdit, ale máte recht, určo je mnohem menší než laguna, to je velkovůz.
Jedu domki, snad už ta schůze skončila, abych na ní nemusela.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:15
- Nahlásit
Gerda
možná, jestli by to šlo, že byste v něm zkusila pojezdit
si ho prece nerozflakam nez ho koupim
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:18
- Nahlásit
leila
Schválně kdo to je?
Samík?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:36
- Nahlásit
Biluška
rychle ti to vyrostlo, toz koukni na predchozi stranku kdo to je?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:40
- Nahlásit
leila
No dyť říkám, že Samík
|
leila
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:44
- Nahlásit
Biluška
jo ahá odpověď byla na druhé straně nu teď při večeru, ještě když jsem se zamotala do tvého webu , ale zdařile opravuji ))
Jinaku budeou cvičit nejspíše pod mojim vedením, tak snad ti to děcko nezkazím tuná ( http://duvi.rajce.idnes.cz/23.03.2010_Opava_Katmaj acke_derby/ ) najdeš více fotek Samíka Ale jsou to náhody ti povím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:49
- Nahlásit
leila
, tak snad ti to děcko nezkazím
Essi jo tak tě strašně zmlátím a pustím na tebe Pumu . Co Pumu, Megeru na tebe pustím, ta tě srovná sama
teď při večeru, ještě když jsem se zamotala do tvého webu , ale zdařile opravuji ))
Prosím tě, eště tam napiš, že Porťa je umístěný. Amazonka už je taky pá Bude agilitit v Katmaji v Opavě ,tu švýcarku jsem nakonec odmítla, budu mít Amišku (teď Ejmy) pěkně na očích A dej tam nějaké aktuálnější fotky štěňátek,ju? Jsou na rajčeti. Jo a odkaz na rajče tam taky dej . Kuji.
Jo a ještě jsem ti zapoměla říct, že máš u nás vodítko. Si ho nechala v Hlučíně, tak jsem ho vzala k nám
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2010 21:57
- Nahlásit
Gerda
Je to Baty.
|