| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 08:57 - Změnil/a: leyenda
- Nahlásit
Dobre rano a pokud jsou tu nejaky Janicky, tak vsechno nejlepsi k svatku
Tady je krasne a navic volno
(ted doufam, ze jsem se nepriradila k pipinam )
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:01
- Nahlásit
leyenda
Tady je krasne a navic volno
(ted doufam, ze jsem se nepriradila k pipinam
Já hlasuju pro!
Já chci taky krááásnýýý počasí. Včera byla výjimka a dnes je zase už hnusně. Ale mega moc hnusně.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:03
- Nahlásit
Bré deň.
Je mi líp jak včera, ale stejně jsem ráda, že jdu až na odpolední.
U hokeje jsme včera žrali pivní pséky a mám hrůzu jít na záchod. Ale budu muset. To bude boleeeeet.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:04
- Nahlásit
leyenda
(ted doufam, ze jsem se nepriradila k pipinam )
No to ses teda přiřadila . Pět minut s tebou nemluvím
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:05
- Nahlásit
hm, tak to sem asi taky vřiti
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:10
- Nahlásit
Pumpa
No to si teda piš.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:19
- Nahlásit
Biluška
No to ses teda přiřadila . Pět minut s tebou nemluvím
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:21
- Nahlásit
hele holky, jak je vedle ta diskuze na téma Bachovy kvjety, co to je ?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:22
- Nahlásit
Děcka, zajímavá diskuze tu: http://ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/916360/ko mplexni-reseni-co-s-preplnenymi-utulky
Já se do takových diskuzí většinou nehrnu a ani je upřímně moc nečtu, ale překvapilo mě, že tam je i pár rozumných názorů...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:22
- Nahlásit
Pumpa
jdu se kouknout
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:27
- Nahlásit
pawLINka
Nestíhám, udělej mi výcuc těch rozumných názorů prosím
leyenda
uš s tebou mluvím, ale dej bacha ať si to nějakýma nemístnýma poznámkama o počasí zase nepoděláš
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:29
- Nahlásit
Pumpa
http://vladimirturecek.sweb.cz/16.html
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:32
- Nahlásit
Pumpa
pawLINka
Já se do takových diskuzí většinou nehrnu
zastavam tenhle postoj taky, ono jako je to svudne vymenovat si anonymne
po netu radikalni nazory, ale houby platne, co si budeme povidat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:37
- Nahlásit
Biluška
To né, každý máme jiné kritérium na rozumné názory. Navíc některé jsou v tomhle státě hodně scifi.
Třá aby byli všichni psi čipovaní a někdo to pravidelně kontroloval...
Ke konci diskuze se to samozřejmě zvrhlo ve válku PP a bezPP, jak jinak...
Nejlepší hlod ale byl, aby se psi z útulků prodávali vietnamcům.
Přemýšlím nad názorem, aby se staří a nemocní psi rovnou utráceli... Na jednu stranu souhlasím - proč zachraňovat psa, u kterého to nemá budoucnost (i tady se takových pár objevilo). Ale podle čeho tohle bude někdo rozhodovat? Vždyť já jsem taky před rokem brala z útulku starou fenku a jak omládla...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:38
- Nahlásit
leyenda
Asi tak... Někdy tyhle diskuze čtu, ale nepíšu tam...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:44
- Nahlásit
pawLINka
Někdy tyhle diskuze čtu, ale nepíšu tam.
Taky tak, casto je radsi ani nectu, nekdy je tezke se udrzet a nenapsat
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:45
- Nahlásit
Nevíte někdo o nějaké chovce hovawartů? Ideálně, kde odchovávají zlatá štěnda a budou mít nějaký vrh v blízké budoucnosti...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:45
- Nahlásit
pawLINka
Třá aby byli všichni psi čipovaní a někdo to pravidelně kontroloval...
No a k čemu to bude? Mám z útulku několik psů s PP (tři). První byla Brambůrka - útulek za tři roky nezjistil, že je tetovaná. Já jsem dohledala chovatele (ten již mezitím zemřel, chov převzala jeho dcera, vůbec netušila, že jejich odchov je v útulku) a pak majitele. Ten zapřel, že by někdy vůbec měl psa. Jakéhokoliv. Podle toho v jakém stavu se dostala Brajka do útulku bylo jenom dobře, že ji nechtěl
Druhý je Arman. Ta samá historka - útulek si tetování sice všiml, ale netušil kam by se měl obrátit a tak dál, tak to nechal plavat. Chovatelka nic netušila, majitel mě poslal do prdele i se psem. On ho nechce, páč mu ten kretén dáví kachny a slepice (u foxe teda dost s podivem, takový mírumilovný pejsek ).
Dotřetice Gozérka - začátek stále stejný, majitele jsme nedohledali, páč poslední majitelka tvrdila, že psa prodala. POchopitelně neví komu. Asi sympatickému fousáčovi Každopádně už psa zpátky nechce, přece není její, je prodaný.
TAk k čemu jim to tetování je? Majitel je úplně s klidem vyhodí tak jako to dělají dnes. V případě, že je někdo dohledá prostě bude tvrdit, že mu pes utekl. Za to ho nemůže nikdo nijak postihnout. A příště si dá majzla, aby už se pes do útulku nedostal a nemohl mu ho nikdo vrátit
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:48
- Nahlásit
pawLINka
Já bych byla taky pro utrácení neumístitelných psů. Co je to za život, smrdět od deseti do patnácti let v útulku a pak umřít stářím.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:49
- Nahlásit
Biluška
Asi sympatickému fousáčovi
Šiš, si toho Mášenka taky trochu vycvič, né?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:51
- Nahlásit
Biluška
Jj, všechno má svá úskalí...
Já třeba taky nemám psy čipované, to přiznávám...
Ono má všechno svá pro a proti a myslím si, že stejně ať se udělá opatření jakékoliv, tak se jím budou řídit slušní lidé a hajzlů, co mají plné kravíny se to týkat nikdy nebude...
Proto je to scifi.
Ještě by mě zajímalo (nemám s čipama vůbec žádné zkušenosti) - dá se v tom registru přepsat majitel?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:54
- Nahlásit
impact
Já bych taky byla pro, ale co je neumístitelný pes???
Já bych byla i pro utrácení psů, kteří jsou agresivní. Ale zase stejný problém - co je agresivní pes? Pitbull, který nemá rád jiné psy? Třá ten fox, který zadáví každou slepici nebo kočku?
Tohle všechno je prostě taky scifi...
A třeba Emilka, kterou jsem babičce před rokem brala... Ženská v útulku mi říkala: "Tu si neberte, ta je stará a dlouho tady už nebude. Furt jenom sedí a čumí." A hle - Emilka omládla, lítá jak torpédo a je v pohodě. Kdyby to mělo být na pracovnici toho útulku (podotýkám, že je to děsná kráva), tak by ji utratila.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:56
- Nahlásit
Tak huž jsem vypsala svůj názor a můžu se na to vyprdnout. Ale radši jsem to napsala tadyk než anonymně v diskuzi anonymů na ifauně.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:57
- Nahlásit
impact
leyenda
áha :eek musím to tedy Clarkovi pořádně vysvětlit...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 09:58
- Nahlásit
impact
Voe, zaskočila mi snídaně.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:00
- Nahlásit
Děcká, sice vedu monológ, ale musém se pochlubit. Máme 4 selátka.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:03
- Nahlásit
pawLINka
(podotýkám, že je to děsná kráva),
Překvapivé u útulku v KM, že?
Máme 4 selátka.
A já si myslela, že jsou to picbumi a pinč.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:07
- Nahlásit
impact
Překvapivé u útulku v KM, že?
Nj, tam to prostě lepší nebude.
A já si myslela, že jsou to picbumi a pinč.
to jsou možná tak prasata a né selátka. Kurňa, musém stáhnout tu včerejší fotky Deliny, jak se vyrochnila v tom bahně...
Máme majinkatý selátka na výkrm. Nesmím se nad něma ale moc rozplývat, páč jsou na ten výkrm. Ae jedna sviňka je tak pěkná, že jsem Lukáša nahlodala, abychom si ji nechali na chov.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:07
- Nahlásit
impact
Píšu snad něgde "cvičenému fousáčovi"? Mášenek je cvičenej tak dokonale, že včera odmítl poslouchat o praseti Karkulce . Pořád řval "já žádné prase nechcu" a já jsem mu říkala "dyť ti to chci jenom říct" a on zase "jasně, dycky když mi o nějakém čoklovi řekneš tak ho pak máme doma"
pawLINka
[i]Ono má všechno svá pro a proti a myslím si, že stejně ať se udělá opatření jakékoliv, tak se jím budou řídit slušní lidé a hajzlů, co mají plné kravíny se to týkat nikdy nebude...
Proto je to scifi. [/
i]
Přesně tak. Slušný člověk se o psa stará i bez zákonů. Hajzl co je má v kravíně je tam bude mít dál a zákony vesele obejde jako to dělá doteď
|
impact
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2010 10:11
- Nahlásit
Biluška
Pořád řval "já žádné prase nechcu" a já jsem mu říkala "dyť ti to chci jenom říct"
Chudááááááááááááááááááák.
pawLINka
A bude sviňka chodit na srazy?
|