| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:15
- Nahlásit
davidkova renata
Si ho vem.
Biluška
Bych sypala, ale asi taky kalili. Nikdo mi ještě neodepsal.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:15
- Nahlásit
Biluška
mám puchýře i na puchýřích
tys byla dycky megaloman a uš nevíš jaxe zviditelnit!!! ,furt musíš mít něco ekstra!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:17
- Nahlásit
ahoj, dorazila jsem ze cvičáku, ráno chcalo, ted´ je vedro, ale odevšad se to mračí, mám noční tak bude chcát večer, ale psy koupat nebudu, by byli jak bahňáci jestli teda bude chcát, v případě, že je vykoupu, tak zcela spolehlivě.
Dáška
to bych se taky učila biologii, jenže z jaký knihy? pro gymnázia, základní koly, obecně střední školy, odborné školy.....
Biluška
trek jako mazec a puchýře na puchýřích to znám a velmi a upřímně tě lituju.
nemethova5
pani to bych se posrala z tý práce...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:20
- Nahlásit
impact
Bych sypala, ale asi taky kalili. Nikdo mi ještě neodepsal
Pořád samý výmluvy Gdyž nigdo nepřijde tak budeš trénovat imaginárně, aspoň si to procvičíš
davidkova renata
tys byla dycky megaloman a uš nevíš jaxe zviditelnit!!!,furt musíš mít něco ekstra!
No to víš,hlavně, že se zviditelňuju , je jedno jak
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:21
- Nahlásit
Biluška
Jasněěěěěěěěěěěěě. Celá nakřivo a ještě nabok.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:24
- Nahlásit
impact
Celá nakřivo a ještě nabok.
Pro mě za mě, ale asi se ti bude dost blbě dělat vlevo vbok . Ale když chceš....
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:26
- Nahlásit
Biluška
Šiš, vlevo v bok? Ta naša skupina je zatím ráda, že to dokáže jít vedle sebe, aniž by si skákali po hlavách. Ne tak vlevo v bok.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:27
- Nahlásit
kejtlin
Jelínek, Zicháček. Doporučuju.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:28
- Nahlásit
Dáška
díííky, snad ji někde na netu seženu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 12:28
- Nahlásit
děcka,gdo je z Prahe...koukejete dyby něco
http://www.cz-pes.cz/sos-detail-3143-q-Vipet
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 13:14
- Nahlásit
oooojéééé, huš su nažratééé, maryje se unavila žraním morkové kosti, teťkonc opočíváme. Ale asi pudem ven, ne? F telce dávaj jen kobru jedenáct, to mě neba. Ne, není to kobra, je to volfůf revír. Ale rozamundu pilcherovou nedávaj! A přitom to mám tak ráda! Hlavně dyš je to německý a menuje se to třá Píbjěch s korunkou. Pamatujete si na Knihovničky večerůch pot lampou? Naše babička na tom frčela a já pak hnet po ní. Všecky séryje sme měli. A u kámošky na hauzbótě sme to četli celý prázdniny.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 14:05
- Nahlásit
Gerda
já sem tetkonc čučela na Manón Lesko..se mi líbí..a hlavně bysme toho Nezvala potřáli do naší veršovací fory na czpsu bo tomu to taky celkem šlo
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 14:36
- Nahlásit
Dáška
dikes za typ na biologii, ja bych to asi htela pristi rok taky na zemedelce zkusit. Jen je skoda, ze neni obor kockologie to by me vic zajimalo nez kynologie, asi budu zkouset specialni chovy, jsem truba, ze jsem si nepodala prihlasku uz letos
kejtlin
drzim palce budem kdyztak spoluzacky i kdyz v jinem oboru
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 14:51
- Nahlásit
lucYnka XIII
nemám šanci udělat přijímačky vůbec se neučím.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 14:55
- Nahlásit
v Ostravě svítí sluníčko
kejtlin
co ty víš, třeba je uděláš já jsem se třeba na maturitu vůbec neučila a udělala jsem to za osm a že bych byla nějak chytrá to se říct nedá
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 15:04
- Nahlásit
Gerda
Ale rozamundu pilcherovou nedávaj! A přitom to mám tak ráda! Hlavně dyš je to německý a menuje
právjěéé sem dokoukala něčí sen na barandovjéé
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 15:12
- Nahlásit
Hopla...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 15:12
- Nahlásit
Monty
já se na matutu taky neučila a udělala jsem z 5ti předmětů s jednou trojkou a to jen proto že postřikovač N800 nikdo nikdy neviděl a byl v osmi otázkách a já si ho vytáhla, ale byla jsem ve škole v té době, ted´ jsem 13let po škole.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 15:32
- Nahlásit
kejtlin
ale určitě to hravě dáš budeme ti držet pěsti
kdy je děláš? ať vím, kdy mám na tebe myslet?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 15:35
- Nahlásit
Monty
dělám je 15.6. ve 12.30hod a 14.6. je dělá kamarádka, která mě k této akci přemluvila a též se neučí,tak to prej taky nedá tak pojedu s ní, abych věděla jak se tam jede, bo jsem kretén co se týče cest.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 15:38
- Nahlásit
kejtlin
ok, to si budu pamatovat, kámoška má zkoušky v ten den
bo jsem kretén co se týče cest.
tak to nejsi sama já zabloudím, kde jen můžu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 15:40
- Nahlásit
Monty
já zabloudím, kde jen můžu
u mě je bohužel jedno jestli tam jedu poprvý nebo podesátý, prostě si nepamatuju cesty.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 16:43
- Nahlásit
Nazdar broucííí, huš ste vyvenčený? My dorazili z velkoprochajdy v lese, čubky sou řádně utahaný, musely se cachtat v potoce. Je děsné dusno, musela sem hned z lesa skočit do sprchy. Za chvíli dem s kámošema na véču, tak si dám jen malou svačinku. Kdo uš je naučenej?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 16:55
- Nahlásit
Gerda
já jsem nasraná, protože za hodinu a půl jedu na noční
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 17:02
- Nahlásit
kejtlin
jo holka, tak to chápu, to je jasný. Kdy přijedeš? Musíme se sejít u aleksy, přivezu ti tam toho terminátora.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 17:05
- Nahlásit
Gerda
vůbec nevím, dělám pořád zkurveně víkendy, snad dojedu někdy v červnu....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 17:24
- Nahlásit
su veeelmi nasrané ,pochopitelně opjet začlo svítit slunko dyš sem se vypravila na debilní túru do Šárky páč do tý chvíle bylo úúúpa černo ,uš mi to sere!!!!!!!!!!!!!!!!!! jedině todle mi krapet udělalo radost
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/201046-sla vnemu-toreadorovi-projel-byci-roh-krkem-a-usty.htm l
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 17:28
- Nahlásit
davidkova renata
Fuj, ty woe. Tak to je nářez.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 17:28
- Nahlásit
Orijent hlásí slunečno Konečně, asi po měsíci vylezlo svítítko na dýl než pět minut Stihla jsem posekat zahradu. Akorát poslední dva metry čtvereční nemám, páč jsem přejela krtinec a asi se zohl nůž, nebo co, prostě to neseká. Budu muset Kuglerku odvézt do sekačkové nemocnice .
Jdu ještě vyplevelit kedlubny, to bysem mohla do příštích deštů stihnout
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2010 17:30
- Nahlásit
impact
Tak to je nářez
dobře mu tak,sráčovi ,doufám že dostane nějakou šikovnou sepsi dyš uš nezdech hned! nenávidim takový z*rdy
|