Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4446 . 4447 . 4448 . 4449 . 4450 . 4451 . 4452 . 4453 . 4454 . 4455 . 4456 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
malinka
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:26
- Nahlásit

davidkova renata
sem to říkala, že ho posílám a že musíte čekat

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:41
- Nahlásit

makrel
muzes prijet grilovat ke mne, mam spoustu dyjetni na kameni ugrilovany
potravy

davidkova renata
vona tě pumpa bije jo?
pani, napadlo me, ze se toho negdo chyti
mlati me elektrycka pumpa, budu radsi rikat cerpadlo
asi je na me naky vysazeny, mlati jen me

tak ja zas jdu pokracovat, sem stejne prisla jen kliknout tomu LucYnky
psikovi

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:44
- Nahlásit

leyenda
ste hodná pani, ale taky bydlíte trošku na blbým místě

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:48
- Nahlásit

makrel
tak co Filípek? Monty je KO a spí
a u nás blázinec pokračuje

makrel
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:51
- Nahlásit

Monty
taky je OK, my jedem později, až po 19. tak mám ještě čas

Monty
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 17:54
- Nahlásit

makrel
tak když je OK, tak to je na tom dobře
aspoň máš klídeček a nemusíš se honit

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:00
- Nahlásit

Alexa
Gerda má smolíka
Šak mňa to taky pěkně štve. Jednou tam čék v dobrý víře pozve kamarátku s plesnivou poseronkou a vona mu za to vyfoukne vobrázek f časáku!!! PS: stejnak bysme se tam nedostali, ale svést to na ní snat můžu, ne?!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:16
- Nahlásit

Alexa
už sis koupila toho čokla????? jsme tam všici co byli na stupínku -

jupííííííííííí..eště ne bo sem si fspomněla aš dyš měli tady zavříno uš..hnet f pindělí,aš se budu prtínat,tam ale letííííím
Gerda
Šak mňa to taky pěkně štve
musíte se víc snažit,pane spráfče!! hele ale mohla bys to f práci naskenovat a fláknout to vedle né???

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:23
- Nahlásit

davidkova renata
snažila sem se. Likvidovat soupeře. Ale sou to nezmaři!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:27
- Nahlásit

Gerda
Ale sou to nezmaři!
nebuj,příště vymyslíme něco údernějšího!!
ympaktééééééé
hele nechceš do lynyjí s Máfou nevěstu?? číhni jak je mu podobná

je f Troji f Praze aš pro ní pojedeš

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:35
- Nahlásit

davidkova renata
Ty vado! Stará Máfová! )) No jo! Nebo jí může vzít kejtlin, až pojede pro tu krysici. A kekejtlin pro ní dojede biluše, bestak ráda jezdí dálky.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 18:39
- Nahlásit

Gerda
Nebo jí může vzít kejtlin, až pojede pro tu krysici. A kekejtlin pro ní dojede biluše, bestak ráda jezdí dálky.
no a máme příděl dobrých skutků pro dnešek opjet vičerpán,můžem se jít svalit..

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:11
- Nahlásit

davidkova renata
já uš sem svalená a teť sem normálně usla, dyš vařim maso.

impact
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:19
- Nahlásit

davidkova renata
Jestli ju budes u me zivit a satit, tak klidne.

leyenda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:21
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda

vy se mate, ze us ste svaleny., ja ted musim uklidit po tom grilovani, a pak zase vlizt do toho hnusnyho zelenyho bahna, sem si dala zavazek, ze to dneska zmaknu, ale myslim, ze nezmaknu
Si prectafte, ze moje maly dite, kterymu jsem naridila klikat kazdych 30 minut Rasty, klika fsem psum, co tam sou, teda jako uplne fsem. A ja si rikala, co tam dela tak dlouho.... a vona sedi a klika

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:35
- Nahlásit

čus žumpice. Tak jsem byla na treku. To byl zase den
Začalo to velice slibně budíkem v 3,10 ráno. Ve 3,30 odjezd od baráku. V autě naložený trekový psy (Bageta,Megan,Bon-Bon,Puma) + štěňata, Nýna a Lála (Lála není pes, Lála je starší dcera - pro ty, kdo už se v tom ztrácí ) . Ve 4,10 se ptám Mášenka essi sbalil můj trekovací batoh. Prý ne. Já taky ne. Lály se ani neptám, jak jde o to něco zapomenout a neudělat je Lálinka kadet. Tak jsme to otočili zpátky. Ve 4,45 opětovný odjezd od baráku. Lálinku, štěňátka a Nýnu jsme vyložili u babičky a s větrem o závod letěli do Šlapanic. Kupodivu jsme tam byli včas . Start proběhl nad očekávání klidně, ani jednou mě neshodili na zem, ani jednou se neservali o to, kterou mám radši, takže gůt. Hned za startem šílené klesání. Povrch samozřejmě tvořilo bahno a mokrá tráva. Celé Šlapanice slyšely moje krásné povely "pomalůůůůůůůůůůůůůůůůůů,pomalůůůůůůůůůůvykrávy,ni gdo nemá tak blbé psy jako já, nevíš co je pomalůůůůůůůůůůůů?". Do vodítka se opřela i malá Bon-Bon a jedinkrát za celou cestu i Puma Na sedmém kilometru prudké stoupání. Opět jsem všem dodala energii povelovou technikou "gougougoooooooou,zaber,deméééééééééé,Megero
kurwavysersenatyptákyadigou, nigdonacelymsvětěnemátaklínypsyjakojánevišcojegooo oooou?"

Bony se vytasila se zákonem č.158 paragraf á psího zákoníku podle kterého musí být malí pejsci do prudkých kopců nošeni. Puma se se zákoníkem neobtěžovala a prostě se nechala vytáhnout na vodítku

Osmnáctý kilometr. Itinerář pravil - jdete tři kilometry údolím potoka. Cha cha. Před deštěma možná. Šli jsme bažinou a potokem. Buď po kotníky v bahně, nebo ve vodě, čék si moh vybrat. Bony místy plavala. Boty durch mokré. Náhradní nemám. Zato fusekle mám v batohu troje

Jednadvacátý kilometr - díky mokrým botům mám dost slušný puchýře. Dělá mi problémy každý krok. A to přitom na puchýře vůbec netrpím a málokdy se mi nějaký udělá

Pětadvacátý kilometr - začíná bouřka. Megy se šíleně bojí. Panikaří, snaží se utéct, zalehává pod každý keříček a odmítá jít dál. Zkouším to po dobrém, po zlém, pomalinku se posouváme stylem - násilím ji vyrvu zpod keře, ona se přískokem přemístí k dalšímu...a tak pořád dál. Bouřka je čím dál tím blíž. Sháním Mášenka, pořadatele, kohokoliv kdo může Megy odvézt pryč. Nemám signál. Žádný spoluzávodník není v dohledu, všichni jsou buď daleko vpředu, nebo se už někam schovali před bouřkou. Oznamuju Megyně, že prostě musí dojít na osmadvacátý kilometr, páč tam je vesnice, v té bude buď signál, nebo budka a zavoláme Mášenkovi. Megyna odmítá a hodlá zemřít tam kde je. Prostě se nehne, leží na zemi na boku a nechá se táhnout na vodítku. Nezbývá mi než ji vzít do náruče a odnést. Váží patnáct kilo Nesu ji do kopce až na sedmadvacátý kilometr. Co tři kroky zkouším mobil - signál pořád není. Brečím zoufalstvím a vyčerpáním.
Duch vítězí nad hmotou - jsem nahoře na kopci. Megy mi dává najevo, že by teda snad mohla opatrně zkusit jít kousíček sama
Okamžitě se opírá do postroje a táhne jak blbá. Bageta jí pomáhá a Bony je alespoň povzbuzuje. Cesta je pochopitelně z prudkého kopce dolů
Docházíme do vesnice, voláme Mášenkovi. Bouřka se vrací a Megy se zase začíná třást a zalízat. Tak jsme zastavili pod jakýmsi stromečkem a čekáme na auto co ji odveze. Právě teď si Bageta musí jít vyříkat nějaký národnostní spor s Pumicí Máte něgdo představu jak blbě se od sebe rvou tři rvoucí se psi, které máte na gumcukách přivázané k sedáku na prdeli? Já vám to povím, hodně blbě Asi jsem si přitom zlomila palec na ruce
Mám puchýře přes celé chodidla, zlomený palec, Megy je podělaná strachy, Pumice pokousaná a Bageta nasraná. Všichni jsme durch promoknutí a podle mapy dalších dvacet kiláků vede po asfaltu. Kašlu na to, nasedám do auta i se psama.
V base kempu se mi kamarádi skládají na suché oblečení. Košilí, svetrů a bundiček bylo dost....ale nikdo nemá náhradní kalhoty v mé velikosti. Ani přibližně. Přesněji nigdo nemá žádné Nakonec to vyřešil pan kantýnský, který našel závěs Je kytičkovaný a dole má kanýr . Pravda, by mi trošku delší, ale to se v pase zohlo...doplněné červenou flanelovou košilí s bílýma pejskama je to nejčananější model
Davídkovou upozorňuju, že jsem se v tom vyfotit nemohla, páč to ze mě matka servala a vyměnila to za otcovi staré tepláky ....Taky nevypadají špatně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 19:46
- Nahlásit

Biluška
Duch vítězí nad hmotou

to máte z těch fylozofyckejch knich vot argoška?
jsem se v tom vyfotit nemohla

vyměnila to za otcovi staré tepláky ....Taky nevypadají špatně
tak vyfot aspon todle!!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 20:36
- Nahlásit

davidkova renata
tak vyfot aspon todle!!!!!!!!!!!!!!
Nic nebude, miss mokré tričko budu dělat aš jindy

Duch vítězí nad hmotou

to máte z těch fylozofyckejch knich vot argoška?

To nevím, ale v mém případě to byla pravda. Páč asi tak dvěstě metrů před vrcholem mě tělo přesvědčovalo, že už neudělá ani krok, padne na zem a umře s Megynou

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 21:23
- Nahlásit

Biluška
)))) ty už snad ani nikam nechoď čéče ))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 21:49
- Nahlásit

Takže mamča už má nainstalovanej internet, já samozřejmě tu wifku ani nevidim, takže úděl balkonáře lofce signálu mi zůstává. Vy už ste všichni v ricince?

Dáška
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2010 22:12
- Nahlásit

Biluška
Jéééé a příště jdeš s náma na long?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 06:51
- Nahlásit

Fstávat a makat žumpizny, za chvilinku jsou tu lidi na cvičák.

Dáška
Jéééé a příště jdeš s náma na long?
Celá žhavá úplně nakřivo Myslím, že trek mě vůbec nechytil, mým favoritem nadále zůstane agility.

Gerda
)))) ty už snad ani nikam nechoď čéče ))))
Momentálně nedojdu ani na záchod. Jezdím na tréninkovém invalidním vozíku co mi svého času darovala Alexa (aspoň myslím, že to byla ona, možná to byl něgdo jiný z žumpy....ať to byl kdo chtěl, včil ho svatořečím, páč bez vozíku bych byla úpa v háji a Mášenek by mě musel nosit )

malinka
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 08:55
- Nahlásit

Kráný sluníčkový ránko, máme 22 stupňů (samo že na slunci) a je nádherně. Jenže musíme klikat......

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 09:20
- Nahlásit

Dobre rano

malinka
Jenže musíme klikat......
Copak vy, co mate vsechny noutbuky a telefony s internetem, ale ja musim pryc, tak toho moc nenaklikam

Biluška
tak uz na ty treky nechod nebo at ti da nekdo z zumpy novy nohy, mimochodem, kdyby se rozdavaly nohy, potrebovala bych levou, predem velmi dekuji

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 09:34
- Nahlásit

leyenda
potrebovala bych levou, predem velmi dekuji
Přední, nebo zadní?

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 09:37
- Nahlásit

BiluškaPřední, nebo zadní?
zadni, zbejva ti nejaka?

makrel
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 09:58
- Nahlásit

Ahojte, včera jsem byla na akcičce, děly se různé zajímavé věci. Dom sem přišla s cizí rtěnkou rozmáznutou po obličeji a v tombole jsem vyhrála 10 vajec, heč!

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 10:05
- Nahlásit

Brý ráno, sm se teprve teď probudila. Čím hnusnější póčo, tim víc spim. Mařka taky spí, fčéra sme usli u telky a šli ven až f půl na dvě. Už ste venku?

impact
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 10:37
- Nahlásit

Ty wole, mě je blbě.

Biluška
leyenda
potrebovala bych levou, predem velmi dekuji
Přední, nebo zadní?

Woe.

impact
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2010 10:38
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/201028-cty ri-psi-zabili-v-nemecku-trilete-devce.html

<< 1 ... 4446 . 4447 . 4448 . 4449 . 4450 . 4451 . 4452 . 4453 . 4454 . 4455 . 4456 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání