Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4446 . 4447 . 4448 . 4449 . 4450 . 4451 . 4452 . 4453 . 4454 . 4455 . 4456 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 15:59 - Změnil/a: jbat
- Nahlásit

Si totiž myslím, že chyby dělá každej. A každej je nějakej. Ale mstít se za chyby toho druhého 5, 6 let poté a to ještě velmi ubohým způsobem, to mi příjde fakt unfair...
A ať jsem jaká jsem, tak tohle nedělám. Nikdy si s nikým nic nevyřizuju přes známé a už vůbec ne přes cizí. A vynechávám internet. Pokud mě někdo něčím štve, řeknu mu to rovnou. A přišlo mi, že to funguje. A ono houno...

Edit: A boží mlýny jsem jí taky zmínila. Ale nechtěla bych, aby se jí něco stalo nebo tak. To ne.

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 15:59
- Nahlásit

jbat
hm...
asi jsem tě nepotěšila, jen jsem napsala ze své zkušenosti, jak to mám já

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 16:01
- Nahlásit

Pokud mě někdo něčím štve, řeknu mu to rovnou. A přišlo mi, že to funguje. A ono houno.
no jo no, sto lidí sto chutí, každý je jiný

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 16:02
- Nahlásit

jbat
nemyslela jsem, přát někomu něco zlého, ale že se jítřeba vrátí chování tak, že ji zase zklame někdo jiný.

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 16:04
- Nahlásit

Monty
asi jsem tě nepotěšila
v pohodě , vždyť mně je to jasné, že to nebude nějak rychlé. ale radost z toho nemám.
zase si ale říkám - život jde dál, jsem tam, kde jsem chtěla být a když to ostatní sere, tak to není moje věc.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 16:05
- Nahlásit

jbat
život jde dál, jsem tam, kde jsem chtěla být a když to ostatní sere, tak to není moje věc.

čím jsem starší,tím míň věcí řeším.

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 16:06
- Nahlásit

makrel
nemyslela jsem, přát někomu něco zlého, ale že se jítřeba vrátí chování tak, že ji zase zklame někdo jiný.
jj, já jsem to pochopila, já jen ze zkušenosti vím, že se to někdy vrací jak bumerang. a dvakrát tolik koncentrované...

Monty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 16:13
- Nahlásit

makrel
čím jsem starší,tím míň věcí řeším.
no jestli budu v tomhle tom po mamči, což asi budu, tak mi ani stárnutí nepomůže

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 16:44
- Nahlásit

cusik flusik, terminatori jsou toho casu v Madarsku jestli teda ten gls hlasic nekeca
Nevite jestrli jsem psala Jimmijovce o prachy zatim mi od ni nedorazili.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 17:53
- Nahlásit

čaudy, mám opšt nové info z útulku, tak majitel se na ní přijde podívat jestli to vůbec je jeho fena až v pondělí.

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 17:58
- Nahlásit

kejtlin
čaudy, mám opšt nové info z útulku, tak majitel se na ní přijde podívat jestli to vůbec je jeho fena až v pondělí.
jak to? je někde pryč nebo co?

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:12
- Nahlásit

kejtlin
to je teda trochu divnej majitel, si neumim predstavit, ze bych mela ztracenyho psa, nota bene zranenyho a takhle bych si davala na cas
nehlede na to, ze - vy si svy psy podle fotky taky nepoznate?
Anebo je to nejaka utulku hra o cas, ale to taky nechapu proc, bys jim dala vopcanku k zjisteni tvych dat a podepsala jim papir, ze psa vydas majiteli, pokud se do nejake lhuty prihlasi a mohla uz byt o vikendu u tebe

ketty
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:15
- Nahlásit

ahoooj jdu se na vas podivat radim vycvikuju a podobne )

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:21
- Nahlásit

makrel
leyenda
nevím nějak se mi to nezdá, celý je to divný, hlavně dnes se měla přijít podívat majitelka a v pondělí majitel, nechápu to

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:30
- Nahlásit

kejtlin
no kdo ví jak to je, snad se to v pondělí vyřeší

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:39
- Nahlásit

kejtlin
to dělaj takový brikule kůli té krysařičce?

Jinak nazdar bábofky, huš peru, tzn huš sem z práce domki, za chvílu dem do léza. Stratila sem kartičku k účtu. Sem debil. Ach jo.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:44
- Nahlásit

Dobré deň, jenom procházím. (Což je teda na prd, když mám konečně sfoji tému )

Tak jsem vás pozdravila a už zase jdu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:45
- Nahlásit

pawLINka
uš si udělala lachtana z té nasrané džessynky?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:46
- Nahlásit

Gerda
Ešče né. Ale po 2. červnu fšecko bude. Čestný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:49
- Nahlásit

pawLINka
jo slečinka má zkoušku vlastněěěě - ne že to poděláš! Musíš mít jedničku! Jinak nepojedeš s dáškou do holomóca! ))) A dostaneš třínohou kočku.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:50
- Nahlásit

Gerda
Tak teď to budu muset udělat, pač třínohou kočku si jako nech.

A jak je na tom kejtlin s tou kryskou? Jsem tadyk 2 dny nebyla tak nefim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 18:54
- Nahlásit

pawLINka
furt jí to kazej, je to i tady na stránce, má se na ní přijet podívat majitelka a v pondělí majitel. Skoro to vypadá, že jí čupku nechtějijó dát.....

Jo děcka, ani sem vám nepsala, že sme fčera venčili s tim buvijérem, pěkně sme si ho zastavili, prohlídli, jak vlastně vypadá, rozhrnuli mu ofinu, má heské oči )))) VOn jak fut běhá, tak neni vidět, kde má hlavu a kde zadní bradu, je neidentifikovatelnej, leda jako černá střela.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 19:13
- Nahlásit

Baico
alexa
Pni, málem bych zapomněla. Máme fotku v Psovi Jsme slavné !!
gde máme foto?????????????????? cííííííííííííííííííííííí bejt slavná a cííí a cíííí a cíííí a eště víc jak puve
ale našla sem tam aji z toho Tartu
http://www.pespritelcloveka.cz/kategorie.aspx/vycv ik-a-sport/clanek/mistrovstvi-cr-obranaru-v-tartu

kejtlin
to si děláš prdel ne????????? tak von se milostivě dostaví f pondělí jo???? dyš je možnost že je to jeho čuba a je na celkem na sračky???!!!! tak tomu osobně bych já nasrala!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 19:16
- Nahlásit

davidkova renata
nedělám, tak mi to řekli, ještě by chtělo at´ ntam zavolá někdo cizí, protože mě už znaj nevím jak to je, třeba mi ji nechtěj dát.

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 19:23
- Nahlásit

davidkova renata
am aji z toho Tartu
teď sem ti to sem chtěla dát, že tam máš Nandu sunoucí se z áčka

gde máme foto??
asik ve Psovi u článku, ještě jsem ho neviděla neměla sem čas se proň stavit možná zejtra. Koukni někgde
(nepředpokládám že by sis ho koupila ) do Psa tam to uvidíš

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 19:31
- Nahlásit

Alexa
Nandu sunoucí se z áčka
njn..sem jí viděla..ale dyby tam nedali tu druhou fotku tak toi vypadalo ,že ho jako normálně dala
Koukni někgde
(nepředpokládám že by sis ho koupila ) do Psa tam to uvidíš

tssssssss..essi tam béme vystavený,tak ho samo koupim a budu tim fšecky srát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 19:33
- Nahlásit

kejtlin
ještě by chtělo at´ ntam zavolá někdo cizí, protože mě už znaj nevím jak to je, třeba mi ji nechtěj dát.
hele to si nemyslim..prostě nikam nechvátaj..vono totiž dyby jeho byla,tak von musí zaplatit všecky náklady do tý doby vynaložený,tagže...

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 20:08
- Nahlásit

Co je novýho? Gdo dělá výcuc? Gdo je dneska zviditelněnej a gdo přicmrndává? Skoro tu nejsem, jenom procházím, za chvilinku startíme na dogtrekk do Šlapek ( podle názvu ideální místo pro pořádání treku ) . Bude to zajímavý trek páč mě děsně bolí koleno a to jsem ještě ani nevyrazila Essi se nevrátím tak jsem tam někde umřela a padla do Macochy. F tom případě si rozeberte saň dle dohodnutých rozpisů:
Pawlinka- borderka Megerka
Gerda - Lilátko
Davídková - Puma (páč má ráda drajvový bestije)
Muchoš - Orobulka Bezdrápkatá
Kejtlin - Kofolka, páč dycky chtěla šoltyji
Zbytek uš si nepamatuju, ale spolíhám na vás, že se o ně postaráte

makrel
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 20:10
- Nahlásit

Fuj, tak jsem vydezinfikovala záchod, koupelnu a linku a dřez a smrdí mi to tu hůř jak v nemocnici křížené s bazénem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Kvě 2010 20:11
- Nahlásit

Biluška
Gdo je dneska zviditelněnej a
MÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ!!!!Sme f časáku a eště budemhéééč
Bude to zajímavý trek páč mě děsně bolí koleno
sim tě na oválu to můžeš brát skratkou ..nenápadně samosebou prostě pudeš dyjagonálou

<< 1 ... 4446 . 4447 . 4448 . 4449 . 4450 . 4451 . 4452 . 4453 . 4454 . 4455 . 4456 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání