| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:39
- Nahlásit
Gerda
že nevim, kde mám půlmegáč.
ti to řeknu...f prdeli..uš si klidnější??
hele jako gde sou ty prachy????????? kady jako šly????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
no právě nevim, kde jsou, protože sem teď kontrolovala ísla účtu, i s tim od banky, normálně mám papír, že to odeslali, dokonce o 14 dní dříf, je možný, že se stala chypka na spráfcovský firmě, ale prostě nevim, kde sou, šly normálně účtem...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:50
- Nahlásit
Gerda
šly normálně účtem...
no tak bych to asi neřešila,to nejni tvoje starost teda.
hele písnem si ráno kolem 8 jo? essi jedem za zlatovláskou čili nic. ale pochybuju,že by přestalo chcát
du volat ilu uš nepište!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:00
- Nahlásit
Gerda
tak píše roden,že zejtra nic...můžem teda jet zejtra na chvíli do libně co??? dyš nebé chcát..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:02
- Nahlásit
davidkova renataGerda
a nebo byste mohly přijet sem a přivézt mi rohlíky
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:16
- Nahlásit
makrel
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 20:22
- Nahlásit
Lucynka
Peníze za terminátory jsem poslala, kdyby nedošly, tak jsem je poslala jinam.
Jinak dobré večír fšem. Jen procházím...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 21:26
- Nahlásit
makrel
stejně by ses posrala
pawLINka
Jen procházím...
taky jen procházim,ale mě teda vod tebe žádný prachy nedošly,tagže mě si je neposlala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 22:23
- Nahlásit
ahoj lidi, sem konečně doma od veterináře,šerina vypadá hůř než kdy předtím,otrhal jí všechny strupy i tkáň až na maso, musím to dělat i já, není mi z toho moc psychicky doře,protože jí to pochopitelně bolí jak svině, přidal jí atb, vytahal stehy na kontrolu nemusíme,jen při potížích, musím ty malý rány nechávat otevřený,aby vytékal hnis, jenže za 12hod když jsem v práci se stejně zavřou takže ji trápím dvakrát tolik.ale celkově je dobrá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 22:52
- Nahlásit
tady se zase spí,poslední dobou žumpa trochu zaostává....
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 22:58
- Nahlásit
kejtlin
ja nespim, ted jsem se vratila ze staji
ale vysprchuju se a pujdu do postele, jsem unavena a nastvana
Chudinka Serinka, musi ji to bolet
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 23:04
- Nahlásit
leyenda
jsem unavená a naštvaná
proč?
tak to víš, že jí to bolí,ale nese to hrozně statečně, to jen já jsem taková sračka co se zvířat týče.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 23:19
- Nahlásit
kejtlin
proč?
tak treba zrovna ze se mi dneska rozbil traktor, stoji na ceste, kde prekazi, nemam cim odvazet hnuj ze staji, teda mam samozrejme kolecko, ale na skladku hnoje je to hodne daleko a teren fakt na traktor, neni uz zadne seno, davno uz melo byt sklizene to prvni, ale skoro kazdou noc leje, takze to nejde, mam sena jeste tak na 2tydny, kdyz jim budu davat minimum a krmit prevazne granulema, koupit nemuzu, nikdo nema. Nevim, cim je budu krmit. V pulce baraku nejde elektrina, protoze jsou promacene zdi a nekde to probiji a vyhazuje pojistky, je to spousta veci, samy o sobe se zdaji nedulezite, ale je jich moc. Kazdy den neco... jsem dneska sedela hodinu v boxu u sve oblibene klisny a brecela.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 23:31
- Nahlásit
leyenda
to je v prdeli, poslední dobou se všem lidem co znám a jsou ve sračkách všechno sere ještě víc,fakt nevim co děláme špatně, ale vydrž a bude brzo líp!!!!šerina byla na tom špatně a je ok,teda není ale skoro je a nevěřila jsem že se uzdraví, traktor je jen věc a ta se snadno opraví, hnůj prostě vyvezeš pak celej box to se nedá nic dělat.seno určitě někdo z koňařů mít bude a nechá ti, nekupuj granule a dej jim zrno, to mají zemědělci určitě.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 23:56
- Nahlásit
kejtlin
seno určitě někdo z koňařů mít bude
nebude, ja bydlim zrovna v kraji, kterej se produkci sena z velke casti zivi, dovazi se odtud seno i treba sejkum do arabskych emiratu, marockym kralovskym stajim, je to se vselijakejma certifikatama, takovy jako bio seno
mistni majitele koni krmi svy kone slamou a zrnim a vlastni seno prodavaji,
jinak mi kone jsou zvykli na vojteskovy granule a musli, ale seno potrebuji taky, jak nemaji dost vlakniny, je tam riziko koliky, jim aspon po troskach sekam travu
ja vim, ze se deji horsi veci, ale je toho moc
hlavne, ze bude tvoje Serynka dobra, to je dobre
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 01:07
- Nahlásit
čus žumpizny, tak jsme doma.
Přednáška byla super, frbuláři jsou moc príma lidi, fajně jsme pokecali.
Ale cestou domů jsme přejeli srnku . Vlítla Mášenkovi přímo před auto, už se nedalo nic dělat . Pochopitelně jsme ji nenašli. Prohledávala jsem tam s baterkou snad půl polesí,ale nic. Setry už nemám a s buldokem se v těchto případech nedá moc počítat . Ráno musím sehnat někoho z myslivců a dokopat je tam.
Miňonka je tím pádem zase rozbitá, to auto už je víc v servise než na silnici
Zvláštní hlášení pro Davídkovou:
Rudík se nedostavil . Vzkázal koučovi frbultýmu, že musí nutně pracovně do zahraničí. Asi se zajdu podívat na blůčko odkud píše
leyenda
Paní nezoufejte, nějak bylo, nějak bude.... Taky máme fšechno navlhlý, ty pitomý starý baráky jsou prostě naprt. Ale zase mají svý fluidum
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 08:31
- Nahlásit
Tak fstávat a makat, venku výjimečně chvilinku neprší
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 08:38
- Nahlásit
Tday taky ne, letím pro rohle a pak se psem ven, než zase začne.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 09:02
- Nahlásit
BiluškaAle zase mají svý fluidum
mate pravdu, pani
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 09:45
- Nahlásit
makrel
Tday taky ne, letím pro rohle a pak se psem ven, než zase začne.
Vracej se domů. Jdu vytáhnout sekačku, to znamená, že do patnácti minut spolehlivě leje
leyenda
mate pravdu, pani
Fim, já mám dycky pravdu
Mimochodem, paní, písněte mi gdyž tak na mejl svoji adresu. Bude nám teďkonc do jižní Francie jezdit auto. Nějak často prý. Tak vám po klukách můžu poslat ten furmizázrak, třešně a podobný věci....a vy třá můžete poslat nazpátek ten oleandr a jiný jedovatý věci, páč konvalinky mi už došly
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 10:00
- Nahlásit
Biluška
mate mejl
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 10:01
- Nahlásit
čau žumpo, u nás svítí sluníčko, takže musím nahnat někam ty malý kachny ještě jsem je neviděla, v klidu pršet začně kolem 18.30 až budu odjíždět na noční.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 11:08
- Nahlásit
Tak jsme to stihli, bez deště a bez sr...y. Dnes se budu živit rohlíkama a banány
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 11:34 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
makrel
Ježiš, to si hrozně pošmáknete ale!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 11:38
- Nahlásit
rosnička
Ježiš, to si hrozně pošmáknete ale
Lepší dva dny dietu držeti,
nežli furt na hajzlu seděti
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 11:43
- Nahlásit
makrel
Jasná věc! Když bylo naposledy špatně mě, bála jsem se jíst, abych neblinkala ! To si nevyberete, pani, svjet je špatnej!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 12:04
- Nahlásit
Biluška
Rudík se nedostavil
tak to ste mě ranila teda..assi se domák,že tam béte anebo kojí tu vlčici..každopádně zas víme kulový essi uš skončilo léto
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 12:25
- Nahlásit
Brej den vy první světová skupino! Sme děsně zaspali, až do půl desátý, maryje se teď pere s morkovou kostí, kerou sem jí dala na konci flešdence s tim, že dyš řekne, že tancuju tak pěkně, jako ta pani, dám jí kost. Rači se skovala do domku a měla strach. Tak sem přestala tančit a dala jí kost. Teťkonc uš se mnou nechce nikam jít.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
essi uš skončilo léto
To máte na mysli to předloňcký nebo přetpřetloňcký ? Tak to je tutofka eště v bjehu, dyk se stačí podivat ven, ne?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2010 12:46 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
dyš řekne, že tancuju tak pěkně, jako ta pani
se vůbec nedivim,že si líže hnáty,todle by neustál ani dospjelej čék,natoš maruška
rosnička
Tak to je tutofka eště v bjehu, dyk se stačí podivat ven, ne?!
tagže eště neskočilo essi to chápu dobře,čili biluš se nedoví gde je ofce
All
hele představte si,že ted ráno našla sousedka na ulici pod autem vyhozený štěně!!!!!!!!! .Naštěstí jsem šla ráno jinudy .. Už jsem ho viděla,může mu bejt tak 6 neděl ,menší kříženec čehosi,černý s pálením,prostě vořech.ale moc se mi nelíbil,dost těžko dýchal ,tak jako by mu to činilo potíže..prý ale žral, nemá sračku,z očí mu neteklo...myslim,že by mohl být začervený,ono ve velkém množství je to pro štěně i smrtelné a "lidi" co tohle dokážou se jistě s nějakým odčervením nezabývají.Ale!!! už se ho povedlo udat nějakým jejím známým..btw jsou ze Slovenska ,přišli o 17letého psa nedávno.Prý s ním hned jedou k vetovi a od středy bude týden u té nálezkyně,jelikož jedou na Slovensko,už to mají naplánované.Tak snad to štěně přežije..myslíte že ty červi by todle mohli způsobovat?
|