| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 14:16
- Nahlásit
makrel
vem si dva pytliky najednou a večer další dva a ráno ti garantuju, že se nevysereš.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 14:16
- Nahlásit
Biluška
V nedělu jedu pro ty granule co pojedou do Brna, tak se pak musíme domluvit, kdy ti je dám.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 14:17
- Nahlásit
makrel
má, ale asi nedá...
ty si taky howno alfa ))))))))))))))))))
smekta se dává čéku stejně jako psu,co bys chtěla na tom řešit??
Biluška
, tak pá.
pápápó ))))))))))))))) očekávám vaše horké novynky ))))))))))
du,nepyšte uš!!!!!!!!!!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 14:32
- Nahlásit
davidkova renata
kejtlin
mě stejně asi vyhodí z práce
aspon si najdeš niovou a lepčí))
máš pravdu přecedo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 14:34
- Nahlásit
Alexa
dyby mě tak něgde chtěli tak uš sem pryč dávno
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 16:07
- Nahlásit
Hej tak to je mazec...
Debata o vyšetření luxace pately pohmatem. Jeden zaplatil 450,- a vet mu řekl, že cena je taková, ptž si to určije veterinární správa. Druhý to okomentoval stylem "nás stojí 450 jen zavolání z čekárny do ordinace". No a já měla vyšetření pohmatem u naší vetky zdarma.
Nechápu. Měla jsem se líp učit a být veterinářem. Mohla jsem být milijonár.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 16:09
- Nahlásit
impact
být veterinářem. Mohla jsem být milijonár.
Nebyla, protože bys byla lidumil a bylo by ti líto těch lidí a zvířat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 16:13
- Nahlásit
impact
Měla jsem se líp učit a být veterinářem. Mohla jsem být milijonár
hele to asi i jo, protože mě ten víkend, kdy mařku chytly záda, stál skoro 2000. A to sem jela v sobotu večer na urgenci - pohotovostní příplatek 500, klinické vyšetření psa 350, to účtovali i v neděli na kontrole, ale to chápu, injekce, material k injekci, aplikace injekce, léky, kdyby jí to zase náhodou chytlo...a eště bonus - tam sem jela tágem, neměla sem odvoz a auto až v řiti...no, měla ses líp učit děfče
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 16:14
- Nahlásit
makrel
Nebyla, protože bys byla lidumil a bylo by ti líto těch lidí a zvířat
Tyyyyy lybičko zlobivá.
Gerda
No, pohotovostní příplatek.. Já tu měla třeba svoji vetku 25. prosince někdy v sedm či půl osmý ráno. A za dvacku na benzín.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 16:31
- Nahlásit
impact
No, pohotovostní příplatek.. Já tu měla třeba svoji vetku 25. prosince někdy v sedm či půl osmý ráno. A za dvacku na benzín.
Tak z té nikdy milijonář nebude
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 16:33
- Nahlásit
impact
pohotovostní příplatek
ten se u nás prostě bere, ve všech veterinách okolo, které znám, dokonce na libuši ho snad mají ještě větší, jednou jsem tam byla večer se psem s psincákem - to jsem to ještě neznala a tak sem se lekla, co to je - a už jen za vstup do ordinace mi účtovali 700. Potom vyšetření, jitrocelák, nějaká injekce a prdho, zase litránek.
lybičko zlobivá.
lybička je momentálně trošku f průseru ))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 16:41
- Nahlásit
Gerda
lybička je momentálně trošku f průseru
a pěkně mě to štve, bo jsem měla jít večer na tanečky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 16:45
- Nahlásit
makrel
bo jsem měla jít večer na tanečky
tak si zkus přectavit, že teď máš takovou malou lambádu v bříšku.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 16:53
- Nahlásit
makrel
Tož ale domeček už má pěknej. Za těch šest let (ty woe už tak dlouho ), co ji znám, se vyšvihla z pomocníčka na veterině k vlastní ordinaci.
Gerda
To je fakt brutální... Ode mě si nikdy moje vetka nevzala snad ani kačku navíc.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 16:54
- Nahlásit
impact
tak si zkus přectavit, že teď máš takovou malou lambádu v bříšku.
jo, to mám, už od rána
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 16:57
- Nahlásit
makrel
To psala paní Gerda.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 17:05
- Nahlásit
impact
no jo...uš z té hladovky i blbě vidím
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 17:08
- Nahlásit
u mého veta je taky vyšetření patelly pohmatem a zdarma, za to dneska až budu cvakat účet se mi b udou asi mlžit brejle.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 17:32
- Nahlásit
ja znam samy bohaty veterinare, jedna moje holka chce bejt taky veterinarka, tak to strasne podporuju, akorat musi bejt trosku min lidumil,
myslim, ze ona by ordinovala zadara
osobne mam kliku, ze si me vetsina vetu oblibuje, jsem velkoodberatel, tak mi uctujou lidumilny ceny, ovsem castky za operace koni na klinikach mi berou dech i chapu hobbymajitele, ze do nich ani nejdou a nechaji kone uspat, jakkoliv to zni krute
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 17:46
- Nahlásit
leyenda
mám u svýho veta taky jiný ceny, ví, že nejsem zrovna boháč ale taky ví, že se na zvíře nevykašlu a kolikrát za poslední benzín dojedu, než bych něco podělala.
all
tak jsem podělala šéfa, aniž bych to věděla , řešila jsem pracovní problém a nemohla se dovolat šéfovi, tak jsem zavolala jeho bratrovi-to je zárověň i jeho šéf a nastínila mu problém, ten řekl, že se domluví s bratrem, asi mu vypral triko a řádně, protože když volal tak byl jak med.přitom před dvěma hodinama na mě štěkal a řekl, že mi vezme prachy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 18:30
- Nahlásit
kejtlin
řešila jsem pracovní problém a nemohla se dovolat šéfovi, tak jsem zavolala jeho bratrovi-to je zárověň i jeho šéf a nastínila mu problém, ten řekl, že se domluví s bratrem, asi mu vypral triko a řádně, protože když volal tak byl jak med.přitom před dvěma hodinama na mě štěkal a řekl, že mi vezme prachy.
že tys mu řekla Ty jesenická buzno????
aleksááá
mám pro tebe ten mýč,ty jelyto.-))))))))))
Gerda
tyvoe co to je za počasí??!!! písnem si ráno jak to bé vypadat a dyštak se váááálííííme!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 18:50 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
teď sem přijela od vetky z čipování a očkování a docela mě mile překvapila, i když ona mi vždycky účtuje jenom matroš
davidkova renata
mám pro tebe ten mýč
děkuuuuujuuuuuuuuu
davidkova renata
Gerda
tyvoe co to je za počasí??!!! p
ty woe a teď si přectavte že by tagle bylo minulej tejden
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 18:52
- Nahlásit
impact
Na to nemusíš být veterinářem, stačí být na prachy, kdyby takovej nedělal veta, bude okrádat jinde. Taky jich takových pár známe. A radši tam nechodíme, když nejde o život.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 18:54
- Nahlásit
Alexa
ty woe a teď si přectavte že by tagle bylo minulej tejden
tak to si přesně pčřectavuju vot rána a děkuju bohu,že mě má přece jen trochu f oblibje bo to nedopustil a dopustil abysem nasrala gdekoho,coš bylo ůčelem
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:02
- Nahlásit
davidkova renata
abysem nasrala gdekoho
máš zpětnou vazbu??????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:12
- Nahlásit
Alexa
sim tě,stačí výmluvné mlčení vedle ,gerdíí to popsala veeelmi barvitě ,reagovali jen cca 2 nemodří jedinci ,jináč mrtvo..joo dybych napsala,že sem náně f 5 letech sundala na poli stopku a dokonce jí na chvíli povolila haltynu,asi by byly velký gratulace ..taky někomu asi neudělaly úpa dobře ty fotky s p. Dubovým a už vůbec zmínka o reprtáži s p.Růžičkou,jenž nakupoval pro grábl psy hádejvodkoho ..
bane,akce byla velmi úspěšná a to eště nejni konec
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:28
- Nahlásit
Nechci vypadat jako člověk, co má furt nějaké potíže s penězi, ale jak mařena kousla přecedu, bylo to ve chvíli, kdy nám přišel říct, že peníze na účet drušstva nedorazily....tak nevim, kde mám tu karmu v řiti, dyš se mě s těma penězima tak nějak nedaří...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:34
- Nahlásit
Gerda
Nechci vypadat jako člověk, co má furt nějaké potíže s penězi
škoda,že tak vypadáš...ale nejsi sama budiš ti ůtěchou..
ale jak mařena kousla přecedu, bylo to ve chvíli, kdy nám přišel říct, že peníze na účet drušstva nedorazily..
no ale já řikám furt,že je to velmi chytrá a mocinky nejky čikovná čubyčka!!!! mi jako skus říct,gdy je příhodnější chvíle rafnout přecedu do prdele než tadleta??????? hajzl jeden" může bejt celkem rát,že uš nejni starovjek bo tam posly špatných spráf jaxi rovnou likvidovali
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:38
- Nahlásit
davidkova renata
bane,akce byla velmi úspěšná
noooo a tos to chtěla zazdít
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2010 19:38
- Nahlásit
davidkova renata
ale von byl právě strašně hodnej, mě málem kleplo, řikala sem mu, že mám asi fibrilaci, von řikal, že se nic neděje, že to prověříme, že ví, že sem to poslala, že sem jako slušnej čék, že nám to věří, ani nechtěl pořádně vidět to potvrzení o odeslání platby... prostě mě teď nějak bolí bříško, že nevim, kde mám půlmegáč.
|