Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4401 . 4402 . 4403 . 4404 . 4405 . 4406 . 4407 . 4408 . 4409 . 4410 . 4411 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 21:20
- Nahlásit

Už tu nejsem, už v podstatě spím. Děte taky a nedrásejte, drásat se má přes den

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 21:37
- Nahlásit

makrel
a v kolik běžně vstáváš?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 21:38
- Nahlásit

asi v šest vstanu a pudu na kolo, abyste neřekly, že s váma necejtim...

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 21:45
- Nahlásit

Pumpa
asi v šest vstanu a pudu na kolo
jééé to bych chrápala, až by se hory zelenaly kdybych mohla.

Gerda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 22:04
- Nahlásit

Nejste normální, mě trhá srce i stávání v půl sedmý. Ale v rakovičkách sme byli s maryjí venku uš f půl pátý, bo sem se celou noc modlila, aby se mi nechtělo čurkat, coš se mi samozřejmě chtělo f půl pátý. Šli sme do lesa. Stávání mi neva jen v létě, dyš uš je světlo. Nesnáši m stávat do tmy, když si na to musim svítit.

leyenda
Člen
# Zasláno: 13 Kvě 2010 23:40
- Nahlásit

Uz vsichni spite?
LucYnko mas mail
byla tu vcera odpoledne hroziva bourka , nebyla elektrina, kdyz ji dnes odpoledne opravili, tak jsem zjistila, ze dost veci nefunguje. Jsem tezce depri. nastesti i kdyz je dneska svatek mi ochotny pan z telefoni kompany dal novy lajfboks, zprovoznila jsem si dalsi stary kompjutr - jesteze nic nevyhazuju!!! Pak byl jeste problem s prihlasenim sem, nez jsem si nasla
papirek, na ktery jsem si poznamenala heslo, ale uz jsem tady zpatky

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 00:11
- Nahlásit

Leo, Leonek je super i ostatni jmena jste vymysleli hezke, ale tohle na nej nejvic sedi, moc kuju, predcili jste me ocekavani ve vymysleni jmen Oliver taky dobry, ale Leonek na nej vic sedi. Udelam pak fotecky a dam vam ho sem az nebude vyhuble a spinave tak to bude nadherne zvire.

Gerda
ja jdu na vikendek fuc, tak po vikendu se domluvime se na masicku

leyenda
jdu ti poslat iban, ale to je tak dlouhe cislo, ze nevim jestli to opisu spravne.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 02:28
- Nahlásit

helette nemuzu najit to tema kde kdosi shanel hafany labradori na asistencni psy, v moste je fenecka Mína, treba by vyhovovala

http://www.utulek-most.estranky.cz/stranka/psi-k-a dopci

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 06:32
- Nahlásit

Fstávat a makat vy lenošky

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 06:37
- Nahlásit

ahoj při pátku, zítra jedeme na klubovou výstavu a asi bude pršet

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 07:16
- Nahlásit

už makám, u nás prší, na mělníku taky prší, doufám, že aspoň prší štěstí, dneska jdu se šerinou k vetovi na stehy a odstříhání suché tkáně, rány má pěkný, má tam teda obrovský strupy, jeden se jí vyloupnul-spíš sloupnul tím tahem a má pod tím už trochu zhojenou tkáň, musí jí to strašně svědit.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 07:24 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Dobré ráno!
Na Bučině pršelo, v kralupech pršelo a prší i na Václaváku.
A tady máte při pátku pár fotel Štamprdlíka

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 07:46
- Nahlásit

žumpo, prosím vás o radu,prosil mě známý co bych dělala a nevím,no jak začít,máme známou a ta má taky zvířata,psy,koně, králíky apod,nejenže žije v bordelu kterej jste neviděli,ale o zvířata se moc nestará,psi v hovnech i doma apod,nemají vodu a tak,kdyby tam nechodil ten známý a občas já tak nevím no a prekérka známý chová čivavy a ta naše známá je měla taky i krysaříky než je nechala zmrznout venku v -25,a ta známá chce od něj štěně,ale znají je asi 30let,ona je super, hodná,ale prostě dát jí psa na to není, my jsme jí i ukradli štěnata co si chtěla nechat,nám jich bylo tak líto,že jsme sáhli i k takovému řešení,ta o tom samozřejmě neví,ten známý tam měl zvířata u ní chodil tam denně se staral ta na ně nesáhla, ale je to takový blbý jak se vykroutit, ukrádst ji nemůžeme, i kdyby byla venku má ostrého psa pasteveckého plemene a pustí jen rodinu a mě se známým, protože jsme mu nosili jídlo a dodnes nosíme jiného by roztrhal a je na noc puštěný, takže by bylo jasné, odkud vítr vane, nikdo než rodina a já se známým se tam nedostane.noa ted´ vymyslet nějakou výmluvu, taky nám ta známá hodně pomohla, tak se nechcem až tak rozhádat,přitom to je člověk co má hodně, ale fakt hodně peněz a nenechá psy ani naočkovat.to už se spolu i rozhádali poiřád se snaží ten známý najít nějaké řešení aby to štěně nešlo k ní.

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 08:42 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

CHČIJE A CHČIJE!!!!!!!!
Baico
pár fotel Štamprdlíka
to je méďa

kejtlin
to štěně nešlo k ní.

prosimtě a to nemůže říct že ho má pro někoho zadaný už od narození?????? a že už jim ho slíbil????

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 08:50
- Nahlásit

Alexa
to je méďa
A ve skutečnosti je ještě větší ňuňánek než ve skutečnosti. A vypadá to, že za 14 dní v pátek už bude doma

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 08:58
- Nahlásit

Alexa
nikomu nic neslíbil, ale ona dobře ví, že ho zadaný nemá, hned po narození si ho vybrala ,a le doufali jsme, že ji to pustí, občas se to stává, že se pro něco nadchne a pak se na to vykašle, to se nedá popsal, prožily jsme spolu my 3 spoustu věcí od těch pozitivních až přes povodně a nemoci.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:11
- Nahlásit

Baico
mucliky pucliky! Ten je krásnej! Už ať je doma, dyš si mě tam stejnak nevzala, aspoň aleksa nás vezme na pudlata. Je to už vopravdickej lední méééďaaaa!

Dobré ráno blpky.

kejtlin
no já řešila něco velice podobnýho se svou kámoškou, bohužel sme tu záležitost neukočírovaly ani jedna, hnusně sme se pohádaly, pak spolu dva měsíce nemluvily, mezitim sme se vobě docela dost zamyslely nad tim, co sme si řekly, znova to probraly a jedeme dál. Takže bych si myslela, pokud máš tu holčinu fakt ráda, že bys jí to mohla říct, že se ti styl chovu jejích zvířat nelíbí a že ten známej má nějakej standard v chovu zvířat, kam chce, aby se jeho štěnda dostávaly. Jako jasně že takováhle nepěkný věc se řiká blbě, kor někomu, koho máš rád. Jenže zas to neznamená, že krs to, že ste kámošky, by mělo mít štěně krušnější živobytí...nevim jak to říct, ale já bych nechodila vokolo horký kaše, bych se snažila tou kaší vopatrně projít....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:12
- Nahlásit

Baicojezis!!!pani gratuluji,to je nadherny medanek,uz se tesite,co?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:16
- Nahlásit

proč zase chčije???????????????????????????

leyenda
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:19
- Nahlásit

dobre rano

kejtlin
Gerda ma pravdu, lepsi nez nejlepsi vymluva je rict ji opatrne pravdu

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:20
- Nahlásit

Gerda
my nejsme až tak kámošky, ale ona si nemyslí, že něco dělá špatně, to je na tom to nejhorší, my jí to říkali už několikrát, že sice má venku hezký kotečky, ale bez střechy, takže jim naprší do pelíšků no pelíšků s velkou nadsázkou a praží na ně slunce, a hlavně to nejsou psi na ven čivavy a špicky pomerainy, pak má snad ještě buldočku. já mám venku v létě taky psy i malý celej den, ale mají pelechy, vodu, stín a k dispozici půlku zahrady.

malinka
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:25
- Nahlásit

kejtlin

tak, jak píše Gerda. Ešče bych asi přidala ty umrznutý.

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:32
- Nahlásit

nemethova5
uz se tesite,co?
Strašně moc!! Ještě 14 dní a bude doma

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:39
- Nahlásit

kejtlin
nikomu nic neslíbil
šiš to je mi jasný že neslíbil, ale může jí to říct, že to štěně už někomu slíbil. Ale asik bych spíš volila cestu jak píše Gerda, páč když jí štěně nenechá ten známej tak si ho stejnak pořídí někde jinde.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 09:44
- Nahlásit

malinka
Alexa
my jsme se i pohádali, kvůli tomu s ní, ale není to nic platný, přesně, pořídí si jinde to je ten problé,. a že umrzli to je divný, vždyt´ měli dečku ,mu řekla prej teda já u toho nebyla.

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 10:10
- Nahlásit

kejtlin
já nevim, ale já bych do takovejch podmínek štěně a zvlášť malýho plemene prostě nedala, i kdyby to byla kámoška největší. Bych jí prostě řekla, že mám štěňata vymazlený a že je prostě bez záruky toho že budou v přijatelných podmínek nedám.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 10:20
- Nahlásit

Alexa
to co píšeš jí přesně řekl, úplně navlas a ona na gto řekla, ale káče bys ho nechal on že jo, protože mám jiný podmínky a představy o prostředí pro psy, tak se urazila, ale jen na den, ten trvá na svým.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 10:22
- Nahlásit

Baico
šiš ten je slatkéééj))))))))))) a jakej má zákus uš,bé na tárt,pani,to je jasná věc!!
Gerda
essi bé zejtra chčít,tak nejedem,je to to jasný? ale máme přiject na chvíli do Libně,je tam první setkání gerontů,prej bysem neměla chybět..nějak to nechápu
kejtlin
ty vado,to je těžký,ale zas dybych věděla,že gerda coby moje kámoška zachází se zvěří taghle,tak jí kopnu do prdele bez výčitek bo na co je tomu psoj,že "je jinak hodná" ?

Baico
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 10:28
- Nahlásit

davidkova renata
jakej má zákus uš,bé na tárt,pani,to je jasná věc!!
Jo to bude, protože mu nedělá problém se naplno zakousnout do živýho.
Ale obávám se, že to nebude váš typ neb se stejně jako Bajkonůr staví přátelsky ke všem lidem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Kvě 2010 10:33
- Nahlásit

Baico
neb se stejně jako Bajkonůr staví přátelsky ke všem lidem.

to ale ta blbá nána taky,příště lovim v jinejch vodách

<< 1 ... 4401 . 4402 . 4403 . 4404 . 4405 . 4406 . 4407 . 4408 . 4409 . 4410 . 4411 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání