| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:06 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
nemethova5
krmíte i v poledne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:13
- Nahlásit
makrelvsak dostava jako stene trikrat denne,ale zmensenou davku,hajan taky hajan co dostava jednu davku,co dostaval vecer,tak jsem mu to rozdelila na tri davky,je to lepsi pro jeho streva a jeho slezinu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:30
- Nahlásit
nemethova5
já tak taky krmím.teď se zrovna nacpal
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:31
- Nahlásit
Z iFauny....
...tak jsem se včera pobavila...byla jsem nakupovat v Kaufu a byla jsem svědkm rozhovoru jedné odbornice přes granule a prodavačky......bavili se hlasitě a nešlo neposlouchat :-o ...paní , která právě zakoupila 15kg pytel jakýchsi granulí za 200,- v akci / takové ty hezky barevné...znáte to...zelené jsou se špenátem, oranžové s mrkvičkou... )) /se rozplývala nad jejich kvalitou a vykládala prodavačce, že je doma míchá s rýží nebo těstovinama, aby to nebylo jen samé maso :-o ...myslela jsem, že padnu ......a já bláhová zbytečně utrácím za maso v řeznictví a zbytečně drahé granule...proč jsem jen paní nepotkala dříve :-o )))))))))))))
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:33
- Nahlásit
impact
ty jo děs
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:42
- Nahlásit
makrel
Hustý. Samý obilí a ještě to řízne rýži a nudlema.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:44
- Nahlásit
impact
no dyť právě, to jí nevadí, že pes vy.... 2x tolik než sežere???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 12:57
- Nahlásit
makrelfuj samej srot a barvenej jeste k tomu,no ty vo.e,hlavne,ze pro cokli kupujem samy drahy veci,co?
já tak taky krmím.teď se zrovna nacpa
no,jak uz mel podruhy ten tezky zanet strev,tak dostava zrat na trikrat,at nema silene narvany bachoro a amin ma smolika pacholika,ten dostane jednu davku a trikrat,utahnu mu pekne ten opasek,furt tu mamre.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 13:01
- Nahlásit
nemethova5
dostava zrat na trikrat,at nema silene narvany bachoro my taky tak, teď mu zrovna vařím mrkev na večer
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 13:06
- Nahlásit
makreltu davam aminovy syrovou,pekne chroupe,vecer dostanou taky varenou,do masa a zeleniny.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 13:23
- Nahlásit
siim siiim kdo hrajete farmvile kliknete mi na kurnik, nemuzu furt expandovat bo mi kliknou 3 lidi a slepice couraj po venku
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id =1123847507
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 13:36
- Nahlásit
Nenávidím velkoúklid velkostatku
impact
Gde se kupuju to kvalitní žrádlo? Taky chci ušetřit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 15:43
- Nahlásit
Biluška
Nenávidím velkoúklid velkostatku
naprosto se ztotoznuju, vlastne nenavidim i ten velkostatek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 16:56
- Nahlásit
leyenda
naprosto se ztotoznuju, vlastne nenavidim i ten velkostatek
To ne, svůj velkostatek, zvířectvo a latifundyje zbožňuju, je to můj splněný sen . Ale úklid tady je něco šíleného Možná na to má drobný vliv osmnáct psů, malokrálík a občas i koza chodící volně po baráku . Potřebovala bych několik komorných, tak tři-čtyři zahradníky a kuchařku
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 17:23
- Nahlásit
Biluška
ja mam moc rada sva zvirata, jako holce z velkomesta mi to pripadal byt super napad, mit velkostatek a soukromi, klid, ticho daleko od lidi, pamatuju si na slzicky dojeti, kdyz jsem poprve startovala svuj traktor, vymenovala brany za pluh, strasne me tesilo (a dodnes tesi), ze nemusim mit kone nekde ustajene u cizich, ze maji deti prostor, jenze postupem casu se zacaly objevovat vselijake zavazne zavady a zadrhely na budove, abych to zkratila, nalitli jsme a koupili takovou Potemkinovu vesnici, za ty prachy, co jsme do tehle ruiny nacpali uz jsme mohli mit novostavbu, z tohodle proste nikdy normalni barak nebude, ovsem sance, ze bychom nasli dalsiho debila, co by to koupil je dost miziva
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:20
- Nahlásit
leyenda
a zadrhely na budove, abych to zkratila, nalitli jsme a koupili takovou Potemkinovu vesnici, za ty prachy, co jsme do tehle ruiny nacpali uz jsme mohli mit novostavbu, z tohodle proste nikdy normalni barak nebude, ovsem sance, ze bychom nasli dalsiho debila, co by to koupil je dost miziva
Ty bydlíš u nás doma?
Taky jsme nalítli. Těžce. Ale co už. Nikdy nikdo nekupoval barák tak blbě jak my . Věřím tomu, že v realitních kruzích o nás kolují pověsti . Původně jsme se jeli podívat na úplně jiný barák o pár vesnic dál. Zamítli jsme ho. Slečna z realitky nám nabídla, že kousek dál má ještě jeden, essi se nechceme zajet podívat. Jeli jsme. Viděla jsem akorát barák z venku a zahradu, do té zahrady jsem se zaláskovala a byla jsem rozhodnutá . Pak jsme vlezli dovnitř, já viděla ty klenuté stropy a prohlásila jsem, že ho chci. Mášenek řekl "ty ho chceš? No tak jo. Kolik máme dát zálohu? " . Takové podružné detaily jako stav elektřiny, vodovod, vlhkost, izolace... to všechno šlo mimo nás . No tak máme klenuté stropy, ducha Květoše, vlhko snad i v posteli, patnáct různých druhů plísní, elektřinu jenom v půlce baráku, pramen někde pod ložnicí a kotel, který vytopí jenom dvě místnosti (s odřenýma ušima) . Mě se tu líbí . Ještě pořád
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:31
- Nahlásit
Už sme domááááá ))) Co ste dělali celej den?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:45
- Nahlásit
Gerda
makali
Biluška
mne se tu nelibi, naucila jsem se to nejak vstrebavat, ale co bych za to dala, kdyby cele toto francouzske dobrodruzstvi bylo jen zly sen, ovsem ma to jednu vyhodu (krome te samoty) - nevadi mi tady neporadek, tim si dost setrim nervy, tenhle barak si proste nezaslouzi byt hezky uklizeny, takze mimo hygienicke minimum(sanitarni oblast, kuchyn a kazdyho postel)na to zlomyslne kaslu, ovsem cas tim stejne zadny neziskavam, furt neco opravuju, natiram, vykopavam, a udrzovat latyfundyje je celodenni sichta samo o sobe
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 18:51
- Nahlásit
Tak jsme přijeli z velké prochajdy. Teď přemýšlím, zda jet či nejet na nákup.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:26
- Nahlásit
čus dementíííí
gdo dělá vejcuc???????
sme strávili úúúúúúúúúpa výbornou sobotěnku u aleksy akorát kejtlin se opět!!! ztratila cestou do jílovýho..je uš scela jasný proč sme v ní našli zalíbení bo vrána k vráně,že.. a vzhledem k tomu,že se eště nepřihlásila na foře,je možný,že eště něgde bloudí
kejtlin
tady máš ty vypálený foto z minula
http://renata62.rajce.idnes.cz/cvicak_Jilove_11.4. 10/
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:41
- Nahlásit
Vám řikam, že si cvrnknete, až uvidíte fotky ze svatby Nány a Bajkonůra! A dybyste náhodou viděli trénování místnosti, to už se vám ze smíchu budou dělat boule za ušmama. Měli sme prímovnickej den!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:42
- Nahlásit
davidkova renata
makrel nebylo zle po flamu a byla na dlouhe prochazce, ted nevi jesli ma jet na nakup, krmej s Nemethovou5 psy furt, i 3x denne, amin zere syrovou mrkef, nebyla zminka o tom, v jake podobe z nej vychazi
Brezen se taky promitla, jedla rajskou omacku, Biluse vyhrozuje, ze nas zmlatite za vcerejsi kuchareni (ja prosim jen virtualne vymejslela kejtlinymu perniku polevu), myslim, ze byste nam to mohle vodpustit, jinak se zrikam eventualniho vetamiksovyho vemene ve prospech Kejtlin, nema cim krmit
Ja a Biluska sme celej den drely na latyfundijich, obe nas to s.re, ale me vic
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:51
- Nahlásit
leyenda
děkuju pani.celkem vyčerpávající ,hnet má čék jasně co se mu děje v revíru
all
jako Nána fakt měla dneska s Bajkonúrem svarbu,měla bílej vohos a závoj a ženich byl prutce elegantní f kvádru a kravatce ,jako huuustýýýý
Gerda
dybyste náhodou viděli trénování místnosti, to už se vám ze smíchu budou dělat boule za ušmama
doufám,žes to nenatáčela,ty hajzle??!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:53
- Nahlásit
Ahooooj!
Já už jsem taky dávno doma. Bylo to fakt moc krásné odpoledne. Co je s Kejtlin nevim, neb mě v Holešovicích předjela a zmizela v dáli.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:53
- Nahlásit
leyenda
nevadi mi tady neporadek, tim si dost setrim nervy, tenhle barak si proste nezaslouzi byt hezky uklizeny
mě to vadí, ale už si začínám zvykat, že je to prostě neukliditelné
furt neco opravuju, natiram, vykopavam,
To já taky. Je to fakt nekonečné. Na druhou stranu už bych klidně mohla požádat o výuční list v oboru malíř-natěrač . Vím o tom fšechno
davidkova renata
gdo dělá vejcuc???????
Po dobu mé služby se nic zvláštního nestalo. Akorát Psíček navrhl zrušit útulky a vypustit psy na ulici, aby požírali důchodce u Kauflandu
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:54
- Nahlásit
Gerda
paniiii napiste mi co chcete od toho vojtamixu ja budu zitra cely den na umistovacce a vecer bych chtela objednat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 19:58
- Nahlásit
Děcko včera přineslo dvě čtverky z tělocviku. Jednu vyfásla za kotoul vzad a druhou za šplh na laně. Pochopitelně jsem ji zmlátila. Dneska jsem obě učila kotoulet, stojkovat, dělat mosty a takové ty tělocvičné kraviny. Momentálně začínám zjišťovat, že už mi není dvacet a že dělat kotoul vzad s roznožkou v mým věku a s mojí nadváhou nebylo to pravé ořechové . Bolí mě celej člověk, asi tři svaly mám natažený, dvě kosti zlomený a několik obratlů vyhozených . Mášenek mě odmítá odvézt do špitálu páč si při stojce zlomil ruku a kolenem vykopl oko
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 20:02
- Nahlásit
Biluška
nestalo. Akorát Psíček navrhl zrušit útulky
ale to dělá co ho znám
lucYnka XIII
halooooooooooo,panííííííííííí,máme prosbu!!!!
takže: každá parta má svýho blpce a dnes jím byla beskonkurenčně zvolena baico .Důvot je ten,že si zakoupila velmi draze onen zázračný furmynátor za cenu cécéá 1200kč.Poté nám ho všem pučila at si to zkusíme a vono jako dobrý!!! tagže my všichni si ho ted vobjednáme hromadně a výde nás cécá na 300kč
bajková děkujééém
tys je nějak vobjednávala hromadně ne? já cíííí a aleksa taky a kejtlin asi taky a von se něgdo eště přidá..tak to zařid jo??
a vobjednáfku gerdy sem tu něgde zahlídla vo pár stran z5...já cíííí 5 šišek hovjezí hrubomletý
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 20:04
- Nahlásit
Biluška
mě celej člověk, asi tři svaly mám natažený, dvě kosti zlomený a několik obratlů vyhozených . Mášenek mě odmítá odvézt do špitálu páč si při stojce zlomil ruku a kolenem vykopl oko
essi si todle přečtě ispidich taxe fstaky vobjesí
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 20:07
- Nahlásit
lucYnka XIII
paniiii napiste mi co chcete od toho vojtamixu
chichi bude zase velká dobrodružná akce, jo?
|