| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:43
- Nahlásit
leyenda
já prostě taky neberu háravku když by se šlo někam kde je více psů,myslím si že je lepší když potkáme v parku háravku a já si ho dolovím a jdem dál,než jí mít furt u prdele a furt ho odhánět od ní a pes ztoho je zmatenej a ta čuba taky moc nadšená určo není,prostě takle ty hromadky s venčením a háravkou já neberu
něco je jiného když jdu do parku dopoledne než když půjdem večer když vím že je tam milijon psů
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:44
- Nahlásit
kachna_jeeee,to jsou ti krasni plisnaci,co se mi libej!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:47 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
leyenda
figurant je ten kladec ? Zaroven i kryc? Nebo je to vic lidi
prosím tě,co nechápeš??kryč by chtěl klást,ale má pech,moch jenom poklást dlašky f přecíni na podlaze ,figurant by chtěl krejt,ale má taky pech bo neumí ani položit dlašky a kladeč umí položit aji dlašky aji záchot,ale naštěstí ho furt bolí hlava a má depky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:49
- Nahlásit
kachna_
ty vado,to je skvělá fotka!!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:51
- Nahlásit
davidkova renatano ja myslela,ze se maji kladeci a kryci u tebe dobre?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:52
- Nahlásit
nemethova5
ja myslela,ze se maji kladeci a kryci u tebe dobre?
no a gde píšu že ne??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:54
- Nahlásit
davidkova renatatak se si myslela,ze si trosku uzijete pospasujete a vono nic???a jeste mate strach s krycem zustat sama v chaticce,ja uz to chapu,vy furt cekate na pana psicka,ze?tak ho nechcete jaksi nakrknout.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:59
- Nahlásit
perník hotov. nemáte někdo recept a tip na nějakou polevu na něj, nenáročnou,rychlou a ozkoušenou?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:00
- Nahlásit
nemethova5
vy furt cekate na pana psicka,ze?tak ho nechcete jaksi nakrknout.
no vono je Psisko trošek prudas ,někteří si možná fšimli eště by rozmlátili při rvačce chatku a já to zas zaplatim! Nic nebude!!!!
a uš du..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:01
- Nahlásit
kachna_
to je bombézní foto!!!!!!! A bude plesnivá jako Pyksla! Krásný!
Děcka, už su zde, ovenčené, dělali sme aport, na klikr. Výhodou je, že mařena pro aport jde, velice rychle, přiletí s nim ale bohužel na mě vykočí a tim aportem mě majzne. No nic, vůbec to neva, hlavně že pro něj vůbec jde a přinese ho.
lucynkanebojaxetopýše
ano ano, zrovínka mi maso dochází, budu si prosit pět srdcí, pět hovězích kusovek a eště pět něčeho co musimvybrat - můžu ti to hodit do sms zítra? A myslim, že si k tobě budu moct krásně dojet ))) A už ne po dálnici ))) Jo a dávala sem na tebe kontakt kamarádce, co by ráda okastrovala kočky u nich v domě, množej se tam jako blázni starý. Jo a počkaj do konca měsíca, dyš mě zbydou prachy, pošlu ti na Rychlonošku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:09
- Nahlásit
lidi zas mě květoš ukrad klíče od auta, jsem ho šla uklidit dom za vrata, dojdu do baráku, dám je na botník, zuju se, chci je pověsit na háček a už tam nebyli.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:10
- Nahlásit
kejtlin
citronovou? mouckovy cukr+citronova stava
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:15
- Nahlásit
kejtlin
vlastne ten mouckovej cukr muzes rozpatlat s cimkoliv, tra s rumem nebo silnym kafem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:16
- Nahlásit
hele pipky, co byste řekly na tenhle výrobek: http://obchod.equimarket.cz/dog-detoxication-cure- 250g-p-189.html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:17
- Nahlásit
leyenda
perník není klasickej perník, dělám spešl světlej a citrónová se mi moc neosvědčila.
co myslíš, kdybych nalámala na kousky mám doma takovou hnusnou čokoládu, rozpustila ji s máslem a nalila na to, myslíš, že by to ztuhlo? teoreticky by mohlo, s polevama nemam zkušenosti, bud´ dělám citrónovou nebo kupuju hotový v pytlíku, hodim do hrnku, zaleju vroucí vodou pak jí na to naleju a super, jenže tu doma nemám jen bílou, přinejhorším dám tu, se mi nechce patlat s polevou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:19
- Nahlásit
Gerda
nevzbuzuje to ve mě důvěru, asi proto, že bych se bála co bude po vysazení kůry.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:20
- Nahlásit
kejtlin
nechám si poradit, chtěla bych mařeně dát ten ostropestřec, on opravdu čistí a ona docela mívá trávicí potíže, tak hledám,v čem jí ho dát.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:21
- Nahlásit
kejtlin
myslim, ze cokolada rozpustena s maslem da v nejlepsim pripade mekkou kremovou polevu, taky se muze vsaknout, ja delam na takovy mandlovy srdicka polevu amareto + cukt a na to jeste rozpustenou cokoladou takovy klikyhaky, je to dobry a celkem hezky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:24
- Nahlásit
Gerda
je v tom hodně bylinek a to je nápor na ledviny, když kůra dojde tak je to zas nápor na organismus vůbec aby vyrovnal ty změny, je to jen můj názor.
ostropestřec mariánský, slyšela jsem o něm, a proč jí ho chceš dávat? já třeba dávám psům kopřivy na čištění krve.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:25
- Nahlásit
kejtlin
hele a nechne toho kucharinkovani, nez se nadejem mame klicovou dirkou proteklou kocku a na klice vetamiksovy vemena, at udelas co udelas, stejne se to sni a urcite ti nikdo nerekne fuj, to bylo hnusny
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:26
- Nahlásit
leyenda
je to dobry a celkem hezky
to jo a taky náročný, nicméně nemám amareto
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:27
- Nahlásit
Gerda
ja myslim trochu jako Kejtlin, sama davam psum na procisteni strev zeleny jil, doufam, ze se to tak v Cechach nazyva
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:28
- Nahlásit
leyenda
to se sní to je jasný, ale aby mě to nebavilo, ztrácela jsem s tím čas a ve finále aby to nebylo k jídlu, to už by byl vrchol. napatlám bílou polevu a bude
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:30
- Nahlásit
leyenda
zelený jíl
tak to neznám, ale to neznamená, že se to tady tak nenazývá.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:30
- Nahlásit
kejtlin
jasne - bilou polevu a je to
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:34
- Nahlásit
kejtlin
mozna se to tam prodava pod nejakym jinym nazvem, je taky bily, cerveny, neco jako kaolin, no a prave ten zeleny dobre cisti zazivaci trakt
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:39
- Nahlásit
leyenda
kupuješ normálně v lékárně?
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:46
- Nahlásit
kejtlin
ne, tam prodavaji jen nejaky uz zpracovany do kapsuli nebo do granuli, spis v obchode se zdravou vyzivou, tam to maji v prirodnim stavu - sypky prasek, stoji to cca euro za balicek, psum a detem davam pul lzicky do sklenicky vodu, sobe celou, zamichat, nechat pres noc stat, rano znova zamichat a vypit
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:51
- Nahlásit
Gerda
hod mi to radsi do majlu jestli to jde
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 22:51
- Nahlásit