| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:00
- Nahlásit
Odcházím pařit, vzpomeňte si na me zítra ráno, až budete zvesela vstávat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:11
- Nahlásit
Zdravím všechny.
makrel
až budete zvesela vstávat
vrrrr. vstávám nejpozději v šest víkend nevíkend - výhody mateřství. Dneska jsem už byla tak ospalá, že jsem si musela udělat silnýho turka. Turek byl velmi silnej. Tak silnej, že Lucinka měla místo večerního kojení nescafe.
Ale pomohlo to, byla jsem hyperaktivní a mám plovoucí podlahu v kuchyni - vytekla mi pračka.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:17
- Nahlásit
Gerda
nechces neco z vojtamixu? budu objednavat. Chtela jsem tezce soukromnicit, kdyz mam ten velikej mrazak, ale zas mam malo penez tak hledam lidi co objednaj se mnou
Maj kurata v akci
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:19
- Nahlásit
kachna_
Turek byl velmi silnej. Tak silnej, že Lucinka měla místo večerního kojení nescafe
trupko ))))))))))))))
Pumpa
alergii na Fíka vod vetamixu
na jakýho Fíka???????????? a jaxe to jeví?
kejtlin
tak jedeš zejtra???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:20
- Nahlásit
lucYnka XIII
nechces neco z vojtamixu? budu objednavat
já cíííííííííííííííííííííííííííííííííííí cííííí pjet šišek hovjezího hrubomletýho,prosíím!
Maj kurata v akci
nezačínej zas!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:22
- Nahlásit
davidkova renata
tak jedeš zejtra?
nemůžu mám na hlídání těhotnou čubu, na porod fakt zatím nevypadá, ale to se bojím jí tady nechat a ject pryč.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:23
- Nahlásit
kejtlin
nemůžu mám na hlídání těhotnou čubu, na porod fakt zatím nevypadá, ale to se bojím jí tady nechat a ject pryč
no jo,to si psala..tak jí popožen tim klackem a pojed zejtra! )))))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:25
- Nahlásit
kejtlincus pani a zasejc jste mela pravdu!dnes jsem byla na veterine,nemam aminovy nic davat,hlavne ten drucal,obsahuje glukopur,coz je obrovska kaloricka bobmba pro stenda,z toho se i vytahl.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
nevim, když bude vypadat tak jak dneska i zejtra tak možná pojedu, jestli se mi nebude zdát, tak nepojedu a určo neporodí, když u ní budu čučet to je naprosto jasný, zejtra dám vědět tu na foru.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:27
- Nahlásit
davidkova renata
Maj kurata v akci
nezačínej zas!!!
další díl???
Pumpa
alergii na Fíka vod vetamixu
na jakýho Fíka????????????
essi von to není Zlatovláska
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:33
- Nahlásit
nemethova5
no vidiš jak jsem yntelygentní
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:34
- Nahlásit
čau,tak zítra jsem chtěla jít do zoo,ale nejdu,bo jde háravka a nechci dastyho dráždit jo a eliška se crcá s hovězím srdcem skoro půl hodky,čůza jedna malinkatá moje milovaná
a v knihovně jsem si půjčila knížku - psi kteří štěkají nekoušou? je dobrá
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:38
- Nahlásit
kejtlin
hele ta biluše nejni spolehlivá,nic neposlala ,pisni mi na emila
davidkova.renata@seznam.cz
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:38
- Nahlásit
kejtlinno vsak ja vim,vidis,to me vubec nenapadlo,vis nedalo mi to zasla jsem tam,tak milej amin vazi 26kilo a ma 4,5mesice,ale hrozne se vytahl!pani jste sikovna,na rozdil ode me.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:39
- Nahlásit
tak uz mam KLIIIIIDECEK, PZ pryc, fsichni to prezili, dokonce rikali, ze se tesi na dalsi prazdniny, ze zas pujdou k nam (to urcite:mad , piliny vyrovnane az po strechu, sofer byl ochotny, galantni a divil se kolik mam deti
vycistenej bazen uz se napousti, jeste jsem vycistila 1 z poslednich kobercu, kdyz uz jsem mela vytazenou suprvykonnou vysokotlakou vodni pspsvecicku, jsem to moc nedomyslela, spolu se skvrnami opustil koberec i koberec, to, co zbylo jsem teda rovnou odnesla do kontejneru, a budu holt manzovi tvrdit, ze sme v jidelne zadnej koberec nemeli
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:41
- Nahlásit
Alexa
essi von to není Zlatovláska
no vono mi to taky napadlo..ale nevim,no..aleškoj sem včera slíbila seks pokud splnim ten limit..uš su hodně zoufalá ,chyt se rychle a votravuje...ale co,jak řiká děda ispidich :slibem nezarmoutíš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:42
- Nahlásit
leyenda
PZ pryc
gratuluju,pani a netahejte si ty šmejdy uš do baráku!!! ,sou štont vás zamordovat!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:43
- Nahlásit
brezen2008
ahoj, do Prahy do ZOO? A tam smi psi? Se jen ptam ze zvedavosti, jsem si vzdycky predstavovala, ze psi tam nemuzou
A jak jde zivot? Lepsi?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:45
- Nahlásit
davidkova renata
nechces neco z vojtamixu? budu objednavat
já cíííííííííííííííííííííííííííííííííííí cííííí pjet šišek hovjezího hrubomletýho,prosíím!
Maj kurata v akci
nezačínej zas!!!
dobre pani, chtela bych objednat na uterek. Ale podminka je, ze si vezmes nejake kure
kecam nemusis mam velikou mrazaku asi takovou jako nizsi clovek takze se mi tam toho vejde hodne, tedy doufam
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:45
- Nahlásit
davidkova renata
netahejte si ty šmejdy uš do baráku!!!
no, v tomhle poctu uz nigdy, budu je brat nejvejs po 1 a prisny vyberovy rizeni
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:57
- Nahlásit
leyenda
jo jo do pražské můžou,sem chtěla jít s vodvedle,ale jde ta háravka a nemám nervy dastyho a jít bez něj,by to nebylo vono,půjdu jindy v klidu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 20:57
- Nahlásit
nemethova5
opět furt padá cz pes
goša měla asi před měsícem, co byla na kýle to jí byly 4 měs a něco, vážila 25kg je to kolohnát po feně.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:00
- Nahlásit
leyenda
co tě vlastně vcedlo k tomu, že tolik pézetek do baráku?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:00
- Nahlásit
leyenda
ahoj, do Prahy do ZOO? A tam smi psi? Se jen ptam ze zvedavosti, jsem si vzdycky predstavovala, ze psi tam nemuzou
jo směj..jen někde ne,ale f praze jo,aji ve Dvoře Královým,tam můžou aji na todleto safari ,vzala sem tam bejvalou čupku aby měla ten kultůůrní zážitek,ale vůbec jí to nezajímalo ,dokonce sme jeli tim autobusem co tam projíždí zahradou,ale taky nic,tvářila se,že jede ve 191,blpka
zato nána byla f praze načená...ofšem na celý čáře vyhrály surikaty ,sloníííí,hrošíííí a jiný drafce scela ygnorovala
lucYnka XIII
Ale podminka je, ze si vezmes nejake kure
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:01
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
a spol zjistila jsem, že mám málo vajíček na hodobóžovou buchtu, tak co já upeču?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:02
- Nahlásit
kejtlin
že mám málo vajíček na hodobóžovou buchtu, tak co já upeču?
voptej se biluše čim nahradiš vajxle
sim tě,nedělej si vrásky!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:06
- Nahlásit
davidkova renata
.ofšem na celý čáře vyhrály surikaty,sloníííí,hrošíííí a jiný drafce scela ygnorovala
Ano ano, surikatý jsou nejlepší . Mě Megyna neskutečně vytáčela tím jak u antilop říkala..."hmm, kozy", u kamzíků..."hm, kozy"...u jelenů..."hm, kozy s parohama"...akorát u zubrů teda řekla "ty bláho, to sou velký kozý"
voptej se biluše čim nahradiš vajxle
Vodou smýchanou s olejem . Funguje to
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:08
- Nahlásit
kejtlinon je taky kolohnat,ale hrozne rychle se vytahl,no na fenu taky bozi vaha!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:09
- Nahlásit
davidkova renata
aleškoj sem včera slíbila seks pokud splnim ten limit.
ty woe to seš teda fakt zoufalá a nemyslelas doufám limit ZMT essi jo tak pak nevim co mu slíbíš za ty obranáře
kejtlin
tak co já upeču?
cokolif vono se to sežere
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 21:09
- Nahlásit
davidkova renata
tak si te znamenam 5kg hrubomletyho a kurata teda fakt nechces?
|