| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:31
- Nahlásit
makrelto je napad,vite kolik jinak stoji vodni postel?hodne!
Kokoaha,tak tam byl tvuj odchov,no hlavne,ze ja se taky chystala se jet podivat,ale pak se mi nejak nechtelo,tak z toho nic nebylo,no tak jsme na tom asi stejne,doma si taky myselji,ze se tak chovam normalne.
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:32
- Nahlásit
tohle je fakt divná fora, co sem tu tak antivirus furt zasílá podezřelý soubory k analýze
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:34
- Nahlásit
Koko
tohle je fakt divná fora, co sem tu tak antivirus furt zasílá podezřelý soubory k analýze
Asi před měsícem to tady bylo docela dost zavirovaný. Ale už by to prý mělo být fšechno spravený. Mě už to každopádně nic nehlásá
All
Jdu se svalit, ale klíďo píďo si drásejte dál. Ofšem gdo nebude ráno na nástupu bude sbírat exkrementy po celém táboře
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:35
- Nahlásit
Biluška
já zítra prosím nemůžu hlídat, bo výjimečně vstávám až kolem 7, aspoň doufám teda
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:39
- Nahlásit
Biluška
mi se to neblokuje, jenom to cosi zasílá, tak to mě netankuje
Dobrou fšichni, taky se jdu zakutat na kutě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:43
- Nahlásit
makrel
já mám zejtra honičku ráno porada v práci-akce k hovnu,pak brigádničit 2 hodiny ale to mě baví,pak ke kolegovi dom schválit byt-slibuju mu už asi měsíc,že se přijdu podívat,má novej s novou přítelkyní,nesmím zapomenout vyzvednout sponzorský dary na náš srandamač. a první ráno po druhé noční jsem zvyklá vstávat nejdřív v 10 jak mám přehozenej rytmus, budu jak přejetá.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:45
- Nahlásit
kejtlin tak to já zítra 4 hodiny učit, pak snad do fitka a večer se jdu bavit, doufám, že to vyjde, i když u toho mojeho psa nevím nikdy, co bude
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:49
- Nahlásit
makrel
určo bude dobrej
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:50
- Nahlásit
kejtlin
tak v tom případě mi bude v sobotu blbě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:53
- Nahlásit
makrel
dej si česnečku a bude ti fajn
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:54
- Nahlásit
kejtlin
česnečka s opicí, fůůůůůůůůůůůůj
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 22:59
- Nahlásit
makrel
vopicí naštěstí netrpim a skrytě se směju těm co takový štěstí nemají
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 23:04
- Nahlásit
makrel
udělala jsem česnečky kotel, děda si vzal k večeři, já dvakrát a už se těším jak si ji dám k snídani
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 23:15
- Nahlásit
kejtlin
k snidani cesnecku???
tak film skoncil, hezky jsem si poplakala
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 23:27
- Nahlásit
leyenda
no jasně je zdravá a dobrá, požívám k snídani často zabijácké ranní pokrmy jako třeba zelný salát, pálivou a kyselou zeleninu, šopský salát, guláš, ted´ nevzpomínám přesně co jsem měla v poslední době.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 23:52
- Nahlásit
kejtlin
celkem chapu, s temi nocnimi-dennimi stejne musis mit vsechno strasne zprehazene, ja bych teda po ranu na cesnecku nebo zeli chut nemela, ja se rano napiju bylinkovyho caje a jim az tak za 3 hodiny, ale kazdy je zvykly na neco jineho, tak ja jdu jeste chvili cist , dobrou noc vsem a zitra at uz prestane prset
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 23:55
- Nahlásit
kejtlin
hod sem prosim recepis na cesnecku ja jak tu o ni mluvite jsem na ni dostala chut, ale jestli je to moc slozityani to nepis
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 00:03
- Nahlásit
lucYnka XIII
pani asi 2-3str zpet jsou 2 slozity i jednoduchy(ten si pamatuju - zalit varici vodou rozmackany cesnek, do toho sul a maggi), sem ho teda jeste zjednodusila, prej se tam da jeste opecenej chleba nebo sunka a syr, no ale to uz je pomalu jak ta polivka ze sekyrky, ze jo?
A co, pani, us ste svezla Honzika v aute?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 00:58
- Nahlásit
leyenda
A co, pani, us ste svezla Honzika v aute?
jeste ne, musim se vyfotit a vystaveni ridicaku, ze tak mesic trva a pak jeste potrebuju auto ze zacatku budem jezdit s tatkou jeho autikem, ale tam mi nedovoli vozit Honzika, ze prej se mu loupou supiny a ma nasedadle plno supin.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 05:36
- Nahlásit
FSTÁVÁÁÁÁÁT!!!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 06:31
- Nahlásit
kachna_
sakryš, jsi mě předběhla dneska! Tak teda fstáááááávááááááááááát!!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 06:39
- Nahlásit
čau baby, nevím, jestli to už tady bylo, ale stejně. Pobavte se, při pátku
URL
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 06:53
- Nahlásit
Makáte a dřete? Essi ne tak jste bez prémijí
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 07:51
- Nahlásit
Čus lidi, co novýho?
Mi začíná ten šílený nestíhací víkend, kdy se budu muset asi rozkrájet, abych všechno stihla. A to mi volali ještě před chvilkou z hospody, jestli zítra nemůžu vzít směnu. Ftipálci, asi se na mě domluvili a chtěli mě nasrat.
Co je novýho? Nebyla jsem tady několik dní... Jen jsem viděla, že se do žumpy přidala Koko. Další přicmrndávačka?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 08:00
- Nahlásit
ahoj lidioveee makrel sem pro tebe nasla modraci fotku
|
Koko
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 08:27
- Nahlásit
pawLINka
že se do žumpy přidala Koko
sem se nutně potřebovala zviditelnit
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 08:35
- Nahlásit
ahoj všici
už se těším na víkend, plánuji celodenní pobyt v těch našich horách, pošlu vám ještě sníh, no abych vás nesr...tak jenom na fotkách
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 08:39
- Nahlásit
Koko
sem se nutně potřebovala zviditelnit
A tak to joo, takový tady máme rádi.
hankah
pošlu vám ještě sníh
bych vás nesr...tak jenom na fotkách
To máš jediný štěstí.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 08:43
- Nahlásit
POZOR! POZOR!
V noci mě děsně nasrala impact!!! Zdálo se mi, že jsem byla na nějakém srazu. Bylo tam strááášně moc různých psů. Pak jsme šli k impact domů, kde jsme vařily oběd pro všechny. Já jsem připálila rýži a ona se mi smála, pak do toho nasypala jakýsi divný věci a uvařilo z toho dobrej oběd...
Pak jsme ale pokračovali všichni v procházce a mi bylo horko, tak jsem si vyslíkala mikinu a u toho mi vylezl špek na břichu. Ta drzá impact se mi pekelně vysmála před fšema. Tsssss!
Kdo mi ten sen vyloží?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Dub 2010 08:55
- Nahlásit
pawLINka
no řekla bych, že je to všechno z těch kecůtady, akorát nevím, jestli tu někdo něco připálil
|