Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4257 . 4258 . 4259 . 4260 . 4261 . 4262 . 4263 . 4264 . 4265 . 4266 . 4267 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:28
- Nahlásit

Alexa

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:29
- Nahlásit

kejtlin
ty woe tak si uvař vodu a chroupej k ní česnek

ketty
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:29
- Nahlásit

davidkova renata no tyy voeeeeeeeeeeeeeeee jaa necii at do de pryyc ja chci sluniickoooooooooooooooooooooooo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:49
- Nahlásit

makrel
Alexa
už se vaří, i s bramborama, nemužu chroupat česnek, nevadí mi v bramboráku, polívce ale nemůžu ho syrovej v pomazánce apod spolehlivě mě chytá žlučník

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:50
- Nahlásit

kejtlin
syrový nemůžu vůbec, převařený taky nic moc, se mi vrací ještě 1/2 dne

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:56
- Nahlásit

makrel
mě většinou po jakýmkoliv jídle zdánlivě i nepoživatelném nic není, ale syrovej česnek i když jeho chut´ mám ráda, nemůžu vyzkoušeno několikrát, miluju česnekovou pomazánku, bohu´žel ji nemůžu bo odjíždím do několika hodin na pohotovost, bleju a seru, takže to není moje představa příjemně stráveného večera.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:58
- Nahlásit

kejtlinhele,nevim,proc se rika o cesneku pres den lek,vecer jed,no me cesnek taky moc chutna,ale mam podobny drastaky jak ty,takze si muzu o cesneku nechat jen zdat.

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:59
- Nahlásit

nemethova5kejtlin
mi ani nechutná, takže mi neva, že ho nejím

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:00
- Nahlásit

jinak dnes jse byla s coklidama venku delsi dobu,dokonce se objevil i oskar!jo a amin mi zacal kulhat na levou predni,jenze on lita jak sus,tak nevim,jestli si to nenatahl,nohou jsem mu vselijak kroutila,akorat se na me blbe dival,tot vse.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:01
- Nahlásit

makrelale zajiavy,ze cibule mi nic nedela,to se taky muzu uzrat,mam cibulu moc rada.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:05
- Nahlásit

makrel
nemethova5
cibuli můžu taky a na kila
nemůže kulhat z důvodu růstu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:06
- Nahlásit

nemethova5
a tak voni vobčas kulhaj,no..a neni to ta pořezaná?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:10
- Nahlásit

davidkova renatane neni,porezana byla prava a jde to videt,protoze to ma vyholeny od veta,ta je v poradku,nic tam zapichnuty nema,porezany taky ne,cumela jsem na tu jeho hnatu kousek po kousku,dostava pestrou stravu,tak nevim,proc ten hnup kulha!spise mi pripada celej nejakej rozgajdanej a rozvrzanej,no.
kejtlinno jo cibule,tu ja taky muzu po kilech,no pripada mi,ze se nejak dost rychle vytahl!dostava jeste ke zradlu ten drucall.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:12
- Nahlásit

jak málo stačí člověku ke spokojenosti třeba tři sběračky česnečky, je mi dobře, teplo, žaludek se na chvíli naplnil.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:14
- Nahlásit

nemethova5
ke zradlu ten drucall
neznám drucall, občas se jim to stává, zatím bych to neřešila.

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:16
- Nahlásit

kejtlin
já si dám decku červeného

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:23
- Nahlásit

hlasim, ze gulag se nepovedl, negdy budu muset jet na skoleni nebo vzit naky externisty na organizaci, sebrali asi 5 klacku (v poctu 9 pezet), tema si pak vypichovali vvoci a delali sramy a boule, nepomohlo ani vyhlaseni odmen v podobe vsechmoznejchsladkejchfujtajblu, odpoledne jsem se je snazila nechat cistit bazen vysokotlakou strikackou, pouzila jsem fintu Toma Sawyera, houby platny, ale podarilo se mi je dneska v rekordnim case vyeexpedit k rodicum a ty 3 noclezniky uz napyzamkovat, dostali veceri, popcorn, jablka a vodu a maji nejprisnejsi zakaz slizt dolu
davaji dneska Legend of the Falls, tak jsem si vyhlasila filmovy vecer

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:27
- Nahlásit

leyenda
ty jsi fakt masochista, nechávat si je tam i na noc

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:32
- Nahlásit

leyenda
hlasim, ze gulag se nepovedl
símťa, to s nimi neumíš. Máš devět děcek? Eště dvě a mohla si je poslat hrát fotbal do ňákýho jinýho města.

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:35
- Nahlásit

makrel
to je dany tim, ze ta jedna holka bydli strasne daleko, nez bych tam furt jezdila, radsi ji tu necham a ty druhy 2 deti sou sourozenci a dys us si je vodvsivim, tak je nebudu behem pobytu u me poustet domu, paaac to by byla Neverendingstory, je to takova divna rodina

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:36
- Nahlásit

leyenda
Pani, nechci se vás nějako dotknout, ale děláte to špatně.

sebrali asi 5 klacku (v poctu 9 pezet), tema si pak vypichovali vvoci a delali sramy a boule
Zde první chyba. Zásadní. Vy je v tom musíte podporovat, musíte vyhlásit soutěž "kdo vypíchne nejvíc očí". Tím jim tuto činnost totálně znechutíte a ihned o ni ztratí zájem

nepomohlo ani vyhlaseni odmen v podobe vsechmoznejchsladkejchfujtajblu,
Zde druhá chyba. Sladké ňamky si přinesete před pézetka a pojídáte. Před nimi. Nenabídnete, ani ze slušnosti. Když žebrají zaujmete stejné stanovisko jako k žebrajícím psům (ignorace, odeslání na místo). V případě pézetek tedy neposíláte na místo, ale sbírat ty klacky . Uvidíte, že pracovní morálka se rázem zvýší . Popř. lze haranty popohnat tím, že do placu hodíte myšlenku "měli byste zrychlit, páč ty nanuky nedostanete dokud tu bude jediný klacek. Jím tempem 1 nanuk za tři minuty, pokud budete sbírat takhle pomalu budu je mít snězené dřív než posbíráte půl zahrady "

odpoledne jsem se je snazila nechat cistit bazen vysokotlakou strikackou, pouzila jsem fintu Toma Sawyera, houby platny
Myšlenka dobrá. Blbý je, že to haranti mají jako povinnou četbu, takže tuhle fintu znají

a ty 3 noclezniky uz napyzamkovat, dostali veceri, popcorn, jablka a vodu a maji nejprisnejsi zakaz slizt dolu
Třetí závažná chyba. Včil je nejvhodnější doba ke hře "upíři". Pro vás je efekt stejnej - budete se dívat na film, ale haranti mají zážitky a ty jsou velmi ceněné . Ještě po letech budou vzpomínat jak pro ně báječná teta Leyenda připravila tu bombastickou hru, při který se tak krásně báli

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:36
- Nahlásit

Gerda
smarja nemam 9 decek, sou puceny, proto to s nima neumim

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:39
- Nahlásit

kejtlinten uz dostava od mala,je to pro stenata,na klouby,kosti a vazy,na zpevneni,no jo,kdyz on je fakt rozgajdanej,jako hnaty,ty se mu taky pletou.

leyenda
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:39
- Nahlásit

Biluška

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:42
- Nahlásit

kejtlintohle jsem myslelahttp://www.alfazviratka.cz/drucal-kondicni- vapno-500g-p-12870.html

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:48
- Nahlásit

nemethova5
jestli má vyrovnanou, pestrou stravu, tak bych drucal ani jiný přídavky na cokoliv nedávala.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:51
- Nahlásit

kejtlinno ma,ale ja u to davam jako prevenci,hajanovy jsem to taky davala a v pohode,je to vylozene pro stenata.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:55
- Nahlásit

nemethova5
ntj, ale může kulhat i kvůli tomu vápnu, nezapomeň, že hajanovi je 10let a dřív nebyly tak vyrovnaný a kvalitní granule jako dneska, takže aminovi tím můžeš i nechtíc ublížit, nevím jestli kulhá kvůli tomu, je to jen teorie.

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:56
- Nahlásit

Asi není dobrý nápad stříhat si vlasy malýma kulatýma nůžkama, že?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 15 Dub 2010 20:58
- Nahlásit

makrel
dodej fotku!!!!!!!!!!!!!!!!

<< 1 ... 4257 . 4258 . 4259 . 4260 . 4261 . 4262 . 4263 . 4264 . 4265 . 4266 . 4267 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání