| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 16:08
- Nahlásit
kejtlin
nic si z toho nedělej, můj kolega má forda fiestu, auto pro moje účely na guwno, ale o to nic, jednou jsem mu půjčila mojí lagunu, a nemohl ani vyject z parkoviště a uparkovat jsem si to musela taky já, měl o metr a půl delší auto a byl v hajzlu
Taky si teď nemůžu vynachválit malinkou fabijku co ji mám půjčenou . Auto o polovinu kratší než moje Miňonka . To je poježděníčko, parkováníčko, vleze se to všude, předjíždět se s tím dá, páč se vmáčknu i do malinké mezírky S Míňou dlouhou tak,že bych pomalu měla mít pod značkou napsáno long vehicle to vůbec není taková sranda
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 16:09
- Nahlásit
Tak už máme po školení, bylo to strašně ftipný ))) smáli sme se a naše školitelka nám chtěla rozdávat diplomy s žapkama - uplavala 20 metrůch...atd.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 16:14
- Nahlásit
Chuck Noris zvedl nepřijatý hovor a pije vod z kohoutku na EX
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 16:38
- Nahlásit
Biluška
Taky si teď nemůžu vynachválit malinkou fabijku co ji mám půjčenou
Já mám místo Favouška taky fábijku,ale kombíka a taky si nemůžu stěžovat, ačkoliv je o dost delší než byl nebožtík, tak mám pocit, že se mi sní manévruje daleko líp. I když to možná bude tím posilovačem řízení.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 17:13
- Nahlásit
Baico
bude tím posilovačem řízení
ha,ha to jsi mi připomněla když jsem měla mazdu, tak občas nešel posilovač prostě ten olej se tam nějak cpal nebo co, bývalej mi to vysvětloval, ale to jedním uchem tam druhým ven, a když jsem potřebovla zaparkovat nebo auto otočit, tak jednou rukou to nešlo a když jsem měla zhmožděnej loket a to tak, že jsem volant neutáhla, tak mi auto otáčel kolega, byl nemocen, já sama na parkovišti, musela jsem ten volant chytat zubama a otáčela jsem ho asi 10min, tenkrát to někdo nahrávat, tak jedu do léčebny hned z toho parkoviště.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 17:30
- Nahlásit
sem neska naka zmrzlaa kurnaaa
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 17:37
- Nahlásit
ketty
já taky v noci jsem promokla, pak mě ofouklo na stopě-naštěstí mám hned za plotem terén
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 17:41
- Nahlásit
kejtlin noo to ja taky sem naka ofouklaa atd mazeec ...vcera bylo lip neska hnus vitr vlezlo zima ble ..ale i tak to bylo s hafikama fajn na prochajde..noo tak to je fajn ja takyy ale todle sem musela za tema dvouma trhacema do pruhonic a zitra takyy
se tesim to sou spravny hafiii
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 17:42
- Nahlásit
Pumpadrzim myslim
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 18:08
- Nahlásit
Takže: pojištění nemám, takže mi asi nedá nikdo nic, hlavně ať to opraví. Ve staré fiestě jsem neměla posilovač volantu, navíc malý volant, tak to byla celkem sranda, točila jsem asi 6 otářček, než jsemměla kola vytočené do jednoho směru.Ale v zimě byla skvělá.I bez ABS a podobných věcí.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 18:33
- Nahlásit
makrel
tě někdo vytopil?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 18:56
- Nahlásit
kejtlin
jo, střecha
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:00
- Nahlásit
makrel
a to se nějak nevztahuje když je poškozená na škody způsobené nájemníkům?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:05
- Nahlásit
kejtlin
to nevím, jak to je, pojištění domácnosti nemám.mi řekl jen domovník, že to mám vyfotit, uvidím, co bude dál.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:09
- Nahlásit
makrel
Ve staré fiestě jsem neměla posilovač volantu, navíc malý volant, tak to byla celkem sranda, točila jsem asi 6 otářček, než jsemměla kola vytočené do jednoho směru.Ale v zimě byla skvělá.I bez ABS a podobných věcí.
na své první auto, fiestu z roku 1991 vzpomínám se slzou v oku. Byla dýzl, 1.8, auto, co mi nikdy nescíplo, vždycky mě vyvezlo, přežilo začátky mého parkování, mělo báječné veselé závady, co vždycky samy přešly, prostě milé autíčko. A vešli se do něj dva NO + vořech + řidič a spolujezdec s batohama, mnoho psů v něm zvracelo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:10
- Nahlásit
se ňák nemůžu zahřát, mám tzv zimní tepláky, teplý ponožky, silnou mikinu, topíme jsem obložená psama a je mi pořád zima. ve vaně jsem byla ráno a navíc nevím co budu vařit a jíst nic mě nenapadá.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:11
- Nahlásit
Gerda
u mě nezvracel nikdo, moc se toho tam nevešlo, závady bylylehce opravitelné, žádný centrál a podobné elektronické zbytečnosti. A děly se tam věci...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:11
- Nahlásit
kejtlin
se ňák nemůžu zahřát,
rum?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:12
- Nahlásit
kejtlinnějakou horkou polívku by to chtělo.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:15
- Nahlásit
Holky přiznejte se, která jste to byla
http://www.novinky.cz/koktejl/197544-zena-s-poprsi m-c-12-malem-udusila-pritele-pri-milovani.html
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:15
- Nahlásit
kachna_
rum
ten nějak nemusím, ale punč bych mohla od vánoc najít někde ve špajzu
makrel
hm mám chut´ na česnečku, ale jsem líná jí vařit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:16
- Nahlásit
kejtlin
česnečka se přece nemusí vařit, jen vodu uvaříš.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:17
- Nahlásit
Alexa
já prosím nee, já mám jen 4
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:18
- Nahlásit
tagže asi taghle...nemoch by Čak Noris votklonit ten sopečnej prach co se semka valí??????????? vono totiš právje hlásili na barandovje ve správách,že pokut dorazí aš na naše území,hrozí trvalý a vydatný déšt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tagže naléhavje žádán norise,aby ho votfouk nebo mu budu volat tak dlouho aš mu jebne jako mě
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:19
- Nahlásit
makrel
dáš vodu, nakrájíš brambory, dáš do vody, osolíš, namačkáš česnek, rozšleháš vajíčko takový práce asi ji fakt udělám.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:20
- Nahlásit
makrel
žádný centrál a podobné elektronické zbytečnosti
no to vůůůůbec, samozřejmě. Když sem parkovala, děsně sem se u toho zapotila, v zimě sem si na to musela sundavat bundu. Ale jak to jednou chytlo, už to nescíplo. Dokonce mi to jeden čas nescípalo ani po vyndání klíčku ze zapalování. Musela sem vypojovat baterku kleštěma.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:22
- Nahlásit
kejtlin
já znám jinou: uvaříš jen vodu ve varné konvici, zaliješ s ní rozmačkaný česnek a přidáš sůl, magi, opečený chleba nebo pokud chceš nedělní, tak sýr a šunku
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:24
- Nahlásit
Gerda
Dokonce mi to jeden čas nescípalo ani po vyndání klíčku ze zapalování. Musela sem vypojovat baterku kleštěma.
Nebožka Amálka měla opačný problém . Rozbil se jí startér a startili jsme ji drátkama . Získala jsem neuvěřitelnou praxi .
Akorát Muchoš byla jednou lehce v šoku gdyž nám zdechlo auto uprostřed velkokřižovatky v centru Ostravy a já začala pod palubkou lovit dráty
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:27
- Nahlásit
makrel
sýr a šunku nemaje a opečený chleba nemusím.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 15 Dub 2010 19:28
- Nahlásit
kejtlin
tak to teda leda tu bramborovou
|