| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:33
- Nahlásit
Se tady zase stalo strasne moc veci
nemethova5
ta amina noha uz byla do tretice vseho zlyho a ted uz bude vsechno dobre,
uvidis v lekarnach mivaji takove betadinou napustene naplasti tak 10x10 cm, ja to vetsinou davam nejdriv na ranu nez neco velkyho otevrenyho zavazuju ,aby se obvaz neprilepil, hele sehnalas ten magnezijovej sajrajtik?
Dyby ne, tak ja asi skoro urcite pojedu do Praglu a otamtud ti to muzu asi mnohem levneji poslat, vocad taky jestli je to urgentni, dej vedet jestli to chces.
kejtlin
se tesim, ze te taky poznam a tvoji gosu
na Milady Horakove bydlivala moje segra, to bych taky nasla, ale pamatuju, ze parkovani tam nebylo jednoduchy, to teda jen k informaci, ja se do Jilovyho nejak dostanu, pac se budu muset taky nekde zbavit deti a nevim, jak to dopadne s psem, spis to vidim tak, ze zustane doma
ale dyby jel taky, tak bych ho musela vzit s sebou na ten cvicak, paaac deti udam snaz nez psa, ale von je vycepovanej, vockovanej, v nejhorsim vydrzi i v aute
Ebony
ja jsem myslela, ze chovate dobrmany, jsem si to spojila s chs Ebony queen, timto se omlouvam za nedorozumeni
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:35
- Nahlásit
kejtlin
to co pises, zes snedla by mi stacilo nejmin na tejden
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:44
- Nahlásit
leyendano,tak s tou nohou jedu zitra k vetovy,ma to fest oskalpovany,a urco mu na to vet da asi atb,jsem u volala a on pak zpet,tak rano na osm tam mam byt,no je to desny pani,desny,me se desne se.e,zitra jdu na dalsi pohovor a bezzuba,no krasa,jinak magnezijovej sajrajtik,na to jsem se jeste neptala,pokud nebude,tak ti reknu,budes moc hodna.no amine jsem to poradne vycistila a prevazala,jo tak oskalpnutou nohu jsem jeste nevidela,fakt,humus.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:44
- Nahlásit
nemethova5
leyenda
štěstí, že mám dobrý spalování, potřebovala bych shodit to jo, ale nikdo mi nehádá tolik kolik opravdu vážím , mám dost svalů sice to vypadá stejně blbě jako sádlo, ale jsou to svaly, hodně lidí mi říká, že kdybych byla zdravá, tak bych byla skvbělá kulturistka, mě jde hodně do svalů
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:46
- Nahlásit
nemethova5
je to blbý, ale náhodou jsi to nevyfotila vid´?tu nohu myslím.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:48
- Nahlásit
leyenda
já doufám, že z holešovic na miladu trefim,dlouho jsem tam nejela a předtím jen párkrát a nějak si nedokážu vybavit spojení mezi holešovicemi a miladou, vím že se jede nějak po mostě železným pak doprava a rovně a sem na miladěale jak k tomu mostu-snad si to vybavim, až tam budu.
s parkováním nic moc, ale pořád lepší než kolem krče.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:49
- Nahlásit
kejtlinfotila to kamoska,jako vypada,jako kdyby jsi stahla kralika z kuze,jako ta noha,ted je kamoska na nocni,takze jedine,ze bych ji napsala poslala to na meil,pokud bude mit cas,ja jdu ale za chvilku spat,moc brzo vstavam,tak zitra budu informovat,co a jak.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:54
- Nahlásit
kejtlin
s parkováním nic moc, ale pořád lepší než kolem krče.
no to nevim, jede tam jen jedna velká silnice ))))
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:54
- Nahlásit
nemethova5
v pohodě to jí neotravuj, já jdu taky za chvíli do poistele ne spát to je brzo, ale něco počtu
uvidíš zejtra to bude dobrý, příroda je hodně mocná, a když se podpoří antibiotikama tak to musí bejt dobrý
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:56
- Nahlásit
Gerda
počkej tam jsou ulice boční a tam určo na parkování něco najdu je pravda, že mám do prahy velmi nevhodné auto-lagunu v kombíku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 22:58
- Nahlásit
kejtlindik pani dik,doufejme,tak dobrou a cus vsem.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 23:11
- Nahlásit
kejtlin
u nemocnice je veliké odstavné parkoviště, které nejde přehlídnout...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 23:19
- Nahlásit
Dobrou paka, du domki.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 23:25
- Nahlásit
Gerda
tak di vopatrne, dobrou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 23:26
- Nahlásit
Gerda
no konečně,tak zejtra vstan až hodně pozdě
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 30 Bře 2010 23:35
- Nahlásit
kejtlin
hele ja vzdycky parkovala v tech ulickach co jsou jako vlevo od milady, kdyz jedes z holesovic a hned nekde co nejvic dole, jenze dneska uz je to asi jinak...
a odkud ty vlastne do Prahy prijedes?
nemethova5
skalpovana noha je oskliva, vloni v lete si neco podobnyho udelala moje holka, lezla na takovou betonovou zed, ujela ji noha a sjela si celou holeni kost o ostrou hranu, no fakt hnus, ani to moc nekrvacelo a normalne byla videt ta kost, jako ja nejsem moc cimprlich, ale tohle bylo blby, k dovrseni vseho jsem videla, jak tam kocka pozira tu sedrenou kuzi, co zustala na rantlu. Jsem mela co delat abych neblinkla.
Tak zejtra drzim palce, at vsechno dobre dopadne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 00:44
- Nahlásit
Tak už sme vovenčený a chystáme se na český nebe a chrupanec.
brezen2008
pěkný prd, v šest deset jako každej den ))
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 01:18
- Nahlásit
sis vy ste toho zase napsali a ja to nestiham cist, to nemuzete tolik psat, kdyz nemam cas
jsme vcera ulovili kocoura pardala a dneskabyl na fik fik, jsem koukala je to moc zajimave takova kastrace kocoure,udela se hali beli pak fik, vytahne se koule, podvaze se chamovod usmikne se to a pak druha, a kocour je bez kulek,bozi vec
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 06:07
- Nahlásit
fstávejte a děte dřít . Gerdě dávám ještě dvacet minut navíc, ta nemusí
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 07:38
- Nahlásit
Biluška
no jo, dybys to nenapsala, tak se budu povalovat v posteli cely dopoledne
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 07:39
- Nahlásit
Nazdááár!
Tak jsem včera spočíla špačky ne vinici ve Velkývh Bílovicích. Zítra pro změnu jedu na školení do Pelhřimova, se tenhle týden nějak nacestuju. Jinak nakonec se narodili 3 pejsci a 2 fenečky. Fotky dodám, jen co je budu mít. Rodili skoro 24 hodin, tak nechci být moc otravná a furt volat.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 07:49
- Nahlásit
Baico
gratuluju k mimiskum
fakt pocitas spacky na vinici? To mi pride super prace!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 07:51
- Nahlásit
dobrý den,já prosím zaspala,ale takže jedu až tak za hodku,stejně bude lejt,takže to zašlapou zas a znovu
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 08:06
- Nahlásit
leyenda
fakt pocitas spacky na vinici? To mi pride super prace!
No uplně takhle jednoduchý to neni. Kontrolujeme splnění podmínek pro dotace z unie na vinice. To optatření se ofiko jmenuje Ochrana proti poškození keřů tévi vinné způsobavanému ptactvem. Takže inspektoři jezdí po žadatelích a kontrolují, jestli tam ta vinice fakt je, jakou má plochu a jestli byla doopravdy chráněná. A já musim na určitej počet kontrol s nima, abych jako zkontrolovala, jestli tu kontrolu dělaj dobře.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 08:12
- Nahlásit
leyenda
přijedu do prahy od neratovic, to víš vesničan ve velkoměstě.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 08:16
- Nahlásit
Dobré ráno vitename.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 08:35
- Nahlásit
někdo chytrý, když chci studovat dálkově tak jakou formu studia mám zaškrtnout na přihlášce:a)prezenční
b)kombinované
c)distanční
myslím, že je to distanční, ale jistá si nejsem.díky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 08:36
- Nahlásit
Baico
jo a dostáváš domu nějaké to vínečko bílé,nebo rudé??? )
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 08:38
- Nahlásit
kejtlin
b)kombinované
c)distanční
jaká škola? na ČZU to bylo kombinovaný. Jinak tam spíš zavolej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2010 08:40
- Nahlásit
kachna_
je to vysoká zemědělka obor kynologie na suchdole, bch tam zavolala ale nechci bejt za kreténa
|