Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4122 . 4123 . 4124 . 4125 . 4126 . 4127 . 4128 . 4129 . 4130 . 4131 . 4132 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:25 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit

nemethova5
Držím palce se zubem, z výše uvedených "popisů" mám husí kůži jak pralinky, musím se taky objednat k zubaři.

Jinak fšechny zdravím:

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:49
- Nahlásit

Lola1juuuu,to je pekna pohlednice,no ja mam taky husi kuzi,ale je mi to prd platne,jen zubarka byla dosti spokojena,ma totiz praci!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 11:57
- Nahlásit

čus žumpice, tak jsem se právě vrátila od soudu. Eště mě nezavřeli . Mrzuté, že? . Zato jsem zjistila velmi zajímavý poznatek. Gdyž něgdo něco udělá (i když jste to po něm nechtěli) a vy z toho máte užitek (třá i proto, že to používat prostě musíte, páč tu vaši předchozí věc zničil ten člověk co vám udělal tu novou) tak to prostě musíte zaplatit . Přesto, že jste si žádnou službu, či věc neobjednali, nechtěli jste ji, tak ji prostě musíte zaplatit .
Začínám se docela bát. Prostě pokud přijedu zítra z práce a tady bude naprosto cizí firma, která mi rozebere střechu a postaví novou tak tu novou střechu musím zaplatit páč ji používám a mám z ní užitek. Zákony tohoto státu mi opravdu připadají postavené totálně na hlavu. Čím dál víc zvažuju tu emigraci

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:04
- Nahlásit

Biluška
Prostě pokud přijedu zítra z práce a tady bude naprosto cizí firma, která mi rozebere střechu a postaví novou tak tu novou střechu musím zaplatit páč ji používám a mám z ní užitek

tak já ti tam pošlu denně úklidofku jen co jí založim a béš platit jak mourovatá bo psůch se nebojim,tim mě nezastrašíš
nepište,hovada,už sem si dneska viděla několikrát záda jak kvapim

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:06
- Nahlásit

davidkova renata
nepište,hovada,už sem si dneska viděla několikrát záda jak kvapim

HALT!! SIM TA FENKA NOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! SIM

Biluška
Začínám se docela bát.

nesnášiim to tady, nesnášim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:07
- Nahlásit

PetraK
HALT!! SIM TA FENKA NOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! SIM
uš to tam máš vysvětlený....

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:09
- Nahlásit

davidkova renata
tak já ti tam pošlu denně úklidofku jen co jí založim a béš platit jak mourovatá
V podstatě jo. Uděláš službu, ze které mám užitek a nikoho nezajímá, že jsem si ji neobjednala.
Ty woe a já jak debyl lítám a sháním kšefty Nic, ode dneška to budu dělat stejně . Vlezu do prvního špitálu, který se namane, udělám canisterapii ať chtějí nebo nechtějí a pošlu fakturu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:11
- Nahlásit

Biluška
Vlezu do prvního špitálu, který se namane, udělám canisterapii ať chtějí nebo nechtějí a pošlu fakturu

konečně se prachy pohrnouuuuuuuuuuu!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 12:12
- Nahlásit

davidkova renata
konečně se prachy pohrnouuuuuuuuuuu!!!!
Šak už je načase

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 13:28
- Nahlásit

NAZDAR MAGOŘI
děkuji za gratulace k miminům až najdu fo¨ták tak je vyfotím
Baico
gratuluju k Fernetovi

a protože bude brzo apríl tak vám posílám varování, bacha na ně:
U soudu:"Babičko, tak nám povězte, jak se to všechno seběhlo?"
Babička:"No, jdu takhle parkem, sluníčko krásně svítilo a hřálo,tak jsem se posadila na lavičku. Po chvilce šel kolem mladík, takový pohledný a sedl si
vedle mně. Po minutě se přisunul blíž a vzal mě kolem ramen."
Žalobce:"Bylo vám to nějak nepříjemné?"
Babička:"Ne, vzpomínala jsem, jak to bylo krásné, když jsem byla ještě mladá."
Soudce:"A co následovalo dál?"
Babička:"Potom mi začal jednou rukou rozepínat halenku a když jsem se nebránila, tak mi druhou začal sunout pod sukni ke kalhotkám.
Když už se mně tam málem dotknul, pustil mne a zakřičel: Aprííl!'
Tak jsem ho zabila, hajzla jednoho!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 13:33
- Nahlásit

Alexa
Tak jsem ho zabila, hajzla jednoho!
se vobávám,že budu za chvílu hodně podobná tej bapce
hele gratuluju bo si teda babička))))))))))))))))))))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 13:47
- Nahlásit

Alexa
můžem přiject f sobotu? Pak musíme eště do Kamenice na grilování a podivat se na čerstvý říbátko.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 13:55
- Nahlásit

Gerda
můžem přiject f sobotu?
na cvičák???? jasně

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 14:05
- Nahlásit

Alexa
bude pěkně, uděláme is zas hezkej den, zavřem psy do odkládaček ap udem se vopalovat a pít kafe, co?

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 14:14
- Nahlásit

Gerda
uděláme is zas hezkej den, zavřem psy do odkládaček ap udem se vopalovat a pít kafe, co?

jasně přece je nebudem tejrat pohybem

hankah
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 14:19
- Nahlásit

všem gratuluji ke štěňátkům, hlavně ať jsou mrňouskové zdraví.
pomalu začínám mít absťák na nějaké to štěndo

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 14:33
- Nahlásit

Biluška
chapu, ze to na.ere, ale dobre vybirej, kam emigrujes, aby to nebylo z louze pod okap
cesky zakony sou pro me taky naprosto nepochopitelny a nelogicky od ty doby, co jsem od statu koupila v nucene aukci prazdny barak, ve kterem nakonec bydlela puvodni majitelka a jeji pocetna rodina, sem teda nasrane odstoupila od smlouvy s tim, ze mi propadla drazebni jistina, coz uz samo o sobe me dost nastvalo, nikde v popisu baraku nebylo uvedeno, ze tam negdo bydli, zadny vecny ani jiny bremena, sem prijela s detma, psama a nabytkem a ho.no, no dobre, propadnuti jistiny bylo levnejsi, nes schanet 3 rodinam nahradni byty, po 3 letech, kdy stat ten barak znovu vydrazil ode me chteli jeste 136tisic, coz byl rozdil mezi puvodni mnou vydrazenou cenou a cenou, co zaplatil dalsi drazitel, takze uz nemam k ceskym zakonum a soudnim postupum moc vrely vztah

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 14:36
- Nahlásit

Lola1

jezisi, pani, vy mate krasneho pejsanecka, jak je stary?

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 14:40
- Nahlásit

Gerda
Alexa

vopalujete se na tom cvicaku kazdy vikend?
Jak se to zatim rysuje, budu pristi vikend v Praglu,( ne ten co bude ted, ten dalsi) tak dyby to vyslo a mohla sem vod vas, prisla bych se tam kouknout,
si pripadam taka menecena, ze tu nikoho neznam

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 14:45
- Nahlásit

leyenda
O českých zákonech a právu si myslím jenom jedno - jsou tu proto, aby nahrávali hajzlům a slušným lidem házeli klacky pod nohy.
Třá kauza Mášenkův rozvod - ona s dítětem utekla k rodičům na Slovensko. Mášenek zde podal žádost o rozvod. Ona dvakrát nepřijela - bez omluvy. Místo aby soud logicky jednal v její nepřítomnosti tak jednání uzavřel s tím, že se má Tomáš rozvést na Slovensku. Konec tečka. Podala se tedy žádost na slovenský soud. A teď bacha - když se rozvádíš u nás tak se vyřeší poměry dítěte na dobu PŘED rozvodem a PO rozvodu a poté tě rozvedou. Majetek se řeší v občanskoprávním sporu až po samotném rozvodu. Na Slovensku se vyřeší dítě PŔED rozvodem a při druhé štaci tě rozvedou a vyřeší dítě PO rozvodu. Proběhlo první stání, vyřešilo se dítě PŘED rozvodem a tím to zhaslo. Protože oni dva měli poslední společné bydliště v Čechách má jejich rozvod řešit místně příslušný český soud. Slovenský nemůže. Ovšem protože nemají vyřešené co bude s dítětem PO rozvodu (oni to teda mezi sebou vyřešené mají, ale jaksi chybí ten papír) tak český soud nemůže nařídit stání o rozvodu. Vyřešit pouze dítě český soud taky nemůže, protože dítě touhle dobou už je slovenský občan, stejně jako jeho matka. Slovenský soud pouze dítě řešit rovněž nebude, je to součástí jednání o rozvodu, které ovšem nemůže proběhnout.... fraška jak prase. Přesto, že oba byli dohodnutí, oba trvali na rozvodu, nikdo nedělal žádné problémy (krom obou států ) táhlo se to několik let Kdyby spolu žili v Austrálii tak byli nejspíš rozvedení rychleji

Fakt o českém právu si myslím své. A nic dobrého to není

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 14:48
- Nahlásit

leyenda
vopalujete se na tom cvicaku kazdy vikend?
vod teď už budeme, musíš určitě přijet, to je jasná věc! Tim pádem je jasný, že aleksa zase musí upéct tu bezvadnou tvarohovou věc! Jupí!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 14:50
- Nahlásit

Gerda
musí upéct tu bezvadnou tvarohovou věc!
jedu taky

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 14:56
- Nahlásit

Biluška
no, si myslim to samy a stalo me to dost penez, kolikrat si rikam, co za debily tyhle klicky muze vymyslet
voni teda zakony jsou leckde nepochopitelny, napr ve Francii se nesmi zenska vdat drif nez rok po rozvodu, chlap klidne druhy den, ne, ze by se me to tykalo, ale pripada mi to proste zajimavy a vis proc? Dyby ta zenska porodila v dobe do 12 mesicu tak je za otce pravne povazovan ex, a stoji to test paternity a spoustu uradovani, aby bylo dite uznano otci - novemu partnerovi> Naka prohlaseni a uznavani otcovstvi neberou. a proc tam maj tech 12 mesicu nedokaze nikdo vysvetlit. Se kolem toho ted pekne vyradila jedna znama a klukovi uz bude rok a jeste to nemaj poreseny

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 14:59
- Nahlásit

Gerda

dik, ja ani nemusim nic jist, spis bych - kdyz to vyjde- rada aspon nekoho videla dovopravdy, kuli mne nic pict nemusi, ani nevim, jestli to fakt vyjde

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 15:13
- Nahlásit

leyenda
kuli mne nic pict nemusi
to neřikéééééééj! Musí! Stejnak peče nepečený - ale tááááák dobrý! Mělo by ti to vyjít, už sem to řekla davítkový, aji děda a snad aji walda budou. Přijeď, šak je to sem kousek...z Evropy...my pojedem z Evropský ))

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 15:18 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Gerda
leyenda
ten další jak jsou předběžně objednaný fíkové mám v plánu medovník, ale to je až 17.

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 15:22
- Nahlásit

Gerda
budu se snazit a kdyz vopravdu pojedu do Cech (potrebuju dat mame darek k narozeninam, jit na hrbitof a koupit si zasobu hruby mouky) tak se tam urco zastavim, akorat musim zorganizovat peci o zvirata, coz neni jednoduchy a nesmi se stat nakej uraz nebo vazny onemocneni
to je ten cvicak u Alexy v Jilovem? si vytisknu naky mapicky a pak to este doladime s casama a tak
chcete privezt sneky ?

leyenda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 15:29
- Nahlásit

Alexa
17. us musim bejt davno tady, ten vikend predtim tam nebudete?

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 15:31
- Nahlásit

leyenda
budeme, aleksa kecá )))) když neudělá medovník, upeče guláč mamka. Ta už se na tebe taky těší.

Alexa
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2010 15:36
- Nahlásit

leyenda
ten vikend predtim tam nebudete?
jasně že budem, sem jenom Gerdě chtěla udělat chutě už se na tě těším

<< 1 ... 4122 . 4123 . 4124 . 4125 . 4126 . 4127 . 4128 . 4129 . 4130 . 4131 . 4132 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání