| Autor |
Zpráva |
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:08
- Nahlásit
Lola1
romantik, tesi me.
jedu v lasce ke vsemu zivemu
i mrtvemu (zejmena pak pytli kurat
ktery mi dnes privezli)
ps: nedelate slecno nahodou v Informacnich Technologiich?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:09
- Nahlásit
Lola1
hlavně nenech doma zase foťák!
Co foťák,ale baterky...
jináč čus ségra,co dělá Dežo?
argosek
tak to jsem asi zahnul o chodbicku driv
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:39
- Nahlásit
rosnička
Etudu "Vzorná hospodyně" jsem vystřihla, že by mě s ní vzali do Národního!!!!!!!!!!!
do Národního čeho?Shromáždění?
Bože ,holka,co ty f tý makovici máš?Etudu "Vzorná hospodyně"!!!Takový klišé.Co takhle elektrický obojek při výcviku manžela k samostatnosti,dlouhodobé(věčné)odložení,plazení ve výši mých kotníků(na potpatcích) a pod......?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:41
- Nahlásit
zas tu nigdo nejni du pa
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:48
- Nahlásit
Neessi
Co takhle elektrický obojek při výcviku manžela k samostatnosti,dlouhodobé(věčné)odložení,plazení ve výši mých kotníků(na potpatcích) a pod......?
To by samozřejmě taky šlo, ale to předpokládá ochotu psovoda (moji jako) trvale popatřovat na svěřený mu objekt (na něj jako). A to je právě vono.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:50
- Nahlásit
rosnička
ale to předpokládá ochotu psovoda
to není o ochotě,to je vopčanská povinnost:decimovat,decimovat a decimovat
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:51
- Nahlásit
Neessi
to není o ochotě,to je vopčanská povinnost:decimovat,decimovat a decimovat
Ku.va, mi, pani, neřikejte, že MÁM ZAS ŇÁKOU POVINOST NAVÍC!!!???? To bysem se vopravdu ale namíchla!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:52
- Nahlásit
rosnička
MÁM ZAS ŇÁKOU POVINOST NAVÍC!!!????
Dyk to je radost,pani
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 20:54
- Nahlásit
davidkova renata
Dyk to je radost,pani
Ále lejno, jakápak radost- s takovýmdle výhledem?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 21:38
- Nahlásit
davidkova renata
čus ségra,co dělá Dežo?
Dežo se má jak - no víš jak - sleduje mě z pelechu a dělá psí oči.
Tak se příští týden zase neuvidíme, co? To je škoda. Můžeš poslat po isdpch aspoň fotku?
argosek
nedelate slecno nahodou v Informacnich Technologiich?
neee...
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 21:52
- Nahlásit
benda2
Potkat v tomhle draka isdpch u vánočního stromečku tak už vánoce nikdy neslavím a nedej bože někoho potkat i v létě tak už ani nejezdím na dovolenou a věnuji se pouze a výhradně zimním sportům
Šak f tom můžeš i na snoubort!
Neessi
Co takhle elektrický obojek při výcviku manžela k samostatnosti,dlouhodobé(věčné)odložení,plazení ve výši mých kotníků(na potpatcích) a
Hele Nési, máš návot? Že bych to taky prubla
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 22:45
- Nahlásit
Triniti
Hele Nési, máš návot? Že bych to taky prubla
Mám návot i vobojek a vzhledem k solidaritě s místním spolkem budu školit zcela zadara,fčetně pronájmu vobojku a upozorňuju kolemjdoucí ,že se nejedná vo žádný S-M,alébrž poctivý výcvik objektu Za rozhodčí jsem ustanovila Davítkovou,bo to umí s traversou,kterou bude korigovat chyby.Zkoušky se dělaj po hodinovém výcviku a místo baterek dáme do vobojku rovnou 220W,ať to votsejpá.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2007 23:14
- Nahlásit
Neessi
A na nohy boty se špičatou okovanou špičkou!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 06:38
- Nahlásit
Dopré láno fšem (i těm starým, chudým a vošklivým, i když nikdo takový tady určitě není. )
davidkova renata
Heleďte, paní kolegyně, ten plevel na koberci bych snad eště přežila. Ale tu rozmlácenou klec, to mě teda pumice naeala. Víte kolik dneska stojí nová klec? To si ten čokl myslí, že nám na zahradě teče nafta, nebo co? Nám totiž na zahradě teče akorát spodní voda, podmáčí barák, takže budu muset vypláznout dalších 30 táců (minimálně) za izolaci. Už mě ty prachy fakt deptají . No, ale taky mám jednu dobrou zprávu. Mia právě začala hárat. Ona se nám sice do línijí nehodí, poněvadž fakt nemá vůbec žádné vady ,akorát křivé nohy a ty má kdekdo, dokonce i já , takže na tu izolaci mi asi nevydělá, ale kdyby se šikovně nakryla tak by mohlo být třeba alespoň na kliku ke dveřím, ne? Co myslíte?
Kaštanová
Sem byla na těch odběrech. Nechci nějak rýpat do stavu našeho zdravotnictví, ale patří k odběrům i kulturní vložka, při které sestra "utrhne" stříkačku, nabere do ní vzduch, následně se ji snaží nasadit zpět a přitom mi ten vzduch vytláčí do žíly? Já jsem si nebyla jistá, ale pro jistotu jsem ji ztraverzovala (sestru ) a byla jsem silně sarkastická, jestli si jako nemám tu krev radši nabrat sama. Bože, když si představím kolik mi stát krade na zdravotním pojištění tak bych brečela
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:07
- Nahlásit
Lola1
Můžeš poslat po isdpch aspoň fotku?
To ti nemůžu udělat
Triniti
Šak f tom můžeš i na snoubort
Ten se pos...e,včera sme se tlemili eště v půl 11 v noci bo se nám rozjela naše bujná fantazie a vyměnovali sme si představy.Benda mi důvěrně sdělil,že po shlédnutí oné foto ho málem vykázali intronetové kavárny .Taky nic nevydrží,holt sameček
Neessi
rozhodčí jsem ustanovila Davítkovou
To je rozumný,jsem znalá věci,spravedlivá a hlavně zcela neúplatná
P.S.číslo účtu zašlu mailem
Biluška
Dopré láno fšem (i těm starým, chudým a vošklivým
To je dost,že si mě taky fšimnete
Helejte s tou klecí musíte na to jinak.Ste viděla ČELISTI né?Taxi musíte vopatřit něco takovýho!Nebo skákněte do ZOO esi nemaj výprodej nějakej starších klecí po tygrech
se nám sice do línijí nehodí, poněvadž fakt nemá vůbec žádné vady
A proč takovýho šmejda taháte do baráku????? Bože co s ní ted...jedině jí nakrejvat co hárání,ale to děláme stejně tak vůbec nevim.Zkuste jí aspon psychicky zničit a třeba se to nějak promítne aji do těch štěnat,něgdy se to prej stává,že to jako vod matky přebíraj,ale nefim
následně se ji snaží nasadit zpět a přitom mi ten vzduch vytláčí do žíly?
Nejsem sice TA Kaštanová,leč mám dojem,že vzduchem do žíly se zabíjej králííícííí,zkuste kouknout esi vám už nerostou hlodáky..
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:29
- Nahlásit
právě tady začlo sněžit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:31
- Nahlásit
Tinta76
právě tady začlo sněžit
Si děláš kozy ne????
Už ti de to připojení?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:35
- Nahlásit
davidkova renata
Nedělám! A pořád mi to nende ... Všechno stojí za h****!
|
želva
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:40
- Nahlásit
ahojda všem
GERDA - jdeš zítra do šárky anebo nemáme čekat?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:41
- Nahlásit
Tinta76
Všechno stojí za h****!
Tim ste vystihla potstatu,pani
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:44
- Nahlásit
davidkova renata
Nejsem sice TA Kaštanová,leč mám dojem,že vzduchem do žíly se zabíjej králííícííí,zkuste kouknout esi vám už nerostou hlodáky..
Fsduchem do žíly se dá zabít kde co, proto jsem byla na tu sestřičku tak sarkastická . Když nad tím tak uvažuju tak ta moje záhadná nemoc mi bude míň nebezpečná než léčba
Zkuste jí aspon psychicky zničit a třeba se to nějak promítne aji do těch štěnat,něgdy se to prej stává,že to jako vod matky přebíraj,ale nefim
Systematicky ji pětkrát denně mlátím traverzou, ale nemá to skoro žádné výsledky . Ta čuba je prostě naprosto bezproblémová . Jak říkám, ty štěńata budou bezcenný, ale třeba vydělají alespoň na tu kliku. . Pro jistotu je ale prodám pod nějakým pseudonýmém, přece si nebudu kazit chovatelskou pověst, ni?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 08:48
- Nahlásit
Biluška
záhadná nemoc mi bude míň nebezpečná než léčba
No dyk,četla ste ten horór Smrtící léčba ne? Aji f telce to dávali,třá to toho anděla smrti inspirovalo..
ty štěńata budou bezcenný
taky si to myslim,leda byste to nějak pokryla vhodným krycím psem,ale jistotu nemáme ,to je jasný .
prodám pod nějakým pseudonýmém
Tak nějakej vymyslíme,můžem tu udělat výběrový řízení
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 09:27
- Nahlásit
davidkova renata
No dyk,četla ste ten horór Smrtící léčba ne?
To sem nečetla. A radši snad ani číst nebudu, rači se nechám našim zdravotnictvím přesvědčit
Tak nějakej vymyslíme,můžem tu udělat výběrový řízení
Tak jo, vyhlásíme výběrový řízení a zvítězí ten nejlepčí. Ale nemůže to být Františka Vopršálková, poněvadž tu už používám při jednání s úřadama
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 09:36
- Nahlásit
Biluška
Ale nemůže to být Františka Vopršálková,
To je ten nejlepčí pseudoným co sem slyšela!
davidkova renata
,četla ste ten horór Smrtící léčba ne
Pouze viděla,ale mám pocit,že si vzali mustr z našeho zdravotnictví!
Brýýýýýýýý ráááááááááno fšicíííííííííííííí................
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 09:48
- Nahlásit
isdpch
njepomlouvej pumici páč je to moc milé zviřátko, určitě si jí zavřela do nějakého aušusu, kterej se rozbil sám
Víš co, já tu klec nevyhodím, nechám ji tady do středy, abys mohl ostatním referovat čím ta mrcha dokázala projít
hele 9.45 ........ teď se vdává garfieldová .........
Posílám jí upřímnou soustrast . Chuděrka holka, takové měla krásné plány a teď tohle
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:26
- Nahlásit
Nazdar všichni romantycííííííí
Koukám, že argosek nalezl zalíbení v Zuzaně Navarové, Můdr léčí lidi Smrtící léčbou, Biluše nutí Miu hárat, Dárek nutí mě jít na procházku - Dárku čéče sem furt nemocná, mám úplně zastydlou rýmu v hlavě a kašel jak pacient léčený Smrtící léčbou, takže nejdu, pardoooon.
A teď ranní báseň - jen teda kousek.
Má duše, vzpomínáš si, moje štěstí,
po ránu v sladkém podletí
mršinu strašnou spatřili jsem na rozcestí
uprostřed štěrku ležeti.
S nohama ve vzduchu jak vilná žena,
škvaříc a potíc samý jed,
smrdutým břichem beze studu rozevřena
se nabízela pro pohled.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:50
- Nahlásit
Biluška
(i těm starým, chudým a vošklivým, i když nikdo takový tady určitě není. )
A já sem vosk, bo co jako????
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:53
- Nahlásit
Gerda
se nabízela pro pohled.
To je takový libozvučný, to vy sama????
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 10:58
- Nahlásit
rosnička
se nabízela pro pohled.
To je takový libozvučný, to vy sama????
No to víte že jo ))))) Leda bych byla Hrubín nebo kdo to překládal )))
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2007 11:06
- Nahlásit
Neessi
Mám návot i vobojek a vzhledem k solidaritě s místním spolkem budu školit zcela zadara,fčetně pronájmu vobojku a upozorňuju kolemjdoucí ,že se nejedná vo žádný S-M,alébrž poctivý výcvik objektu Za rozhodčí jsem ustanovila Davítkovou,bo to umí s traversou,kterou bude korigovat chyby.Zkoušky se dělaj po hodinovém výcviku a místo baterek dáme do vobojku rovnou 220W,ať to votsejpá.
Bezva
|