Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:23
- Nahlásit

davidkova renata
P.S.myslíte,že čék s leprou má takovej entuzyasmus a drajf,že bé pořádat plavecký závody??

A proč né!?Lepra nevylučuje jiné postižení mozku!

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:23
- Nahlásit

Triniti
ale ten průvot ženckejch a fen
bych to viděl na průvod v bílejch pláštích

davidkova renata
Dyštak mi cinkni,přídu taky na kafe,ráno nefstávám
já ráno kafe nevařím

jablunka
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:25
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
mohl by v nich plavec nosit kupříkladu hever
Ano to by mohl...ftírá se otáska co s heverem v jezeře

To gdyby si ňákým nedopatřením zaparkoval auto s píchlou gumou f jezéře...............

Triniti
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
ftírá se otáska co s heverem v jezeře..
Tak f tom mám jasno. De si to hodit.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

benda2
já ráno kafe nevařím
Mě je fuk,kdo mi ho uvaří,může to bejt třá i nějaká vyučená servírka

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:26
- Nahlásit

jablunka
Lepra nevylučuje jiné postižení mozku!
No jo,todlencto já,narozdíl vod isdpch nefim,se ho večír podrobně vyptám

benda2
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:27
- Nahlásit

davidkova renata
nějaká vyučená servírka
tak já se po nějaké poohlédnu, třeba pro mí bude čest vařit kafe velkému kynologovi a jeho mluvčí

nic du ven do reality

Triniti
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:28
- Nahlásit

davidkova renata
Hele, uš si použila toho servíra, kerýho sem ti darovala k narozeninám? Víš, na tom dortu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:28
- Nahlásit

benda2
tak já se po nějaké poohlédnu
To seš moc hodnej,třá nebudeš muset chodit ani daleko

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:29
- Nahlásit

jablunka
mohl by v nich plavec nosit kupříkladu hever
Ano to by mohl...ftírá se otáska co s heverem v jezeře
To gdyby si ňákým nedopatřením zaparkoval auto s píchlou gumou f jezéře...............

No já se jen zkoušela dovtípit, co velkého mohou takové plafky přidržovat, ovšem pokud to není hever v kapse, pak si říkám, že opravdu nevím a leprého plafce zanechám v jezeře jeho osudu, stejnak bez drajfu daleko nedoplave.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:30
- Nahlásit

Triniti
uš si použila toho servíra, kerýho sem ti darovala k narozeninám? Víš, na tom dortu.
No moc teda nevydržel....
ale zas budu mít narozky,hele to je zvláštní...já dycky jednou za rok mám narozky,máte to taky něgdo tak?. No tak mi zas něco můžeš darovat

Triniti
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:35
- Nahlásit

davidkova renata
No tak mi zas něco můžeš darovat
To máš těšký, bendáše uš máš, Nynynku taky, darovanej chlap tě málem neroschodil, tak uš mně napadá jen vejlet do bermutskýho trojůhelníku, nebo zimní čepice s lepkou. (Chtěla sem si takovou koupit a syn mi voznámil, že mi lepka nebé slušet. Nechápu!)

rosnička
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:51
- Nahlásit

davidkova renata
já dycky jednou za rok mám narozky,máte to taky něgdo tak?.
Třá já!!! Akurát se mi zdá, že poslední roky to muší bejt ňák častějš, jináč to nejni možný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 12:52
- Nahlásit

rosnička
já dycky jednou za rok mám narozky,máte to taky něgdo tak?.
Třá já!!! Akurát se mi zdá, že poslední roky to muší bejt ňák častějš, jináč to nejni možný.

Esli vono to nemá souvislost s velikonocema, bo je velmi divný, že každej rok vyjdou na pondělek....

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:24
- Nahlásit

Triniti
Holt prasata na lanýže a psi na naftu
Já teda nefim paní, ale kromě zdechlýho krtka eště nic nevyhrabali . Třeba zlatej poklad po němčourech by konečně mohli objevit

davidkova renata
A co třá Eulálie Čubíková?? A je to i k tématu...
Eulálii beru, ale Čubíková být nechci. Tady je hodně Čulíkovejch a oni jsou jako takoví ti nepřizpůsobiví estli mi rozumíte který myslím. Teda jako, né že by oni byli nepřizpůsobiví, ale jako naše vláda se jim furt odmítá přizpůsobit a dát jim eště víc peněz, bo zdražili rum . No a já bysem nerada, aby si mě jako lidi pletli víte paní? Takže Čubíkovou prosím změnit

Jo a Mášenkovi koupím ty žluté plofky, bo mi přijdou velmi interesantní. Myslíte, že k nim dodávají ten hever automaticky, nebo se to musí objednávat zvlášť?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 13:59
- Nahlásit

Biluška
Myslíte, že k nim dodávají ten hever automaticky, nebo se to musí objednávat zvlášť?
Myslim,že to neni f ceně,víte jaká je doba
ale Čubíková být nechci
Co teda třá Nágelvogelwurdevaníková?(čti německy)
Jinak se zeptejte Mášenka,esi mám pro něj taky vzít permanentku do hokejový šatny jako pro Bendu a isdpch..

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:02
- Nahlásit

Lidi prů..r, tady SNĚŽÍ . Já se snad picnu. Na co jsem se stěhovala do nížiny když je tady stejná kosa jako na horách?

davidkova renata
Nágelvogelwurdevaníková
To by se mi líbilo . Akorát mi bude chvilku trvat než se to naučím vyslovovat

Jinak se zeptejte Mášenka,esi mám pro něj taky vzít permanentku do hokejový šatny jako pro Bendu a isdpch..
Se ani nebudu ptát, kupte mu ji rovnou. Přece takový vzácný a drahý model nebude ležet doma ve skříni, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:05
- Nahlásit

Biluška
tady SNĚŽÍ

Tinta to taky ráno psala
Přece takový vzácný a drahý model nebude ležet doma ve skříni, ne?
To je fakt,at leží s klukama ve sprše

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:12
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek pani,tady zima jak v p....i a hnusne,koukam,ze biluska psala ze snezi,to mam radost teda pani,skoda,ze nemam chlapa,taky bych mu takovej krasnej model koupila,zhlidla jsem foto a dost doooobry.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:14
- Nahlásit

jinak zdravim vsechny,co prezili dalsich 24-hodin bez uhony!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:14
- Nahlásit

nemethova5
skoda,ze nemam chlapa
Tak to kup ségře,to máš fuk,taky to bude zajímavý

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:21
- Nahlásit

Žencký, kdyby ty chlapi o plafkách snad pochybovali, pak tu mám jako možnou alternativu slipy ze sušeného hovězího masa. To bychom si koneckonců mohli doma vyrábět snad i sami .-)))
http://revue.idnes.cz/panske-slipy-jerkys-jsou-dos lova-k-sezrani-fk3-/kuriozity.asp?c=A070625_200741 _kuriozity_adl

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:24
- Nahlásit

davidkova renatano ty v.le!!!jako darek k vanocum parada,jak je u vas?taky humus,pani mam radost,zadnej kotec nebude na argosu,pani on je zabetonovanej,vcera mi to volal pysik,tak este,ze nemam videotelefenovani,bo by videl,jak se rehtam,jak kun,no tak jsem rada a kupujeme napul tu vytapenou podlazku pro psiska nase,jinak topeni nebude,to sem asi rikala,bo pres vikend netopej,ale mame tam novy original topidla,tak aspon tak,jak jim prinde ucet za elektriku,tak spachaji hromadnou sebevrazdu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:26
- Nahlásit

Gerdapani to je bozi,ale uz vidim zastup coklu,aby si pana dali i se slipama k veceri,to bych neriskovala.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:30
- Nahlásit

Gerda
To bychom si koneckonců mohli doma vyrábět snad i sami
Jako autoslípy jo??
nemethova5
tož dobré,at se prohnou,má bejt kosa jak f tulení pr...i

želva
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:32
- Nahlásit

Gerda
jdeš zítra? nebo ne?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:33
- Nahlásit

davidkova renatavsak jo,at se prohnou,jak me vcera vedeni videlo,tak radsi zdrhli,bo je furt s necim otravuju,nebo jecim.este ze tam nejsem porad,to by ze me dostali psotnik asi.o zime mi ani nemluv,jestli bude tuha,to se mam na co tesit!asi si poridim hajanuv kozich,bo ten je ojinenej jinovatkou a vubec mu to nevadi,je fakt,ze lezi na nejhrubsim molitanu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:34
- Nahlásit

želva
jdeš zítra? nebo ne?
už jsem ti to ráno právě psala, že jsem furt zdechlá a radši se zůstanu válet v posteli.

želva
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 14:42
- Nahlásit

Gerda
ok,musím to najít,někde jsem to přehlídla,tak se vykurí(ý)ruj a at jsi fit a pozdravuj mánu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2007 15:44
- Nahlásit

BILUŠKÁÁÁÁÁ
hele,tady maj f útulku landseera
http://www.volny.cz/snoz/

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání