Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 21:10
- Nahlásit

benda2
po nějaké době si začne chodit ke mě jako do vývařovny tj. když zrovna nemá hlad tak nepřijde

No třá nemá hlad na piškotky,ale na rostbeafek,ne?Já bych měnila ty odměny,asi.I když já už je moc nepoužívám,čubám musí stačit pochvala a basta!

Triniti
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 21:45
- Nahlásit

Neessi
čubám musí stačit pochvala a basta!

A manželojm, bendojm a dalším taktéš. A něgdy enem traverza.

Neessi
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 21:50
- Nahlásit

Triniti
A manželojm, bendojm a dalším taktéš. A něgdy enem traverza.

Hele,nemala by ta traverza bejt aspoň z vepřových panenek?Já jen aby byl klííííd,rozumíš,že jo

Triniti
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2007 22:19
- Nahlásit

Neessi
nemala by ta traverza bejt aspoň z vepřových panenek?Já jen aby byl klííííd

Šmankote néééé, ta muší bejt z tvrdý vocele, nebo s kameňa, nebo třá s dynamitu - jinak klíd nebé nigdá. I dyš bestak nigdo s nich nebyl praštěnej vepřovou půlkou - snat bysme to mohli skusit. (To je jak u nás doma. Dyš syn zlobí, tak chytnu cokoli co mám po ruce, zvednu to do výše a sušně se ho voptám, esli tím uš byl praštěnej. Eště máme rezervy, byl jenom novinama, pánví, vařeškou, použitejma ponoškama, kyblem, polštářem, vidličkou, sešitem, trepkama, plyšákem, sluchátkama atd. PS - traverza je f opravě)

želva
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 07:55
- Nahlásit

ahojda všem
děkuji Gerdě,bilušce a davídkový a spol.
za to že:
už dorazili bacili jsem na žižkov a ke mě ,všem mooooooc děkuji
zatím jsem na začátku,ale dlouho se tu nezdržejí,to já snimi bojuji - čajček,v práci asi 4,pomeranče a prášíčky.
musím bejt fit do čtvrtka kvuli flyballu

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 08:38
- Nahlásit

želva
Vítej v klubu

Fšici
Nebuďte bubý a necpěte ty psy piškotama. Dyť to není zdrafý . Odborník na výživu jasně říkal - vyjetý olej, lógr od kafe a košťály od kapusty. Ve svátky, nebo když se ten pes zdá nějaký nemocný tak plesnivý chleba. Kde se tam mluví o piškotech? No gde??

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:16
- Nahlásit

dobré ráno
dnes jsem potkal psa Kaštana, strašně na Bendu štěkal potom si ho očuchal a paní měla radost že už Kaštan neštěká, když ale popošel na 5m od Bendy tak začal zase štěkat.................. no nebyl to Kaštan ?

Isdpch
čau draku, hele kam zmizelo tvé téma sem ti chtěl napsat že mě dneska zase bolí kedlubna. Asi mám špatnej polštář nebo co

Triniti
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:45
- Nahlásit

benda2
Ahojky, neuďáme zas ňákej ten srazík? Jája začala hárat

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 09:48
- Nahlásit

Triniti
to je bezva tak my přijedem na kolaudaci a založíme ty linie alias pouliční směska

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 10:09
- Nahlásit

Nazdar všichni chudí a dušní!

benda2
hele Gerdo pozor važ slova páč nafoukanost není dobrá vlastnost
Ale depak, to já se nevytahuju, jen se na to fakt těšim, že zas bude samovolně poslouchat a bude mooooc hodná.

davidkova renata
Ale my to máme jinak,jakmile gdokoli zašustí,Nyný projeví živý zájem a dostane ránu,až se jí hlava otočí na druhou stranu bo já si to nepřeju Ale de to ztuha bo je žravá,jenže já zas vytrvalá
No já sem tim pádem zjistila, že ona tu krásnou chůzi u nohy umí, takže jí teď můžu vždycky pořádně popíchat vidličkou, když to nebude chtít dělat krásně

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 10:17
- Nahlásit

čus fšicíí nakažení
Neessi
Hele,nemala by ta traverza bejt aspoň z vepřových panenek?

bože taková chytrá žencká a plácne takovou hovadinu!!!!Pravdu má samosebou třiniti
Biluška
nebo když se ten pes zdá nějaký nemocný tak plesnivý chleba.
Myslíš jako místo ATB?
benda2
Asi mám špatnej polštář nebo co
To bé vono,draku
Gerda
zjistila, že ona tu krásnou chůzi u nohy umí, takže jí teď můžu vždycky pořádně popíchat vidličkou, když to nebude chtít dělat krásně
No voni ty hajzlové uměj nevídaný věci,ale musíte je napřed zmlátit a pak jen valíte voči co všechno si dokázali nastudovat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 11:22
- Nahlásit

Gerda
Mazej do téma Vetamix,máme málo lidí,nejlépe někoho sežen!!!

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 11:24
- Nahlásit

Gerda
ale dyť vím že ty seš hodná holka a Maruška je ještě hodnější. Proto jí pořád drbeš a nepřiznáš že máš vychovanýho poslušnýho čokla.............................. to já to narozdíl od tebe klidně přiznám

davidkova renata
no nebo mi zamrzá operační pamět

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 11:27
- Nahlásit

benda2
no nebo mi zamrzá operační pamět
Fakt jo??? tak jí asi málo zahřejváš,doporučuju to večer napravit

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 14:07
- Nahlásit

benda2
máš vychovanýho poslušnýho čokla
Zrovna včera sem jí řikala: "Marie, už seš snad dost velká na to, abys lezla do křoví u popelnic a šmejdila tam ňáký hnusoby!" Koukla se provinile, zastyděla se za svůj postpubertální úlet a vrátila se pěkně na cestičku.

želva
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 14:18
- Nahlásit

Gerda
tomu říkám výcvik

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 14:41
- Nahlásit

Děcka tak vám musim říct, že sem asi fakt smolnej človjek - musim už teď s tim novym autem do servisu, asi nejspíš mám blbý brzdový destičky, bo mi klepe brzdovej pedál, mám zavzdušněnou nádrž, bo mi vyskakuje pistole od benzinu a něco mi začalo klapat v motóru. Snad to nejsou ventily, ani nevim, kolik by to stálo. Možná je tohle boží trest za nějakou mou sviňárnu, nebo minulý život.

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 14:56
- Nahlásit

Gerda
zastyděla se za svůj postpubertální úlet a vrátila se pěkně na cestičku.

no přesně něco podobnýho se stalo nám včera. Jdeme si na procházku když mě zastavila nějaká zvídavá babka a ptala se co že to ten můj pes dělá. Tak jsem jí vysvětlil že si lebedí na zádech a dělá to jako důkaz toho že mi 100% důvěřuje a věží že ho ochráním kdyby třeba nějaký orel skalní ho chtěl napadnout. Babka celá spokojená z toho jak zadarmo získala nové info odešla a tak Bendovi povídám: Ty debile jeden debilní si snad už dost starej na to aby si se válel v nějakejch sra...ách, koukej mazat a nepřibližuj se ke mně na míň než 15m. No a on si způsobně šlapal 30m ode mně.

želva
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 16:17
- Nahlásit

tak už je mi mnohem lépe,jupííííííí
benda2
nezapomen dneska koukat na Slavii,dávaj to od 20.30 na čt2

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:24
- Nahlásit

isdpch
Tak jak pane kolego, mám jít uklidit Wandě do kotce, nebo to udělá zítra pan řídící?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:26
- Nahlásit

Jste tu někdo zdatný motorista? Jelikož to nesouvisí s kynologií, vznáším offtopic dotaz - máte někdo zkušenost s kopajícím brzdovým pedálem v autě, co má ABS?

želva
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:40
- Nahlásit

davídková
další fotky z memoriálu jsou ve fotogalerii,tady:
http://www.faunicka.com/

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:45
- Nahlásit

Gerda
máte někdo zkušenost s kopajícím brzdovým pedálem v autě, co má ABS?

Gerdi,to je normální-když to auto lehce klouže po mokré silnici a ty dubneš na brzdy,tak to ABS normálně dělá.Nejdřív vyměň pneumatiky za zimní a příště na tu brzdu nedupej,jen přibržďuj.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:46
- Nahlásit

Gerda
Jo poslouchám a radím vo co de?
P.S. Lájoš jenom se přehlásím

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 17:49
- Nahlásit

Neessi
Ten pedál kope při jakémkoli přibržďování, když jen zlehka přiložím k pedálu nohu, že se mi vrací zpět. Teď žádné mokro nebylo, jezdím pouze v zácpě po magistrále do práce a z práce. Už jsem nastudovala, že by to mohl být prasklý zub na homokinetickém kloubu, který ABS identifikuje jako jízdu na mokré/namrzlé vozovce a podle toho zapíná to ABS brždění, nebo to může být jen prasklý kroužek v kole, nebo nevim v čem. Nejvíc se bojim, že nevim, kolik mě ta oprava může stát, neb jsem ještě zjistila zavzdušněnou nádrž a klapání v motoru, což vůbec nevim, co je, snad ne ventily!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shelticka
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 18:29
- Nahlásit

Gerda
my jsme se učili v autoškole, že když máš nainstalovaný ABS a při bržedění to kope, tak si toho nemáš všímat, že to nic není ale nejsem žádnej expert, takže jen tady píšu, co nám říkali ;)

Triniti
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 19:29
- Nahlásit

benda2
Triniti
to je bezva tak my přijedem na kolaudaci

Jen abysme se tam eště dobelhali s těch domovůch důchotcůch.

Triniti
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 19:31
- Nahlásit

Gerda
Děcka tak vám musim říct, že sem asi fakt smolnej človjek - musim už teď s tim novym autem do servisu, asi nejspíš mám blbý brzdový destičky, bo mi klepe brzdovej pedál, mám zavzdušněnou nádrž, bo mi vyskakuje pistole od benzinu a něco mi začalo klapat v motóru. Snad to nejsou ventily, ani nevim, kolik by to stálo. Možná je tohle boží trest za nějakou mou sviňárnu, nebo minulý život.

Mám pro tebe špatnou správu , tohle uš bé rukama.

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 19:37
- Nahlásit

Gerda
mohl být prasklý zub na homokinetickém kloubu, který ABS identifikuje jako jízdu na mokré/namrzlé vozovce a podle toho zapíná to ABS brždění

Hm,čili čidlo-takže to je sice blbůstka za pár stovek,ale páč se nedodává jednotlivě,tak to stojí cca 10 tis.
I když-co máš za auto? Třeba by se to dalo sehnat na vrakovišti.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2007 20:01
- Nahlásit

davidkova renata
cau pani,pisu od brachy,zitra jdu vyrizovat reklamaci kvuli netu,at se tesi,uz mi nejde net ctyri dny,jak neco budes chtit tak prozvon,jinak cus vsici.dana

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání