Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3879 . 3880 . 3881 . 3882 . 3883 . 3884 . 3885 . 3886 . 3887 . 3888 . 3889 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Silwuska
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 12:57
- Nahlásit

janika
Ze si ma tu aj nasla v tom bordeli mas ho uz naspat

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:04
- Nahlásit

impact
Nechceš ho?
Kubíčka? Kdybych ho hodila k těm našim nudlím do práce, mohli se tu rvát tři )) Dnes jich tu bylo zase 5 děsně mě umazali, sou to kreténi. A to jdu večer na pivo. zas jak prase.

Triniti
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:11
- Nahlásit

Ahojte fšici,

téma sních uš ste probrali?
A davítková je tak nasratá, že uš ani nežumpaří?

impact
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:14
- Nahlásit

Ty vole, ty vole, ty vole. Všecko špatně.

Já měla za to, že jsem se oblekla, dala tašku přes rameno a šla domů. Špatně to bylo už ráno, když jsem zjistila, že tašku nemám. No, zůstala v hospodě. Další divná věc byla, že kámoška psala, že to byla brutální pařba. Přitom já měla za to, že jsme jen seděli u stolu a kalili. Pak ta modřina přes koleno. A poslední tečka byla, když mi jiná kámoška napsala, že ten badyshot byl dobrej.

Tak jsem se rozhodla zavolat servírce.

Prej jsem chtěla odejít, pak mi sebrali bundu, odešla jsem v kámošové budně, vrátila se, ztratila telefon (ráno ležel vedle mě), netrefila jsem se lahví na stůl a ta se roztřískla, dělala jsem badyshot , s kámoškou, spadla jsem. A domů mě vezli autem.

Tak tohle jsem fakt nečekala....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:16
- Nahlásit

impact
furt a každýmu říkám nechlastej, když to neumíš

impact
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:18
- Nahlásit

kejtlin
A ještě tam mám dvě kila lístek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:19
- Nahlásit

impact
Nechlastej když to neumíš I když pokud takováhle chlastačka stála dvě kila tak to asi umíš, to pak můžeš . Co je to badyshot??

impact
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:23 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Biluška
No já měla nějaký flašky sebou.

Badyshot je to, jak si dáš za ucho sůl, mezi rty citron a do pupíku naliješ tequillu a někdo druhej (v mým případě kámoška ) ti olízne sůl za uchem, vycucne ze rtů citron a z pupíku vypije tequillu.

Edit: Ty u toho samozřejmě ležíš na stole. Nebo na baru.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:25
- Nahlásit

impact
Badyshot je to, jak si dáš za ucho sůl, mezi rty citron a do pupíku naliješ tequillu a někdo druhej (v mým případě kámoška ) ti olízne sůl za uchem, vycucne ze rtů citron a z pupíku vypije tequillu.

Edit: Ty u toho samozřejmě ležíš na stole. Nebo na baru.

šiš marjá...su rádo,že sem chlastalo eště postaru maximálně pod stolem,dyk já bych tydle novinky už ani nedala((((((((

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:29
- Nahlásit

davidkova renata
šiš marjá...su rádo,že sem chlastalo eště postaru maximálně pod stolem,dyk já bych tydle novinky už ani nedala((((((((
viď paní. Taky mi nad tím zůstává rozum stát Eště s chlapem bych takový ekstempóre snad pochopila, ale s ženskou?? No fuj bek

impact
Fuj, rači už nepij.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:30
- Nahlásit

PetraK
nee
heled,zas se nedostanu do tvého tematu .-(

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:33
- Nahlásit

Biluška
ale s ženskou?? No fuj bek
hele a ted si skus přectavit,že bys dělala badyshot va vlčárech třá...essi víš jak to myslim

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:35
- Nahlásit

davidkova renata
notabene dyš třá tekilu vůbec nemáš ráda, viď ))))))

Triniti
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:36
- Nahlásit

Srí tekilas a je to gůt

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:37
- Nahlásit

davidkova renata
hele a ted si skus přectavit,že bys dělala badyshot va vlčárech třá...essi víš jak to myslim
Bléééééééé. Taková představa je natolik odpudivá, že kvůli ní třá zhubnu, páč mě zcela přešla chuť na oběd co mi stojí na stole Prosím tě, kolem večeře mi napiš něco podobnýho jo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:38
- Nahlásit

pawLINka
tady svítí už slunce

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:42
- Nahlásit

impact
mám záviděníhodnou zvláštní schopnost dokážu pít a hodně a přitom mi nic není, ani nejsem opilá ani mi není zle, při vypití litru ferneta jsem cítila lehkou špičku to je normálně na otravu, mě není nic, myslím, že to mají na svědomí některé z léků, který beru-není to kokain nebo tak něco, takže když jdeme s přáteli popít, tak mě říkají, že já budu pít sodovku-efekt stejnej a stojí to míň, navíc je to prej k nasrání

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:49
- Nahlásit

impact
ympakte, já ti k narozkám pošlu flašku tekily, chceš? ))))

PeKrato
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:49
- Nahlásit

impact
ahoj, já tu PRTku zvažuju docela vážně. psala ti majitelka o fence něco víc? jaká je povahově, co je největší problém a tak? já si případně napíšu majitelce sama, ale ještě nemám definitivní jo u chlapa a taky ještě zvažuju jinou možnost, tak nechci plašit hady. po víkendu už bych měla vědět víc. zase ale víc info k fence by mi docela dost pomohlo v rozhodování kdyžtak emila mám pod členem případně
díky díky

impact
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:06
- Nahlásit

Eště s chlapem bych takový ekstempóre snad pochopila, ale s ženskou?? No fuj bek
No mě vo tom něco povídej jako.

Gerda
Ne.

PeKrato
Napísám.

PeKrato
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:07
- Nahlásit

PeKrato
zupr se budu těšit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:10
- Nahlásit

Gerda
ympakte, já ti k narozkám pošlu flašku tekily, chceš? ))))
pošlem jí rači toho raslíka,ten jí vydrží dýl..

jinak du ven,vy genetycký votpadi ,ty voe,tak to je jako masooooooooo,už dlouho sem se tak nepobavila,někteří mne příjemně překvapili a jiní se holt vokázali jako vylízaný paka co maj íkvé veverčího spermatu,ale vo to větší potřebu se množit bo voni sou prostě qalitní jedincííí a planeta by se asi posrala dyby vo něco takovýho přišla,jako síla fakt jó

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:14
- Nahlásit

davidkova renata
strašně se bavim, doufám, že to neutnou ))) chovní jedinci )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:18
- Nahlásit

Gerda
doufám, že to neutnou ))) chovní jedinci )))
ty voe,gde by se tam vzali chovní jedincííííí??????,utne to leda ten votpat kerýho je i u psů víc jak sraček...
ale moc hesky si to napsala)))))))))))))))))))))))))
du aby na mne eště nepřišly nějaký tydlenty pudýýýýý..jako snat eště nejsu tak stará né?? bych eště mohla mít to děcko né?? šak eště menstruuju,tak je jasný,že příroda to schvaluje,bych se třá hormonálně konečně srovnala dyš se mi to po prvním děcku vůůůbec nezadařilo

impact
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:19
- Nahlásit

Gerda
Hele oni s ní docela makaj. Lítá i u koní a tak. To nechápu. Bude nějaká porouchaná.

impact
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:21 - Změnil/a: impact
- Nahlásit

Můžete mi někdo vysvětlit, co vede tu čůzu Mambici k tomu, aby si v pelechu zahrabávala misku s kefírem?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:21
- Nahlásit

co pisete jak sileny?? nez stihnu docist co jste napsali a chci neco napsat dam obnovit tak naskoci dalsi prispevky a ja musim zase docitat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:23
- Nahlásit

HALO, HALO

lucYnka XIII

nechť se dostaví na Ešusí fóru, je tam Vlkem žádáno její pomoci.

Děkuji, konec hlásání

impact
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:24
- Nahlásit

Ty wole, ta Tequilla byla zlatá. Mám plný ucho skořice.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:25
- Nahlásit

davidkova renata
hele ty votpade, děcko může mít každej, hlavně abysme nevymřeli, to by byla věčná škoda přece ))))

impact
Hele oni s ní docela makaj. Lítá i u koní a tak. To nechápu. Bude nějaká porouchaná
ta ségra vot PRTky? Je navíc eště moc hezká, já nevěděla, že PRTky sou až takhle velký...

<< 1 ... 3879 . 3880 . 3881 . 3882 . 3883 . 3884 . 3885 . 3886 . 3887 . 3888 . 3889 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání