Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3879 . 3880 . 3881 . 3882 . 3883 . 3884 . 3885 . 3886 . 3887 . 3888 . 3889 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Tinta76
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:16
- Nahlásit

davidkova renata
tak já už nevim, co s váma

hele ty čsv ... Kytka je vlastně z podobnejch podmínek, nikdy už to nebé normální pes ... jenže tohle jsou čévéčka ... to je tisíckrát horší ...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:17
- Nahlásit

Přidám včerejší zážitek z farmy.

Jela jsem do města a předtím jsem šla vyvenčit jednoho pséka na zahradu. Otevřu branku, ZAVŘU branku a vesele si jdu. Najednou se proti mě rozběhne náš beran. Málem jsem si i cvrkla, pač on je hroznej hajzl (naše chyba, nemají se ochočovat).
Jsem na něj zařvala - Matějíne, ty hajzle, táhni do prdele, mám pepřák. (ten jsem neměla, ale to von neví) A švihla jsem ho vodítkem přes gezicht. Vodítko je jediný krom pepřáku, co na něj platí. Nechal mě na pokoji a už vedle mě cupal po zahradě jak hodnej beránek.
Ten blb asi zasekl hlavu do ohrady, protože je podřenej a vytrhl prkno, kterým utekl on i kozliska. Jenže kozlíci jsou hodní. Evžen je dokonce mazel.

Jeli jsme pryč.
Po návratu domů na nás začala řvát tchýně (dobře jí tak), že šla rožnout slípkám do kurníku a přiřítil se na ní Matějíček. Prý se schovala do kurníku a čekala až odejde.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:18
- Nahlásit

Gerda
No jo, podle toho to v té vládě vypadá

Ženský co furt s tou PSM máte? Když to na mě přijde tak du ven, zmlátím psy, zmlátím děcka, vynadám chlapovi (dycky se najde důvod) a hned je mi líp. Když to náhodou nestačí tak nechám borderku čumět na souseda, to mi pomůže dycky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:20
- Nahlásit

Tinta76
jenže tohle jsou čévéčka ... to je tisíckrát horší ...
no hlavně jak dopadnou..akorát se budou strkat sem a tam než je někdo stejně ubezduší..vono popravdě gdo si veme takovýho psa mi řekněte???? dyby byl jeden,ale 12??gdo je na to zvědavej??po akci tarzán mám trošku jinej názor na tyhle přípatky..vono zachránit je vodtama jo,ale co pak dál s nima ???? to je ten problém,čoklů normálních sou plný útulky ,proč se srát s agresorem deprivantm či jinak postiženým čoklem

Lola1
Člen
- Nahlásit

jablunka
Kterou,na mě musíš polopaticky?Vod kuchyně,koupelny,holčičího pokoje,klučičího pokoje,sklepu,prádelny uhelny,spodního pokoje,zadní venkovní,přední venkovní?
no myslela jsem nějakou speciální, kterou máš k motoru, ale zkus tu poslední, cos navrhovala.

Ale už tu prší....

Biluška
Člen
- Nahlásit

Tinta76
hele ty čsv ... Kytka je vlastně z podobnejch podmínek, nikdy už to nebé normální pes ... jenže tohle jsou čévéčka ... to je tisíckrát horší ...
Půlka mý saně je z podobných podmínek a jsou naprosto v pohodě. Většinou. To se nedá tak paušalizovat. Ale je fakt, že u čsv to bude asi problém. Kor když tam bude Rudík udílet rady typu, že ženskou ti chlapi snesou, ale chlapa ne.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:22
- Nahlásit

A ještě zážitek z beránkem Matějem v létě. To jsme zrovna zkoušeli ten pepřák. Radí to hodně chovatelů, že tak odnaučili berany a kozly trkat, tak jsme to taky zkusili.
Matěj byl puštěnej na zahradě a Lukáš tam něco kutil. Tuším, že sekal trávu. Přišel k němu Matěj a začal ho otravovat a začal couvat, že ho nabere, Lukáš vytáhl pepřák, ohnul se do úrovně Matějových očí a stříknul. Jenže nepočítal s větrem a pepřák skončil v jeho očích a ne v beranových.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:24
- Nahlásit

pawLINka
Lukáš vytáhl pepřák, ohnul se do úrovně Matějových očí a stříknul. Jenže nepočítal s větrem a pepřák skončil v jeho očích a ne v beranových.
. Ještě ho mohl navrch potrkat ten beran když byl Lukáš indisponovaný

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:24
- Nahlásit

Lola1
Ale už tu prší....
To jsme ti tam poslali my tady, pač jsme nepřejícní

Silwuska
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:30
- Nahlásit

davidkova renata
no hlavně jak dopadnou..akorát se budou strkat sem a tam než je někdo stejně ubezduší..vono popravdě gdo si veme takovýho psa mi řekněte???? dyby byl jeden,ale 12??gdo je na to zvědavej??po akci tarzán mám trošku jinej názor na tyhle přípatky..vono zachránit je vodtama jo,ale co pak dál s nima ???? to je ten problém,čoklů normálních sou plný útulky ,proč se srát s agresorem deprivantm či jinak postiženým čoklem

No zas ono, je tam tusim 4 - 3mesacne, s tymi by to bolo celkom v pohode, ale potom je tam 6 tych rocnych a to by bol vecsi pruser, ale prave zato som aj celkom dufala ze sa tam RodoDendron vyskytne, lebo proste ma s CSV skusenosti...a zas u neho v tej jeho svorke by sa mohli dat celkom slusne dokopy...nech by daval rady akekolvek...lepsie jak ked si ich teraz za par korun odkupi nejaky zmrd, zavre ich zas do koterca, a bude ich po jednom predavat po okolitych statoch...a mozno sa mylim, mozno ich chce niekto zachranit no...

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:32
- Nahlásit

Tinta76
Mišutka je z nějaký pohádky o medvídkách, že jo

to je tak dávno co jsem to slyšela, že právě ani nevím

Kytí si vyrobila svůj diy pelech, nebo spíš kutloch, ještě lépe doupě už to ani neuklízíme, když se v tom tak rochňá ..

prasopes no , asi má svou vlastní představu o vystýlce pelechu

No klikr bych ukázala, ale jsme daleko (a jestli Brtnik nekecá, tak asi Lužky letos nehrozej. Už sem se ptala, esli má dovolenkovej plán. Tak prej dávno. A když sem se ptala, esli je to někam, kde už jsme byli, tak řek že ne. . )Ale ono jde nejdřív o to jí naklikat a na to žádnou ukázku nepotřebujete. Jen si prostě sedněte na sem, vezměte misku s - třeba vařenejma srdíčkama kuřecíma - klikr dejte do kapsy (a třeba ešče do kapesníku, esli je moc plašivá), no a klik + honem kousínek srdénka rychle do držky /Kytí do držky!! Ne do svý!!-esli tady nebude problém?/ a znova, klik+rychle kousek srdíčka, klid+srdce......... třeba desetkrát - nebo jen pětkrát, podle toho jak udrží pozornost. No a pak šup s miskou pryč a klikat zas až třeba za dvě, tři hoďky. A ať jste v místnosti jen vy dvě.

pawLINka
Enemže já PMS nemám
asi nezbývá nic jinýho než být protivná a hlavně v izolaci
,
Zastřelte mě.

JE TO PMS!!
JE!

jablunka
Vod kuchyně,koupelny,holčičího pokoje,klučičího pokoje,sklepu,prádelny uhelny,spodního pokoje,zadní venkovní,přední venkovní

Hm, to mám tak ráda, tydlety co se chluběj zámkama na Loáře, ešče si zapomněla vymenovat komůrku pro služebnictvo

A to mě zase vůbec

no tak vzhledem k tomu co umím, tak mě kapek jo

nedávno sem Othelovi řekla,že má asi taky PMS,páč to tak fakt vypadalo.

jehehé to jsme měli doma napořadu dne ondynoj taky. Sem řekla Brtnikoj, že je protivnej dědek s přechodem

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:34
- Nahlásit

Silwuska
je tam tusim 4 - 3mesacne, s tymi by to bolo celkom v pohode
Štěňata ČV se dávají k odběru tuším v pěti týdnech. Dělá se to kvůli socializaci a fixaci na nového majitele. Chovatelé dobře vědí proč to dělají, jinak by takové puclíky od feny nedávali. Takže s 3-4 měsíčními už problém bude. O těch ročních bych snad ani neuvažovala, těm by bylo dobře tak v nějakém výběhu pro vlky. Normální život v civilizaci podle mě nezvládnou.

Tinta76
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:35
- Nahlásit

davidkova renata
no hlavně jak dopadnou..akorát se budou strkat sem a tam než je někdo stejně ubezduší..vono popravdě gdo si veme takovýho psa mi řekněte???? dyby byl jeden,ale 12??gdo je na to zvědavej??
Jsou tam i štěňata a s těma by až zas takovej problém bejt nemusel ...

proč se srát s agresorem deprivantm či jinak postiženým čoklem
Na to se zrovna mě neptejte za Kytku bych dejchala a je dobře, že si v ústí tuhle votázku nepoložili ... Ty čokli přeci nemůžou za to, že lidi jsou idioti ...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:35
- Nahlásit

PetraK
JE TO PMS!!
JE!

Tak esli jo, tak v divnou dobu teda.

To ho s takovou budu mít už celej měsíc v kuse.

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:37
- Nahlásit

davidkova renata

se mi nezdá bo magor petrak se raduje z nich jak dement furt a eště to nigdo neut

tak za
á - jakto že neut? Dyk leje

a za bé - jedinej echtgold magor ste tu Vy osobo. Víme?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:38
- Nahlásit

To si ten beran dělá už vážně prdel! Lukáš ráno spravil ohradu a už je zase jedna deska důle a všichni si vesele hopsají po zahradě.
Do klobás půjdou.

Baico
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:39
- Nahlásit

pawLINka

To ho s takovou budu mít už celej měsíc v kuse.

No protože tohle je už jinej PMS, to neni pre- ale post-

PetraK
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:40
- Nahlásit

pawLINka

hormóny sou svině, někdy si divně hrajou. Esi ste za krávu protivnou, tak je to jasný.

impact
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:40
- Nahlásit

Čék tady hodinu není a vy natlacháte dvě strany.

PetraK
Natrénováno. Ty woe, ale mám z toho zlatýho s vodkou uoplně žlutý to. Vy-víte-co.

Gerdo já tě zabiju.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:47
- Nahlásit

Baico
No protože tohle je už jinej PMS, to neni pre- ale post-

Tak to ti teda Ď. To se můžu jít rovnou fakt zastřelit. Mít to měsíc v kuse tak mě picne.

Si musím pořídit ty děcka, ať to můžu dělat jak Biluška. Jak to psala? Zmlátí čokly (to jsem udělala a nepomohlo to), zmlátí děcka (tadyk bude ten kámen úrazu) a seřve chlapa (hm, Lukáša jsem seřvala hned ráno místo pozdravu a teď se se mnou nebaví).

A teď vážně.

Holky, nekupovala si tady některá z vás v poslední době kožený boty na ven se psékama?
Já mám ty svoje už 12 let a jsou fakt už rozpadlý a tak sháním nové. Byla jsem úplně všude a žádné nikde nemají.
Teda včera jsem se do jedněch zamilovala, ale stály přes 3 litry.

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:47
- Nahlásit

impact
a proč?

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:52
- Nahlásit

Jsem teď hledala ty boty co se mi včera líbily na netu a jsou tam o tisícovku levnější!

Nemá někdo zkušenost?
http://www.hitec-eshop.cz/hi-tec-boty-obuv/eshop/0 /0/5/365-HI-TEC-Altitude-IV-WP-boty-turisticke

impact
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:53
- Nahlásit

Gerda
Za tu parsonku. Jestli mi ji nacpe, tak ji budeš živit.

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:56 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

pawLINka
Nemá někdo zkušenost?
takový podobný hajteky mám asi 4 roky, jsou docela dobrý akorát mě šíleně kloužou na mokrejch kamenech, kořenech, blátě a sněhu a tak, ale třá maj tydle jinou podrážku. Jinak jsem s nima spokojená

impact

simtě ty naděláš, jeden malej čokl navíc se mezi těma tvejma ztratí

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:56
- Nahlásit

impact
tak to neni džek? No ale aspoň jeden pes bys měla papírovej....no hele, Biluše si nebere Bohumila, tak můžu ty prachy pro Bilši poslat tobě na pársonku...jen si jí vem, aspoň bdue v dobrých rukouch, stejnak si řikala, že bys jí našla haranta, co běhá agility, ne?

Tinta76
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:58
- Nahlásit

PetraK
ad klikr - pani, vám řikám, že jsem jelito ... nebo je na Kytku klikr nepoužitelnej no zkusim ho ještě vytáhnout a kliknout a uvidim, jestli si pamatuje nějaký souvislostě

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:58
- Nahlásit

Alexa
Hm, ty moje, co mám 12 let mají už na patě úplně hladkou podrážku, tak tohle bude určitě lepší.

Já už jsem oblítala fakt všechny možný i nemožný obchody ve Zlíně a v Přerově, za chvilku pojedem asi do Olomouce, ale žádný nikde nejsou. Včera jsem našla tady ty hi-tec a moc se mi fakt líbí. 3 litry bych za ně nedala, ale ty 2 zkusím nějak dát do kupy a asi je objednám. Jenže to si je musím jít nejdřív vyzkoušet do toho obchodu. Blbec jsem si je nezkusila a tak nevím jakou velikost.

Jinak velikost 6 je 39?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:59
- Nahlásit

pawLINka
jestli ti může s botama poradit, mám boty na vysokohorskou turistiku, vnitřek nějakej matroš, kterej si nepamatuju, bota hi-tec, podrážka vibram, jsou celkově dobrý, taky je mám asi 5 let a furt drží a doufá, že ještě držet budou, stály ve slevě 3000kč. zkus horolezecký potřeby nebo sportovní potřeby nějaký dobrý, ted´ jsou všude slevy.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:05
- Nahlásit

kejtlin
To se snadno řekne, ale fakt jsem prolezla všechno a nikde jsem nic podobnýho nenašla...

Jen ty z odkazu - http://www.hitec-eshop.cz/hi-tec-boty-obuv/eshop/1 0-1-BOTY-HI-TEC-damske/23-2-Turisticke-a-zimni-bot y-HI-TEC/5/596-HI-TEC-Altitude-IV-WP-Wo-s-boty-dam ske

To je něco podobného jak popisuješ, ne?

jablunka
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:06
- Nahlásit

pawLINka
Mě už boty dosluhovaly na jaře,vobjehala sem fšechno možný a nakonec sem si koupila Landrovery a sem max spokojená.

<< 1 ... 3879 . 3880 . 3881 . 3882 . 3883 . 3884 . 3885 . 3886 . 3887 . 3888 . 3889 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání