Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3843 . 3844 . 3845 . 3846 . 3847 . 3848 . 3849 . 3850 . 3851 . 3852 . 3853 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 16:09
- Nahlásit

Gerda
sem si cvrnkla do trioly ))))
Debzonko! Co jako co, neéé co jako co..
s nima mas naky neblahy zkusenoste?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 16:11
- Nahlásit

Fifi
s nima mas naky neblahy zkusenoste?
ale prt, jenom prostě mohly bejt místo teryjérůch golyje, ne?

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 16:17
- Nahlásit

Gerda
místo teryjérůch golyje, ne?
Kazdymu, co jeho jest. .) si porid golii, at vyrovnas trochu pocet.

Jo a gratulire nemethovic k amokovi!!! tesim se fotky!

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 16:22
- Nahlásit

kachna_

tom jejím pohledu psa držícího v tlamě krabičku ponožek bylo všechno - strach z Cira, radost z výhry a naprostej, nevěřícnej úžas z toho, že to nevyšlo.

brezen2008
paní,ale von je skladnej,potřebuje akorád,postel,ešus,lžíci a pc a židličku

Ešus nedám a hlavně, jsem si jistá, že mně by nezpracoval

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 16:31
- Nahlásit

Fifi
si porid golii, at vyrovnas trochu pocet.
Jednou ji mít budu, z Hirunda. Anebo ňákou vodloženou. Ale určitě bude. Ale až Máňa nebude. Necííí dva psííííííí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 16:32
- Nahlásit

PetraK
no tak mu staší katrůlek

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 16:43
- Nahlásit

Gerda
Jednou ji mít budu

Twe.. todle by bylo neco pro tupice. Zvlast Sadlo. Bud by to ihned prokously, nebo by to pod vahou Speka udelalo praaask. Cikovna cervice, jak umi balancovat.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 16:45
- Nahlásit

PetraK
no a ž nejsem vyplá,jdu do vařící vany

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 16:48
- Nahlásit

Fifi
Červice je výborná, maryje by to taky nedala, by se toho bála, bo by se to na ní kutálelo a to vona nesnáší )) Rozhodně by se na tom neudržela a ani by se nesnažila. A taky to neni nic pro tupice a dortíky, to je pro ofčáky, ty chytrá, to nemůže dělat kdejakej...pes.

Alexa
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 16:59
- Nahlásit

Právě jsem se vrátila z Hradu ééééééé z Hradce a vy mi tady pomlouváte mýho kamaráda Né teď vážně ona ta chůze u Quella taglr vypadá právě proto, že je naučenej na míček pod páždí a aby ho včas chytil gdyž mu ho Martin pustí tak musí tagle blbě jít. _Jinak chodí úplně normálně.
U nás bylo ráno jen -18 a v Hradci jen -10,5

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 17:16
- Nahlásit

caute decka!!!jo mam maleho amoka,hele ale je to vo nervy,hajan ho buzeruje a uz mu porval kuzi pod okem,jede po nem jak po uzenem,nevim,jak u mam vysvetlit,ze to neni vetrelec???budu chodit s nema zatim s kazdym zvlast,on chce jit za mnou a hajan mu schvalne blokuje aby ke mne nemohl,jo a hajan uz ode me dostal vylagos,malej je sladkej,ale ted spinka,nechci ho rusit,budu fotit pozdeji,jinak ja jsem v prdeli jak bata s drevakama,jo mam sileny horecky,ale desny,takze jsem doma na nemocenske,chovatelka supr,i jsme si potykali,ale nastvala me honem,honem pospichala za ebony,tak ze si nedala ani kavu,ani nic k jidlu!no aspon se jim budu oboum dvoum venovat.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 17:31
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=bEB8el3wPFA&feature =related

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 17:35
- Nahlásit

nemethova5
paní to chce elektriku a traverzu
né,prdel
paní velká GRATULACE
ale tu chřipajznu vám nezávidím

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 17:37
- Nahlásit

brezen2008nevim,hajana asi prerazim,pokud se nebude chovat normalne,coz se fakt nechova,chova se jak vzpupny fracek,nejradsi by ho zakousl,malej uz ma z nej teda velky strach,ani k nemu nejde.ja mam chytnuty horni cesty dychaci.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 17:41
- Nahlásit

nemethova5
v tomhle ti poradí někdo jinej,já bych dastyho přerazila ,ale zas vím,že dalšího psa kněmu ani vomilem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 17:43
- Nahlásit

brezen2008jsem dost z toho teda smutna,ja psa potrebuji,pokud chci praci,nic jineho mi nezbyva.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 17:48
- Nahlásit

nemethova5
a uz mu porval kuzi pod okem,jede po nem jak po uzenem,nevim,jak u mam vysvetlit,ze to neni vetrelec??
Zmlatit, nenechat vrazdit stenitko! podobny tendence melo Sadlo, kdyz jsme prinesli majinkatou perdeli Agatu, 14 dni na ni cumela jak na krysu k zakousnuti - stoupla si nad ni a zahlizela. Agata se mohla smirlive uvrtet, ublemcat a stejne Spek loupal belmem. Pak se Sadlo odurazilo, a zacla ji brat za svoji. Nenechat o samote pospolu, starsimu zarlivcovi nechat privilegia - vychandy o saote, krmeni, mazleni a blabla, ale zaroven naucit, ze pozornost muze dostavat i to maly cerny nic... - to bude casem dobry, neboj

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 17:51
- Nahlásit

nemethova5
dyť hajan je taková chůvička, proč nevychovává i toho malýho sráča? To je debil, fakt.

Ebony
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:00
- Nahlásit

nemethova5
no za mnou přímo tedy nespěchala, ale za kamarádkou...

hele, on si zvykne, každej psí jedináček dělá ze začátku vofuky a pak bude rád, že má kámoše...jen je hlídat, aby mu fakt neublížil, než si na něj zvykne, taky mám zkušenost, že zhruba za 14 dní se to začne lepšit...

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:16
- Nahlásit

Fifi

Zmlatit

vyborna rada,pokud chces riskovat,ze se pocateni nevrlost vuci "narusiteli" zabehanych poradku zmeni v uprimnou nenavist.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:18
- Nahlásit

argosek
Pane Argosek, kdyz pisu "zmlatit" zrovna nemethovy, tak vim, ze bude vedet, co tim myslim. U me zmlatit = pokarat hlasem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:22
- Nahlásit

Gerda
hajan je taková chůvička, proč nevychovává i toho malýho sráča? To je debil, fakt.
Bezna reakce psiho zarlivyho jedinacka, je rozdil, vychovavat cizi a vlastni. A Hajan jiste vycitil, ze se tam vetrelec zahnizdi.

argosek
pokud chces riskovat,ze se pocateni nevrlost vuci "narusiteli" zabehanych poradku zmeni v uprimnou nenavist.
Este dodatek - pane Argosek, mel byste videt tu uprimnou nenavist 4 fen zrovna vcera, kdy tu predvadely nenavistny lesbicky cirkus.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:28
- Nahlásit

Fifi
Gerda
Ebonyja mam strach z toho,protoze malej uz ma z nej lufta,nejak jsme to neuhlidali,bavila jsem se s henrietou a to fakt byl mzik,ja jdu tvrde po hajanovy,mazlim se s nim,mam ho rada,ale tohle proste delat nebude zmetek jeden,misto toho,aby byl rad,ze ma partaka,tak dela zarlivy sceny,fakt jak fracek,decka dekuju za utechu,jsem na tom zdravotne hrozne bidne,mne je desne zle,mama musela jit s malym ven,je moc sikovny,jak se zmatorim poslu nejaky fotky.
Ebonyja myslela,ze jela za tebou,je moc hodna,hrozne se ji libil hajan,bavili jsme se o tobe,ze jsme se poskorpili kvuli ovcounum,kazda jsme meli jiny nazor.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:33
- Nahlásit

nemethova5
čus,hajana samosebou zmlat at si argošek řiká co chce ,hajzlík rozmazlenej,taky myslim,že vykyše,dyk je jinak celkem chůva,stará se vo gdeco..

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:35
- Nahlásit

nemethova5
protoze malej uz ma z nej lufta
Urcitej luft musi byt, jen ukocirovat par dni ty zarlivacky sceny ze strany hajana. Nastoli se poradek - nebude vetrelec prudit starsiho, starsi si zvykne na pritomnost smrada, pak to bude skotacit spolecne a pak zacnes nadavat a tak by to melo byt.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:38
- Nahlásit

davidkova renatauz dostal vylagos a to radnej!jo vo cizi,ne o vlastni hajzlik!
Fifiale malej se sel jen na nej podivat,kdyby mu skocil na zada,nereknu ani slovo!!!hajan hned po nem vyjel,jak rikam,to byl mzik,ja to fakt necekala,hlavne ted ho usim hlidat jako oko v hlave!hele je to normalni,ze je tak apaticky?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:43
- Nahlásit

nemethova5
ahoj, na to pozor, at´ ti malýho ne*kurvi, aby neměl strach, já bych možná na hajana zvolila jinej postup, v přítomnosti amoka-doboha to je děsný jméno,bych ho víc mazlila a víc si ho všímala a kdyby něco zkusil na malýho, tak bych udělala poslušnost a natvrdo tj trvala na přesnosti a rychlosti, aby hajan poznal, že ty jsi alfa pes a ty jako alfa pes určuješ kdo bude ve smečce a kdo ne.

Fifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:46
- Nahlásit

nemethova5
ale malej se sel jen na nej podivat,kdyby mu skocil na zada,nereknu ani slovo!!!hajan hned po nem vyjel,jak rikam,to byl mzik,ja to fakt necekala,hlavne ted ho usim hlidat jako oko v hlave!hele je to normalni,ze je tak apaticky?
Sadlo bylo tez abnormalne zarlive, kdyby se na ni slo to male cosi podivat k pelechu, kde usmernena lezela - tak by ji prekousla vejpul, prvnich par dni. Fakt bylo Sadlo hooodne nasraty, zarlivy, nechutny. Kdyz videla, ze dostava sprdunk ona, a musi se naucit tolerovat to maly ufo, tak povolila, i zacala vystrazne vrcet, aby to k ni nelezlo, kdyz nechce.. A pak se spolu napily po 14 dnech napnelismu vody ze spolecny misky a bylo to hotovo - Sadlo se smirilo s tim, ze je vetrelec, zacala to vychovavat a ne vrazdit, a proste zacla pohoda.
Kdo je apaticky? - nak nechapu.. stene? esli ma tolik novych vzruchu a este ho opere dospelak, tak chce byt asi mensi a co nejmensi a nehybat se..

argosek
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:51
- Nahlásit

Fifi

slecno fifi, nemam nic proti fyzicke akci - podle toho, co pise slecna nemethova, bych rek,ze bude mnohem lepsi,nez nejake okrikovani, jenze je fyzicka akce a fyzicka akce.

Urcitej luft musi byt

luft vytvareny nervnim vyjizdenim starsiho psa neni ten druh luftu, jehoz by treba byti melo.

Lola1
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:54
- Nahlásit

davidkova renata
a ted mi řekni essi bys todle chtěla
Quel = Martin Pejša?

<< 1 ... 3843 . 3844 . 3845 . 3846 . 3847 . 3848 . 3849 . 3850 . 3851 . 3852 . 3853 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání