| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:14
- Nahlásit
gabifi
Je to určitě golij? Mě přijde spíš jak přerostlý šoltyj.
jablunka
Tak ať klecička slouží, Texál je děsně rád,že se jí zbavil . Ještě netuší, že příští týden dostane novou
Muchoš
Co máš za buldoga?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:16
- Nahlásit
PetraK
dyk mi tlačí do nohy, když jdem třeba vyšlapanou cestou ve sněhu, tak to nejde vůbec!
no a co se jako divíte??? nána f tomdle nechodí téměř vůbec,pohybuje se zásadně po vyšlapanejch cestách,který sou ale děsně úzký a kluzký jak svině,takže je ráda,že se drží na nohách,co chvíli se jí haxny stejně rozjedou,vůbec by mne nanapadlo jí f tomdle nějak cytýrovat bo si myslím,že je ráda,že vůbec de.
Co se odměny tejče..taky to může bejt tou nedočkavostí,si u sebe myslim totéž.
to můžete v podstatě v poho zvládnout mezi vařením večeře
to teda těško bo večeře nevařim..
jbat
sim tě dyk to je vítězná chůze! velký nadšení a aplaus...jako já nemám nic proti Pejšovi,jistě je to machr,ale já bohužel bleju dyš to vidim..můj soukromej problém no
gabifi
počkám aš Bil voslepne
můžem mu pomoct a urychlit to! zašlem mu vaší foto,ta ho jistě oslepí(jako pohlet na medůzu) a směle do vdafků
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:17
- Nahlásit
gabifi
Hele, třá vyhrajeme ve sportce a ani nebudeme muset čekat na slepýho a hluchýho milionáře
Jako kdybychom vyhrály, pak samozřejmě prdíme na milijounářííí, leda by jen přispívali do kasičky, to by jich aji víc mohlo bejt. A chodili bysme ven jako golyjí komando!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:18 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
PetraK
Dej si pohov kámoši
jo,to je taky slušnej nářes
ale na Horký to nemá..to je prostě DOKONALÝ a jak nejsem na žencký,tak teda chápu,že chlapi museli bejt na sračky dyš viděli Monró f těch šatech co měla na tej jachtě jak může někdo tak krásnej mít tak zku*venej osud a život??
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:19
- Nahlásit
davidkova renata
sim tě dyk to je vítězná chůze!
fuck off!!!!
velký nadšení a aplaus...
hele v naší kynologiji se tleská i Desenskýmu a to hodně, takže pro mně teda aplaus není důkaz.
můj soukromej problém no
cítím to úplně stejně.
nedá se nějak mezi smajlíky přidat ten blicí? není tu nějakej administrátor? bo ten je potřeba dost často...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:20
- Nahlásit
gabifi
proto se v útulku dlouho nevohřejou (teda většinou)
jako vůbec celkově nechápu golyji v outulku (tim neřikam, že chápu vostatní čokly v outulku)!
Biluška
Mě přijde spíš jak přerostlý šoltyj.
to je fuk, je to koliovité, je. Tak je to kolie, nebo kolie mini )))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:23
- Nahlásit
davidkova renata
,takže je ráda,že se drží na nohách,co chvíli se jí haxny stejně rozjedou,
to von ne, to nemá, lítá jak šůs - roztáhne tlapy na široko (má je pak 2x tak velký), vono ho to bavčilo právě že (teď jsme se víc-méně flákali), bavčilo ho to tak, že si i lehnul na dálku, když se rozeběhl na psem. Ale von na mě takhle tlačí furt, je fučik kde jdeme, to jen že v tý cestičce to tím pádem vůbec nende.
Jo nedočkavostí to bude určo - tu máme v sobě oba. No ale ... co s tim teda? Sem matla no.
můžem mu pomoct a urychlit to! zašlem mu vaší foto,ta ho jistě oslepí(jako pohlet na medůzu) a směle do vdafků
fotku neposílat, si nepamatujete že pohlet na medůzu čéka zkamení?? K čemu by vám byl kamennej Blil Gatěs? Leda..... že byste si ho pak dali na zahradě do fontány jako čůrajícího chlapečka. pak možná.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:23
- Nahlásit
jbat
v naší kynologiji se tleská i Desenskýmu
no tak tam by netleskali,to se jako fsad
nedá se nějak mezi smajlíky přidat ten blicí? není tu nějakej administrátor? bo ten je potřeba dost často...
řeknem dědoj aš se zjeví
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:24
- Nahlásit
davidkova renata
že mu rovnou tím krkem neukroutil
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:25
- Nahlásit
Biluška
Mě přijde spíš jak přerostlý šoltyj.
no, mne jako přerostlej šoltyj připadl i ten zlaťák, jak sme se bavili posledně......
Gerda
jako vůbec celkově nechápu golyji v outulku
Asi dvakrát sem zažila goliji v útulku, že byla kousavá. Ty se pak udávají blbje......udělat z golije kousavou potvoru je docela umění, ale někerý svině dokážou i nemožné.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:26
- Nahlásit
PetraK
K čemu by vám byl kamennej Blil Gatěs?
třá skamení jen f určitým místě..chápete ne??
co s tim teda
aš na to přídu,pani,tak tam asi budu pochodovat místo Pejši bo to mi jaksi dělá problém..nedokážu jí zatrhnout těšení se na něco a ta kráva se těší furt,tak co mám jako dělat..
du zas na ten masakr..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
no tak tam by netleskali,to se jako fsad
nevím, essi je to dobře.
zas ale pozor, vem si, že ten funklub by zabral dobrejch 20. 30 míst a to už je slušnej rachot. Víš jak - když seš někde neoblíbenej, je nejlepší přivést s sebou ovečky, aby hezky bečely, když ostatní bučí.
řeknem dědoj aš se zjeví
děda to může uďát? tak jo.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:27
- Nahlásit
davidkova renata
ráno sem byla nasraná, že je mráz, ale kdyš si přečtu ty vaše hemzy, hnet je mi líp
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:30
- Nahlásit
jbat
vem si, že ten funklub by zabral dobrejch 20. 30 míst a to už je slušnej rachot
ale prt..ííípaři by je hnali,těch je poctatně víc a přidali by se aji vostatní sportácíííí myslim
děda to může uďát
myslim že ne,ale říct mu to můžem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:37
- Nahlásit
davidkova renata
jak může někdo tak krásnej mít tak zku*venej osud a život
se ptáte? dyš ste četla knihu?
jo,to je taky slušnej nářes
a jsou tam bezva ty záběry z natáčení na konci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:37
- Nahlásit
gabifi
udělat z golije kousavou potvoru je docela umění, ale někerý svině dokážou i nemožné.
jako asi bych to uměla, vono na to nemusíš bejt ani svině, to de docela rychle, stačí bejt jen jelito. Jen ty golyje mi přijdou tak neproblémový rasy celkově, že v outulcích nemajijou co dělat. Hlavně ať už nejsou populární a nikdo už je nechce. Ale je fakt, že ty moderní typy se tlačej do tak roztomilejch ksichtíků, že by to zas mohlo čéky nadchnout....Kdyby byly hnu...zvláštní třá jako růfusci a opičí pinčle a tydlety vobultky, třeba by se nemnožili tolik a nepřebejvali by...Budem bojovat za hnusné golyje.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:41
- Nahlásit
Gerda
Budem bojovat za hnusné golyje
sem za
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:43
- Nahlásit
davidkova renata
tak tam asi budu pochodovat místo Pejši
až na to přídete, tak prosim vás hlavně nezapomeňte mi to říct.
jehehe, teď mi došlo, že díky Esšálkovi máme pořád polívky ,páč jestli je na něco ulítlej tak na maso z polívtky, díky tomu taky skorem nesolim
třá skamení jen f určitým místě..chápete ne?
to chápu
du zas na ten masakr..
nastartovala ste tu pilu teda?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:44
- Nahlásit
gabifi
takže tu šormovic golyju nechceš? Tak jí ani hledat nebudu, anebo jí najdu a začnu jí nosit sama.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:44
- Nahlásit
PetraK
se ptáte? dyš ste četla knihu?
a jo.. von na to čék často zapomíná
Gerda
že v outulcích nemajijou co dělat
žádnej čokl nemá co dělat f útulku!!!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:46
- Nahlásit
gabifi
Gerda
Kdyby byly hnu...zvláštní třá jako růfusci a opičí pinčle a tydlety vobultky, třeba by se nemnožili tolik a nepřebejvali by...Budem bojovat za hnusné golyje
sem za
nechci vám kazit budovatelský nadšení, ale.... lidi sou taky hnusný a furt se množej a přebejvaj to neklapne.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:47
- Nahlásit
tak vrah nejsem,dala jsem dastyho na vodítko a šli jsme 4 bloky a večer taky,na kopec dnes nee
a dastík dostal jitrničku s houstičkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:48
- Nahlásit
davidkova renata
no, berete mi to z úst, jen sem se nechtěla vopakovat.
von na to čék často zapomíná
já nad tim špekuluju hodně často.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:49
- Nahlásit
brezen2008
dastík dostal jitrničku s houstičkou
a todle napíše před někym, kdo má hlat jak bulimik a před sebou vidinu závodní jídelny
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:50
- Nahlásit
PetraK
já nad tim špekuluju hodně často.
no já skoro ro furt ,ale ted sem ulítla..vona byla fakt tak mocinky krásná,že mě to zatemnilo mozek...je to snadný teda celkem..aby zas něgdo!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:53
- Nahlásit
davidkova renata
..aby zas něgdo!
kdo by si dovolil??
ale zas vemte si to..... v porovnání s ženskou vod pěti dětí, kterou mlátí kořala............ kdopak je na tom hůř? To zas tak zku...tanej život neměla.Sama si ho neukočírovala, drogy a chlast byla její volba. Na tom rozcestí stála vona sama.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:55
- Nahlásit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:57
- Nahlásit
davidkova renata
že v outulcích nemajijou co dělat
dyť sem to k tomu psala, nebuď jak modrá, že tim neřikam, že nějakej pes tam má co dělat. Mluvim v tuhle chvíli vo golyjích ty jelito přece.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 12:57
- Nahlásit
PetraK
já taky nejdela,jen jsem se se psema rozdělila
večer bude levnej buřguláš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 13:04