Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3843 . 3844 . 3845 . 3846 . 3847 . 3848 . 3849 . 3850 . 3851 . 3852 . 3853 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:55
- Nahlásit

jablunka
žlučové mejdlo
to se vyrábí z tchýní???

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda

Hele je možný, že ten klikr dělá sasrak?

vítej.

A můžu jí klikat víc než jednou?

nééééééééé! NE! Nebo teda aspoň myslim, že ne. Kouzlo klikru je mimo jiný i v tom, že je to pro psa stále-stále stejný. Že prostě ví, že cvak-cvak jí řekne, TO JE VONO! že to je pro ní naprosto přehledný a čitelný, tak víc řvi nadšením

Je krásně, konečně trochu suchej vzduch

tomu rozumim!! Ale mi už tentokrát zima - poprvně - byla teda., to musim přiznat že jo.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 09:59
- Nahlásit

davidkova renata
to se vyrábí z tchýní???
A něgdy i z jinech....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:01
- Nahlásit

jablunka

pokud to není čistá bavlna,tak zežloutne

aha! tak to sem nevědíla!!

Mi právě zas to žlučový mejdlo nepomohlo na makejůpovou čmouhu

brezen2008

dík,jako že to naleju na to,nechám pusobit a pak to vyperu ručně? nebo jak,musíš na mě pro blbí

no sem myslela to tam nanýst třeba vatout nebo tak, ale když píše jablůnka, že se musí vofavrně, tak nevim. No zkus to někde na kousku - nanést trošku takovou tou vatovou tyčinkou na uši. Ale až když ti nezabere to žlučový mejdlo z tchýně vo kterým tu píše jablůnka

Tinta76
# Zasláno: 27 Led 2010 10:09 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

jablunka
PetraK
brezen2008
co citrón? nebo kyselina citrónová?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:12
- Nahlásit

PetraK
nééééééééé! NE!
No tak to teda dělám blbě, bo jí cvakám když běží ke mě s tim míčem, jako že to fakt dělá mociny dobře...necvakám jak morseovku, ale určitě víc než jednou, při tom aportě teda...A na ten cvak vona fakt reaguje moc hezky, tak zatim cvakám, když s tim běží ke mě, pak jí začnu cvakat, když to bude držet, zatim fluše, nedrží. Do jara chci mít aport, abysme u aleksy mohli pak vyklepnout libeňáky v zzo. Ale to bdue vlastně až na podzim, takže máme čas na přípravu a pilování. Jinak klapu u chůze u nohy jen jednou, když krásně de a čumí a vona pak čumí eště líp. Taky s tim včera chápla, že se mi líbí, když chodí sněhem a leze na závěje a vylejzá na hory nahrnutýho sněhu, takže tam pak už lezla sama a dostala cvak Zatim ke cvaku dávám eště furt sýr, se obávám, že bez sýru ten cvak nebude mít tak ráda....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:13
- Nahlásit

Tinta76

co citrón?

to nevim. Já sem tudle s citrónem chtěla vyčistit sporák - respektive to u plotýnek, jak mi vždycky něco vyteče a připeče se to. tak jsem vzala vymačkanej citrón a omatlala to kolem všech těch plotýnek. A myslela jsem si, jak sem na to vyzrála, že se to vyžere. No, tak nedopadlo to úplně podle mejch představ teda . Ale jestli to nebylo tím, že jsem ty plotýnky zapla - abych jako teplem zvýšila účinnost - a pak jsem na to zapomněla. Takže se ten namatlanej citrón připeknul k tomu už připeknutýmu A hrozně to smrdělo taky. Takže já už citron jen do čaje

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:13
- Nahlásit

jablunka
A Otovi budu muset asi dávat ponožky
teď sem se vrátila z rychlovenčení. Po pár metrech mi oba s ublíženým výrazem začli okazovat namrzlý nožičky. Tak sme to otočili a šli dom.

all
baby, já mám dnes nějakým omylem dovolenou. Můžu tak akorát čučet z vokna, jak je všecko hesky bílý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:14
- Nahlásit

Gerda
jasně sem ti řekla,že to chápne! nána to měla za půl hodiny,ale tobě by měl někdo klikat co fteřinu bo si trošku tupá,třá by ses zlepčila

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:25
- Nahlásit

Gerda
Jinak klapu u chůze u nohy jen jednou, když krásně de a čumí a vona pak čumí eště líp.

no, todle sem udělala taky a teď venčim kraba

už to vypadalo, že sem to Ešusa vodnaučila /Fifijová ví /, ale teď se to zas vrátilo péf mi chodí do strany

Zatim ke cvaku dávám eště furt sýr, se obávám, že bez sýru ten cvak nebude mít tak ráda..

to odbouráš až za dlouho. postupně, nejdřív odbouráš kliknutí a pak nakonec odměnu. víš. Ne obráceně.

tak zatim cvakám, když s tim běží ke mě, pak jí začnu cvakat, když to bude držet, zatim fluše, nedrží

tady nevim, esli na to náhodou nejdeš blbě?? já cvakala právě obráceně - nejdřív že držel a pak že s tím šel ke mě. I když já neučila aport jako takovje, páč ten ho bafčí, ale odnaučovala jsem překusování, ale jestli se nepletu tak princip je stejnej. Nejdřív musíš psa naučit držet a až pak přínášet. Myslim. ale sem lajka.

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:34
- Nahlásit

sem lajka.
východosibiřská nebbo západo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jana33
východosibiřská nebbo západo?

vemu-li to podle mejch ruskejch genů, tak západo je mi blíž

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:58
- Nahlásit

davidkova renata
si trošku tupá
ale to nevopravim klikrem přece....

PetraK
nejdřív odbouráš kliknutí a pak nakonec odměnu
proč????? Já nechci odbourat odměnu...ani ten klik, to to rovnou nemusim používat...

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 10:59
- Nahlásit

Gerda
paní Gerdo, gdybyste si chtěla něco krásnýho česat, tenhlenc je v útulku Chrudim:

Škoda že nejsem krasavice. Vzala bych si Bila Gejtse a postavila útulek pro golije a šoltyje....

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 11:02
- Nahlásit

Gerda

proč????? Já nechci odbourat odměnu...ani ten klik, to to rovnou nemusim používat...

no a na zkouškách kam chceš jít??

však to neuděláš najednou přece, i při normálním cvičení postupně ubíráš odměny a odměňuješ na střídačku, jednou jo, dvakrát, třikrát ne, pak za jo, pak zas jo, pak ne..... aby si to pes neuměl "vypočítat" a těšil se, že to bude .
ale navíc to kliknutí už pak nepotřebuješ, když to pes umí, stačí ti už jen ta odměna, NEZAPOMEŇ, ŽE KLIK JE UKAZOVÁTKO, když to pes umí, nepotřebuješ ukazovátko, potřebuješ už jen odměnu přece, ty Kubo

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 11:04
- Nahlásit

davidkova renata

nána to měla za půl hodiny,a

takže už vám to taky fachčí?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 11:07
- Nahlásit

Když tady tak hezky cvičíme teď zas poraďte někdo vy mě, jo?

Co mám kurnik dělat s tim krabem??? Teď to fakt převedl do extrému a to jsem mu na chůzi u nohy neklikala už jak dlouho. nevím proč, zas to začal dělat, prostě se mu ten zadek předchází. Von je rychlochodič jako já, takže chce jít rychle a zároveň se teda ně mě i koukat, takže když jdem vypadá to přesně takhle -/

Zkoušela jsem zrychlit, zpomalit, točit se - prt. Furt jdu s krabem A to už to nedělal, proč to kurnik zas začal dělat?????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 11:40
- Nahlásit

Gerda
ale to nevopravim klikrem přece....
ne,ale třá se to zlepčí krapet..
gabifi
Škoda že nejsem krasavice. Vzala bych si Bila Gejtse
no hele nezoufej,fčera dávali opět mé oblíbené Něgdo to rát horké a von teda taky nebyl úpa klasická krasavice a přesto uhnal mylyjounáře
jinak děs,krásnej čokl
PetraK
takže už vám to taky fachčí?
já ted nedělám nic ,su zamrzlé,ale jako že pochopila za půl hodky ,že klik = echtgolddobrota.Mě se kurefsky zrychlil aport,sice sem tam stejně překousne,ale fakt to nedělám a víceméně na to seru,asi dybych byla cílevědomá...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 11:43
- Nahlásit

PetraK
. Furt jdu s krabem
taky chodim s krabem,ale popravdě vono je to těžký,já se jí nedivim bo si to zkus.. koukni jak vypadá nočko při vítězný ipochůzi..mě to rozbrečelo bo vypadal jak když je ochrnutej na zadek,je to něco přííííšernýhoMalina ale tak debilně nevypadá,asi je to stavbou tílka..Já jí teda dycky vopravim,ale vopčas mi to stejně dělá a někdy to zase celkem i de,je mi to fuk bo na tártu se na to nehraje.

jablunka
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 11:54
- Nahlásit

gabifi
tenhlenc je v útulku Chrudim:
Všimni si drápů!!!!
Asi sem na Sibiři,kvůlivá mrazům nám tady padá elektřina,tak ani nevím essi to stihnu dopsat!
Biluška
Zásilka dorazila,je to velmi gůůůůůůt,dej vědět až dorazí prachy.

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 11:54
- Nahlásit

čus žumpizny, co je novýho?
Sem byla v práci, přijedu domů, doma nigdo a tak samozřejmě nigdo netopil V obyváku je 10 stupňů Naštěstí plus, ale i tak.... . Su tak zamrzlá, že nemůžu ani psát, páč mi přimrzají prsty ke klávesnici
Lillátko odmítá vycházet ven, prý ji mám vzbudit na jaře. Zbytek ještě ven chodí, ale nejdál na konec zahrady, jinam prý nechtějí . Arman dobrovolně vlezl do baráku a koza Žaneta se sem cpe taky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 11:56
- Nahlásit

PetraK
a ted mi řekni essi bys todle chtěla
http://www.youtube.com/watch?v=5pm1qtrtFrk
Biluška
co hlava fčera???

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 11:59
- Nahlásit

davidkova renata

že klik = echtgolddobrota.Mě se kurefsky zrychlil aport,

sem vám to řikala, že to funguje. Takže už jen nesedí a nečeká, no však voni maj mozek v hlavě, občas teda

ice sem tam stejně překousne,ale fakt to nedělám a víceméně na to seru,asi dybych byla cílevědomá.

no to můžete v podstatě v poho zvládnout mezi vařením večeře, páč se bude učit jen držet a nekousat, vždycky jen chvilku a držení se prodlužuje po vteřinách, však mi to takhle zvládli ráno mezi vyčištěním zubů a namalováním

já se jí nedivim bo si to zkus.

touž budu vypadat vůbec jako debil, když budu dělat takovýdle věci.
No jenže když já to nechcu!! Vůbec! A nechápu proč s tím zas začal, když už jsem ho to zas přes klikr odnaučila a teď jsem u chůze u nohy vůbec neklikala. Esi je to tim mrazem nebo co? nebo ho málo krmim a von chce tak moc tu odměnu, že se předchází nebo já nevim fakt. V létě pohoda a teď s mrazama zas venčim kraba To se ani nedá jít s takovymdle psem, dyk mi tlačí do nohy, když jdem třeba vyšlapanou cestou ve sněhu, tak to nejde vůbec! . Sem po něm právě ani nechtěla nějakou pípochůzi. Sem chtěla jen aby prostě občas juknul nahoru, že jako mě vnímá. Párkrát jsem klikla, když kouknul a............ chodim ven s krabem! Ešče že nemám fenu, to bych chodila s krabicí

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:03
- Nahlásit

gabifi
tenhlenc je v útulku Chrudim
děte do řiti pani! Ach bože, proč se do outulku dávaj golyje proboha, dyť to je pes, co nemůže nikomu dělat žádný problémy! Pani, dybych byla krasavice, vzala bych si toho gejtsa s váma a ty outulky bychom udělaly dva! A vůbec. Zakázali bysme chovat golyje, aby ty chuděry nekončily v outulcích! Jak von se tváří, dyť von by byl eště za ňákýho čéka rád! Že nám to furt ty zvířata vodpouštěj, to nechápu. Dala ste ho na golyje v nouzi? Mám ho tam lupnout?

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:04
- Nahlásit

davidkova renata

CO TO JE??? skončila jsem u 0:40. Dyk ten pes sedí! Je to hat?
Ale aspoň de teda rovně. ale nelíbí se mi to, není to použitelný a vypadá to debilně.
Omlouvám se každýmu, kdo tohle cvičí teda. ale su ta západosibiřská, takže mě to snad omlouvá.

Návod na to jak todle naučit najdu, ale najdu někde taky jak to vodnaučit??? Dyš sem to navíc ani neučilááááááá, ách jo, jo.

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:07
- Nahlásit

davidkova renata
von teda taky nebyl úpa klasická krasavice a přesto uhnal mylyjounáře
dodala ste mi naději....dobrá, počkám aš Bil voslepne

Gerda
Pani, dybych byla krasavice, vzala bych si toho gejtsa s váma a ty outulky bychom udělaly dva!
Beru tě za slovo Hele, třá vyhrajeme ve sportce a ani nebudeme muset čekat na slepýho a hluchýho milionáře

jbat
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:07
- Nahlásit

davidkova renata
já bych moc chtěla!
moc bych chtěla ty lidi tam kopnout do prdele a vrazit jim vidličku do krku.

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:08
- Nahlásit

jablunka
máš dobrý voko! Ty drápy sou přerostlý jako prase. Ten nebyl venku hodně dlouho

PetraK
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:11
- Nahlásit

davidkova renata

,fčera dávali opět mé oblíbené Něgdo to rát horké a von teda taky nebyl úpa klasická krasavice a přesto uhnal mylyjounář

néééééééééééééééé!! Vono mi to utekloooo To je tak boží krávovina

hele osobo a znáte Dej si pohov kámoši? S Limounem a Matjůem? Ty dva dědci nemaj chybu!!!!

gabifi
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 12:12
- Nahlásit

Gerda
Dala ste ho na golyje v nouzi? Mám ho tam lupnout?
já ho našla na goliji v nouzi. Je krásnej a esli je taky hodnej, určitě si ho někdo veme. Goliovití vzbouzejí v lidech naštěstí tak nějak pocit bespečí....proto se v útulku dlouho nevohřejou (teda většinou)

<< 1 ... 3843 . 3844 . 3845 . 3846 . 3847 . 3848 . 3849 . 3850 . 3851 . 3852 . 3853 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání