| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 21:57
- Nahlásit
Fifivite co pani moc se mi jako nesmejte,dejte mi toho meila,protoze jsem kopyto a buh-vi komu bych to poslala,boze ja jsem jelito,no tak jste aspon videla kosticky ctverecky atd.ve velkem,no.
Ebonyno zkusim,ale asi to spatne dopadne
Biluškaa vy e pani taky nečtvete,ja vam dam či,či,či a jeste moč do toho,no fuj.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 21:59
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 22:01
- Nahlásit
Ebonydiky za radu,co to je ten sklad obrazku?to si tam muzu odkladat vsecky obrazky co tam nahraju,to je fajny.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 22:07
- Nahlásit
nemethova5
ne sklad obrázků není dobrý, nejde obrázek zvětšit a pro nás slabozraký....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 22:12
- Nahlásit
kejtlinnejde protoze mi to posilala na mobil,ja mam toho umbiho ale to taky stoji za prd,tak nevim teda,ktery je nejlepsi.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 22:34 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
lidijove mejte se tady dobre, rano ve ctyri odchazim a vratim se az ve ctvrtek, jestli tam nebude internet nebudu vas cist tak moc nedrasejte. Jeste nemam sbaleno, tak jdu balit.
papaaaaaa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 00:44
- Nahlásit
lucYnka XIIIcus pani,ja myslela,ze dete chrnet,ani nic nerikate,ze budu mit nove stene.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 07:50
- Nahlásit
Nazdar trumpety
cotocotcoto????
u Bilušky se dneska nemaká??????
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 07:54
- Nahlásit
nemethova5
tož gratulejšn
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 07:58
- Nahlásit
Dobré ráno a vítejte na sibiři!!
Alexa
u Bilušky se dneska nemaká??????
Asik už jí zamrznulm i komp.
Jsme si normálně ani ráno nezdřímla ve vlaku, protože tam byla zima jak v ruským filmu. A to už jezděj i k nám ty nový panťáky a stejnak to netopí.
nemethova5
Pani to vám gratulíruju! Já tendle týden jedu do Holandska s matinkou mýho budoucího bíllýho chlupáče za budoucím tatínkem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 08:12
- Nahlásit
čau kreténi,souhlas s lucynkounebojaxetopíše..nepište!!!!
biluše asi zamrzla,vemu to za ní: fstávejte a děte dřít,kůže líný ,to si jako myslíte,že sme furt f socyjalizmu??!!!
nemethova5
ty vogo,tak ten je úpa božíííííííííííí ,lidi se poserou..je totiž černej ,tagže je zlej,to dá rozum a asi bé vypadat eště vječí neš bude ,budete sama f přeplněným autobusu a nejen tam
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 08:43
- Nahlásit
davidkova renatano hajan je taky velkej ale lidi ho berou jako misanka a chteli by se s nim tutankovat,hele,zabila jsem ctyri mouchy jednou ranou,ale to tinapisu v mailu jo?no jsem rada ze se ti libi,jinak to jmeno mu sedi,pry je to pekny podes,porval se tak s ostatnima miminama,ze z toho dostal pupecni kylu,rekla mi to na rovinu,proto si ho jeste nechava,prijela by hned,no muzu ti rict,ze bracha se svagrovou byl tak nadsenej,ze jsem nechapala,chtel me tam hned zavezt,ze si pry udelaji vylet,no jen jsem cumela.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 08:44
- Nahlásit
brezen2008
Baicotoz diky moc,jsem mooooc zvedava na amoka,pani jedete za tulipanama,no jo no,toto byla upa nahoda,jak rikam nahoda!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 08:45
- Nahlásit
nemethova5
pry je to pekny podes,porval se tak s ostatnima miminama,ze z toho dostal pupecni kylu,r
myslim,že je to dobrá volba,pani ,je krásnej,já viděla černýho chlupáče jen jednoho,jaxme dělali tu 2 ,gerda ho taky viděla,sice byl bez PP,ale čistej,moc krásný zvířátko,jen trochu jeblý ,lidi se vám budou vyhýbat!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 08:48
- Nahlásit
nemethova5
pak to musíš hodně fotit
dasty dostal kolem 800g jídla tedkons a jsou tací,kteří maj taky velké plemeno a naférovku vám řeknou,že stačí denně půl kila a pak se na fotkách divíte,že je to hubený
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 08:53
- Nahlásit
davidkova renatano jiste,s hajanem to bude pekne rapla dvojka,uz se tesim jak se nam bude kazdy vyhybat,ne?mate maila pani!!!jo a dnes by jsme mohli jako pokecat,jedu do hnus mrazu,mam pondeli,utery a streda volno.
brezen2008jo fotit i natacet,neboj.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:07
- Nahlásit
nemethova5
pani jedete za tulipanama
No myslim, že na tulipány je ještě celkem brzy. Ale doufám, že tam neni taková klendra jako tady.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:10
- Nahlásit
Baicotak si aspon zabruslite na tech jejich vodnich kanalech!mate vybrany nejaky kvalitni chov?budete mit exportaka?ja taky ale od sousedu ze slovenska.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:17
- Nahlásit
nemethova5
škoda že to nevyšlo u paní Lidky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:22
- Nahlásit
brezen2008liduska je nadsena i se mnou,je rada,ze uz mam noveho psa,vsak neni vsem dnum konec,mam zalusk jeste na jednoho psa,ale to az nebude hajanek,takze zatim je to ve hvezdach.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:23
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁAAAÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!
DEPEŠ MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!
já nevim furt, co máte s tim že je hrozná zima? Sem byla včera venku tři hoďky a paráda. Mám sice xicht vomrzlej jak Herr Messner a propadla jsem po zadel do sněhu a jak je tu umrzlý, nemohla jsem se vysápat ven, takže to sem zas byla jak soudruh Meresjef, ale dobrý to bylo.
Poznámka na okraj - vim že mám psa úchyla, ale že je schopnej uspořádat ruskou trojku, to mě fakt překvapilo
Včera jsme s ve společnosti s se setrem Bilíkem potkali bloncku Růženku. A ač byl až do tý doby Ešus z Billiho neščastnej, páč se mu furt motal za zadkem, tak jak se zjevila Růža, tak klucí si to nějak dohodli či co a hupli na ní oba uzavřeli příměří a normálně se střídali jeden na hlavě, druhej vzadu, pak si to prohodili Růža byla blažená, pánčička ji nemohla dostat vod nás. Tak nevim no.
TÝÝÝ VOLEE! nemethova5 má AMOOOOOOOOK!!! jOO!!
ten je krásnej!!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:27
- Nahlásit
nemethova5
mate vybrany nejaky kvalitni chov?
Právě, že jde o tyhle rodiče. Jinak bych do toho nešla. Bude to taky import ze Slovenska, ale máma je dovezená z Francie z jedný z nejlepších chovek tam a tatínek je teda Holanďan, ale dovezenej z Brazílie. Takže uplně nová krev. Mámu znám osobně, super povaha, temperament, cvičila by, ale vzhledem k počtu psů na to neni čas, tak má jen BH a ZOP. A otec je moc pěknej a štěňata po něm vycházejí moc dobře.
Tatínek je tady
a maminka
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:27
- Nahlásit
PetraKcus pani,ja mam xsicht taky vomrzlej,ale z roboty,to by te asi preslo,ja jsem venku skoro celou noc a vubec me to teda nebavi!joooo amok bude,uz se tesim,ja nemam amok,amok teprv bude,na predchozi strance je amokova fotka.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:28
- Nahlásit
PetraK
já nevim furt, co máte s tim že je hrozná zima
no tak já tě trochu zabrzdim f tom tvým pošahaným nadšení..jak asi myslíš,že je f tomhle fšem těm vyhozenejm,nechanejm,vopuštěnejm a i volně žijícím zvířatům??!!Kolik asi myslíš,že jich to vodsere?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:31
- Nahlásit
nemethova5
a vubec me to teda nebavi
na ja, to je práce, to je jasný,, že to jednoho nebaví mrznout venku. Kdežto když je jeden venku dobrovolně, tak to neva. Ale sem myslela včera, že tam v tý zamrzlý závěji bídně zhynu. Zapadla jsem oběma nohama do nějaký džuzny a ta krusta ze sněhu se bořila a bořila a já nemohla ven. A když už to vypadalo nadějně, přířítil se ten zrzavej úchyla a zašlapal mě radostně do země byla jsem tam, kde předtim, tedy v hajzlu
joooo amok bude,uz se tesim,ja nemam amok,amok teprv bude,na predchozi
vim ne!! Dyk sem ho právě na tom vobrázku viděla a proto píšu, že nemethova mááá amooook! Krásnej amok! Svině malá to bude
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:32
- Nahlásit
Baicojeee ti jsou pekni,fakt,takze taky mate naslapnuto pekne,coz?
davidkova renataprave proto,lidi mi lito neni,ale zvirat jo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:34
- Nahlásit
davidkova renata
jak asi myslíš,že je f tomhle fšem těm vyhozenejm,nechanejm,vopuštěnejm a i volně žijícím zvířatům?
to je podpásofka. Vošklivá.
(a děláte to jen proto, že zimu nenávidíte)
Těm volnejm aspoň nosim mrkvu a japka.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:40
- Nahlásit
nemethova5
takze taky mate naslapnuto pekne
Našlápnuto jo. ALe znáte to, člověk míní, příroda mění. Hlavně se musíme vrátit s nakrytou fenou, to je základ . Pak se musí narodit alespoň jeden pejsek. Jnak s největší pravděpodobností se bude jmenovat od G. Takže prosím o typy na jména.
Ale ne jako skoro švára, kterej mi povídá, abych si rovnou vzala dva a budem jim říkat Goebels a Göring.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:42
- Nahlásit
PetraK
a děláte to jen proto, že zimu nenávidíte)
omyl,pani..já jí totiž nenávidim zejména z těhle důvodů,víte?Jinak samosebou též,ale tohle mám v mysli nejspíš už od doby co sem začla vnímat.Myslim na ty čokly co v těhle sračkách přimrzaj na řetezech k boudám,na ty co má třá pan Heller "uskladněný" tak jak má,na tisíce dalších co zaživa umrzaj všude možně,na ty posraný srnky co se asi těžko skrz tu sračku dostanou k něčemu k žrádlu..mám pokračovat???
Si tu zimu pjekně užíte,pani..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 09:43
- Nahlásit
Baicotak jeste cekate,takze jeste nevite?kdyz jsem cekala ja a jak to dopadlo,tohle byla nenadala akce,takze jsem zvedava,s hajanem to byla taky nenadala akce,cekat na stene rok,pak pul roku,jestli se to vubec narodi uz fakt nechci.no to jsou krasny jmena,svara ma talent
|