| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 19:32
- Nahlásit
jablunka
přivezla rozklepánka začervenýho,zablešenýho s alergií na bleší kousnutí.
aha
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 19:34
- Nahlásit
davidkova renata
množitel je furt množitel ať je s papírama, nebo bez.
Vidím to stejně jako Fifajz. Pokud má ta chovatelka shodou okolností cestu kolem tak to beru. Ale pokud jede jenom proto, aby Nemethové dovezla psa tak to smrdí.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 19:37
- Nahlásit
nemethova5
moje kamarádka veterinářka má na slovensku celočerný štěňata, jestli je to ona, tak to jsou super mimi, chtěla jsem si od ní brát, ale neměla vlkošeda...jezdí často sem, tak možná proto ho veze...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 19:41
- Nahlásit
Biluška
Ale pokud jede jenom proto, aby Nemethové dovezla psa tak to smrdí.
no tak to je jasný! já jen že sem fakt neslyšela eště,že by todle někdo nabízel u NO s PP...nicméně..já toho eště neslyšela
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 19:41
- Nahlásit
davidkova renata
Tak třá Hydra vozí štěňátka běžně. VŽDYCKY má NÁHODOU cestu kolem A dobře ví proč
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 19:42
- Nahlásit
Ebony
jsem si od ní brát, ale neměla vlkošeda...
ježiš máš jich málo???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 19:44
- Nahlásit
Biluška
Tak třá Hydra vozí štěňátka běžně. VŽDYCKY má NÁHODOU cestu kolem A dobře ví proč
njn..tak to já neznám..já se cpala chovatelce přímo násilím a to hned několikrát za sebou,nebyl s tim problém.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
nemám, ale pořádnej vlkošed tu musí prostě vždycky být...naštěstí se žádnej pořádnej už nevyskytl, leda že by Boržínka vyprdla novýho Mumina, ta by mohla...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 19:51
- Nahlásit
Ebony
jo ták,za Mumínka.. ,tož to jó..ale to bé šichta..hele a neřikala ste nááhodou,že mastodonta už nigdy nechcete ??
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 19:55
- Nahlásit
Biluška
Fifi
mám stejnej názor, zeptala jsem se na to hned v první větě, když napsala, že ji ho chovatelka přiveze.
byla jsem s kamarádkou pro mimi, chovatelka taky, že ho přiveze to řekla kamarádka že v žádným případě, že chce vidět podmínky, chovatelka že chce vidět kam jde a tak na to jí řekla kamoška, že klidně může ject autem hned za ní-doted´ chovatelka nepřijela, štěně bylo začervený mělo trávicí problémy až po nasazení atb se to srovnalo, absolutně nesocializované, je to štěně s PP a za nemalý peníz
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:05
- Nahlásit
davidkova renata
mastodonta už nigdy nechcete ??
ale co bych si bez něj zas počala, to prostě nejde...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:10
- Nahlásit
Ebonydobry vecir pani,pani se jmenuje šramkova a stendo se jmenuje amok von šramek,nevim,co k tomu dodat,jen ze mam obrovskou radost,ano mela vrh celocernych stenat a jednoho vlkosedacka, otec je hyro waji a matka bela z pod koslala,ja nevim,jestli jsem to napsala dobre.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:22
- Nahlásit
nemethova5
tak to je ona, nemejte paní obavy, od tý bych si vzala štěně v klidu...má je vypiplaný s láskou, pozdravujte ji od mne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:26
- Nahlásit
Ebonyjj,budu,me totiz volala kamoska,co chova ty buliky,vzala si od ni pejska,akorat teda ten muj ma sileny jmeno amok von šramek!!!!jsou opravdu vypiplany z laskou,protoze si na nej brousilo zuby plno prekupniku a katka si prave vzpomnela na me!tak ji o me rekla,tak mi hned pani sramkova volala,ja se nemuzu dockat,ja se silene tesim a tesim se na navstevu ze slovenska,urco ji budu od vas pozdravovat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:28
- Nahlásit
nemethova5
amok von šramek
nevim,co k tomu dodat,
myslím,že netřeba cokolif dodávat ,Bilu bé závidět,Amoka myslim f kalendáři nemá
Ebony
ale co bych si bez něj zas počala, to prostě nejde...
jasně,to naprosto chápu ,fšak se něgde nějakej zjeví..
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:29
- Nahlásit
nemethova5
to je náhodou boží jméno! já měla mít Agenta, ale bohužel si jediného vlkošeda vzala majitelka psa za krytí....a já ty černý prostě nějak nemusím...
bude aspoň chlupáč?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
Bilu bé závidět,Amoka myslim f kalendáři nemá
Amoka fakt ne, třá se inspiruju
Sme nakryly Nýnu, gdyž to dělali tak jsem jim říkala "nedělejte kraviny a soustřeďte se, aby tam byli aspoň štyry fenečky. Potřebuju Akcii, Akupunkturu, Akupresuru a Anorektičku". Majitelka od psa řvala smíchy až nemohla udržet svýho psa Nechápu proč. Pro psy ména eště nemám, asi se inspiruju Amokem, páč Amok fon Šňapišňap bude znít taky slušně
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:37
- Nahlásit
Ebonychlupac teda je a to dost,je celocerny,kdyby nebyl chlupac,tak bych pouvazovala,no to je sileny abych rvala na psa amok k noze!!!se mi vsichni budou smat!myslim na cvicaku!
Biluškaklidne si ho tam dejte,budou amoci dva
davidkova renatajo a co k tomu chcete dodavat,poslu tu foto,pac mi to poslala na foun,tak jsem to pres blututh hodila do dokumentu,tak chvilicku strpeni,amok se objevi.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:42
- Nahlásit
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:42
- Nahlásit
nemethova5
jinak máma je dost dobrá žiletka a Hyra netřeba komentovat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:43
- Nahlásit
nemethova5
no to je sileny abych rvala na psa amok k noze!!!
Ale zase pro strazni sluzbu jak delany, vylezes z bunky a rves Amoooook! - uz i to je prevence!
A teda gratuliruju, cerny NO ja muzu. At vam to klape!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:43
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:46
- Nahlásit
jeEbony
zis ja se z toho fakt pose.u!!!nejde mi tam ten amok dat,boze me svihne,jsem cela nejak namekko!fakt je tak dobra?hyro je dobry to vim.
Fifiasi mate pravdu,to budou mit cikani amok,kdyz vystreli amok z vratnice,pani dekuji,jo je celocerny a jeste k tomu chlupaty a bude to peknej podes,rikala pani veterinarka,takze jmeno asi sedi.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
nemethova5
Prd vidim.
Nevim, kam si to ukladas, kdyz tak mi posli amoka na maila, hodim ti ho do czpsi galerie..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:48
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:49
- Nahlásit
Fifijak to ze to nejde,doprcic,ja se na to vyeam,davidkova kde jsi,poslu ti ho meilem,tak ho tu dej diky mocccc!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:52
- Nahlásit
Fifino jo jenze ja se do galerie nedostanu a nemuzu ji ani zrusit,proste davam heslo a nepusti me to tam.ja to mam na plose obrazovky a nejde mi to sakra
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:58
- Nahlásit
nemethova5
tak si to z plochy nahrajte sem
http://sklad.obrazku.cz/
a pak linkněte
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:58
- Nahlásit
nemethova5
Tak mi to posli do maila (pod clenem)! a ja hodim na svoji galerku, jinak diky za fotku bebech barevnych, sem se aspon zasmala.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 21:17
- Nahlásit
Fifi
Ale zase pro strazni sluzbu jak delany, vylezes z bunky a rves Amoooook! - uz i to je prevence!
A když se s ním bude mazlit tak mu může říkat či či či Amočíčku
To jméno je dost dobrý
|