Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3816 . 3817 . 3818 . 3819 . 3820 . 3821 . 3822 . 3823 . 3824 . 3825 . 3826 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:18
- Nahlásit

Alexa

a vůbec tady máš podrobnosti:

nebudu tam koukat, bůchví co bych si ešče vypěstovala , lepčí je žít v nevědomosti. Kdyby tady Kejtlína nenapsala na co umřu, neumírala bych

poznatek nad poznatky- když tu ruku leduju, horká neni! takže to je dobrý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:18
- Nahlásit

PetraK
Diagnostikovat sepsi může být obtížné
no tak to mi stačí..jako snad si nemyslíte,že by se jim to povedlo dyš je to voptížný?!Tagže se nedovíte zase nic,akorát zabijete votpoledneA to tak,že celý páč dyš pudete k vobvodákoj jak radí janika,ten vás tam nechá čekat iks hodin,paxe na vás vot stolu koukne a pošle vás na chíru bo von todle nedělá..se klidně fstadte
co Portoryko???uš je vycachtaný??

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:21
- Nahlásit

Gerda

akorát natejkáš

no a?? StaHijová se zase nafukuje, tak co já bych se nemohla natejkat?? Přehrada taky natejká a nikdo jí to nevyčítá.

.ani portoriko neumíš řádně vymáčknout..
jak to že né?? Zrovinka před chvílí jsme se byli koupat a mačkat. na záchodku. Přišla kolegyňa a divila se co to tam dělám za zvuky. Sem si zapomněla roubika . asi sem zvukařila divně, tak taktně zavřela dveře

zapíchnu ti kus kosti do ucha

co su neandrtálec?? Na pírsing už sem moc stará.

Strejda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:22
- Nahlásit

PetraK
Všechny zde poskytnuté rady jsou na prd. Dobře radí jen Gerda. Ovšem návštěvu lékaře bych také radil. Doporučil bych patoložku Sali, která tady svého času pobývala.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:23
- Nahlásit

davidkova renata

zabijete votpoledne

konečně cípne někdo jinej než já!!

e celý páč dyš pudete k vobvodákoj jak radí janika,ten vás tam nechá čekat iks hodin,paxe na vás vot stolu koukne a pošle vás na chíru

přesně!! A ešče tam chytnu chřipku jako prase! Nic. Dyš bude nejhůř sjedu za Gerdou, ta má záložní plán!!

co Portoryko???uš je vycachtaný?

ano, proběhla lázeňská procedůra k plné spokojenosti všech zůčastněných za odměnu si du pro vobjet dolů do jídelny, to sou stejný muka, jako mačkat se s Portorykem na hajzlu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:25
- Nahlásit

PetraK
když tu ruku leduju, horká neni!
samozřejmě, když ji budeš dál ledovat, tak potlačíš vzniklý zánět, stejně jako když máš zánět v krku, tak máš jíst polárkáč a ne se nalejvat horkým čajem.
a když budeč mít horečky a bude ti blbě, až zfialovíš, tak ledování nepomohlo.

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:26
- Nahlásit

PetraK
doufám, že až budeš umírat, bude tě to bolet.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:31
- Nahlásit

Strejda
Doporučil bych patoložku Sali, která tady svého času pobývala.
je fakt, že sali by stačilo poslat z ešusový jen kousek, bestak celýho čéka obvykle k práci nepotřebuje. Jesi se nikdo nehlásí, já ešusce ten kousek vyříznu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:31
- Nahlásit

Strejda
Doporučil bych patoložku Sali, která tady svého času pobývala.
Ona soudní nedělá řikala

davidkova renata
en vás tam nechá čekat iks hodin,paxe na vás vot stolu koukne a pošle vás na chíru bo von todle nedělá..se klidně fstadte
Gdyby ji poslal na chíru do Bruntálu tak jí tam eště řeknou, že má jet na chíru do Krnova páč oni nemají potřebné vybavení

Strejda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:32
- Nahlásit

Biluška
Ona soudní nedělá řikala
Ani ze staré známosti a kór když by to nebylo zadarmo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:35
- Nahlásit

Myslim, že by si ten úlomek měla vyndat sama. Přece píchnutí kostí ti neudělá zánět, ne? Určitě tam něco hnije, už brzo tam bude mít gangrénu a bude potřebovat ty červy, co vyžíraj zkažený maso. Bože to tu zase bude smrad, snad to stahyjová stihne vyvézt.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:40
- Nahlásit

S podobnýma úrazama jsem u dochtora co chvilku, páč u nás se furt někomu něco děje Obvoďák se s tebou vůbec nebude bavit a rovnou tě odlifruje na chíru. Tam strávíš půl dne, páč jsou tam děsné fronty. Pak ordinací jenom projdeš a vyfásneš žádanku na rentgen. 100%. Na rentgenu naštěstí nebývají fronty, takže si vyzvedneš svoji dávku záření a jdeš zase na chíru kde opět tři hodiny čekáš než se dostaneš do ordinace. Máš-li štěstí tak tě ošetří. Nemáš-li vyfásneš další žádanku na jakékoliv oddělení počínaje očním a konče gyndou Vylezeš-li ze špitálu týž den kdy jsi vlezla dovnitř můžeš mluvit o velkém štěstí.
My už to doma řešíme tak, že jeden tráví se zraněným dítětem čas v čekárně, druhý průběžně zajišťuje přísun jídla, tekutin, nepřečtených časopisů, spacáků a informací z venku počínaje "přestalo pršet" a konče "jahody už zrajou"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:43
- Nahlásit

ta moje teda jo..

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:44
- Nahlásit

Biluška
jé to je jak na chíře u nás, když jsem měla sádru a chodila na kontroly bo jsem měla přetrženou šlachu, takže co 14dní sundání sádry a zas nandání, nejvíc se mi osvědčilo chodit kolem 11.30hod.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:45
- Nahlásit

Biluška
informací z venku počínaje "přestalo pršet" a konče "jahody už zrajou"

případně v přípatku ešusky Sních už rostál a kvetou pampelišky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:52
- Nahlásit

no tak to prej máte stejný jako u tý co k ní patřim,ale nechodim..akorát si lidi trochu stěžujou,že tam teda nemusej vůbec lízt páč jim to příde tak nějak zbytečný a taky ..můžou se seknout stran diagnosy a vona teda nejni rozhodně ten kdo by na to přišel bo jim věří

Pumpa
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:53
- Nahlásit

janika

kristepane, co to je?, kolik tý ženský na tom vobrázku dali?
ble

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:57
- Nahlásit

Já nemyslela léčbu pijavicema, ale červama, co se dávaj do gangrény a vyžíraj přímo to zkažený maso. Jen nevim, jak je pak naženou zase zpět do krabičky....Ale coby ne, fláknem jí na portoriko pijavici, k bahamám červa, třetí polovinu rány budeme omývat vlažnó vodó uvidíme, co zabere. nakonec jí umyjem hlavu šamponem proti starostem a dyš to nepomůže, nechala bych jí utratit.
A teď vážně: Myslim si to samý, normál píchanec by měl bejt jen píchanec, pokud to zánětuje, asi tam kus kostičky nebo zkaženýho masa hnije. A buď to vyhnije, nebo se to vyřízne, šak jesi chytne velkej zánět, bude prosit vo řezání na kolenouch. Ale to my uš řekneme NE!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 13:58
- Nahlásit

to uš je lepčí ruská ruleta teda nejni to tak zdlouhavý

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 14:00
- Nahlásit

Gerda
Jen nevim, jak je pak naženou zase zpět do krabičky
já myslim,že nějakým povelem nebo jen gestem ne? anebo maj celou dobu na sobě takový maličký stopovačky aš couračky kterejma jim pak nenááásilně a přívětivě a s úsměvem napovědí co maj udělat ..si myslim jako

Biluška
Člen
- Nahlásit

a dyš to nepomůže, nechala bych jí utratit.
Bysem ji nechala utratit rovnou, ať se netrápí. Tohleto natahování léčby je naprt, akorát to tahá prachy z kapsy majitele (čili Brtníka) a nakonec stejně umře tak co.

kejtlin
Člen
- Nahlásit

PetraK
nemusej ti to hned řezat i píchanec se může takhle zanítit, ale jdi tam.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 14:02
- Nahlásit

davidkova renata
já myslim,že nějakým povelem nebo jen gestem ne? anebo maj celou dobu na sobě takový maličký stopovačky aš couračky kterejma jim pak nenááásilně a přívětivě a s úsměvem napovědí co maj udělat ..si myslim jako
Ale nezapomeň, že čerf dál než na deset metrů nevidí a tudíž má menší reflexní oblouk. Nebo větší? Sem tohleto nigdy nepochopila tak nevím.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 14:02
- Nahlásit

davidkova renata
anebo maj celou dobu na sobě takový maličký stopovačky aš couračky kterejma jim pak nenááásilně a přívětivě a s úsměvem napovědí co maj udělat ..si myslim jako
bože ty si debil

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 14:03
- Nahlásit

jsem si myslela, že vim, co je hypochondrie
ts, to neni hypochondryje todleto. To je přenosná choroba
to na mě Kejtlína přenesla normálně no

Gerda

já ešusce ten kousek vyříznu.

tak ale prosim Tě tref to Porto, páč dyš už budeš řezat, tak ať vyřízneš rovnou ten problém.

kejtlin

až zfialovíš

ty máš tudle barvu ale nějak voblíbenou!!

jbat

doufám, že až budeš umírat, bude tě to bolet.

doufám, že se tady v Prahé brzo potkáme..... pak uvidím, koho co bude bolet.

isdpch
a v maringotce by nevěděli

pojízdným ordinacim nevěřim

Strejda

kór když by to nebylo zadarmo?

no moment, nebudu platit za to , že si ze mě někdo něco uřízne, to pozor!

Gerda
janika

Určitě tam něco hnije, už brzo tam bude mít gangrénu a bude potřebovat ty červy, co vyžíraj zkažený maso.

ale když jí to furt natejká a zhoršuje se to, tak tam má určo kus kuřete prostě

TICHOOOOOOOOOOOOO TICHOOOOOOOOOO!!!!

NA TODLE BY UMŘEL I NEHYPOCHONDR!!! VY DŮRY!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 14:07
- Nahlásit

PetraK
hele teď mě tak napadlo a očkování proti tetanu máš????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 14:11
- Nahlásit

Biluška
tudíž má menší reflexní oblouk. Nebo větší
já myslim,že vječí bo jich musí bejt víc tak maj vječí logycky..tady to máte at vidíte jak to má vypadat...akorát ešuska vypadá krapet jinak neš dyš sem jí naposlet viděla..nějak hodně sešla bo co..
du makat,je Den vodevřenejch dveří,nechápu proč něgdy neudělaj Den zavřenejch dveří!!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 14:15
- Nahlásit

davidkova renata
ty woe sem málem vyhodila vobět bez prdele fakt hnus.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 14:17
- Nahlásit

davidkova renata
Tak to je maso teda, obdivuju tu v tom bílým, že eště nebleje, já už bysem mu na červy hodila aj to co sem snědla minulý týden

du makat,je Den vodevřenejch dveří
šlehni je všechny mokrou hadrou essi ti pošlapou podlahu. V televizi to dycky funguje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 14:18
- Nahlásit

to je maso co?

<< 1 ... 3816 . 3817 . 3818 . 3819 . 3820 . 3821 . 3822 . 3823 . 3824 . 3825 . 3826 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání