Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3816 . 3817 . 3818 . 3819 . 3820 . 3821 . 3822 . 3823 . 3824 . 3825 . 3826 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 21:30
- Nahlásit

Alexa
hele a gdyž ho odvezou tak může pohyb pořát

bože, áááách b o ž e!! nebudu řikat , že má někdo Aleksu vypnout, páč by to byla škoda, ale du se převlíct !! Jéžiš to je nána!!!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 21:37
- Nahlásit

PetraK
snad jsi to vydezinfikovala dostatečně, jestli ne, poznáš to hravě, budeš mít fialovou ruku a 40 horečky.
roboran jsem dávala kdysi, protože nic jinýho nebylo, pak přišli na trh předražený sračky, nějaký jsem vyzkoušela bez zvláštního efektu, tak jsem se k němu vrátila, jenže pak jsem nesehnala další balení, bo byl k mání jen na výstavách kolem moravy a net mám asi rok, takže jsem nemohla ani objednat a nedávno jsem na něj narazila a zdá se mi vzhledem ke složení podezřele levnej.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 21:45
- Nahlásit

jinak jde to se mnou z kopce čím dál tím víc, nejenže bloudím na místecj xkrát prochozených a jezdím potmě absolutně bez světel, ale dneska jsem byla ve fitku, měla jsem odcvičeno, převlékala se a svlíkla jsem tepláky a tričko ve kterým cvičím a oblékla zas tepláky a tričko místo kalhot

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 21:46
- Nahlásit

kejtlin

přestaň okamžitě sejčkovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

myslim, že Roboran je jedna z posledních fungujích věcí - levnejch věcí.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Led 2010 22:12
- Nahlásit

PetraK
nesejčkuju jen tě připravuju na nejhorší, neboj, to bude dobrý jen já mám tu smůlu, že mám špatnou imunitu.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 00:30
- Nahlásit

PetraK
propíchla jsem si tu stejnou ruku ešče jednou, asi aby to bylo dublovaný
to je dobre aspon ti ten hnis bude mit kudy odtejkat kdyztam budes mit dve durky

Strejda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 07:08
- Nahlásit

PetraK
myslim, že Roboran je jedna z posledních fungujích věcí - levnejch věcí.
Roboran jsem kupoval "za starýho režimu". Kupoval bych dál, ale nikde ho nemají. Kde to kupujete?

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 07:29
- Nahlásit

Mazejte okamžitě dřít, gde se zase fšichni poflakujete?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 07:37
- Nahlásit

Biluška
Já už skoro dřu...za chvilu mi jede bus.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 07:42
- Nahlásit

Mucholabka
jj, to je dobře, už jsem ti chtěla volat essi si nezapoměla

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 07:46
- Nahlásit

Biluška
Tentokrát to je dobře vymyšlené, tentokrát to mám kousek.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 08:07
- Nahlásit

Strejda
kámoška ho kupuje v lyse nad labem/ tam ho maj půl kila za 40 / tak beru od ní

Strejda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 08:32
- Nahlásit

brezen2008
kámoška ho kupuje v lyse nad labem
To je kamenný obchod nebo internetový?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 08:43
- Nahlásit

Strejda
na www.roboran.cz
mají tam všechny druhy, ale chce se to s někým domluvit, nejlépe více lidí, protože chtějí kolem 100kč za poštovné.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 08:56
- Nahlásit

Strejda
kamenný

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:05
- Nahlásit

RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁÁÁÁÁAAAÁÁÁÁÁJN!!!!

DEPEEEEEEEEEEŠ MÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓD!!!!!!!!

kejtlin

GDE SEŠ!! SAKRA GDE??? TY SEJČKU JEDEN!! Mám to voteklý, cuká v tom a je to horký. Fialový eše ne. To příde kdy?? Bojim se moc, moc se bojim dochtorů, tak jsem ráno operovala sama. Ono se to zavřelo, tak jsem dala ruku pod horkou vodu a tu ránu roztahovala, pak jsem přišla na to, kde je zakopanej péf. Ta rána je dvojitá, roztržená - jakoby dva řezy kolmo na sebe, ten druhej nebyl vidět, takže tam jsem nic nenalila. Zavřelo se to a teď to bolíí, boooolííííí
Kdy by to začlo fijalovět? Za jak dlouho budu otrávená??

Strejda

Roboran jsem kupovala u nás ve Zveráku, tak doufám, že ho tam ještě budou mít, teď už mi docházej zásoby.

Biluška

Mazejte okamžitě dřít,

a co jako myslíš že vod rána dělám??? Dřu!! Už mám za sebou první operaci!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:13
- Nahlásit

PetraK
snaž se to nechat co nejdelší dobu otevřený, otrávená bys byla tak za 10 dní, ale nejdřív by přišla horečka.
no mě při těch otravách poprvé rozřízli celou dlaň, podruhý jen zápěstí.
ale jestli v tom cuká a je to horký tak je to příznak zánětu, neříkám, že ho tam máš, ale já bych šla opravdu pro jistotu k doktorovi, max. ti to vyčistí jestli vůbec, ale možná ti dá antibiotika v tabletách.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:15
- Nahlásit

PetraK
Di si pro antibiotika, pokud je to oteklý tak to nějakou autooperací nespravíš.

a co jako myslíš že vod rána dělám??? Dřu!! Už mám za sebou první operaci!
Dobrá, marodi a váleční zraněnci mají nárok na půl hodiny volna Ale pouze s podmínkou, že ji účelně využijí k léčbě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:24
- Nahlásit

tě bůch fšem i těm s gangrénou
PetraK
já bych asi k doktoroj nešla,sou to nebespečný blázni,veškerý zanícený kousnutí sem taky samoléčila a vyléčila poměrně snadno,ale na mne nedejte,víte že sem dement
Strejda
Kde to kupujete?
pane,eště zkuste to co já...třá vet u nás má zároven prodejnu se žrádlem a jinejma srágorama,a ta prodavačka mi to dycky objedná u dodavatele,beru jeden kus,ale neni s tim problém,můžete se na objednání voptat aji ve zveráči nebo tak,dneska sou dýleři celkem svižný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:30
- Nahlásit

davidkova renata
víte že sem demen

aspoň na načem se shodneme

sou to nebespečný blázni

další shoda!!

A čim ste to léčila? Já to napařuju, roztahuju, vymačkávám a zalejvám betadinou. Chystám se , že na to případně fláknu Ichtyolovou mast

kejtlin

snaž se to nechat co nejdelší dobu otevřený, otrávená bys byla tak za 10 dní, ale nejdřív by přišla horečka.
no mě při těch otravách poprvé rozřízli celou dlaň, podruhý jen zápěstí.
ale jestli v tom cuká a je to horký tak je to příznak zánětu, neříkám, že ho tam máš, ale já bych šla opravdu pro jistotu k doktorovi, max. ti to vyčistí jestli vůbec, ale možná ti dá antibiotika v tabletách

myslela sem, že do rána třeba změníš názor a napíšeš něco pozitivního??? Ne?? Co???

Tak až za deset dní budu vědět, jestli sem votrávená?? já myslela, že třeba jako dnešek rozhodne??

Biluška
pokud je to oteklý tak to nějakou autooperací nespravíš.

si říkám, že to třebas přeperu?? To druhý bodnutí co jsem si vyrobila vzápětí, to je v pohodě, tam se neděje nic. A DOUFÁM, ŽE TO TAK I ZVOSTANE!! Tak tohle třeba taky jako bude dobrý. Ne????? Co????

Eire
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:34
- Nahlásit

Čus bando
davidkova renata
se lepšíš,tak dneska snížím dáfky

Osmdesátiletej dědeček se ptá osmdesátileté babičky:
Nechceš se se mnou pomilovat?"
A babička na to:
Jó, ale jenom s kondomem!"
Vždyť už stejně nemůžeš mít děti!"
To sice ne, ale salmonelózu z těch starejch vajec jo!"

PetraK

postupujete dobře s léčbou ichtilku sem chtěla navrhnout,možná bych ještě před tím proplachovala koloidním stříbrem(přírodní antibiotikum)

A du mám moc práce,pěkný den

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:36
- Nahlásit

Eire

To sice ne, ale salmonelózu z těch starejch vajec jo!"

postupujete dobře s léčbou

juhůůůů!! Děkuju. A to stříbro seženu kde?? Předpokládám že ve zlatnictví asi ne, v lékárně normoš??

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:37
- Nahlásit

PetraK
do rána třeba změníš názor a napíšeš něco pozitivního
však jo, když půjdeš k doktoru a dá ti antibiotika, task nebudeš otrávená.

Strejda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:39
- Nahlásit

davidkova renata
pane,eště zkuste to co já..
Tak jo. Ď

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:41
- Nahlásit

kejtlin

však jo, když půjdeš k doktoru a dá ti antibiotika, task nebudeš otrávená.

víš co znamená PO ZI TIV NÍ?? POZITIVNÍ znamená, že mi napíšeš, že to vůbec nic neni, že se jen třikrát vyspinkám a bude to dobrý!! Todle znamená pozitivní a ne že mě poženeš k felčarovi

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:47
- Nahlásit

janika
Nehumřeš, nebuj. Co to robí?
Nech ji humřít, bude další pochřep Uš se tu dlouho nic nedělo

PetraK
Essi to kuře zdechlo na něco hodně kvalitního tak ti třá ta ruka upadne . Záleží na tom, jaký bacil byl na té kosti

Eire
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:48
- Nahlásit

PetraK

Tadyk: http://www.zbozi.cz/p245636-koloidni-stribro-ag100 /?q=koloidni%20stribro&sId=&r=hint&order=relevance

a co umí: http://www.koloidni-stribro.info/

kejtlin
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:49
- Nahlásit

PetraK
víš co znamená P O Z IT I V N Í
dobře tedy, umřeš sice na otravu, ale mladá a hezká.
ted´ vážně jdi k tomu doktorovi, protože otrava krve fakt není sranda! už když je to jen zanícený, oteklý a horký tak to není dobrý, vem si jen kolik bakterií v tom kuřeti může být.
já jdu k doktorovi až když mi teče do bot, takže tam neběžím s každým prdem i pásový opary si léčím sama, ale s tímhle bych šla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:51
- Nahlásit

Řidič nákladního auta jede v dešti a veze náklad bowlingových koulí.Na krajnici vidí stát dva rómy, tak se mu jich zželí a nechá je nastoupit pod podmínkou, že si vylezou na korbu a tam ani nemuknou. Za chvíli náklaďák zastaví příslušník a ptá se kam řidič jede. Ten odpoví, že do Rakouska.Příslušník jde dozadu, podívat se na korbu a jak odhrne plachtu zkoprní, přiběhne k řidiči a rychle na něj drmolí. "Okamžitě nastartujte a jeďte co nejrychleji, ať jste co nejdříve za státní hranicí"! Řidič na to dupne a jede co motor dá.Příslušník volá přes operační středisko : "Všem jednotkám. Ke státní hranici jede vysokou rychlostí řidič bílého Iveca. Prosím nezastavovat a nechat volný průjezd.Veze náklad cikánských vajec a dva už se mu na korbě vylíhly".

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Led 2010 09:51
- Nahlásit

PetraK
sem to léčila dle rady mý dochtorky a ta zní...Dej si na to vodu(a na to študujou!!!),ale v zásadě to asi děláme stejně,jen já se do tý vody naložila aji s těma rukama porafanejma a jinak sem to ledovala bo to bylo voteklý a to se taky logicky zvhlčilo..důležitý asi je,aby se to nezatáhlo.Ichtyjol nevim..nemám zkušenost
janika
kde jsou kurzy vaření?
zkus hádat

<< 1 ... 3816 . 3817 . 3818 . 3819 . 3820 . 3821 . 3822 . 3823 . 3824 . 3825 . 3826 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání