Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3681 . 3682 . 3683 . 3684 . 3685 . 3686 . 3687 . 3688 . 3689 . 3690 . 3691 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:18
- Nahlásit

davidkova renata
děte do prdele s celým sněchem
prooooč????
dyť je to supéééééér, čokl čistej, boty čistý, hezky se na to dívá...

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:21
- Nahlásit

jbat
hezky se na to dívá..
Tak se koukej, já už to svinstvo od rána potřetí odhazuju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:21
- Nahlásit

jbat
prooooč????
protože bagr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to nemluvim vo tom,že sem se jak p*ča válela f půl 6 ráno hnátama nahoře jak debil,páč je tu let,že a nejni vidět pot tim sku*veným sněchem
alexa
no já to vim,že tam je,ale proč to nevim,nicméně jsem s nima včera mluvila,vědí,že přijedu,napsali si méno a vzali aji foun dyby něco,tak snad nejsou úpa tupí

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:27
- Nahlásit

davidkova renata
že sem se jak p*ča válela f půl 6 ráno hnátama nahoře jak debil
Tak si vyber teda, jako co ses válela! Podle mě se s nohama nahoře válí epileptik.

Do plného autobusu nastúpi skinhead.
Sediaca babka vstane a pustí ho sadnúť
si so slovami:
- Poď si sadnúť, chudáčik, taký mladý,
po chemoterapii a ešte aj ortopedické
topánky musíš nosiť.

"Proč jsi nebyl včera ve škole?" ptá se učitelka žáka.
"Musel jsem odvést krávu k býkovi."
"A to to nemohl udělat tvůj otec?"
"Ne, to musel udělat býk! A nebuďte nechutná!"

NOVÁ SOUTĚŽNÍ HRA :
Pošlete SMS ve tvaru "Jděte všichni do prdele!" na číslo 158 a vyhrajte:Týdenní pobyt v cele předběžného zadržení,včetně dopravy na místo pobytu!

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:29
- Nahlásit

Můj milý deníčku:
Ráno jsem se probudila, rychle se umyla, podojila krávu, dala žrát slepicím a králíkům, vyvedla kozy a krávu na pastvu. Potom jsem vzbudila děti, připravila snídani, zkontrolovala dětem věci a odvezla je do školy. Po návratu jsem naklepala kosu a pokosila trávu. Pak jsem šla do práce. V práci jsem se pohádala s nadřízeným a jednoho podřízeného z práce vyhodila. Cestou z práce jsem nakoupila v supermarketu. Trochu jsem se zdržela... Zapomněla jsem totiž tomu svému koupit pivo, tak jsem se musela vrátit. Takže jsem hned koupila i klobásky na gril... ty má ten můj strašně rád. Pak jsem přijela domů, nasekala dřevo, připravila jídlo, dojela do školy pro děti, dala jsem jim svačinu, zpracovala daňové přiznání a šla na pole. Mezitím jsem stihla jít ke kosmetičce, objednala si nový balzám na ruce a vrátila se domů. Došla jsem pro krávu a kozy, sebrala vejce v kurníku, připravila večeři, vyměnila pojistku na levém blinkru u auta a žárovku v chodbě, nakrmila děti, vykoupala je a dala spát. Pak jsem dala prát prádlo, šla na internet, přes banking jsem zaplatila účty, přečetla poštu, dala sušit prádlo, včerejší jsem vyžehlila. Snědla jsem kousek mrkve, osprchovala se a jdu spokojeně spát.
Když v tom mi blesklo hlavou:
HRŮZA..! Vylítla jsem z postele...Můj muž leží od rána v obýváku na gauči u televize a ani si chudák nezašukal..!

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:30
- Nahlásit

Gerda

a pán mi nechtěl měřit úniky, ani dyš sem řikala, že by měl, že výbuchy plynu mají fatální násletky.

to se nedivim. esli si jedla čočovou polifku jako Fifijová, byla by to sebevražda.

Jak se máte?

sněží takže dobře.

kinta
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:31
- Nahlásit

Lidi, tak jsem dnes šla zakoupit vánoční dárek Bruníkovi do Hornbachu, zkoušela jsem nový vodítko přepínací, jak nám bude vyhovovat, tak jsem si u toho odložila kabelku a nechala ji tam. Pak jsem ještě vybírala vánoční papír a zjistila to až u pokladny. Tak jsem běžela zpět a zrovna ji nějaký mladík nesl (a fakt vypadal, že ji jde odevzdat). Když mě uviděl, bylo vše jasný, hned mi ji podal a ještě mě skoro obejmul, aby mě uklidnil. Lidi, takhle špatně už mi dlouho nebylo. Klidně mi napište, že jsem DEBIL a napište mi to několikrát, ať už se konečně vzpamatuju.

jablunka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:35
- Nahlásit

kinta
SI DEBYL,SI DEBYL,SI DEBYL,SI DEBYL,SI DEBYL,SI DEBYL,SI DEBYL,SI DEBYL......STAČÍÍÍÍÍ?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:36
- Nahlásit

No mamko, teda! http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/187153-ot cim-ritualne-vpravil-dvouletemu-chlapci-do-tela-50 -jehel.html

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:37
- Nahlásit

davidkova renata
a to nemluvim vo tom,že sem se jak p*ča válela f půl 6 ráno hnátama nahoře jak debil,páč je tu let,že

Biluška
Tak se koukej, já už to svinstvo od rána potřetí odhazuju
:

kinta
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:42
- Nahlásit

jablunka
Díky, snad to pomůže. I když, pochybuju.
Milý Ježíšku, pod stromeček bych si moc přála eutanazii. Byla jsem hodná celý rok, tak ať už se netrápím.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:47
- Nahlásit

kinta
http://www.youtube.com/watch?v=9HxcSxHo8mk
houbeles, dostaneš jojo

impact
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:49
- Nahlásit

Boha jeho. Se otocim od sporaku k oknu a tam pres cely okno skace ohar! Tak jdu bliz, nevericne ziram a ona to dodavka s reklamou na Purinu. Musim k ocnimu.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:52
- Nahlásit

impact
s reklamou na Purinu
mě se teď moc líbí ta kočičí purina, jak tam za pytlem chodí malá a velká kočka - sou to mainky? Sou boží! Až budu stará a nemohoucí, budu mít velkokočku! A proč ti skákala dodávka do okna?

impact
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:01
- Nahlásit

Gerda taky bych chtela kocicku. Dokonce cumim i v utulkach... Ale obavam se, ze tady by neprezila.
A dodavka mi neskakala do okna. Parkovala pred oknem. A z bocni strany byl ten skakajici pes. Pres cely okno.

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:05
- Nahlásit

jablunka

kinta

Klidně mi napište, že jsem DEBIL
SI DEBYL,SI DEBYL,SI DEBYL,SI DEBYL,SI DEBYL,SI DEBYL,SI DEBYL,SI DEBYL......STAČÍÍÍÍÍ

NE!!

JE DEBYLŮ KRÁLOVNA, JE DEBYLŮ KRÁLOVNA, JE DEBYLŮ KRÁLOVNA A MÁ ZE ZADELE KLIKU. NE, MÁ TAM CELOU KLIKOVOU HŘÍDEL!!!a právě přechodila žinfárkt

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:16
- Nahlásit

PetraK
!!!a právě přechodila žinfárkt

taky ste mi šeptala do ucha?

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:18
- Nahlásit

jbat

taky ste mi šeptala do ucha?

ts. ste snad Brtnik?

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:18
- Nahlásit

impact
Ale obavam se, ze tady by neprezila.
myslim si taky, musela bys mít pumu. Nechceš tu pumu z parku, až tomu pánovi uteče? Naše firma Chyť a nepouštěj ti jí doveze až dom....

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:23
- Nahlásit

PetraK
ste snad Brtnik?

nevim...
možný to ale je.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:28
- Nahlásit

jbat
PetraK
nene, brtníkem jsem já

Jinak zdravím vespolek

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:29
- Nahlásit

jbat
brut

holky tak se nějak dohodněte, prosim vás, ať f tom nemám bordel.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:32
- Nahlásit

Gerda
myslim si taky, musela bys mít pumu. Nechceš tu pumu z parku, až tomu pánovi uteče? Naše firma Chyť a nepouštěj ti jí doveze až dom....
Seš hodná, že se snažíš umisťovat moje psy

impact
Ceš tu pumu? Zrovna dneska má dobrý den, eště nikoho nekousla tak ti ji můžu hned dovízt

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:37
- Nahlásit

Biluška
Seš hodná, že se snažíš umisťovat moje psy
ale ympaktconesnášíkomolenísvéhonicku chce kočku! A aby jí nudle nezakously, musí mít velikou. Tak musí mít pumu-kočku, ne pumu-psa.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:39
- Nahlásit

Gerda
musí mít pumu-kočku, ne pumu-psa.
pumě je to jedno, klidně bude puma-kočka. Beztak to má v hlavě pomotaný tak to ani nepozná

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:46
- Nahlásit

PetraK
jbat
brut

holky tak se nějak dohodněte, prosim vás, ať f tom nemám bordel

se s nikým dohadovat nebudu, když říkám, že jsem brtnik, jsem brtnik.
nedávno jsem byla letadlo a taky se se mnou nikdo nedohadoval.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:48
- Nahlásit

Biluška
pumě je to jedno, klidně bude puma-kočka
no tak ale ať se teda holky dohodnou samy, todle už je moc složitý.

jbat
když říkám, že jsem brtnik, jsem brtnik
to bys ale musela bejt ešusový manžel - chápeš to? Podle mě ešusová vůbec nepočítá s tim, že by měla mít za manžela tebe.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:52
- Nahlásit

to bys ale musela bejt ešusový manžel - chápeš to? Podle mě ešusová vůbec nepočítá s tim, že by měla mít za manžela tebe.
Může být ráda, že eště navíc není švagrová Davídkovic babičky co má zetě v podnájmu

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:55
- Nahlásit

Gerda
Podle mě ešusová vůbec nepočítá s tim, že by měla mít za manžela tebe.

To je mi jedno.

Biluška
Může být ráda, že eště navíc není švagrová Davídkovic babičky co má zetě v podnájmu

No to jsem ráda, to jo...

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 11:58
- Nahlásit

Biluška
jenže tady si každej řekne, co chce bejt, pak nám neštymujou fstachy, na někoho se tim pádem naloží mnohem víc rodinnejch povinností, a někdo se jenom veze na vlnách rodinných pout. jak chceš třeba takovou ešusovou přimět, aby měla za manžela dva brtníky? To nemůže stihnout, zejména, dyš si o stranu zpět přečteš úryvek z jejího deníku.

<< 1 ... 3681 . 3682 . 3683 . 3684 . 3685 . 3686 . 3687 . 3688 . 3689 . 3690 . 3691 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání