| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 20:16
- Nahlásit
Tu teda posnehalo uz asi 5 cm, coz je na nasi placku docela dost. Vetsina vesnicanu nemaje prezuto na zimaky bude zase zivotu jinych nebezpecna.
davidkova renata
Slozila sis veverci puzzle?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 20:18
- Nahlásit
davidkova renatatady jako snezi tak,ze neni vubec videt ven,prijeli jsme ze cvicaku jak dva rampouchy,jeste,ze jsem si koupila novou perovku.naprosto sileny tam venku,zima je pro me akorat tak krasna,kdyz se na ni cumim z vokna,asi tak nejak.
lucYnka XIIIpani a co vase depicka,dobry?to prejde,ja se taky dnes s matkou chytla,rekla mi,ze jsem debil,to me hrozne rozcililo!!!!kdyby rekla,ze jsem roztrzita,ale debil!!!!chapete to?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 20:34
- Nahlásit
b]Fifi[/b]
Slozila sis veverci puzzle?
běž taky do řiti!! Nána sice tudle veverku složila,to jó,ale dohromady už jaxi dát nejde
nemethova5
jako snezi tak,ze neni vubec videt
panebože
rekla mi,ze jsem debil,to me hrozne rozcililo!!!
a proč ,pani? Lidi maj bejt pravdomluvný né?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 20:36
- Nahlásit
tak sem konečně podestlala psům. Rochněj se f tom čubky jak prasátka jsem zvědavá kolik bude ráno slámy venku. A taky by mě zajímalo gdo mi přijedete uklidit od slámy auto já to nestíhám a gdyž nigdo nepřijede odnesou to moji psi!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 20:43
- Nahlásit
Alexa
A taky by mě zajímalo gdo mi přijedete uklidit od slámy auto já to nestíhám
skoč si vedle,třá někdo přijede jaxi ze setrvačnosti
du se svalit,kreténi,uš nepiště a bjeda vám!!!!!!!!!!!!!!!!! jak bé ráno sních!!!!!!!!!!!!! s aleksou vás zabyjem!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 20:58
- Nahlásit
hurááááááááááááááá tady sněží krásně
venku je krásně,elis dostala vobleček a šlo se na hodku ven,dastík trénoval a holky lítali za vločkama jak střelený
se těším na zítřek ráno,to bude krásně
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 20:59
- Nahlásit
davidkova renata
jak bé ráno sních!!!!!!!!!!!!! s aleksou vás zabyjem!!!
naprostej souhlas matko koukejte si tam ten zas..nej sníh nechat!!!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 21:06
- Nahlásit
Alexa
co proti němu máte,vždyt je to krásné,všude bílo,čisto ....
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 21:11
- Nahlásit
brezen2008
presne tak - po dlouhe dobe, nemam pokoj pokryty bahnem. mohlo by to tak zustat aspon do brezna2010
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 21:22
- Nahlásit
davidkova renatahele pani,za tu pravdomluvnost budete mit v praglu aspon deset cm snehu a na karlaku dvacet,huz ho tam posilam,tak se pomejte,jo?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 21:46
- Nahlásit
ty voe tty voe ty brdo, normos jsem pred chvili vyplavila byt . Hruza to byla, cistila jsem adesinfikovala zachudky, no a to stelivo co pouzivam pisou, ze muze do wc a normalne ho splachuju a dobry, ale ted jsem ho tam nasypala trosku :eek vic. Tak si dal uklizim a najednou v akutni curaci potrebe bezim na wc a vono ucpane. Si rikam nejjednodussi reseni byvaj nejucinejsi a tak jsem splachla, upozornuju, ze voda predtim byla centimetr pod vokrajem. A najednou voda byla uplne vsude, vono to preteklo, ale jako hodne, voda byla az v kuchyni, ale kdyby cista voda, voda smichana s tim stelivem coz dohromady dava takovej hnusnej sliz. No popadla me panika zacala jsem to stetkou prostouchavat mezitim jsem bezela pro neco cim bych to utrela, upozornuju, ze to bylo hoodne vody, stala jsem v tom skoro po kotniky, nahazela jsem tam asi 5 povleceni a prosteradel aby to vsalo. Jenze zachod byl furt ucpanej, stouchala jsem do toho stetko, dokonce v zachvatu zoufalstvi tam strcila ruku az po rameno a smatrala a nic.. Samozrejme jsem byla cela zmacena takze jsem svlikla i tricko. Pak me osvitilo, ze by to mozna mohlo jit zvonem, tak jsem satuprosta jen v kalhotkach vybehla na balgon a hledala zvon nakonec se to povedlo azachod odtyka. Jeste, ze nasi byli nanakupech, to bybylo kecu, ze kvuli kockam vyplavim byt. Jen nevim jak vysvetlim tu spoustu zmacenych prosteradel, svedu to na mohutnou inkontinenci.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 21:59
- Nahlásit
lucYnka XIIIpani,jezisikriste!ja mam bujnou fantazii,jsem se silene rehtala,ale ne jako nic proti vam,si vas predstavuju,jak tam litate a panikarite ve spodarach,to se mi taky stalo pani,nastesti nic v tak silenem stavu jak vam teda,vy bodujete,jo to mate pravdu,to by bylo kecu,to znam.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 22:04
- Nahlásit
lucYnka XIII
nechtěla bych bydlet u rodičů ani minutu, lituju tě. Michal by tohle přešel se smíchem.
Jsem si vzpomněla, jak mi onehdá takhle při cezení těstovin spadla do odpadu vidlička (neměli jsme hotovou kuchyň a cedila jsem je v koupelně). Nešla vyndat. Opařila jsem se přitom, nakonec jsem jí vyndala peanem. Až o půl roku později jsem při podobné příležitosti zjistila, že máme sifon vedený husím krkem a stačilo ho prostě vytáhnout.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 22:26
- Nahlásit
nemethova5
pani,jezisikriste!ja mam bujnou fantazii,jsem se silene rehtala se mi smejete jo ale ono takhle z vodstupem to sranda je , jen v te chvili vubec
kachna_
nechtěla bych bydlet u rodičů ani minutu, lituju tě
ja se taky lituju, kdyz ono to jeste pred nejakou dobou mozny jinak nebylo jase o sebe po urazeni nedokazala sama postarat, ted uz bych to moznasvedla, tak uz zacinam vazne uvazovat o stehovani.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 22:30
- Nahlásit
lucYnka XIII
pardon, ale sem taky skodoliba..
tak jsem satuprosta jen v kalhotkach vybehla na balgon a hledala zvon
Mohla bejt este vetsi zapletka, nez vetamixacka prazacka, kdyby se ti ten balkon nejak zasprajcoval, nebudu teda rikat skoda, bo bys mohla umrznouti, ale i tak. Dobre, ze sis poradila, jak se ucpe hajzl, je ouvej, kor v panelaku.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 22:40
- Nahlásit
čus žumpizny, tak sem byla na tom šíleným filmu. Zabiju Jébat úplně do mrtva, za to, že mi o něm řekla
Začalo to děsně hororově už když jsem vyrazila k autu. Sem zjistila, že během hodiny nasněžilo asi deset čísel. Vrátila jsem se domů a řekla sem Mášenkovi, že musí jet se mnou, páč v tomhle teda nejedu. Tak jel. Eště že tak. Liptaňský kopec jsme nevyjely Miňonka se kousla pod vrcholem a řekla, že dál nejede. Museli jsme couvat asi kilák. Což teda já bych nezcouvala, to bysem určitě nabourala do kostelní zdi Objeli jsme to po staré, tam je kopec menší. Cestu co normálně jezdíme dvacet minut jsme jeli skoro hodinu. Hrůza. Silničáři jsou samozřejmě zase nepříjemně překvapení Film byl šílenej, eště že jsem měla pemprsky. Kdyby to teda nebylo podle skutečné události tak bych řekla, že nic moc,ale když to je podle skutečné události tak jsem podělaná strachy Doufám, že kecaj Cesta zpátky byla eště horší, páč celé dvě hodiny vytrvale sněžilo. Essi to bude pokračovat do rána tak nepojedou haranti do školy,leda tak na lyžích
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2009 23:11
- Nahlásit
Biluška
Essi to bude pokračovat do rána tak nepojedou haranti do školy
to budou urcite desne sklamany
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 01:43 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
jsme se vyvencovali - brr venku je zima, ale krasne snezinka
davidkova renata
vstaaavejte vstaaavejte, otevrete ocka, kouknete z okna mate tam snizek na ktery jste se tak tesila
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 02:33
- Nahlásit
snidane a uz du fakt spat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 07:27
- Nahlásit
čus žumpizny,
haranti vyrazili, uvidíme essi dorazí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:12
- Nahlásit
RÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM ŠTAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
SNĚŽÍÍÍÍÍÍÍ HURÁÁÁÁÁ FŠADE JE SNÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍCH JOOODLEYDÝÝÝ
Vánoce Vánoce přicházejííííííí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
lucYnka XIII
Pak me osvitilo, ze by to mozna mohlo jit zvonem, tak jsem satuprosta jen v kalhotkach vybehla na balgon a hledala zvon nakonec se to povedlo azachod odtyka. Jeste, ze nasi byli nanakupech, to bybylo kecu, ze kvuli kockam vyplavim byt. Jen nevim jak vysvetlim tu spoustu zmacenych prosteradel, svedu to na mohutnou inkontinenci.
proboha, lucYnka XIII by taky měla bejt zakázáná!!! to mokrý čalounění na židli asi budu muset svést na ucpanej záchod , páč v práci se obhajovat inkontinencí zrovinka nechcu.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:17
- Nahlásit
Zdravím všecky
Abych zkazila náladu i těm, co mají rádi sníh, jedna kvízová otázka:
Co si pořídí rodina se dvěma malýma dětma, která už dala pryč labradora, protože ho nezvládala?
Odpověď: Tosu inu
Debilové debilové debilové
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:24
- Nahlásit
kachna_
Co si pořídí rodina se dvěma malýma dětma, která už dala pryč labradora, protože ho nezvládala?
Debilové debilové debilové
Řekni jim, že vyměníš tosu za drajvového malokrálíka
PetraK
o mokrý čalounění na židli asi budu muset svést na ucpanej záchod , páč v práci se obhajovat inkontinencí zrovinka nechcu.
Pani, to vam asi neuvěří . Řekni radši, že ti oknem vlítnul dovnitř sob, pochcal ti židli a uletěl
Jinak nechápu co je za obzvláštní radost na tom, že zase napadly ty bílé sračky Du na půdu najít běžky, jinak se nedostanu od obchodu pro rohlíky
Jedinej gdo z toho má radost jsou čokli, ti v tom lítali jak blbí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:30
- Nahlásit
Biluška
Řekni radši, že ti oknem vlítnul dovnitř sob, pochcal ti židli a uletě
to tady sežerou bez problémů
Jinak nechápu co je za obzvláštní radost na tom, že zase napadly ty bílé sračky
MÁM MÁM OBZVLÁŠTNÍ RADOST, MILUJU SNÍCH, MILUJU MOC SNĚHU (Sem se narodila v únoru a narozdíl od Davídkojc jsem se neodrodila )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:31
- Nahlásit
kachna_
Abych zkazila náladu i těm, co mají rádi sníh, jedna kvízová otázka:
A TO JE CO??
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:32
- Nahlásit
PetraK
MÁM MÁM OBZVLÁŠTNÍ RADOST, MILUJU SNÍCH, MILUJU MOC SNĚHU (Sem se narodila v únoru a narozdíl od Davídkojc jsem se neodrodila )
Nemám nic proti sněhu pokud nebude a) na silnicích b) u mě na schodech a chodníku c) a to hlavně - NEBUDE TU ZASE STRAŠIT AŽ DO KVĚTNA
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:40
- Nahlásit
tamje krásněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě ěěěě,huráááááááááááááááááááááááááááááááááá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:41
- Nahlásit
Čáu žumpo, přes noc napadl sníh, a je -6 takže by mohl i vydržet super (ještě že jsen včera nechala přezout pneumatiky) jdu se psy ven st´ si užijem sněhu.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:43
- Nahlásit
Dobre den.
PetraK kdy v unoru? Konecne tjsem nasla spriznenou dusi. Pac me vcerejsi mega nadseni ze snehu nikdo nesdilel. Krom Mafiana. Ten dostal po prichodu na uvitanou mezi dvermi kouli mezi oci a pak jsme spolecnymi silami na dvore zvalchovali vsecky nudle ve snehu.
|