Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3681 . 3682 . 3683 . 3684 . 3685 . 3686 . 3687 . 3688 . 3689 . 3690 . 3691 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:46
- Nahlásit

impact
me vcerejsi mega nadseni ze snehu nikdo nesdilel
Tak to je nás víc. Já se raduju ještě teď. Zrovna jsme byli s čoklama na hřišti za barákem a najednou mi ani nevadilo, že je mínus 7. Je prostě náááááááááádherně!!!!

PS: Ale včera jsem jela cca 10 km autem víc než hodinu!

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:48 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Hnusný ráno
těm co maj rádi sních ráda zkazím náladu: http://www.novinky.cz/domaci/187160-do-vanoc-bude- snezit-na-stedry-den-prijde-obleva.html

kachna_
o si pořídí rodina se dvěma malýma dětma, která už dala pryč labradora, protože ho nezvládala?
Odpověď: Tosu inu
Debilové debilové debilové

můžu s tebou jen souhlasit a nejhorší je že takovejch lidí jsou mraky a chovatel aby se čokla zbavil jim navykládá jak je to inteligentní zvíře, který se nemusí cvičit ani vychovávat atd. takže to není jen a jen vina těch lidí ale i toho gdo jim psa prodal všici to jsou debilové
renatadavítková
víš že ta čuba je pořád na stránkách útulku v nabídce?????

lucYnka XIII
pardon, ale sem taky skodoliba..
tak jsem satuprosta jen v kalhotkach vybehla na balgon a hledala zvon

díky za zlepčení nálady po ránu

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:52
- Nahlásit

brezen2008

tamje krásněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě ěěěě,hurááááááááááááááááááááááááááááááááá

konečně někdo rozumnej

impact

Na Svatopluka 23.2. sníh prostě fakt naprosto zbožňuju. I když chápu že lidi z hor a Oryjentu to vidí jinak. Ale jakmile vidím první vločku, nakopne mě to neuvěřitelně.

pawLINka

Je prostě náááááááááádherně!!!!

JOOOOOOOOOOOOOOO, JO, JO, JO!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:57
- Nahlásit

PetraK
je to dokonalý na psychyku,aspon na mojí to má vliv
jdu si pro perníkovou chaloupku

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:58
- Nahlásit

Alexa

těm co maj rádi sních ráda zkazím náladu

Ts, těm nevěřim. Původně řikali, že příde doba ledová, tetkon zase že bude teplo, tihle idioti si neviděj na špičku nosu. Proč přemejšlet co bude za štědrej den, když ten je ešče daleko.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 08:59
- Nahlásit

Před chvilkou venku...

Mám zasněžené i ofce

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

brezen2008

jdu si pro perníkovou chaloupku

je to dokonalý na psychyku,aspon na mojí to má vliv

to se nedivim sem myslela ale, že jen hulíš, ty už jedeš i v perniku?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:01
- Nahlásit

PetraK
I když chápu že lidi z hor a Oryjentu to vidí jinak.
A co teprvá lidi z Oryjentálních hor

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:01
- Nahlásit

pawLINka

Před chvilkou venku..

nénéé, nepište PŘED CHVILKOU!! Já sem zavřená v kanclu voprafte to prosim vás a napište třeba - PŘEDEFČÍREM VENKU.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:04
- Nahlásit

PetraK
Tss, to nechám takhle, bo jsme byli venku jen chvilku (páníčka volali, že má jít do práce) a já jdu za chvílu do školy. Takže ven půjdem zase až večer potmě.

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:05
- Nahlásit

Biluška
Chachacha...

impact
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:06
- Nahlásit

Paw tak ja ridic nejsem. Max me naserou bily pruhy na prechode, pac zasnezeny pod teniskama klouzou jak svina.

PetraK aha, ja druhyho. Ty jo, ja zas nesnasim vedra. Vedro, kdy uz si nemas co svliknout a porad je ti vedro, je k zbliti.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:07
- Nahlásit

Lidi, teď tam vykouklo i slunííčko! To by byly teprve fotky.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:07
- Nahlásit

Uš to začíná Uš u sousedů otravuje kdosi kdo zapadnul do příkopy . Soused má nemocné rameno a nemůže řídit, tak přišel sem, že pučí traktor ať jdem toho ubožáka vytáhnout. Mášenek není doma. Já teda řidičák na traktor mám, ale určitě by si nikdo nepřál potkat mě v něm na silnici

PetraK
nénéé, nepište PŘED CHVILKOU!! Já sem zavřená v kanclu voprafte to prosim vás a napište třeba - PŘEDEFČÍREM VENKU.
Tě pozlobím, jdu ven Vezmu saň a půjdem trénovat kolmé starty, to jim dycky prčovně podkluzují packy

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:16
- Nahlásit

pawLINka

bo jsme byli venku jen chvilku
jo tak to jo, to sem byla taky.

Biluška
Tě pozlobím, jdu ven

zapadni po krk potvoro.

impact
Ty jo, ja zas nesnasim vedra.

nádopotmě. Taky je nesnášim, fuj ble. teplo jo ale ne vjedro.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:18
- Nahlásit

PetraK
zapadni po krk potvoro
F klidu. Sice jsem prťavá, ale tolik sněhu tu nemáme

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Biluška
, ale tolik sněhu tu nemáme

to příde, řikali že Oryjent zapadá naprosto úplně a neroztaje dalších 700 let.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:27
- Nahlásit

PetraK
to příde, řikali že Oryjent zapadá naprosto úplně a neroztaje dalších 700 let.
To už dávno přišlo V Oryjentu je normální, že je sních od října do května Tady se haranti rodí s lyžema na nohách Moje Malá Pupice uměla dřív lyžovat než chodit, fakt

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:47
- Nahlásit

Biluška
hele a víš, že tu holku ještě nenašli?
třá je někde v česku, třá v Oryjentu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:50
- Nahlásit

jbat
hele a víš, že tu holku ještě nenašli?
třá je někde v česku, třá v Oryjentu.

U mě doma není, tu je jenom Samara a mrtvý partyzán Květoš
Ale v zásadě mě vůbec nepřekvapí kdyby se tu objevila
Sem se v noci málem posrala strachy. Texál se opřel o klec a začal se drbat. To byl tak šílený rachot, ale fakt děsný Jsem vyskočila metr dvacet, zařvala jsem, pak vyskočil Mášenek, páč nevěděl proč řvu a pak přišel Texíček hajzlíček do postele a šmajchloval se a říkal "proč tak křičíš, Texínka svědilo ouško" Sem ho zabila úplně moc

Tinta76
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:57
- Nahlásit

Brý den celý den

Já mám takovou radost!!! konečně pořádně nasněžilo ... ačkoli teda zimu nemám ráda, ten sníh s mrazem dohromady - to je vysvobození ... stavěj nám tady čističku a kanalizaci a všude, kudy jsme běžně chodili se psama se nedalo kvůli překopům a bahnu vůbec jít ... konečně konečně!!! jsou čokli čisťounký, když přijdou z venku

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:59
- Nahlásit

Biluška
Sem se v noci málem posrala strachy.
jj, to znám, ještě když mě jednou v noci spolubydla budila šepotem, páč jsem usla na gauči... byla úpa tma a ona mi šeptala do ucha...

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 09:59
- Nahlásit

Tinta76
stavěj nám tady čističku a kanalizaci a všude, kudy jsme běžně chodili se psama se nedalo kvůli překopům a bahnu vůbec jít

Šmankote, my jsme sousedi?

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:02
- Nahlásit

jbat
jj, to znám, ještě když mě jednou v noci spolubydla budila šepotem, páč jsem usla na gauči... byla úpa tma a ona mi šeptala do ucha...
Bych ji zabila úplně do hlavy

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:03
- Nahlásit

Tinta76

Já mám takovou radost!!!

tak, další rozumná!! sice z donucení, ale to neva. Tak ešče pár - kde je Gerda?? - a budem v přesile!

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:05
- Nahlásit

Krásnej snížek.
Eliška ho viděla prvně. Vylezla ráno z kotce, nejdřív to vočuchala, pak se ji rozzářila očička a okamžitě hodila záda a začala se v ňom rochnit. Když ji viděla Bekule, ušklíbla se a šla si zas lehnout, páč ji zábli nožičky.

Tinta76
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:07
- Nahlásit

Strejda
Šmankote, my jsme sousedi?

PetraK
a tak já nemám ráda zimu jako roční vobdobí, ale když je takhle (sníh a mráz a ve finále ještě sluníčko), tak to mi neva, ale schválně, kolik takovejch dní za zimu bejvá???

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:11
- Nahlásit

Nazdar pitomcíííí, ste jak pitomcííí dyš furt píšete a pak to čék musí číst!!!!!!!
Ze sníšku mám velkoradost, pawlince nevěřim, že její psi maj radost, stačí se podivat na toho stofárda fpravo na fotce, ten je teda vyloženě šťastnej ))))
Krásnej mrás je, to mám radost, ale zase mi to zatlačilo rýmu trošku dál do hlavy, průser je f tom, že je f té hlavě tolik místa, že se tam rýma kldině může ukrejvat neodhalená třá celej rok! nebo celý století! Lucynce bych dala zákas na foru a pustila sem zas na chvilku Aleksičku. Maryje dělala kulhání, bo se jí tvořej zmrazky mezi prstama. Flákla sem jí flexinou za to, že si neumí užít snížek. Ráno byla zase ošklivá na nelinu, myslela, že dyš je ode mě daleko, bude se na ní prsit, tož sem hlasem s hlenem zařvala - a teď buď kde si, du tě strašlivě zmlátit hnusobo zlá! A fčéra u nás na briefu byla vlkodafka, vzbudila tu velké pozdvižení, oblíbila si na hraní bígla. Ostatní se jí báli, než zjistili, že je miminko, i když je asi 13x větší než každej z nich. Bolí mě hlava, nemám kličku na uzávěr plynu, máma taky ne, ale já mám platnou revizi a pán mi nechtěl měřit úniky, ani dyš sem řikala, že by měl, že výbuchy plynu mají fatální násletky. A taky sem se dívala na vrchní prchni a usla sem u toho.
Jak se máte?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:15
- Nahlásit

děte do prdele s celým sněchem ,konec hlášení

jbat
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2009 10:15
- Nahlásit

Biluška
Já jen zařvala tak, že se lekla, až jí prdla céfka.

<< 1 ... 3681 . 3682 . 3683 . 3684 . 3685 . 3686 . 3687 . 3688 . 3689 . 3690 . 3691 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání