| Autor |
Zpráva |
gabifi
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 20:38
- Nahlásit
davidkova renata
jako gdes mě viděla na vobranách??
seš vůl
davidkova renata
Alexa
to je gůt,zkusim to použít v běžným životě
to je fakt gůt a asi taky jediný, co mi v mým vjeku a s mým vzhledem zbejvá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 20:41
- Nahlásit
gabifi
davidkova renata
to je gůt,zkusim to použít v běžným životě
to je fakt gůt a asi taky jediný, co mi v mým vjeku a s mým vzhledem zbejvá
Gdyž to bude Aleksa takhle blbě zveřejňovat tak už na to nigdy nikoho nenachytáme
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 20:42
- Nahlásit
Také si myslím, že by si člověk měl kupovat štěňata s PP. Důvody?
- alespoň minimální kontrola a páka (hrozba zrušení CHS) existuje
- nezavírám si předem dveře do světa výstav a chovatelství
- podporuju rozvoj plemene (když se teda trefim )
Neesi
Myslíš, že jsme byli pitomci? S tím rušení chs souhlas.
Petr zběžně prolustroval chs Monteka na netu, domluvili jsme si návštěvu, já jsem zavolala známé chovatelce z Brna, zda je cena přiměřěná kvalitě. Rodokmen nám byl jedno, měli jsme načteno o plemeni. Nepotřebovali jsme výstavního psa, tohle byla drobnější labutěnka čínského chocholatého pejska za dobrou cenu. Prostě nejmenší štěně z vrhu. Nezacuchané, žravé, hravé, maminu nám ukázali.
Potom jsme zjistili, že v rodokmenu je jiná fena, než nám ukázali, pes v pěti letech umírá na epilepsii.
Bebinku jsem chtěla z malé chovky odchovanou doma. Mám. Ale oba rodiče pocházejí přímo od Bártů.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 20:44
- Nahlásit
sorac, ze narusuju debatu, ale musim se pochlubit cizym perim. Jukejte co jedna pani vyŕobila do charitativniho obchudku, me ktera neumi prisit ani knoflik, to fascinuje.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 20:55
- Nahlásit
lucYnka XIII
Jůůů. Hele každý narušení týhle debaty dobrý
Cir vymyslel nový způsob jak se dostat z baráku, kdy chce.
Otevře dveře na terasu (se nedaj zamknout), skočí dolu (dva metry). Vyřídí, co potřebuje a pak si ještě vyštěká vpuštění do baráku. Dělá to až co začly mrazy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 20:56
- Nahlásit
lucYnka XIII
to je dobrý,za kolik?
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 21:00
- Nahlásit
brezen2008
aukce zacina na litru, zatim se tri predchazejici (jine barvy a saticky) prodaly za ten litr
aukce bezi tady
http://aukro.cz/item852533925_originalni_loutka_ko cicky_podporte_kocky_v_utulku.html
Mozna by na objednavku sel udelat i pejsek, ale to bych musela zjistit.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 21:00
- Nahlásit
kachna_
Cir vymyslel nový způsob jak se dostat z baráku, kdy chce.
To mi dělá Megera a Puma Odcházejí oknem a pak vřískají u brány ať je pustím zpátky. Posledně se sousedka složila smíchy když jsem jim v županu a v papučích šla otevřít a nadávala jsem přitom, že nebudu dělat pitomému čoklovi vrátnou
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 21:04
- Nahlásit
To je fakt nejaky divny. Kdyz si pustim v humbuuku film, tak vsichni herci rackuji. Kdyz to stahnu do humbuuku, tak nerackuji. Hlavne, ze jsem to o vejku tak pracne vypalovala.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 21:10
- Nahlásit
Biluška
když jsem jim v županu a v papučích šla otevřít
já krmím každý ráno v županu na zahradě, takovej dobrej kopanec po ránu, když ještě mžourám očima
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 21:24
- Nahlásit
Gerda
ANO choděj eště s dvěma nudlema. Obtěžovali maryji, dyš hrabala jámu, musela jim vynadat.
a já mám na ně smůlu .... pokud je zase potkáš, prosím, zeptej se na jména
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 21:55
- Nahlásit
Ufff, číst debatu Biluška versus ostaní je dost náročný
Neessi
PP hraje podstatnou roli o anamnese každého psa,o chorobách,vadách,povahových vlohách,schopnostech...........................a lidi nejsou zase takoví pitomci,aby se nejeli podívat k chovateli na čubinu,k majiteli krycího psa,takže 100%poznají podmínky chovu.Nekupují si přece štěně přes e-shop s dovážkou PPL
to uděláš ty, já a ostatní pejskaři, ale člověk který chce "jen" psa vybraného plemene, tak pojede k prvnímu "chovateli" a nechá se většinou ukecat, takže koupí toho bezpapíráka a v lepším případě papíráka, kterýho by jsi si ty nevzala ani omylem a ještě by jsi jim poslala minimálně veterináře.
Fakt těch osvícených je hodně málo....
Lucie Kratochvílová
No ale i ve zdravém chovu se může vyskytnout nemocný pes, ale tak po něm nebudu chtít štěňata, zvlášť když má problémů víc a možná, že se menší zdr. problémy projevují na základě většího skrytého, to nikdy neví.
máš problém... spousta těch chovatelů o kterých mluví Biluška, ti neřekne, že se v jeho chovu objevila něajká nemoc či vada...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2009 21:56
- Nahlásit
Neessi
infekční zánět spojivek a průkaz původu má společné to, že kdyby neměl PP tak byste napsali jasně bezpapírák ten má často záněty spojivek, když PP má tak napíšete výjimka to se stane, samozřejmě že se to stane jak PP zvířatům tak bez PP zvířatům.Jak ho chrání? to ho má naprosto odizolovat od psů? zdravý pes hned tak něco od ostatních nechytí.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 05:39
- Nahlásit
kejtlin
infekční zánět spojivek a průkaz původu má společné to, že kdyby neměl PP tak byste napsali jasně bezpapírák ten má často záněty spojivek, když PP má tak napíšete výjimka to se stane,
Infekční zánět spojivek nemá s původem psa fakt nic společného. Tak to nemel dohromady.Je to především živý tvor,který může,stejně jako člověk,chytit jakoukoli infekci.A pokud vidím psa s ublitýma očima,tak k němu své psy prostě nepustím,to je snad logický,ne!Je snad obvyklé vyhýbat se nemocným psům,přece nebudu spoléhat,že to ten můj pes nechytí.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 05:43
- Nahlásit
Dobré ráno fšééééém ,jsou jen - 2°C,takže žádná hrůza,jak strašili včera až s -20°C.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Pro 2009 07:02 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Brý den celý den
Doufám, že se nebude vopakovat včerejšek
Neessi
nevim, kolik je u nás, ale konečně, KONEČNĚ! po x tejdnech jsou čokli, dyš přijdou domu z venku, čistý!
mínus dvacet mysleli někde spiš na horách, ne?
a Rexík huš může nosit manmaťáckou bundičku, huš se mu ta kůže tak nějak zahojila, ale tak nevim, co zabralo, esi Advocate nebo Stronghold nebo sundanej Scalibor a nebo podávanej ostropestřec no hlavně, že je to cajk
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 07:40 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Dobré ráno! Ještě týden a mám dovolenou!!
Kdo odchovává to selátko se štěndama? Je slaďoučký, uplně se mi zastesklo po práci výzkumníka, kdy jsem se na tydle prďolky mohla chodit dívat, kdy jsem chtěla.
davidkova renata
vepříka asi eště nedělal
Pani, vy byste tu chůdě vykastovala už v takhle raným vjeku? Vepřík je kastrovaný kanec, to si nepeťte, todle. Musím vám tu udělat nějakou zootechnickou osvjetu, aby ste tu používali správnou terminológii.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 08:13
- Nahlásit
Dobrý ráno všem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 08:36
- Nahlásit
čau všem
dastík měl celou noc zažívací problémy a tak jsem před 6 ranní šla na kopeček,jsem se nabalila jak
pumpa - svetr,rukavice,čepice,2 kalhoty....
a jelikož venku mrzlo,tak tím pádem venku není bahno,ale krásnej poprašek snížku a krásně se tape,jsemtrochu potrápila dastíka poslušností a za chvilku dostanou maso
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 08:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RAAAAAAAAAAAAAAAAAAM ŠTAAAAÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!!
Doufám, pevně doufám, že už mě nikdá nenapadne taková hovadina jako včera, že si uspořádáme romantýcký rande na vánočních trzích. Místo koled hrály Buggy Buggy
No ale víte kdo dělal Jéžiška?? Walda!!! ne kecám, ale jsme se tam potkali s Waldou a s Indírou. A protože Indíra byl frustrovanej, že nemohl převádět jak slíká ženský na pódiju, prasák starej, tak mi aspoň slíkal šálu u stánku s vínem. Ten pes je nebezpečnej. Mohla sem mít vostudu a ešče k tomu nastydnout
brezen2008
jsemtrochu potrápila dastíka poslušností a za chvilku dostanou maso
taky chci maso, páč mám hroznej hlat. Dyš se nechám potrápit poslušností, dostanu taky maso?????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 08:52
- Nahlásit
čus všem.
jsem po štrnácti dnech v práci. stojí to tu furt za stejný hovno. chci domů spát!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 08:55
- Nahlásit
PetraK
né dostaneš bolení bříška
jdu,nepište,budu večer,jdu uklízet a pak do petka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 09:23
- Nahlásit
čau kreténi,mám chorůpku,heč!
jdu,nepište
velmi správně,připojuju se k březnoj!!! nemůžem tu sedět furt taky uš!!! Neřikám ti f pracovní dobje,to je něco jinýho,ale ti co nemaj pracovní dobu?
Baico
vepříka asi eště nedělal
Pani, vy byste tu chůdě vykastovala už v takhle raným vjeku? Vepřík je kastrovaný kanec
óká,tak vykastrujem Hudečka,at f tom nejsou zmatky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 09:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
óká,tak vykastrujem Hudečka
kastrace k lásce schůdeček, s úctou Béda Hudeček!
sem si dovolila parafrázovati klasika
Edit - mám lepčí návrhc. Necháme vykastrovat Ešusa, třeba pak dostane rozum????
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 09:36
- Nahlásit
PetraK
kastrace k lásce schůdeček, s úctou Béda Hudeček
to by mohla vocenit hlavně Hudečková
Necháme vykastrovat Ešusa, třeba pak dostane rozum
to neklapne..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
to neklapne..
ach jo, to je za trest ale todleto
já mu koupim k vánocům asi tu nafukovací fenu. To by mohlo klapnout???
to by mohla vocenit hlavně Hudečková
mno, náhodou.... to záleží na tom, jestli třeba Hudeček je rozsévač (to je moc pěkné označení této kategorie samečkůch ) , tak by se jí to mohlo i hodit. Ne?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 09:59
- Nahlásit
davidkova renata
Neřikám ti f pracovní dobje
No to mi povídej. Ale nejhorší je, že ti hajzli nám teď začali hlídat internet.
A ta bílá fnečka je s PP nebo bez? Že bych si jí jako vzala a konečně měla k úřednickýmu platu nějakej přivýdělek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:03
- Nahlásit
Tinta76
Rexík huš může nosit manmaťáckou bundičku, huš se mu ta kůže tak nějak zahojila,
tak to je výborná zpráva
Jinak dobré ránko vespolek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:11
- Nahlásit
PetraK
to záleží na tom, jestli třeba Hudeček je rozsévač
sem právě tak nějak jako myslela sice nevim essi je rozsévač,ale vycházim z toho,že je potencionální rozsévač,čili vykástrovat neš bé pozdě a dojde k tragedyji v rodině spůsobený nevjerou!!!
Baico
konečně měla k úřednickýmu platu nějakej přivýdělek
nevim,sem to psala,ale asi jo,tagže jí berte fšema deseti než vám jí někdo vydrápne a bé množit místo vás!
|
Tinta76
|
# Zasláno: 15 Pro 2009 10:15
- Nahlásit
brut
tak to je výborná zpráva
viď?! akorát jsem jí napsala trapně na konec předchozí stránky, takže se se mnou nikdo neraduje krom tebe teda
|