Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 10:15
- Nahlásit

Dobrá ránko!!!!
želva
já cí Wandu od bilušky
Ty neceš Wandu, ta ceš ty povražděný slííííípky!!!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 10:37
- Nahlásit

Zprávy z České Vsi
Přijeli jsme akorát na začátek bojovky. Byla velmi zajímavá, zejména úsek stoupající do kopce kdy jsem malamutku Wandu musela táhnout za sebou . Wandička totiž tvrdila, že je strašně unavená. Z kopce dolů už tak unavená nebyla a dvakrát mě zatáhla mimo cestu do křoví. Tak nevím, dělám chybu já, nebo je ten pes nějaký divný?
Isdpch na startu odmítl mnou nabízenou úrazovku a v cíli toho značně litoval. Zajímavé je, že ač vyrazil tři psy přede mnou, do cíle se dostal až po mě a to jsem ho nikde nepředbíhala . Do hospody dorazil s obličejem jak po havárce, jelikož zase potkal strom . Nevím jak vám holky, ale mě se ty jeho úrazy zdají poněkud jednotvárné . Nohu si spálit nestihl, zato si v hospodě rozbil hlavu o koňský chomout a pak byl celý nemocný z toho, když mu Mášenek vysvětlil, že za takový úraz vyplácí Generali 1500,- . Pojistku uzavřel na pivním tácku, ale obávám se, že mi to v pojišťovně neuznají
V noci u ohně ztratil Čerta, ale ve dvě ráno se Čert zase sám od sebe našel.
Pumice si pokecala s konkurenční pumicí, navzájem si vyměnili zkušenosti a už je uvádí do praxe . Domů jsme se dostali ve dvě ráno a přivezla jsem si bacil chřipky. Důrazně žádám přítomné trpaslíky, aby ho opět odnesli jinam, pokud možno hodně daleko a jdu si zase lehnout

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 10:43
- Nahlásit

Biluška
Akce isdpch
Předpokládám,že krapet přeháníte bo tak blbej snad nemůže bejt ani isdpch,aby ZASE potkal strom??!! Navív v lese!! Vám povim,bejt tam já,křápnu ho tim chomoutem po palici vlastnoručně,páč přijít vo 1500kč je donebevolající! no nic,vyřídim si to s ním až dorazí
Pumice si pokecala s konkurenční pumicí, navzájem si vyměnili zkušenosti a už je uvádí do praxe
Nyný se ptá,esi může skajpnout..

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 10:45
- Nahlásit

Biluška
Tak nevím, dělám chybu já, nebo je ten pes nějaký divný?
Je to f psoj, pani, to je tutový. Vám pámbu naznačuje, že si máte pořídit dalšího, lepčejšího.
....vyrazil tři psy přede mnou, do cíle se dostal až po mě a to jsem ho nikde nepředbíhala
Jesi von zrovna nebyl zaneprázněnej tim výše zmíněnym stromem. Ale jednotvárný to je, mušim mu propříště poradit, ať, čistě pro změnu, třá vodněkaď spadne.
. Pojistku uzavřel na pivním tácku, ale obávám se, že mi to v pojišťovně neuznají
Tak todle by mi spůsobilo dlouhodobou deprééézi, bo sem stejně hamižná, jako von.
Pumice si pokecala s konkurenční pumicí, navzájem si vyměnili zkušenosti a už je uvádí do praxe
Pumice nejni bubá, pani, dala bych si pozor, jesi mi nebé doma chtěl zakládat vodbory!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 10:59
- Nahlásit

davidkova renata
Předpokládám,že krapet přeháníte bo tak blbej snad nemůže bejt ani isdpch,aby ZASE potkal strom??!! Navív v lese!!
Paní přísahám, že nepřeháním, počkejte až ho uvidíte

páč přijít vo 1500kč je donebevolající! no nic,vyřídim si to s ním až dorazí
Neměl odmítat tu pojistku na startu, už by mohl být v balíku

rosnička
Je to f psoj, pani, to je tutový. Vám pámbu naznačuje, že si máte pořídit dalšího, lepčejšího.
Myslíte paní? Tak já si na to tahání do kopce pořídím lepčejšího a tuhlenctu daruju do dobrých rukou

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:12
- Nahlásit

Biluška
Myslíte paní? Tak já si na to tahání do kopce pořídím lepčejšího a tuhlenctu daruju do dobrých rukou
Pani, to je nabeton! Kurňa, jasněže ji darujte, f tom nejni problém, u pracáků se to dělá bježně! Čék má za život málo času, aby ho takle zbůhdarma strácel s nevhodnejma čoklíma, že jo!?

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:12
- Nahlásit

Biluška

Želva už projevila zájem!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:15
- Nahlásit

jablunka
rosnička
Zasejc nefím, jestli si ji nemám radši nechat do línijí? . Gdyž nemá ten ocas a loví to ptactvo. MImochodem, předevčírem pohrdla namočenýma granulema (ani se jich nedotkla), včera suchýma (sežrala asi 3) a dává mi najevo, že umírá hlady. To si jako myslí, že ji budu krmit slepicema??

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:16
- Nahlásit

jablunka
Želva už projevila zájem!
Jak znám želvu, veme si ji teprá aš bé mnět sousedi se slepicama!

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:17
- Nahlásit

Biluška
To si jako myslí, že ji budu krmit slepicema??
Já osobně teda mysim, že vám to naznačila víc neš jasně!

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:18
- Nahlásit

Biluška
To si jako myslí, že ji budu krmit slepicema??

No jistěěěěěě,dyk vám to fčera dala jasně najevo!!!
rosnička
Jak znám želvu, veme si ji teprá aš bé mnět sousedi se slepicama!
Nebo sousedku slepicu!

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:20
- Nahlásit

jablunka
Nebo sousedku slepicu!
Tak to by ty Wandy potřála nejmíň tři štyry! No nic, vono zas Bilušce něco přebyde.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:22
- Nahlásit

Biluška
Paní přísahám, že nepřeháním, počkejte až ho uvidíte
Ok,už sem pověřila trpaslíky aby mu doručili výhružnou SMS
tuhlenctu daruju do dobrých rukou
To je rozumnej postoj,pani,a moderní,čovek muší jít s dobou gdyž chce dosáhnout úspěchůch Může jít třá do drůbežárny,jednak se to dělá a dvanak se jí tam bude líbit
fšem
Trpaslícííí právě doručili SMS od isdpch,v které potvrzuje Biluščina slova . Navrhuju probrat to na štábu a zvážit vyloučení isdpch z naší skupiny bo takoví jedinci poškozují naší pověst a vrhají na naší skupinu a její záslužnou práci špatné světlo!

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:24
- Nahlásit

davidkova renata
Navrhuju probrat to na štábu a zvážit vyloučení isdpch z naší skupiny bo takoví jedinci poškozují naší pověst a vrhají na naší skupinu a její záslužnou práci špatné světlo!
Pani, dobře to zvašte. Gdo nám po jeho vyloučení bé vopstarávat trvalou ušlechtilou zábavu, co?

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:26
- Nahlásit

davidkova renata
Navrhuju probrat to na štábu a zvážit vyloučení isdpch z naší skupiny bo takoví jedinci poškozují naší pověst a vrhají na naší skupinu a její záslužnou práci špatné světlo!
Pani,dejte mu eště šanc,bo tohle už nigdy nigde nenajdete!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:27
- Nahlásit

rosnička
Gdo nám po jeho vyloučení bé vopstarávat trvalou ušlechtilou zábavu, co?
Třá vy se svojí tupostí,pani
No můžem nakonec hlasovat,aby to bylo demogratický

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:27
- Nahlásit

Sem si to podtrhla koukám.....

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:29
- Nahlásit

davidkova renata
Třá vy se svojí tupostí,pani
Aha. Uš mlčim.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:30
- Nahlásit

jablunka
dejte mu eště šanc
njn,vám se to kecá,ale víte vy co je to za karmu,potácet se životem s takovým hovadem??!!.Sem už unavená,pani...

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:30
- Nahlásit

jablunka
Sem si to podtrhla koukám.....
Prozrať knouhau: jaxe pottrhává? Já na to beru pravítko, to víš, stará škola.

želva
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:31
- Nahlásit

Biluška
já se hlásím o Wandu,klidně si jí vemu já

želva
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:32
- Nahlásit

davidkova renata
já nechci vyloučit isdpcha,já hlasuji aby tu snámi zůstal až do smrti

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:35
- Nahlásit

davidkova renata
njn,vám se to kecá,ale víte vy co je to za karmu,potácet se životem s takovým hovadem??!!.Sem už unavená,pani...

Já myslim,že to potácení zvládne f pohodě sám....
rosnička
Prozrať knouhau: jaxe pottrhává?
Neeksistuje,to bych byla sama proti sobje!!!

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:35
- Nahlásit

želva
já hlasuji aby tu snámi zůstal až do smrti
Jesi do mojí, ta to tu dlouho nepobude.

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:36
- Nahlásit

želva
já hlasuji aby tu snámi zůstal až do smrti
No jak tak na to koukám,nebude to dlouho trvat!

želva
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:43
- Nahlásit

jablunkarosnička

pane bože

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:44
- Nahlásit

jablunka
Neeksistuje,to bych byla sama proti sobje!!!
Paxe má čék něčemu přiučit. Xi to nechte, nó!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:47
- Nahlásit

želva
pane bože
No právě....

rosnička
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:49
- Nahlásit

davidkova renata
No právě....
A to jako jak???? To sem jako nepochopila!

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2007 11:51
- Nahlásit

želva
já nechci vyloučit isdpcha,já hlasuji aby tu snámi zůstal až do smrti
Obávám se, že to nemusí být na dlouho

Wandici krmit slepicema nebudu . Je to drahý. Může sežrat semetriku, to jí musí stačit. Pak najede na granule jako fšichni ostatní

<< 1 ... 360 . 361 . 362 . 363 . 364 . 365 . 366 . 367 . 368 . 369 . 370 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání