| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 12:20
- Nahlásit
Ahoj lidi, jsem tu. Jsem se nějak zdržela, páč jsme měli trénink. Zjišťuji, že se nám do línijí bude značně hodit Winky, páč ten pes jak je krásnej, tak je blbej. Prostě blondýna
Lilátko mi málem nakryl papillon Bowien, parchant jeden. Chvíli se člověk nedívá a už je línije na světě. Naštěstí jsme jim to včas překazili, jinak bysme měli úžasné papilono-šarpíky. Línije by to byla fantastická, páč jak je Lilátko hloupé tak je Bowínek tvrdohlavý,takže ty povahy by fakt mohli být
Wanda poněkud ustává s frekvencí podávání tlapičky, nejspíš už ji bolí nohy . Zato se ukázalo, že v noci umí nádherně výt na měsíc. Doufám, že nehodlá zpívat příliš často, je poněkud hlučná
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 12:32
- Nahlásit
jablunka
Copa ste měli gdo dneska k obídku???
Krůtí masíčko na houbách-moc dobrá omáčka + nočky(rychle hotovo,nutričně OK,málo nádobí)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 12:34
- Nahlásit
rosnička
Ale vim, kerou myslíte
no to ví každej ,leč dneska jí mám plný zuby,asi jí maj z Jinonic ne?Pošlu jim maila bo moje trpělivost nejni bezbřehá,vysvětlim vosobně bo mě to neba psát.Nebo to cvičí i motol nevíte?Ty maj jen asistenční,myslim...
jablunka
Já nic bo dyjeta je dyjeta
Biluška
Doufám, že nehodlá zpívat příliš často
Se vobávám,že vaše naděje je lichá ,je to seveřan,ty to dělaj,pani
Co bude s tim krytim teda?Lilátko už je zralý a Nyný tak za tejden..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:34
- Nahlásit
Tak si moje nová láska vydělala. Ještě se tu ani nezabydlela a už má na krku první hmotnou škodu . Jsme šli ven, u rybníka se pásli slepice. Wanda se mohla zbláznit. Vodítko drželo. Dostala traverzou, aby věděla, že slepice je fuj. Paní od slepic byla na zahrádce, chválila mi nového pejska, říkala, že je to moc krásný pejsek co vypadá jako vlk. O půl kiláku dál je potok. Most odnesli povodně. Nám to nevadí, jelikož je tam vody pulcům po břicha, takže to klíďo skáknem. Jenže jak jsme skákali tak jsem povolila vodítko, aby se mohla pořádně odrazit. Wanda ucítila, že to vodítko nedržím tak pevně, otočila se na pětníku a tryskem to nabrala půl kiláku zpět. Dohnala jsem ji až u slepic, jednu mi hrdě přinesla v hubě. Dostala traverzou a zdechlou slípkou hodně moc. Paní přijala mé omluvy i tři stovky za zabitou slípku, ovšem už netvrdila, že je to moc hezký pejsek .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:45
- Nahlásit
Biluška
Dohnala jsem ji až u slepic, jednu mi hrdě přinesla v hubě
Pani,já sem vám to zapomněla říct,ale to je seveřan,voni to dělaj ,krom toho vytí teda .Třá časem pochopíte ,proč byla už dvakrát vrácená
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:47
- Nahlásit
davidkova renata
Jsem věděla, že to dělají. Když jsme kolem těch slepic procházeli tak byla jak v rauši. Očekávám, že pokud ji někdy pustím na volno v lese tak zdrhne za první srnkou a vrátí se příští jaro, ovšem to, že půl kiláku číhá na příležitost, aby se vrátila ke slepicím jsem netušila. Teď už má každopádně smůlu děvče moje, vím co se od ní dá čekat a pořídím si silnější traverzu
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:49
- Nahlásit
jablunka
Tyktaky, štyry . 4x 2 kalórie, to máme....hmmm.....vosum kalórijí. Kristapána, to je suma , večeři vynechám!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:50
- Nahlásit
Biluška
Paní přijala mé omluvy i tři stovky za zabitou slípku, ovšem už netvrdila, že je to moc hezký pejsek .
Paní, se mi zdá, mění názory častějš než fusekle, ne?!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:57
- Nahlásit
rosnička
Tyktaky, štyry. 4x 2 kalórie
Pani,vy trénujete na hladomor?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 17:59
- Nahlásit
Biluška
Paní přijala mé omluvy i tři stovky za zabitou slípku,
To ta slepice snášela zlatý vejce???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:01
- Nahlásit
Tak to já si dala vovarový kolínko a jako dezert medovníček. Hlady se rozhodně tejrat nehodlám,ale ani žízní,tak dem večír zabít pár mozkovejch buněk.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:04
- Nahlásit
Neessi
Pani,vy trénujete na hladomor?
Ne, začlo se mi líbit nebejt mentálně vázaná na žrádlo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:06
- Nahlásit
jablunka
To ta slepice snášela zlatý vejce???
To nefim . Paní chtěla 140,- , ale bylo vidět, že jsou chudí důchodci a že je Wandice připravila o jedinou obživu . Jsem si říkala, že radši budu udržovat dobré sousedské vztahy, i když to přijde trochu dráž Než aby nás pak pomlouvala a koukala na nás skrz prsty. Dokonce mi vnucovala ať si tu zabitou slepici odnesu a uvařím psům, ale při představě té práce se mi dělalo špatně. Nenávidím škubání slepic, které drží pohromadě, ne tak škubat slípku co z ní lezou střeva. Paní vrtěla hlavou nad rozmazlenýma měšťákama a prohlásila, že ji teda uvaří jejich psovi (Alespoň jednou dostane něco lepšího než lógr od kafe).
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:08
- Nahlásit
jablunka
Hlady se rozhodně tejrat nehodlám,ale ani žízní,tak dem večír zabít pár mozkovejch buněk.
Tak tadle filozofie mě zaujala . Beru si z vás příklad a večer rozdělám Frankovku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:16
- Nahlásit
jablunka
zabít pár mozkovejch buněk
Pár jo???No tak to vám ale už žádná nezbyde
rosnička
Tyktaky, štyry
Ste cvok,pani????Sladkostě na dyjetu! Jakoby ste si ty bombony nemohla pro jednou vodříct
Biluška
Alespoň jednou dostane něco lepšího než lógr od kafe).
hele,tak tam vobčas zajděte,chudák pes se aspon jednou za čas trochu nažere..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:22
- Nahlásit
Biluška
Paní chtěla 140,- , ale bylo vidět, že jsou chudí důchodci
Vy a váš pes máte zlatý srce,pani!!!
rosnička
Tak tadle filozofie mě zaujala
Šak si taky myslim,že je to lepčí než ňákej zenbudhizmus!
davidkova renata
Pár jo???No tak to vám ale už žádná nezbyde
Nebojte,pani,já mám vobrofský rezervy.....
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:23
- Nahlásit
davidkova renata
Ste cvok,pani????Sladkostě na dyjetu!
To sem podělala, co ? No nic, tu hladovku si protáhnu do zejtra, snad to srovnám .
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:25 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
jablunka
Nebojte,pani,já mám vobrofský rezervy.....
Že vy máte jeden mozek do foroty ? Mi nevykládejte, že při štyrech harantech a množství toho modrýho portugalu používáte furt ten původní!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:29
- Nahlásit
rosnička
Že vy máte jeden mozek do foroty? Mi nevykládejte, že při štyrech harantech a množství toho modrýho portugalu používáte furt ten původní!!!!
Vod toho sou ty antidepresíva a portugal prokládám pivem a myslifcem,nemůžu spadnout do stereotýpu,bo tím ten mozek posiluju!!!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:36
- Nahlásit
jablunka
Joj, to mám mezery- pivo neumim . Sice se lepčim, letos sem vypila celý tři , ale rozložený to mám na celou sezónu. Co teď?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:39
- Nahlásit
jablunka
Vod toho sou ty antidepresíva a portugal prokládám pivem a myslifcem,nemůžu spadnout do stereotýpu,bo tím ten mozek posiluju
Téééda vy ste mazaná!!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:44
- Nahlásit
davidkova renata
Téééda vy ste mazaná!!
Vite ? Čék se porád učí....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 18:54
- Nahlásit
rosnička
pivo neumimCo teď?
Musite si umnět poručit a gdyž to nepomůže,tak nad sebe někoho s traverzou!!!
davidkova renata
Téééda vy ste mazaná!!
Čék se porád učí,taky sem začínala na longu......
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 19:28
- Nahlásit
Neessi
Gerda
davidkova renata
případně jiní poradci přes dietetiku. Mužu k večeři banán, když už jsem měla ty štyry tyktaky?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 19:30
- Nahlásit
rosnička
Mužu k večeři banán
Ne!Si vemte mrkef!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 19:31
- Nahlásit
rosnička
Mužu k večeři banán
Lepčí by bylo banánový dajkyrí!!!
Tak já du a až přídu tak na vás kouknu,pápá.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 20:04
- Nahlásit
davidkova renata
Ne!Si vemte mrkef!
Pozdě ! Než sem si přečetla dobrou radu (jako tu vaší), dvakrát jsem klapla sanicí a jakej byl banán?!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2007 23:22
- Nahlásit
Gde ste,gde ste???
Tož brou noč fšem,co ještě zablouděj......
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2007 08:15
- Nahlásit
Poslední spát a první fstávat???
Brýýýýýý ráááááánko fšicííííííí................
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2007 08:18
- Nahlásit
dobré ránko všem
hlásím že mám blba psa: jsme včera došli na kopec a dasty začal kulhat,takže honem k němu,no co vám povídat,má rozpraskaný polštářky ale lítat mohl,pako jedno ,takže jsem mu to namazala sádlem a dnes už je zas skoro ok,včera kulhal více
davidkova renata co jsi mi to dala za psa? ,to nepochopím do smrti
já cí Wandu od bilušky
|