Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3321 . 3322 . 3323 . 3324 . 3325 . 3326 . 3327 . 3328 . 3329 . 3330 . 3331 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:40
- Nahlásit

PetraK
řikala sem Špekáček ne Dietní Párek
mamka je spíš pietní párek....

Baico
no ale dyš ti píchli oslabenou encefalytýdu, měla by tě bolet hlava.....buď teda ráda, že jen ruka....

leila
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:40
- Nahlásit

Kdo to tu chtel ty slepice??? Dneska mi bylo potvrzeno, ze jako fakt jsou ve dovjickach a to tak, ze se od sebe na krok nehnou dokonce chodi na spolecne hnizdo ;) takze se doporucuje vzdy sudy pocet - teda lichy, kdyz se pripocita kouhout

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:48
- Nahlásit

ahooj mutanti!!!

všecky vás zdravím. Uš ste si povyměňovali to maso?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:50
- Nahlásit

gabifi
dnes ale eště nebyl dort.......

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:52
- Nahlásit

Gerda
dnes ale eště nebyl dort.......

fčera sem viděla dokument vo holce, co měla 450 kilo....ňák mi přešla chuť

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:04
- Nahlásit

gabifi
viděla sem ten stejnej...žvejkala u toho chleba z pekárny a řikala si - jak si utírá zadek a mění vložky??????? Ale chuť na jídlo mě nepřešla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:23
- Nahlásit

Gerda
Paní, já vám kopřif nasušám kolik chcete. Nou problém. Kopřif je moc a sušičku mám taky. Hlavně ale eště furt máme sluníčko

Jinak mám nasušený pelyněk, gdyby něgdo chtěl.

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:24
- Nahlásit

Gerda
a já si zase říkala, že při 450 kilo bych se s mejkapem nevobtěžovala....

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:31
- Nahlásit

gabifi
taky sem to videla.. ne od zacatku... tze sem cekala hepac ..docela me to sejmulo... asi pms
(ja si zas rikala jak je technicky mozny pri tydle vaze otehotnet... 2x )

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:32
- Nahlásit

Biluška
A jak si je od tebe vemu? Dá se to poštou? Nebo přijedeš?

gabifi
a já si zase říkala, že při 450 kilo bych se s mejkapem nevobtěžovala....
)))))) ste trůůůůba največšia!

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:36
- Nahlásit

Gerda
Buď to pošlu, nebo určitě někdy přijedu.

co bylo v tom dokumentu? Sem to neviděla, může mi někdo udělat stručný výcuc plís?

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:43
- Nahlásit

Biluška
co bylo v tom dokumentu?
Že f americku je třá půl mega lidí s tou extrémní obezitou, jak sou uvězněný v domovech a nemůžou ven, bo vážej víc neš 250 kilo. Tadle bábofka vážila 400, 4 roky nevstala z postele a měla dvě děcka - jako teda ale holky s nádhernejma vlasiskama, to zas musim říct. A nechala si udělat podvázání žaludku, bo jí lékaři řekli, že jí dávaj tak rok života, jenže už si to nechala udělat asi moc pozdě, bo jí 14 po operaci selhalo sérce, už to neuneslo. A vona tak chtěla pomoct extrémně obéznim lidem, aby se na svou situaci nevyprdli, nechali si operaci udělat a zhubli a mohli zase normálka žít.

Čoveče já myslela, že ty lidi nejsou skutečný, že sou nějak filmově-trikově upravený, bo to byly hory masa a z toho koukala normální lická (buclatá) hlava. Oni ani nemohli dát nohy k sobě a měli je vytočený do stran a od sebe. Prostě fakt hrůza....chápu, že něgdo ztloustne, přibere, ale do takovejch rozměrů dorůst - možná to může bejt i nějaká nemoc...

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:47
- Nahlásit

Biluška
no, bylo to vo holce, která se prožrala aš k 450 kilo. Někde v první třetině téhle váhy si stihla pořídit dvě dcery. Hledala někoho, kdo jí udělá bajpás žaludku, ale když konečně našla nemocnici, kde jí to byli ochotní udělat, bylo moc pozdě. Operaci jí sice udělali, ale srdce to nevydrželo. Nemohla chodit, posadila se jenom na chvilku a když zvedla ruce příliš vysoko, praskala jí kůže.....pak ukazovali chlápka, co ho vyřezávali z baráku. No prostě síla. Když už tihle lidi jenom sedí a nemůžou chodit, kdo jim to jídlo proboha pořád nosí?

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:49 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit

gdybyste měly recepis na osvědčenou ořechovou bábofku, sem s ní
to myslím vážně

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:51
- Nahlásit

Gerda
byly to 2 mega lidi ..a patologicka obezita (zde superpatologicka) je nemoc.. dusevni.. dyby v 15ti misto materstvi zapocala intenzivni psychoterapii, mohlo bejt jinac

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:53
- Nahlásit

Gerda
gabifi
Když už tihle lidi jenom sedí a nemůžou chodit, kdo jim to jídlo proboha pořád nosí?
Asi někdo kdo je "má rád". Oni se nudí tak holt žerou...taky žeru když nemám co dělat a nudím se (ne, že bych si teda pamatovala kdy to bylo naposled, asi tak někdy v třetihorách )

Ale přijde mi neuvěřitelný prožrat se třá k těm 450 kilům. Ke stokilům se to dá v pohodě, i do takových 150 bych tomu věřila, ale víc??? To už snad technicky nejde...

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:54
- Nahlásit

StaHi
byly to 2 mega
šmarja pjetina ČR

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:56
- Nahlásit

StaHi
byly to 2 mega lidi
no tim hůř.

patologicka obezita (zde superpatologicka) je nemoc.. dusevni
no spíš sem to myslela tak, že je to třeba i postižení tukovejch buněk, že se zvětšej do takovejch rozměrů - jak to píše biluše, jako že je technicky nemožný se do týhle formy dostat...

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 17:58
- Nahlásit

voni její rodiče taky nebyli žádné vyzábliny a ségra byla vyloženě obéza. Říkali, že si k svačince dala klidně osum hamburgrů.....to mám k sváče na celej tejden

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 18:01
- Nahlásit

Biluška
nekdy na vaze 200-250kg mela uraz nohy, tak si musela lehnout.. a kvuliva depkam, co z toho mela, to dotahla az na tech 450..
(jinac jeji otec a sestra taky nejsou zadny kostlivci)

Rene:

a todle je chlapik, co se po smrti Rene ozval nemocnici jako prvni nasledovnik:

..dyby se to nezobrazilo, dejte si do gugla 'half ton mom' (tak se ten dokument jmenoval.. taky to tuty be na trupce..

gabifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 18:08
- Nahlásit

doktorka Kateřina a její klijenti sou slabej vodvar....

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 18:15
- Nahlásit

no este jeden poznatek jsem tam vnimla... cas v posteli travila (krom zrani) na socialnich sitich a diskuznich forech ....!
ps. mam hlat

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 18:16
- Nahlásit

StaHi
ten chlapik je silenej, se mi ani nechce verit, ze je to dovopravdickej clovek

StaHi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 18:22
- Nahlásit

Gerda
tohle uz clovek snad ani neni (dovedes si predstavit, jak vypadaj jeho vnitrni organy? tra jak musi mit velky srdce?... viz doktori na zacatku laparo operace: 'nejdriv musime zjistit, kde co ma' ), ale mas recht, tezko uverit, ze nekdy byl... ze ho nekdo porodil.... no drs (rikam, ze mi ten dokument dost vzal)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 19:17
- Nahlásit

no tak děkuju gerdě že mi prozradila jak to s obézou dopadne,páč to mám zrovna rozkoukaný
StaHi
cas v posteli travila (krom zrani) na socialnich sitich a diskuznich forech ....!

to je alarmující,ne? Taky mám hlat,ale to bé proto že držim vot pindělí vosvěčenou dyjetu z endokrynologyje vraj..můžu přeposlat meylem za mírný obnos,pochopitelně.Za 13 dní díky votočení metabolyzmusu 7-8 kg ,pokud bé střídmej a rozumnej režim,mělo by to nějakou chvíli vydržet.Bych se na to vysrala,ale f práci to drželi dva čéci a zhubli

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 19:19
- Nahlásit

StaHi
ze nekdy byl... ze ho nekdo porodil
von se ale nenarodil taghle velkej,pani
(rikam, ze mi ten dokument dost vzal)
a proč jako, dle mýho máte nejvejš 50kg aji s mufátkama,tagže klíííít

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 19:33
- Nahlásit

davidkova renata
no tak děkuju gerdě že mi prozradila jak to s obézou dopadne
první to prozradila stahyjová!!!!!!

Za 13 dní díky votočení metabolyzmusu 7-8 kg
hele a nechceš to držet až po tom pochodu? Aby to pro tebe nebyl pochot smrti.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 19:47
- Nahlásit

Gerda
první to prozradila stahyjová!!!!!!
no tak děkuju stahyjový
Aby to pro tebe nebyl pochot smrti.....
pochot smrti je pro mne každá vycháska,takže nic novýho.a nemůžu to držet po pochodu dyš mám za sebou 4 dny!!! Nejsem cvok abych trpjela a howno z toho!

Gerda
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 20:09
- Nahlásit

davidkova renata
hele a upečeš teda vlůbec ten guláč? Nebo ho upeču já, zas z toho bude pernik, a sežerem ho s Bajkonurkou a mac1

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2009 20:20
- Nahlásit

leila
Kdo to tu chtel ty slepice??? Dneska mi bylo potvrzeno, ze jako fakt jsou ve dovjickach a to tak, ze se od sebe na krok nehnou dokonce chodi na spolecne hnizdo ;) takze se doporucuje vzdy sudy pocet - teda lichy, kdyz se pripocita kouhout

slepice chci ja, ale zatim jsou to jenom vysneneslepice bo bo bydlim v panelaku

<< 1 ... 3321 . 3322 . 3323 . 3324 . 3325 . 3326 . 3327 . 3328 . 3329 . 3330 . 3331 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání