| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:14
- Nahlásit
nazdarte.. hele dyz ste u toho bejli, nescete nekdo medunku? jako uz nasusenou, mam jiz tradicni nadourodu.. (bych ji mohla dovezt do praglu hromadu a vy uz byste se nako podelily? ..nebo dyby jel nekdo.. tra Hyjena ..zas kolem? co?)
PetraK
Vlchko a mrás
vadi... jinac koprivu mozno sbirat od cervna do zari
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
StaHi
vadi... jinac koprivu mozno sbirat od cervna do zari
myslela sem si to, že vadí. Panelákovej sklep by byl ideální, ale- budu já to sušit bezdomáčům? nebudu!
Od června do září- no ale mladý jenom ne? Ne ty vysoký s květem. To si myslim, že ne-e-e-e. A já huž mladý nemám. Posekala jsem to a chtěla že pak ešče naškubu a doplnim si to, co jsem už odebrala, ale zapomněla sem na to, přerostly a sou v květu . Hlavně, že mám sušičku dyš mám k tomu navrch sklerózu, je mi sušička na prt.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:29
- Nahlásit
StaHi
to mi právě štve, říkala jsem si, že někde na chalupě bych to třeba i mohla mít. Nejezdíme tam v zimě moc často, ale jezdíme, tak bych odebrala. pak mi došlo ale, že to nejde skrzevá mrás a vlhko
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:30
- Nahlásit
nazdár trupky banánový
Baico Gerda
tý jo já se k vám snad přidám, ještě když jde Zlatovláska s Buřtíkem, asi dojdu ráno s deprivantem Bárou na stopu a pak vytáhnu Alexu na vycházku, gdyž už to mám za humnama
PetraK
upřímnou soustrast paní, měla jsem to předminulý pondělí a pořád koukám odkud na mě Toník vykoukne a pak si uvědomím, že už od nikud a je to hrozný.
Ale nicméně už vymýšlím jestli brácha od Báry, který k nám doufám přibude na jaře bude Damián, Desperát nebo Destructor.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:35
- Nahlásit
StaHi
hele dyz ste u toho bejli, nescete nekdo medunku? jako uz nasusenou, mam jiz tradicni nadourodu..
jo, já bych si prosila, až pojedete s těma filmama.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:35
- Nahlásit
PetraK
velky vykvetly nebrat, maj moc dusicnanu ci co.. ted v zari by se ale mely objevit mlady vyhonky, posledni.. (ja delala na zahrade taky mohutny koprivovy myceni, ale mam par rostlin v kvetinaci.. jen jsem soupla kvetnik s hlinou pod rozkvetly koprivy a o zbytek se postarala priroda)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:37
- Nahlásit
Alexa
měla jsem to předminulý pondělí a pořád koukám odkud na mě Toník vykoukne a pak si uvědomím, že už od nikud a je to hrozn
ach jo pani. To sem nevěděla , je mi to moc líto, Jediný co si dycky řikám, že už je nic netrápí. ale pomůže to jen málo. před chvílí jsme spolu s kámoškou mluvily, tak sme brečely vobě-já sem hrozná plačka, i když Andulka nebyla moje, tak jsem to obrečela. Podle toho co jste psala, byl Toníček taky frajer. Tak vám pani posílám svý politování. Velký. druhej pes je jediná možnost, jak to přežít. Já po Murphym nemohla tohle řešení a bylo to hodně moc těžký. Moc. mluvila jsem v předsíni na hromadu černýho prádla,páč jsem myslela, že je to von.
Volim Destruktora. Ale pani-neberte to jako impertinenci, stejně až vás načtve budete na něj řvát "Ty Debiléééé!"
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:37
- Nahlásit
Alexa
tý jo já se k vám snad přidám, ještě když jde Zlatovláska s Buřtíkem, asi dojdu ráno s deprivantem Bárou na stopu a pak vytáhnu Alexu na vycházku, gdyž už to mám za humnama
Já myslela, že ty deš 100%....vem asociála Báru i slečnu Aleksu, vem prostě obě, bude legranda.
Damián, Desperát nebo Destructor.
no moch by to bejt Debil taky eště.....
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:38
- Nahlásit
Gerda
ok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:38
- Nahlásit
StaHi
velky vykvetly nebrat, maj moc dusicnanu ci co
hm, tak to smolikof teda. Leda bych to ještě zkusila posekat a třeba by něco narostlo??
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:41
- Nahlásit
Alexa
nebo tra Droby, Drstky taky (dyz uz mi neproslo u impact 'Maso')
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:42
- Nahlásit
PetraK
jo posekejte, at maj vyhonci svetlo (uz by ale meli rasit)
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:49
- Nahlásit
PetraK Gerda
Debil
to bude v některých situacích (tedy doufám že jen v některých a né imrvére) zcela určitě, ale u chovatelky by mi to stopro neprošlo, jako mi neprošla Borůvka co je teď Bára, páč mi řekla, že to bude Borůvka jen gdyž si jí vezmu určitě, ale to jsem ještě nebyla rozhodnutá jestli chci psa nebo čubu.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:51
- Nahlásit
Gerda
vem asociála Báru i slečnu Aleksu, vem prostě obě, bude legranda.
hele ty nemáš ráda Mařku viď?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 14:04
- Nahlásit
StaHi
jo posekejte, at maj vyhonci svetlo (uz by ale meli rasit)
ach jo, jako by nestačilo, že mě na vlastní chalupě úkoluje máteř!..."Tohle se MUSÍ! musí! udělat. Je zapotřebí támleto!!"
Kerej debil přišel s heslem, že "Zahrada je hra??"
Alexa
ale to jsem ještě nebyla rozhodnutá jestli chci psa nebo čub
ale proč by jako nemoch bejt pes Borůfka? Dyk to byl i nějakej románovej kapitán vod Škoverckýho!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 14:07
- Nahlásit
PetraK
psa borufku ma Mar.. teda blueberry se menuje
jinac, co tu na me mavate prostrednickama? ste se voptala a ja odpovedela, zadny ukolovani... kdo prisel s tim heslem nevim, ale smrdi mi to Premkem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 14:14
- Nahlásit
StaHi
zadny ukolovani.
hmm, máma taky řiká, že mě neúkoluje, ale řiká co je zapotřebí udělat V práci už mi řikaj motyčkovej vrach, páč dycky dyž si stěžuju, tak řikám, že bych jí dycky jednu lupla motyčkou....
psa borufku ma Mar.. teda blueberry se menuje
no! tak přesně-neni problém, esi borůfka pes nebo pes-fena.
, ale smrdi mi to Premkem
ať bo byl, kdo to byl, byl to pěknej vymatlanec
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 14:15
- Nahlásit
beru gumové rukavice a jdu obejít obchody v okolí - máme tu tesco, InterSpar, Billu, Lidla ...to by bylo, aby někde něco nebylo ...URL....jo, k poctivosti se nehlásím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 14:45
- Nahlásit
Alexa
vem asociála Báru i slečnu Aleksu, vem prostě obě, bude legranda.
hele ty nemáš ráda Mařku viď?
Dyť na těch dífčákách byla Aleksa úplně normální, a Bára může bejt na postroji třá s košem klidně....anebo vem jen Aleksu, von bude stačit Buřt, kerej to zabije všecko.
PetraK
ale proč by jako nemoch bejt pes Borůfka?
No jasně? Proč by pes nemoch bejt Borůfka? Ten druhej by pak moch bejt Brusinka a ten třetí třá Blatouch....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 14:46
- Nahlásit
mac1
beru gumové rukavice a jdu obejít obchody v okolí
Hlavně nebuď tak blbá, abys to vracela, stačí, dyš se rozdělíš se mnou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 15:05
- Nahlásit
Gerda
No jasně? Proč by pes nemoch bejt Borůfka? Ten druhej by pak moch bejt Brusinka a ten třetí třá Blatouch...
chybí vám tam Bodlák pani.
mac1
jo, k poctivosti se nehlásím
zaprasíte si bojler!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 15:10
- Nahlásit
PetraK
chybí vám tam Bodlák pani.
to bude ten čtvrtej )))
PetraK
zaprasíte si bojler!
dyš najde sto tisíc eur, koupí si v klidu novej simtě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 15:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
to bude ten čtvrtej )))
a pátej by moch bejt Brambořík-to dyby to byl pes pes a nebo Brambora, kdyby to byla fena-fena
dyš najde sto tisíc eur, koupí si v klidu novej simtě.
to vám ty prachy moc dlouho nevydržej, dyš budete hned vod začátku tagle utrácet
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 15:35
- Nahlásit
Gerda
Dyť na těch dífčákách byla Aleksa úplně normální, a Bára může bejt na postroji třá s košem klidně....anebo vem jen Aleksu, von bude stačit Buřt, kerej to zabije všecko.
vona Aleksa je normální, proto jí beru na společné vycházky, Bára není normální proto jí neberu, na postroji být může, ale pak bych musela jít buď úplně fpředu nebo vzadu sama a to se mi nece víš
PetraK
ale proč by jako nemoch bejt pes Borůfka?
No jasně? Proč by pes nemoch bejt Borůfka? Ten druhej by pak moch bejt Brusinka a ten třetí třá Blatouch....
no já jsem nejdříf chtěla Bludičku pak Brusinku a nakonec to vyhrála Borůfka, ale chovatelka řekla Ne, jenom gdyž si jí určitě vemeš jinak mi dala na výběr z Báry a eště něčeho to už si nepamatuju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 15:41
- Nahlásit
šla jsem si vyléčiti deprézi vižlím antibiotikem
myslim že ten jelen ešče nikdy tak blbýho psa neviděl! loveckej pes a chce si s nim hrát na babu
To může jedině vižla
http://www.youtube.com/watch?v=-xAjRGhzvgs
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 15:43
- Nahlásit
Alexa
dyš voni ty chovatelé taky nechápou invenci budoucích majitelů vůbec. Si třeba představ že bych chtěla, aby se Tvůj pes jmenoval Špekáček, no to by neprošlo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:04
- Nahlásit
PetraK
Špekáček,
něgdo mě shání???
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:04
- Nahlásit
Alexa
A proč by nemohla bejt malina borůfka? To je divný ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:14
- Nahlásit
davidkova renata
něgdo mě shání???
řikala sem Špekáček ne Dietní Párek
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 16:21
- Nahlásit
Tak jsem doma od pigára. To je asik pěkný sfinstvo ta vakcina proti encefalitýdě. Bolí mě celá ruka a to mi ďobla do ramene.
|