| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:29
- Nahlásit
PetraK
Já vím, čas to obrousí, ale než to obrousí, tak je člověku zatraceně hnusně, nejlépe to obrousí nový pes, nemáš tolik času na smutek a rychleji začneš vzpomínat s úsměvem ( na okamžik smrti ne , na ten nezapomeneš a ten vždy vyvolá smutek , i po letech ) na jeho lumpárny , jen člověk nesmí srovnávat, to by nebylo fér
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:32 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Gerda
Sejdem se tam trošku dřív
Neni problém. Už se těším! Vezmu ti tu vypálenou Dívčí válku.
PetraK
vločky dycinky spařovat
Já je králíkům nikdy nespařovala a nikdy si nestěžovali
Vám pani jí kdyžtak nekdy dovezu na Smíchov, už tam k vám na NBU trefím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:33
- Nahlásit
Gerda
pro psa určo ne, na nás tak nezáleží , vy z toho budete mít rychlou večeři
JO A LIDI - NĚKDY SEM DOKONCE I CHYTŘEJŠÍ NEŽ TEN MŮJ ČOKL!!!!
sice to zní jako dost neuvěřitelně, ale!Je to tak. Smeták, že prej mu z tvarohu natahuje!! He! Tak jsem vzala tvaroch - a sválně ešče nízkotučnej, abych se mu pomstila!!!! a zamíchala jsem mu tam hovězí s drobama. A králofsky se bavila páč.....
naběhnul k misce, kouknul dovnitř a: "Co se to stalo s mým masíčkem??? Co mu to udělali??? Je nějaký nemocný!" Jenže hlad je sviňa, takže to sežral. Bez natahování , smeták jeden.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:36
- Nahlásit
PetraK
umřel Ben ,to je AS , kterému Robča dával v březnu krev , nevěřím tomu, že psi snášejí dobře chemoterapii ..... každopádně 4 měsíce po transfuzi žil spokojeně , běhal, žral s chutí ....pak přišel rychlý sešup dolů .....a ségry jezevčík (15 let) byl v pondělí zasažen mrtvicí ( řekl vet) , ale vypadá to, že se z toho dostává , jen zatím má trochu šejdrem hlavičku , tak to snad na závěr trochu optimismu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:37
- Nahlásit
mac1
nejlépe to obrousí nový pes,
ona má druhýho psa, jenže - vona Andulka byla opravdu hodně lidskej pes - ne ve smyslu polidšťovacím, ale to se nedá vypsat, ona uměla dost neuvěřitelný věci-nemyslím výcvikový, myslím v jednání, ve schoopnostech. Jo, já vim, každý má svůj čas, ale kuwa, je u těch psů hrozně krátkej, hrozně.
na okamžik smrti ne , na ten nezapomeneš a ten vždy vyvolá smutek , i po letech
jo! to je neoddiskutovatelná pravda, nemůžu moc mluvit o poslední Murpyho noci.
Baico
Já je králíkům nikdy nespařovala a nikdy si nestěžovali
enemže Mařenka nejni králík alébř péf! a nutnosti spařovat vločky mě svého času informoval v dávným věku huž Herčík.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:37
- Nahlásit
Baico
Vono totiž pak je io dost blbý parkování, zas tam bude lidí jak sraček, musíme přijet tak, abychom parčili v areálu a ne na ulici. Z areálu se líp vyjíždí.
Za chvíli k nám přijde Jimmijová, de sem pracovně, stran kontroly ňáký.
PetraK
Vždycky je to smutný, když ti umře někdo, koho máš ráda. A je přirozený, že si to obrečíš, toho psa měl někdo rád a někdo si pro něj popláče, je spousta psůch a človjěkůch, pro který nikdo nebrečí a to mi přijde mnohem a mnohem smutnější.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:38
- Nahlásit
mac1
je toho nějak moc
Józepfšík neni žádný máslo, mrtvičku zvládne - Murphy dal dvě. Držím palce ať zabojuje!!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:39
- Nahlásit
Gerda
Dáváme trasu nejkratší, abychom mohli jít pomalu, v hospodě u rozcestí si dáme svíčkovou a rajskou dávám trasu nejkratší, abych přežila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:41
- Nahlásit
Gerda
je spousta psůch a človjěkůch, pro který nikdo nebrečí a to mi přijde mnohem a mnohem smutnější.
máš hnusnou pravdu a vadí mi, že nic moc člověk udělat nemůže
OKAMŽITĚ ZMĚŇTE TÉMA. Můžem třeba rozebírat Dadídkový pjoumatiku, to je sice taky nevyřešitelný, ale aspoň to neni tak smutný.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:48
- Nahlásit
PetraK
Józepfšík neni žádný máslo to není , ve 2 letech mu našli vadu srdce ,( když šli na očkování) dostal prášky, které se ségra rozhodla mu dávat až po té, co usoudí, že to je potřeba, chodili každý rok na kontrolu a vet se vždycky zhrozil Vy mu ty přášky nedáváte , po letech se s tím smířil , začal je dostávat - 1/2denně - loni, tedy ve 14 letech ( vždycky měl dostatek pohybu , neválí se jen na gauči...a není ani trochu tlustý ) , v 11 letech si ho vzal do tlamy NO , od té doby nemá jednu plíci a má o žebro méně , zotavil se neuvěřitelně rychle, a ted' ve stavu po cévní mozkové příhodě vycenil zuby a nevrle se tvářil na veta , co ho obtěžuje , jo jezvčíci másla nejsou
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:49
- Nahlásit
PetraK
Dadídkový pjoumatiku, to je sice taky nevyřešitelný, ale aspoň to neni tak smutný. myslíš, že je z toho Davídková veselá ?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:50
- Nahlásit
PetraK
Můžem třeba rozebírat Dadídkový pjoumatiku
By mě zajímalo, jakou jako myslíš Dyk žádnou nemá a navíc tvrdí, že je špatnej řidič
Za hoďku jdu na pigáro proti klíšťový encefalitidě. Mi to normálně zacvaká zaměstnavatel. A ještě nafasuju pracovní hadry za 7 450 Kč. Se mi tady mooc líbí!!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:51
- Nahlásit
Baico
A ještě nafasuju pracovní hadry za 7 450 Kč chci také !!!! A můžou být i nepracovní, resp. pracovat se dá téměř ve všem , však svatební robu nechci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:52
- Nahlásit
mac1
dávám trasu nejkratší, abych přežila
deš taky? No tak bezva! Bajkofka de taky, bude dajkyrýýýýýýýýý! A mamka udělá guláč, já kafíčko, zlatovlásce budeme muset vzít bylinky, aby nám neskapal po cestě, prostě každej veme něco a uděláme si pyknyk něgde na louce. Asi tam přet tim chřpitůfkem, za hospodou.
PetraK
hle pani, dyš máš tu sušičku a spoustu kopřif, nemohla bys mi taky nasušit trochu kopřif pro mařenu? normál bych si vot tebe koupila třá pytlik ňákejch bylin, co máš třá ve velkym nasušený, abysem to nemusela nikde rvát na louce a mít s tim starostě ňáký....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:53
- Nahlásit
mac1
jo jezvčíci másla nejsou
Můžu potvrdit. Danovi je 12 a ťuk ťuk ťuk jediným jeho problémem je začínající hluchota. Coč mu nebrání prohánět figuranta. Předloni nechal v hadru při obranách špičák. Jenom zavrtěl hlavou vyplivnul zub a znova se zakous. Je to fakt drsnej pes
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 11:55
- Nahlásit
mac1
A můžou být i nepracovní
Mám danje limit na každou položku zvlášť. Třeba obuv zimní 2500, kalhoty 800 atd. Ale ten limit na jednotlivou položku nesmím přešvihnout.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:08
- Nahlásit
Baico
Třeba obuv zimní 2500
to už můžou bejt docela pěkný kozačky....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:12
- Nahlásit
Gerda
to už můžou bejt docela pěkný kozačky....
No příští týden vyrazím na nákup Ještě si musim vyzvednu peníze v pokladně
Nechcete Pražáci něco v Brně? Zítra tam jedu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:25
- Nahlásit
mac1
zotavil se neuvěřitelně rychle, a ted' ve stavu po cévní mozkové příhodě vycenil zuby a nevrle se tvářil na veta , co ho obtěžuje
Jo, józefpšík je bombarďák, žádná cukrovinka.On to zvládne. Když se takhle příjemně tváří na veta, je to dobrý. Při druhý mrtvici říkal Herčík, že v úterý se rozhodneme, já vpondělí řvala a řvala. V úterý "šlo Herčíkovi o život". měl radost, že je Murphymu dobře
myslíš, že je z toho Davídková veselá ?
vona ne, ALE JÁ JO!!! a vo to mi de v prvním pádu
Baico
By mě zajímalo, jakou jako myslíš
hnusně, jak jinak
brr, pigáro , tak dneska nechlastej.
A ještě nafasuju pracovní hadry za 7 450 Kč
jak to, že my nefasujem nic??
Je to fakt drsnej pes
nemžůe to bejt srágora, když si má povídat s liškou sám o samotě
Gerda
co máš třá ve velkym nasušený,
héééhéééémuehehééé tak todle je ešče ftipnější než pjoumatika éterycký Davídkojc! Ve velkým to bohužel nasušený nemám páč je tady zásadní problém. MÍSTO! MÍSTO KAM BYCH TO MOHLA DÁT. to bohužel nemám. Takže mám dvě psikly s kopřivama, jednu s lipovym květem a jednu s meduňkou . kdyby ty kurvy bezdomovecký nerabovali ve sklepích, měla bych toho víc, takhle to nemám kam dát. Ale hele nevim esli už neni na sušení kopřif pozdě?? Maj se sušit tuším jen do srpna a maj bejt mladý.A taky už kvetou. A to nevim-zeptejte se Neessi.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:25
- Nahlásit
Baico
Nechcete Pražáci něco v Brně?
Vzhledem k tomu, že budeš na pochod dělat zase dajkyrý, měla bys tam kouknout, jesi tam nemaj levnější suroviny, na venkovjě je to prej dycky levnější...třá ovoce....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:26
- Nahlásit
Baico
hej pani, nezapomeňte, že vám na ten paragon musej napsat PRACOVNÍ OBUF, PRACOVNÍ ODĚF. Jinak dostanete kulábrsk
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:29
- Nahlásit
PetraK
páč je tady zásadní problém. MÍSTO! MÍSTO KAM BYCH TO MOHLA DÁT. to bohužel nemám
A co apalucha? Nemáš kůlnu nebo co? Boha ty seš ale zahrátkář....řeknu maryji, že to povidání o tom, jak jí máš ráda a budeš jí adaptovat, až humřu, byly fakt jen planý řečičky, že jí nenasušíš ani lístek z kopřivenky. )))))) Možná tě pak kousne. Anebo tě kousne buřtik, to je aspoň vopravdická hrozba. ))))))))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:31
- Nahlásit
PetraK
hej pani, nezapomeňte, že vám na ten paragon musej napsat PRACOVNÍ OBUF, PRACOVNÍ ODĚF
To náhodou vím, i kdžyž jsem pracovala 4 roky jako vědec Gerda
jesi tam nemaj levnější suroviny, na venkovjě je to prej dycky levnější...třá ovoce....
Kdybych chtěla levně banány, tak něco pěknýho napíšu na blue a nemusim kvůlivá tomu do Brna
A navíc jedu vlakek, tak pochop, že cestou zpátky nemůžu celý pendolíno zabrat jenom já
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:33
- Nahlásit
Baico
tak pochop, že cestou zpátky nemůžu celý pendolíno zabrat jenom já
a proč ne? Co dybysme třá chtěli přivýzt skruže do studně....taky by se do vlaku už moc lidí nevešlo...takhle je to pár jahot a banánůch....Bajkonůr jede taky?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:37
- Nahlásit
Gerda
Bajkonůr jede taky?
Nee, jedu jenom do kanceláře na region, takže by to pro něj byla nud nuda šeď šeď. Nejdřív 3 hodiny ve vlaku, pak 2 hodiny v knaclu a pak zase 3 hodiny ve vlaku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:39
- Nahlásit
Baico
Mohla sis ho odložit u nás f práci Máš to krásně propočítaný, aby ti to vyšlo na 8 hodiny pracovní doby ))))))
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:48
- Nahlásit
Gerda
Mohla sis ho odložit u nás f práci
Tojo, ale on je v klidu doma s Danem, stejně celý dny akorát chrápe, když jsem v práci.
Máš to krásně propočítaný
Ani ne tak propočítaný, jako že vim, jak dlouho ta kontrola správnosti a kompletmosti složek trvá
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 12:50
- Nahlásit
No nic děfčata, du na to pigáro. Prej to píchaj do ruky, tak na cizího doktora nebudu muset vystrkovat zadek
Mějte se!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:01
- Nahlásit
a já vám budu na vás myslet,jak tapete ,ale já si to taky užiju,ponuchlám všecky psiska a budu u toho řvát jak malá,jako minule a předminulej rok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2009 13:02
- Nahlásit
Gerda
na chalupě, to jsem si říkala taky, že bych to nechávala tam. Třá na půdě s myšima, aby jim tam nebylo smutno .
Dyš tam já nevim, esli nevadí to, že tam pak je přes zimu mrás????? Esli to těm bylinkám nevadí pak. Vlchko a mrás
Nemáš kůlnu nebo co?
kůlnu nemám , mám altán. ale řikám, podle mě to musí bejt v suchu a ne na mraze a to tam proveditelný právě neni. Si nemyslete, já se taky těšila, že si nasušim tuny a zatim mám enem 4 psikly
Nejdříf zjistite, esli se daj ešče sušit - si myslim, ale že tetkon už asi ne.
|