| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 07:11
- Nahlásit
dobré ráno všem
já teda nevím co vám vadí na bezrstých zvířátkách,doslova žeru morčata bez srsti,ti sou tak kouzelní až je to hamba a už jsem měla tu možnost si ho pochovat,byl to celočerný sameček a na hlavičce měl pár chloupků jak štětičku )))))))))
škoda jenom že stojej okolo 1000
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 07:22
- Nahlásit
Nazdáááár!!!
Zabiju ajťáky na szifu. Budete mi do vězení nostit pomeranče a postaráte se někdo o pana Bajkonůra? Už druhej den mi kvůli nim stojí práce, protože mi nejsou schopní za dva dny zřídit přístupový práva do systému!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 07:42
- Nahlásit
já se tak dneska těšila že se budu koupat a vono je pod mrakem
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 07:51
- Nahlásit
brezen2008
já se tak dneska těšila že se budu koupat a vono je pod mrakem
Pod mrakem, ale vedro!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 07:57
- Nahlásit
davidkova renata
mi jsme domluvený,po půl 2 tam budem
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 08:49
- Nahlásit
Baico
Už druhej den mi kvůli nim stojí práce, protože mi nejsou schopní za dva dny zřídit přístupový práva do systému!!
Klídek. První předpoklad přežití ve státní organizaci, je naučit se ignorovat možnosti, jak by práce mohla být udělána rychleji aefektivněji. Páč většina dalších zaměstnanců tuto tvojí touhu nesdílí
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 09:07
- Nahlásit
Hyena
No ten první problém s přístupem se mi podařilo obejít. Teď řešim pro změnu jinej. Asi mi fakt hrábne!
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 09:17
- Nahlásit
Baico
Hele pořiď si do kanclu flašku a máš vystaráno. Prostě státní instituce je státní instituce. Taky občas nevím, zda mám brečet nebo se smát.....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:00
- Nahlásit
brezen2008
po půl 2 tam budem
hele dyš to bé dříf neva,budu doma já,tak klidně doraž
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:03
- Nahlásit
davidkova renata
v poho,mi máme půl hodinový zpoždění,takže to bude akorát,akorát nejdem plaval,ale do šárky asi na venčení
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:08
- Nahlásit
Hyena
Hele pořiď si do kanclu flašku a máš vystaráno
To by ze mě byl nejspíš do týdne alkoholik. Jeden problém mám vyřešen, další se objevuje. Až žije SAP. Doufám, že dneska se mi podaří ten nový text chyb otestovat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:09
- Nahlásit
brezen2008
ok,ale zas ne moc pozdějc než v těch půl bo mušim pak hákovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:40
- Nahlásit
Dobré ráno hybridi a lysé krysy křížené!
Dnes má svátek AlenaD! Ale tu už sme dlouho neviděli - nemáte na ní někdo číslo? Nebo nějaký spojení? Alče speciálně přeju šécko nejvíc nejlépči a dárky dostane hnet aspoň 4!
a taky dort, bo se mi po ní stejská!
Fčéra mi pan argosek dvakrát zkazil den - jednou si přijel pro boudu, aniž by si jí odvezl, podruhé se mi o něm zdálo, jak si jede pro boudu, aniž by si jí odvezl. Už zase sem totiž spala bez ponožek. Hrůůůza!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:43 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Baico
Hyena
Zdravím ze státní instituce a koukám, že jsme na tom zřejmě dost podobně už jsem myslela, že jsem sem spadla s Marsu nebo co
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:43
- Nahlásit
Zencky, vy urcite budete vedet vo nejakym kvalitnim odkazu na netu, jak na zakladni poslusnost, ze jo? Potrebuju to pro brachu, nejak prisel do kontaktu s JRT rocnim nevychovanym a chce ho trochu zvladnout
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:47
- Nahlásit
Mathea
Ať ho nezvládá, ale pošle impact, ta sbírá džekrásly, už má čtyři )) zrovínka se jí vedle u Kubíčka smějem, jak je ten poslední nudle vošklivej a ušatej ))))))
jo a s tim Balonkem - tě jen zlobim, ne? Ale mohla to teda říct fyfyjofka i tobě, že máš tlustou čubu....ne jen já....
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:51
- Nahlásit
A pac Fyfyjovic hakuje, budu prudit ja )
Nove prirustky ve Skrivanech...
todle je kocenda uplne dokonala:
Kdyby nekdo spice treba...
A uzasna krizenka dobrmana a labradora
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:52
- Nahlásit
Gerda
ale pošle impact, ta sbírá džekrásly
Dyz von nejni jeho, ale asi nejaky baby
Ale mohla to teda říct fyfyjofka i tobě, že máš tlustou čubu
Jenze moji cupku nevidela poprvy f zivote, myslis, ze to vod ni nemam furt na taliri? Ale neboj, vona jeji Agulka taky nema uplne hubenou liniji, takze bud f klidu a dejchej, Fyfyjova ma stejne jak fsici tady hubu prorizlou
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:53
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Zdravím ze státní instituce
Taky tak, taky tak
Zrovna se řeší systémový problém číslo 3. A pak už snad to testování dodělám.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:54
- Nahlásit
Gerda
Maryje neni tlustá, má jen trochu barokní tvary, ne? Jinak opravdu ti říkám, že to nejni žádná trága!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 10:59
- Nahlásit
Baico
Asi mi fakt hrábne!
vítej f klubu
jinak v Malej Úpě maj obřího bílouše. Podle Ešusa je moc velkej- asi jako kráva s ohradníkem a nemá k Ešusovi vůbec co chodit
Jinak dobrý ráno všem co jsou naštvaný dneska jako já skrzevá to chůdě štěně. Nenapadá vás, co dál ještě udělat?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:04
- Nahlásit
PetraK
vítej f klubu
Hned je mi líp. když vim, že tenhle pocit ze státního úřadu nemám jenom já.
jinak v Malej Úpě maj obřího bílouše
No to je možný, jestli je dlouhovlasej, tak ty chlupy dělají hodně. Všichni si myslej, že třeba Bajkonůr má 50 kg a on nemá ani 40
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:04
- Nahlásit
Dobrý den, celý den
koukám, že jdu včas na dortík mňam mňam
PetraK
panííí, jak bylo v kerkonoších? my nakonec ani do tý prahy nejeli, páč přišla pozdě vejplata na účet, tak aspoň v liberci jsme se ptali po klikru a voni ani tam nevěděli vo co jako de ... ale našli pak někde, asi pod pultem, reklamní vod eukanuby (přesně ten co dostal žeryček ve štěněcim balíčku, akorát že nefunkční) ... takže se nakonec zadařilo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:15
- Nahlásit
Baico
když vim, že tenhle pocit ze státního úřadu nemám jenom já
nemáš. Každej kdo přijde z normálu do státního jde pak hlavou proti zdi. A maj ho všichni moooc rádi
Bílouš byl dlouhovlasatej a komunikativní, jenže ten náš analfabet přehlídnul pro tu jeho velikost veškeré uklidňující signály toho velkýho hovada, který k němu vysílala a hudlal si svoje-"Di pryč stodolo, s bílou velrybou se nekamarádim!"
Jen se trochek divím, že ho tam páníčci nechávají tak hodně volně loženýho. Nebojím se toho, že by on někomu něco udělal, ale je fakt hodně kontaktní a "nevodbytnej" a když bude takhle kontaktovat někoho, kdo psa-psa nemusí, dostane na budku.
Taky už si stačil pořídil potomstvo s místní vořešicí. Jeho desetitejdenní synáček je kavárenský povaleč, jehož největší oblibou je váleti se. Hádejte tedy, jak se to bílej "drobek" jmenuje??? Valda. Od slova váleti se. Aktivní je pouze večer,kdy mívá takzvané noční špičky - lítá jako splašilej asi tak deset minut a pak jde hledat co by kde sežral- nejlépe vleže
Tinta76
panííí, jak bylo v kerkonoších?
dík za voptání pani. Bylo tam překvapivě božsky! Málo lidijůch, zato s jélenem sme se potkali, krmila jsem motýla z ruky a objevila zázračný psí urychlovač. Nikdá bych nevěřila, že ten můj čokl jde ešče taky zrychlit. A zamilovala jsem se tam. A to těžce. Do .............Labskýho dolu. Až narvu fotky na rajče, hodím tam jedno neuvěřitelný místo.
Takže máte klikřík??? já si říkala, když jsem ho vybalovala, že se vás musím zeptat, ešivá se teda zadařilo. A vono jo. Tak přeju hodně zábavy.
Byla ste v Liberdě, jo?? Ste se měla stavit za Fajfkou Žíhaňákovou. No škoda, že ty Lužky nevyšly, tajně jsem v ně doufala, říkala si, vyrazíme na Tolštejn, až budu nahoře zařvu dolů, ať příde Tinta na kafe . tak snad jindá.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:26
- Nahlásit
Mathea
Ale neboj, vona jeji Agulka taky nema uplne hubenou liniji,
je mi to jasný, že Sádlo je také velmi tlustéééééé ))))
Baico
Maryje neni tlustá, má jen trochu barokní tvary, ne? Jinak opravdu ti říkám, že to nejni žádná trága!!
Ste tady pani jedinej uznalej a hodnej čék! Taky tu máte nejkrásnějšího psa a hnet, jak vás zavřou stran tý vraždy f práci, vemu si ho na doma
PetraK
žiješ nebo seš duch?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:27
- Nahlásit
PetraK
sakra, já bych tak někam vycestovala honem navalte fotky! ale na tom tolštejně bysme se potkaly a ani byste nemusela moc řvát jsme tam byli i s čokloidama ... na kafíčku
eh, a kdo je fajfka? někdo z liberce?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:28
- Nahlásit
Gerda
vemu si ho na doma
a co budete nosit na ven?
žiješ nebo seš duch?
sem žencká, tak nemůžu bejt duch. Tudíš sem duchna!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:30
- Nahlásit
Dřete žumpáci? Buďte té lásky a něgdo mi řekněte že jo, páč jinak budu mít dojem, že dřu sama a budu z toho mít depičku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:31
- Nahlásit
Tinta76
sakra, já bych tak někam vycestovala
vono to příde, klid pani. Musíte enem chvilku počkat. Fotky dám, až je přehodím na rajče. Chtěla sem fčéra, ale přišla máteř s kámoškou flaškou a slavili jsme můj svátek pitím Tokajskýho a učením máteře na pičítadle- mám nerf jak ze železa. Ustála jsem to bez ztráty kytičky a máteř nezabila. To moch vymyslet jen debil, pořídit jí počítač a přístup na net
Fajfka je tady občas místníFajka (jinak hlavně u akit a u mě) - má krásnou plyšovou žíhanou akitku, co žere zlobivý lidijové. A bydlí u Liberdy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2009 11:33
- Nahlásit
Biluška
já se přiznám, ,že bych dřít měla, ale spíš hledám to štěně. Přijde mi to smysluplnější.
|