| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 09:26
- Nahlásit
jablunka
mořský koník
blpko
du, za chvíli se dogestí Mášenek,tak nepište at vás nemusíme dočítat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 10:11
- Nahlásit
davidkova renata
rozkaz !
|
leila
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 10:41
- Nahlásit
Biluška
Paní tož foster má 13psů tož jste v přesile :-D
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 12:38
- Nahlásit
dostala se mi do rukou literarni perla nedozirne hodnoty ..Receptar pro kazdy den. Premek Podlaha, SNTL, Praha, 1991.. doporucuju vsem, me rozplakal uz obsah (mmch zatim vim o ctyrech svazcich, kazdej o 300-400 kapitolach a 450-500 skvelych navodu ..a nepochybuju, ze je jich celkem vo dost vic ) ..o prvni kapitotu jsem se s vami chtela podelit, je to navod "Jak snadno zbohatnout" , ale nebee z toho nic, bo tatka kazal nepsat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 12:43
- Nahlásit
StaHi
bo tatka kazal nepsat
napiš mi to meylem,ale jen mně,taťkoj!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 12:46
- Nahlásit
davidkova renata
tobe to voskenuju
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 12:57
- Nahlásit
hele, ted vyslo na prvni strance neco veseleho:
Co nechat psíkovi doma, aby se zabavil?...........staropramen
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 13:07
- Nahlásit
nemate nekdo kontakt na gerdu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 13:10 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
argosek
esi máš stejnej mail,posílám telefon páč na netu až do pindělí neni
ehh..jakej že máš mail?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 13:13
- Nahlásit
furt stejnej
ahnikov
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 13:18
- Nahlásit
argosek
máš to tam
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
diky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 14:53
- Nahlásit
jo a kamarádka z petka mi udělala velikou radost,dala mi k pondělnímu svátku kalhoty džínový
si je zejtra vemu na sebe
|
aren
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 18:59
- Nahlásit
Biluška
Že otravuju, co bude s těma fotkama Bagetky pro Psí duši?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 19:09
- Nahlásit
aren
biluška je v praze,takže asi odpoví až v neděli
|
aren
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 19:23
- Nahlásit
brezen2008
Třeba sem koukne od Davídkové.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 20:07
- Nahlásit
aren
nekoukne bo je vo dva vchody dál,biluši ráno poprudim at je konečně navalí .Čuba prej dobrá,původně jí biluše chtěla vzít sem,ale pak si to rozmyslela bo nevěděla esi nebude muset cestovat MHD,což by vzhledem ke stavu její "srsti" bohužel asi nešlo.Prej má celkem asi tak vo 5 chlupů víc jak jablůnky Otík
du se svalit,nic nepište,akorát stahy at skenuje!!!
|
aren
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2009 20:36
- Nahlásit
davidkova renata
ráno poprudim at je konečně navalí
To budeš hodná.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2009 15:56
- Nahlásit
Nuda v práci, hodím pár fotek.
Aginka už je velký pes:
...ale i tak si pořád hraje...
Co koukáš?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2009 15:58
- Nahlásit
Fero pořád trénuje
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2009 16:02
- Nahlásit
Bucka sice taky trénuje, ale radši má žraní čehokoli.
Trhání jablek
Mám ho, mám ho
Tomu se říká BARF
Pak aby nebyla tlustá
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2009 16:03
- Nahlásit
Jabka říkáš, jo? A lepší než ze země, jo?
Nekecala, jsou tam
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2009 18:33
- Nahlásit
Mucholabka
pani nevim jestli o tom vite, ale rostou Vam na stromech psi.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2009 18:39
- Nahlásit
lucYnka XIII
Mucholabka
A uš sou zralý a vopadávaj.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2009 19:28
- Nahlásit
jeden příběh z života.
Když jsme byly s ségrou děti, dlouho jsme přemlouvaly rodiče, aby nám pořídili dlouhovlasou goliji. Nebyly jsme vyslyšeny. Za pár dní přijde k sestře nový přírůstek, malá bordel golije. Teď naše rodinná smečka bude obsahovat dvě šoltyje, jednu krátkovlasou a jednu bordel goliji.....a rodiče je budou mít doma všecky čtyří, páč jezdíme na návštěvy i s čokly.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2009 23:13
- Nahlásit
Heh, koukam, ze tu dnes bylo mrtvo
Jen Vam vsem, co sem dneska videla a poznala, chci podekovat za super straveny odpolende, s vetsinou pak i podvecer a s Bilusi i vecer
Bylo to desne fajn, Fifijova z prace moooc dekuje za navstevu, tlemila se jak beruska este dyz sem odjizdela ja A prej, hajzlove, priste nemate lizt
Fotek sem moc neudelala, pac sem furt musela litat jak magor ze brehu do vody, z vody na breh a pak pro druhyho psa a cely znova )) Takze si trhnete ploutvi...Trupky, cisty!
Doufam, ze zas bude nejaka fajn prilezitost se slizt.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2009 23:43
- Nahlásit
Tak uz sem se i odpiskovala, puvodne sem to zkousela este za tmy na jednom z nasich pisaku, ale moc to nepomohlo..zas sem se pekne zchladila, proto sem se pak zas musela ohrat u ohne a nasledne v horky vane
A Gerdoslavo, doufam, ze dodrzis slib a brzo se na nas zas prijedes(dete) podivat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2009 06:56
- Nahlásit
čus čistý trupky Uš sem tu, fstávám a du dřít
Dojeli jsme přesně v 1,59 Ve dvě nula tři uš sem byla tuhá . Děkuji fšem za společnost a doprovod po Praze, za účast na závodech, za pomoc s přípravou závodů a za příjemný sobotní večer ve společnosti čistých trubek
leila
Paní tož foster má 13psů tož jste v přesile :-D
No essi má třináct dospěláků tak je o jednoho v přesile ona, páč já to počítám aj ze štěňatama a ty doufám vypadnou z baráku
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2009 07:22
- Nahlásit
Biluška
No a gde je výsletková listina a fotkyyyyyyyyyy?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2009 07:48
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak Dastík píše,poslouchejte :
Tak panička vstala o hodinu dříve,to znamaená v 5 místo 6,mi byli dávno na nohou a tak se šla učesat a šla nás vyvenčit,pak jsme se vrátili a šla balit nějakej batůžek. tož já už byl ve střehu apak dala povel a začala mě oblýkat,ani míček mi sebou nevzala ,dojeli jsme před barák k davídkový a mi čekali až se otevřou dveře a prej jedem někam na vejletek ,za chvilku už jsme svištěli autíčkem Bilušky a Mášenek řídil,teta davídková seděla vedle paničky a mi s nyný a blbnkající kolii jsme byli vzádu za mříží ,já jsem si občas chtěl stesknout ale teta davídková ihned zakázala ,lidi furt něco si říkali a pak jsme za chvilku byli na místě.
Vypustili nás, já se jak hned k vodě ,první co jsme zjistili bylom,že tam asi tak půl kiláku jsem nějaký technaři a měli tam nesmyslnou hudbu,já furt řval a pak si mě vzala teta do parády a já makal jak hodinky ,přijela teta gerda a začalo se bašit a pít likéry ) teta baiko se šla koupat a tam pak vlezli i teta biluška a moje panička,ta se tam topila asi hodinu ,pak si hrála s tetou biluší a stavěli z písku bábovičky a zbořili si to,tak se šli raději topit.
Pak se postupně sešli lidi a mohlo se závodit,první šl bajko a byl diskvalifikován,bo neštěl plavat ,pak šli další,byli tam retvíři,belgičtí ovčáci ,ovčáci bílí,ovčáci jiní,malí kříženci černí,vižla ..... a já jsem na 50metrech byl taky diskvalikofanej,bo panička nevyfitala jak na mě,pak že skusej 100 na mě,bo teta davídková že to dám a že tedy má panička plavat napřed, a taky že jo,jakmile jsem viděl že mi plave tak jsem pak hurá za ní ,doplavali jsme to za 2,18 a pak se šlo na 200 metrů,já furt přivázanej u stromu a chtěl jít taky,tak mě pak panička vzala že si lehnu vedle nich a to já koukal co to tam dělají,pak zas tetka si řekli že to uplavu a že do toho máme jít,taky že jo,když panička byla asi na 150metrech teta mě vypustila a já šel krásně za paničkou,doplaval jsem jí a měl jsem to asi za 2,58 jako upozornuju že jsem nebyl vůbec vorvanej
,pak byl konec,vyhlašování a tleskání
,pak dojel strejda argosek a jeli jsme za tetou fifi,dojeli jsme do restaurace a teta tam pracuje,a mi psiska jsem si dali šlofíka pod stolama,lidi pili kafíčka,limču a někteří si dávali utopence,a grilovaný hermelínys česnekem
Pak jsme se vydali směr Praha,dojeli jsem k metru a mi jeli metrem domů,já přijel domů a šel jsem si lehnout,panička byla tuhá
byl to krásnej vejletek
|