| Autor |
Zpráva |
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:10
- Nahlásit
davidkova renata
Biluška
páč čubu odpovídající takovémuto pokladu prostě v databázi nemáme
Tak jí musíme najít. Škoda, že Otík neni fena, ten by šel.
A tapír na Lilátko bude ideální. Jenom teda nevim, jestli to pak prodáme.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:12
- Nahlásit
Baico
Tak jí musíme najít. Škoda, že Otík neni fena, ten by šel.
Tak ho necháme přeoperovat,jenom najděte dělohu z anakondy.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:16
- Nahlásit
jablunka
jenom najděte dělohu z anakondy
Mám obavu, že to se nám asi nezadaří, neb anakonda je had a ty jsou vejcorodí a tudíž dělohu nemaj. To se bude muset pořešit jináč.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:18
- Nahlásit
Baico
Mám obavu, že to se nám asi nezadaří, neb anakonda je had a ty jsou vejcorodí a tudíž dělohu nemaj. To se bude muset pořešit jináč.
Nebuď puntíčkář!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:21
- Nahlásit
jablunka
Nebuď puntíčkář!
Co delfíní děloha, to by mohlo projít, ne? Taky nemá chlupy a je to alespoň savec.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:26
- Nahlásit
Baico
Musí to být anakonda, páč hadi mají mooooc mladých a my taky potřebujeme, aby jich bylo moc, abysme na tom co nejvíc trhli. To je snad jasný ne?
jablunka
Jenomže gde seženem anakondu? Nestačila by zmije, nebo užofka? Ty se přece jenom sehnat dají...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:29
- Nahlásit
Biluška
Musí to být anakonda
A co ty bezsrstý krysy? Ty se zase množej hrozně rychle a mají taky hodně mladejch.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:30
- Nahlásit
Baico
Co delfíní děloha, to by mohlo projít, ne? Taky nemá chlupy a je to alespoň savec.
Delfín rodí jen jedno mládě a jak píše Biluška Musí to být anakonda, páč hadi mají mooooc mladých a my taky potřebujeme, aby jich bylo moc, abysme na tom co nejvíc trhli. To je snad jasný ne? .
Biluška
Jenomže gde seženem anakondu? Nestačila by zmije, nebo užofka? Ty se přece jenom sehnat dají...
Užofkymáme vlastní u potoka,ale sou maý,tagže z toho bé mini plemeno.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:33
- Nahlásit
Baico
Sme měli dokonce vlasní.Ale sou krátkověký.
Ale to by mohlo bejt dobře,lidi je budou chtít častějc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:51
- Nahlásit
jablunka
tagže z toho bé mini plemeno.
To neva, páč po mini je poptáfka
Ale to by mohlo bejt dobře,lidi je budou chtít častějc.
To je moooooc dobře
Baico
A co ty bezsrstý krysy?
No taky by mohli bejt
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:56
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, co sou taky se spáleninou, zejména dárečkovi a bajkofce, ty byly popálený chuděry, až hrůza!
Petrám šééécko nejlépči k svátku! Dort bude později, až po kafi - kde je mucholabka s kafem?
Sobotní plavání bylo prímovnický, dokonce i Maryje plula, bo musela, jelikoš byla zavlečena do vln. Ze začátku sem teda byla velmi zprouzená stran těch technařů, ale pak se mi to uš mocinky líbilo, aji krk a nohy mám spálený. Ani nebudu řikat, že sem po cestě TAM zabloudila, eště že na mě mášenek počkal na hlavní, jinak bych jezdila mezi vesnicema ještě dnes.
Máte tu hnusný ptíci, myši a jinou havjěť. Nejhesčí havěť má jablunka. A je tu něgde můdr? Musim se jí zeptat stran atropinového testu....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 10:58
- Nahlásit
Gerda
zejména dárečkovi a bajkofce, ty byly popálený chuděry
Pantenol je skvělá věc, tagže už jsem si dneska do práce mohla vzít i podprsenku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 11:15
- Nahlásit
Baico
Pantenol je skvělá věc
Taky sem ho velebila, spálila sem si pouze podkolenní jamky, ale vy s dárkem ste byly chuděry chuděrný, to zas jo!
Jo dost mě naštvala fyfyjová, dyš první co řekla, jak uviděla Maryji, bylo - ty vole ta je tlustá jak prase, víc než moje Sádlo. A přitom maryje byla jen nakadeřená z vody - tam bylo jasně vidět, že když se namočí, má úzká zádíčka. Ale zas mě potěšilo, že Balonek a Bublinka sou taky tlustý. A eště u nich neni poznat, kdo je Balonek a kdo Bublinka. Musíme zase brzy někam jet, ale až po vejplatě, což znamená na začátku záááářííííííííííí
|
hally001
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 11:20
- Nahlásit
Ahoj všem, du potěšit Davídkovou a vona ttady...potěším vás dobrou zprávou-tak, jedna skvělá rodina, která si před rokem a půl od nás vzala týranou německou dogu agátu-má se jako doga v žitě -rozšířila smečku o dalšího dogáka, kterému taky osud nepřál. Našli ho v opuštěném areálu, spolu s dalšíma psama..přežívali tam několik měsíců. Tak aspoň trochu dobrá zpráva...koukám, jak se zase množí případy týraných psů-kdyby jim tak média věnovala tolik pozornostzi, jako těm pokousaným dětičkám.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 11:24
- Nahlásit
Gerda
jak uviděla Maryji, bylo - ty vole ta je tlustá jak prase
Já si myslim, že to uplná trága neni. Maryje je spíš ve výstavní než ve sportovní kondici, ale to se dietkou a pohybem upraví.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 11:31
- Nahlásit
Baico
No ale vona mi po tý dietě přibírá....fčera sem to zase večer vařila na tyhle další dva dny, přeměřovala krabičky, přehazovala, to kilo mi vybylo na 5 dní, zbytek byla zelenina...jako teda ale kopec zeleniny, aby se cejtila plnější a nebyla tak smrtelně hladová, no a vona má to bříško prostě větší a větší....je to divný, kdybych tohle žrala já, budu za chvilku jak lunt. A vona neeeeeeeeeeeee.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 11:42
- Nahlásit
Gerda
Vydrž, výsledek se dostaví. Jestli má zase falešku, tak jí hormony možná zadržujou vodu, tak proto se zdá kulatější.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:05
- Nahlásit
Baico
Kdy budeš mít toho druhýho běláska a kdy pojedem k ancíliím na štěňátka?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:09
- Nahlásit
Gerda
kdy pojedem k ancíliím na štěňátka?
prosím tě, ona se Eva vrátila ze Slovenska už bez štěňat´, všechna už jsou v nových domovech. Ale jestli netrváš na bílých kuličkách, tak můžeme přijet na návštěvu i za velkejma
Kdy budeš mít toho druhýho běláska
Musim se domluvit v práci, kdy si budu moc vzít dovču a pka to ještě nějak sesynchronizovat s Kokýnovýma výstavama, takže zatim nevim.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:34
- Nahlásit
Baico
ale jo, když bude velkejch hodně, tak to neva, sem se těšila na štěnda...kdy budou mít další? Ale neva, aspoň se kouknu na tu stanici, kdyby to jednou bělouš vyhrál....bych ráda viděla, jak sou velký a mohutný bílý fenky....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:38
- Nahlásit
Gerda
když bude velkejch hodně
Přijde ti 15 psů dostatečný počet? Jenom je asi neuvidíš všechny najednou. Ale takových 7 tijich můžu zaručit .
kdy budou mít další?
Možná na podzim, ale nejspíš až po novým roce.
|
aren
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:43
- Nahlásit
Biluška
Prosím tě, mohla bys hodit na psí duši pár řádků o Bagetce a nějaký fotky?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:49
- Nahlásit
Baico
Ale takových 7 tijich můžu zaručit
mazlíci jako Bajkonůr? Dlouhovlasý? Tak to určitě chci!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 12:58
- Nahlásit
Gerda
mazlíci jako Bajkonůr? Dlouhovlasý?
Kromě mladýho Blanche, který se doma drží plemenného standardu a s cizími lidima se nekámoší, tak jsou fšichni dlouhovlasí a mazliví až dotěrní, stejně jako Bajkonůr.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:04
- Nahlásit
Baico
No tak to je jasný, to musíme jet!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:06
- Nahlásit
Gerda
No tak já se dohodnu, kdy bude mít Eva čas a zajedem na návštěvu.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:36
- Nahlásit
Dobrý den celý den!
Všechny vás zdravím, ponejvíce Petry, kteréžto mají dnes svátek! Takže všem Petrám - všecko nejlepčí!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:44
- Nahlásit
tak venku je na padnutí,minimálně 30 C a dá se chodit jenom ve stínu okolo bloku
jinak dík všem za přání
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:52
- Nahlásit
Dobrý den lidi zlatý boubelatí? Jak jste se tu měli? Nezlobili jste??
Co se událo?? Prošvihla jsem něco??
brezen2008
FŠÉÉCKO NEJ- už sem Ti přála u sebe, ale nevim, esli sis fšímla. Tak si dnešní svátek užij. Já si právě dala na oslavu zmrsku s jahodama a oříškama , když už mám bejt tlustá, tak ať mi to aspoň chutná.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2009 13:54
- Nahlásit
davidkova renata
,třá petraK tak taky,ale vona tu nejni
kecáš! Fšecko vidim!
|