Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3141 . 3142 . 3143 . 3144 . 3145 . 3146 . 3147 . 3148 . 3149 . 3150 . 3151 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:19
- Nahlásit

Koko
ty vado, to ten pes vůbec nemůže přežít jaro...a všechno, no to je děs, to je děs.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:21
- Nahlásit

Koko
týjo, co tomu psovi dávají žrát? Snad jedině vepřové...

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:30
- Nahlásit

Mucholabka
Mrkni se na sekci život podle Garpa,má tam jídelníček

Koko
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:32
- Nahlásit

Gerda
Mucholabka
tady píšou co papká
http://www.sapo.estranky.cz/clanky/zivot-podle-gar pa/krmeni-drave-zvere
a tady ještě o těch testech
http://www.sapo.estranky.cz/clanky/zivot-podle-gar pa/alergie-je-previt

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:37
- Nahlásit

Gerda
No nic, vim, že vás tim unavuju,

- tak předefšim píšete bludy Páč si nemyslim, že by to někoho unavovalo

Hyena
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:46
- Nahlásit

Gerda
Hele a zkus toho Juřičku....

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 13:05
- Nahlásit

Hyena
a volám jemu, nebo se objednávám na aa vet?

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 13:44
- Nahlásit

isdpch
Teď jsem nastudoval co ten jed dělá, myslím, že to hovado mělo velmi zvláštní pondělí
Tý jo,docela mu závidím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 14:04
- Nahlásit

isdpch

nezbyl kousek ropuchy? Sem tak nasratá, že bych potřebovala aspoň tucet takových ropuch.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 14:08
- Nahlásit

PetraK
nezbyl kousek ropuchy?
U nás na cvičáku rostou asi i lysohlávky. Nechcete radší je, než olizovat ropuchu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 14:13
- Nahlásit

Baico

beru i lysohlávky, beru naprosto všechno. Páč ty dementní úřadové tady mě tak vytočili, že vytočený klíště je proti mě prt. Fakt. Kolega měl pravdu s tou sbírkou. Budu akorát na**aná.Lidi všivý líný

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 14:15
- Nahlásit

PetraK
Páč ty dementní úřadové tady mě tak vytočili
No tak jestli jednáš s úřadama, tak to ti ty lysohlávky namočim do apsintu, aby to mělo grády. Pak si dáš frťana před cestou na úřad Ne že by teda úřadové byli lepší, ale bude ti to celkem jedno.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 14:30
- Nahlásit

Baico

ono je to ještě horší. Já mám na mysli úřady tady u nás, protože zatím jediný co uměj s tou sbírkou udělat je - házet tomu klacky pod nohy. Je mi vážně hrozně, jsou to takový s....či

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 14:32
- Nahlásit

PetraK
jediný co uměj s tou sbírkou udělat je - házet tomu klacky pod nohy.
A co se teda spojit s nějkou nadací jako je Člověk v tísni nebo Adra a udělat sbírku pod jejich jménem? Možná by to bylo jednodušší, než takhle bojovat s větrnými mlýny.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 14:40
- Nahlásit

Baico
víš já jsem právě chtěla udělat to adresně, pro někoho konkrétního. Jména už mám-přes dobrovnolníky, kteří byli v Žovoticích pomáhat, takže nikdo místní, informace jsem si pak ověřila s panem starostou v Životicích. Ty lidi jsou tam fakt v háji a tady ty čůzy prostě úřadujou, úřadujou. Místo abychom už prachy sbírali, tak........ jen aby dáma nemusela udělat nic navíc. Že to je pro tu sbírku hůř, než líp, to je jim každýmu fuk. Čím víc to zamotávají, tím se to oddaluje, za pár dní tady bude každýmu fuk, že byli nějaký povodně. Ne fakt jsem naštvaná, je mi to líto a stydím se za to s kým tady pracuju. Když byli ty povodně předtím- v jiný firmě. Nikdo neřešil nic, prostě se daly prachy dohromady a pak přes obchodní partnery se to předalo. Tady??? Škoda mluvit. Sobci hnusný, líný. fakt.
A já du, páč to tady akorát tak zasrmdím svou nasratostí

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 14:48
- Nahlásit

PetraK
Ty lidi jsou tam fakt v háji a tady ty čůzy prostě úřadujou
No tak to se ti nedivim, že jsi nasratá. To je tak, když někdo neumí přemejšlet lidsky a chce mít všechno pěkně podle manuálu. Jen aby nemusel zapojit mozek a nedejbože udělat něco navíc!!!!
Já mám taky občas pocit, že mě rodiče blbě vychovali do týhle doby.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 14:57
- Nahlásit

Baico
Já mám taky občas pocit, že mě rodiče blbě vychovali do týhle doby.
Hele,já sem minulej tejden jela na jeden den s dětma za svojí babi a tátou a vzala sem sebou Milouška,aby se seznámil s nima a tátovou čubou stb.Naše babi,když ho viděla,tak se rozbrečela a prohlásila,že lidem,který tohle dělaj už při narození někdo vytrhnul srdce a bohužel je jich čím dál víc.A tak je to bohužel se vším.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 15:03
- Nahlásit

jablunka
Co je vlastně Milouškovi, kromě toho že je slepej?

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 15:10
- Nahlásit

Mucholabka
Co je vlastně Milouškovi, kromě toho že je slepej?
Podle toho, co jablunka psala o pár stránek dřív mu neni skoro nic

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 15:12
- Nahlásit

Mucholabka
No slepej je hlavně kvůli tomu,že nemá jedno oko,ale to nebylo odebráno s jistotou lékařem,za druhým okem má hematom,je hluchej,příčinou je jeden prasklý a jeden zjizvený ušní bubínek ,neléčené vykloubení zadní nohy.No a zuby jsou z části odešlé věkem,z části NEhygienou.Stačí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 15:36
- Nahlásit

jablunka
aše babi,když ho viděla,tak se rozbrečela a prohlásila,že lidem,který tohle dělaj už při narození někdo vytrhnul srdce a bohužel je jich čím dál víc.

babi má pravdu, bohužel

Baico

víš to je prostě o tom, že se hledají různý háčky, kličky. Jen aby se nemuselo prostě když pomoci chci, tak jdu a udělám to. A ne že to budu komplikovat. Mám dneska blbý rozpoložení. Je mi to kurefsky líto. Navíc té paní na kterou chci pomoc směřovat, umřel manžel. nemá dům, domov, manžela, nemá nic a ty zdejší důry....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 15:47
- Nahlásit

jablunka
Hm, a je to aspoň nějakým způsobem léčitelné?

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 15:51
- Nahlásit

Mucholabka
Uši ne,u oka se hematom zmenšuje,už je to i viditelné,nebude teda tolik vystouplé,ale nejspíš na něj neuvidí.Noha je zpět v kloubu,ale kulhat už asi bude pořád,i když je i tohle malinko lepší.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 16:01
- Nahlásit

Zdravim zumpu a vsecky nasrany.
jablunka
Pohlad Milouse za nas, koukala jsem na fotky, ma se jak prase v zite. O kolik uz pribral?
Jo a co ten plevel, vzalas ho na sraza?

erin
Surikata si taky umela vybrat rodinku.. Uz spi v posteli?

PetraK
Mám dneska blbý rozpoložení. Je mi to kurefsky líto.
Njn, vono to lepsi nebude.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 16:07
- Nahlásit

Fifi
Pohlad Milouse za nas, koukala jsem na fotky, ma se jak prase v zite. O kolik uz pribral?
Vyřízeno,právě spí(chrápe) na gauči na polštářku.Zatím o kilíčko a půl a musíme to stopnout,páč jinak se neunese.
Jo a co ten plevel, vzalas ho na sraza?
No jasně,saraxovi ho vezli do práglu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 16:37
- Nahlásit

ste paka,pošahaný ,furt drášete
sem to přečetla ale nemám sílu se vyjádřit,snad smajlíkem asi timdle

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 16:42
- Nahlásit

davidkova renata
ste paka,pošahaný ,furt drášete
Me vynech, ja pisu prvne po tejdnu. Jo a na tamto se kouknu, jaks mi psala a dam kdyztak echo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 17:05
- Nahlásit

isdpch
ale dyť vim, ty grancle sem měnila proto, že toho salmona potejtose už nevyráběj, sice ještě zásoby nějaký v krámech jsou, ale není to nafurt, proto sem chtěla najít něco jinýho už teď, co se vyrábí a bude vyrábět a co by jí mohlo sednout. Nemusíš nic vyhledávat, já vim, kdy sem co psala, protože sem si to ještě hledala, abych věděla, po jaký době se to vrací, jestli v tom neni nějaká perioda...žádný relevantní vyšetření jsme ještě neabsolvovali, protože sem laxní a dycky sem o tom akorát mluvila, že to udělám a eště sem to neudělala. Tyhle problémy má samozřejmě už hodně dlouho, teď se zkracujou intervaly a zhoršujou projevy. A to že nechci začít testem v narkoze...prostě nechci, no.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 17:15
- Nahlásit

Fifi
kouknu, jaks mi psala a dam kdyztak echo
ok,nic sem nenašla..mohlo by to beji daruju nebo za symbolickou cenu,ale taky sem nic neviděla..fakt je,že sem neměla čas snořit až tak moc ale.vono jich moc nebé,aspon né dyš je potřebujem,klasicky

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 17:26 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

davidkova renata
že sem neměla čas snořit až tak moc
To ja se ted snorim, nejdyl zejtra na pisaku! Dneska uz radsi ne, bo od vas, prazaku, sem de naky nechutny cerno a bourku u vody nemusim.
a dam vedit. edit, uz sem dala vedit, mas emila.

<< 1 ... 3141 . 3142 . 3143 . 3144 . 3145 . 3146 . 3147 . 3148 . 3149 . 3150 . 3151 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání