Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 3141 . 3142 . 3143 . 3144 . 3145 . 3146 . 3147 . 3148 . 3149 . 3150 . 3151 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 08:29 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit

Krásné úterní ráno
Zdravím vás po prosportovaném prodlouženém víkendu. V sobotu jsem zaskakovala za sestru na tenisovém turnaji mixů v Roudnici. Vzhledem k tomu, že jsem raketu nedržela v ruce rok a půl, jsme dopadli celkem dobře. Sice jsme s tatínkem fšechny zápasy prohráli, ale nikdy ne s nulou na naší straně!!!
V neděli jsme byli ípit a odpoledne jsem dělala seno.
Nejhorší to bylo ale včera. Vytáhli mě na kole naši ještě s jejich kamarádama. Prej jenom taková lehká vyjížďka. Udělali jsem 55 km. Ušlapala jsem to bez problémů, ale vzhledem k tomu, že jsem byla letos prvně na delší vyjížďce na kole, tak mám v místě, kde se tělo potkává se židlí a sedlem kola tatarskej biftek. Nevim jestli dneska zvládnu sedět celejch 8 hodin v práci.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 08:37
- Nahlásit

Biluška
Muchoš ho měla akorát na pár týdnů na hlídání.
Na 4 měsíce.

brezen2008
hele nevím jestli to máš daleko,jako občas jezdit za hektorem a vyvenčit ho ?
V poho, jenom bratru kolem 200 km...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 08:41
- Nahlásit

Mucholabka
no to nic není přeciš
Baico

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 09:30
- Nahlásit

Brejtro ve společek!

koukám, že léto je v plným proudu, tak nikdo nepíše

Lidi já nevim proč musí bejt člověk v práci. Místo toho jsem se mohla válet na chalupě a to ne, to šup do kanclu
Baico
Sice jsme s tatínkem fšechny zápasy prohráli

to nevadí, zase ste se zúčastnili. Jen nechápu, že jste přežili. Todle počasí je sportu nepřející . Tvrdí to už i Ešus a to je co říct.

jablunka
pani vy ste neuvěřitelnej fotograf Otik jednodohym klokanem je bez vady na kráse

Mucholabka
pani na to co píšete, vůbec nevim co napsat , sedět za vraždu se vám asi nechce a to je podle mě jediný řešení

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 09:37
- Nahlásit

PetraK
Jen nechápu, že jste přežili
Já taky ne. Jsem si po tom náročném víkendu musela jít odpočinout do kanclu. Jen kdyby mě nebolel prdel z toho kola.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 09:40
- Nahlásit

Nazdar blázni starý, dnes mám zase náladu pod psa, pod dárkovýho psa elis. Tak mizernou.
Svátek má dnes Biluše, dejte jí někdo dort, mě se srazilo těsto.

Byl to pěkně posranej víkend, vůbec mě nebavil, maryje má zánět v obou nohách, vet vůbec neví, proč. O víku se drbala a olizovala tak, že sem volala můdr, sebrala čokla a šla na sono břicha s podezřenim na zánět dělohy. Sice má asi dvě malý cystičky na vaječníčku, ale jinak ok. To se mi ulevilo, niocméně čokl se drbe furt, má rozkousaný obě zadní nohy, pipku i zadek, sem s vetem domluvená, že teď týden vypozoruju, kolik toho mařena vypije a za týden jdeme na kontrolní sono + komplet krevní rozbory zejména na cukrofku a játra atd. Vet řikal, že jí to nemám vystřihávat, že jí ty dorůstající chloupky rozjebou zánět ještě mnohem víc a proto pak kulhá. Takže to nestříhám,jen furt koupu v hypermangánu, sem celá hnědá a čokl taky. Nohy má horký a zapálený, svědí jí celej pes. Dnes jdu ještě pro zyrteky a bude zatim dostávat zyrtek. Taky sme s mamkou fčéra kradly a byly z toho moc spokojený. Nic mě nebaví, sem votrávená. Otík je výbornej, sou to nádherný fotky, asi chci taky ňákýho hnusnýho psa, aby mi zvedal náladu. Ach joooooooo!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 09:49
- Nahlásit

Gerda

maryje má zánět v obou nohách, vet vůbec neví, proč

ach jo čudinka Marůška . Zeptám se naprosto debilně - možná jsem se už i ptala - dělali jí stěr a rozbor?

Baico

Jen kdyby mě nebolel prdel z toho kola.

neřikejte to, neřikejte to, páč si jinak vzpomenu, jak mě bolí zadel z těch pár kiláků, který uštráduju na tom svým příšerným poděděným kole a dělá se mi mdlobně

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 09:50
- Nahlásit

PetraK
já ještě dneska a pak pátek a mám zas chvíli klid a mohu zas chodit normálně do práce
http://www.youtube.com/watch?v=xdCrZfTkG1c&feature =related

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 09:51
- Nahlásit

Gerda
maryje má zánět v obou nohách
To hnus. Já vim, jak se loni Bajkonůr mohl udrbat. Měl krvavý lokte a uplně rozdrbaný břicho. Alergie, ale dodnes nevíme na co. Letos je to snad dobrý, klepu tady na uplně všechno.
Já mu dávala fenystil tablety a přivho a lokte jsem mazala tekutým pudrem na zklidnění. Čož se dalo, protože pes je venku na dvoře. Ale v bytě by ty fleky ud pudru moc dobře nevypadaly.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 09:53
- Nahlásit

Gerda
to je vás líto

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 09:54
- Nahlásit

Baico

Paní Černý jsem řekla, že se asi s námi na kůtě přijedete podívat, Bára se mi ještě neozvala, musím jí zaurgovat. Myslím na to, nebujte.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:08
- Nahlásit

PetraK
ne, za 14 dní jdem na komplet krevní testy, pak možná na alergo test, ten se dělá v narkoze a do toho se mi nechce, právě kůli narkoze, a hlavně nemám prachy a už mi to pěkne sere chodit každej měsíc k vetovi. Mám strašnej vztek, kdybychom aspoň věděli, co jí je, dáme prášky, nebo nějakou léčbu a něco můžem dělat, takhle budem zkoušet, proč se čokl svědí, dostane zbytečně narkozu a třeba i léky, který nejsou vůbec na to, co jí doopravdy je.

Baico
Koupim zyrtek a dostane každý ráno půlku prášku a uvidíme. A hned jí ty nohy namažu tim zelenidlem, i když by se to nemělo, protože to vysušuje až moc. Ale jedině to zelený pokaždý zabraqlo do dvou dnů maximálně, pak už jí nohy nesvědily a mohla normálně chodit. Děfčice, já su tak strašlivě nasratéééé!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:11
- Nahlásit

Gerda

no ale sem já myslelala stěr z kůže, ne rozbor krve. Nechte jí udělat stěr z kůže a rozbor toho stěru. Aspoň takhle tehdy postupoval Herčoun, když jsem se po x letech trápení dokohátala k němu. Nechal udělat stěr kůže a rozbor, aby věděl wocogo. A ten nebyl ani nijak výrazně drahej tehdy.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:14
- Nahlásit

Gerda
heled,jako neuraž se,ale po 15 nebo 25 bych ti mohla asi 200 ,- kč dát,kdybys chtěla,ale není to nic moc
ale doufám že tě to neurazí
nemyslím to zle

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:19
- Nahlásit

PetraK
no ale sem já myslelala stěr z kůže, ne rozbor krve
to až v srpnu, jinak sem na nule hned na začátku měsíce.

brezen2008
ne dárku, proto to sem nepíšu. Mám jen vztek, že Mařce furt něco je a já nevim, co a tudíž nevim, co jí dát, aby jí to tolik nesvědilo. A na další testy v tomhle měsíci prachy nemám, takže budou příští měsíc.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:21
- Nahlásit

Gerda
ne dárku, proto to sem nepíšu
já to přeci ale vím
ale stejně kdybys chtěla,tak se pak ozvi......

leila
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:31
- Nahlásit

Biluška
tak co se v tom inzerátu píše "Semilsko"
Páč se tam nejspíše přestěhovali, jsou na okraji českého ráje viz. [url=http://www.farmahungaricum.nafoceno.cz/]TUNÁ
[/url]

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 10:36
- Nahlásit

Gerda
pani sim vás, neberte to , že chci dělat chytrou - toho sem daleka se svym kvíkvé napařovací žehličky- vypnutý. Ale esli jsem to tehdy dobře pochopila, tak pokud je to f kůži, pozná se to z kůže, ne z rozboru krve. Murphy měl tehdy v kůži streptokoka (nebo stafylokoka, si pletu tydle dvě sfíně :mad, ale mohla to být plíseň či alergie, obojí by z toho poznal. Nechceš se domluvit doktorem že to otočíte? Že nejdřív uděláte rozbor kůže?
Pokud melu z dochtorskýho hlediska nesmysle a někdo z dochtorů my to zamázne, tak si toho nevšímejte Píšu jen naši zkušenost.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 11:00
- Nahlásit

PetraK
Nemyslim si, že prvotní příčina je v kůži, i vet si myslí, že příčinou budou alergeny, co se dejchaj, řekl, že i potravní alergie se upozaďuje před tou dejchavou. A můdr řikala, že bychom mohli udělat test na cukrovku, že to lemtání a drbání na sliznicích by tomu mohlo odpovídat. Bo nohy se přidružej dycky až po svědění zadku a drbání. Ale jako jo, všecky ty testy udělám, jen postupně.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 11:07
- Nahlásit

Biluše

Celou noc jsem toho psa pekla.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 11:25
- Nahlásit

Gerda
Zrovna nedávno jsem se dozvěděla,že anithistaminika na psy moc nezabíraj,že u nich jde alergie přes jiný bílkoviny či co. A co se týká alergií,tak tě asi moc nepotěším, náš labroš kluk si taky užíval, jeden rok tlapy do masa, další rok s tím začal,načež plynule přešel do kašle,na rentgenu zjistili zvětšený srdíčko,tak další vyšetření až přišli na to,že je to astma alergicýho původu. Takže nasadili prášky na astma,načež pes přestal zahuštovač moč a furt čůral,pak už jsme vetce jen říkali - kéž už zase "jenom kašle". Kromě toho,že má alergii na kuře, což víme,jsme se velkým testům na alergie bránili,právě kvůli té narkoze a půlce vyholeného těla,protože jak jsme zjištovali,u psů se na těch testech taky nemusí nic objevit,maj to prostě jinak. Takže děs běs. No a letos jsme se ze zkurvený Prahy přestěhovali na vesnici, od rána do večera lítá po rozkvetlejch loukách a lese, alergeny je bombardován 24 hodin v kuse a světe div se, nekašle, packy si nelíže,prostě nic. Takže to bylo zdravé pražské prostředí. Ale to ti bohužel moc nepomůže

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 11:52
- Nahlásit

Gerda
Nemyslim si, že prvotní příčina je v kůži, i vet si myslí, že příčinou budou alergeny, co se dejchaj, řekl, že i potravní alergie se upozaďuje před tou dejchavou. A můdr řikala, že bychom mohli udělat test na cukrovku, že to lemtání a drbání na sliznicích by tomu mohlo odpovídat. Bo nohy se přidružej dycky až po svědění zadku a drbání

aha, no jak řikám, nésu dochtor, jen mi to tak napadlo

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 11:59
- Nahlásit

jana33
Já sem to právě tomu vetovi řikala, když tak rázně mluvil o alergotestu v narkoze, že jako teda nevim, že se mi to moc nelíbí, že bych začala odběrama krve....právě i z důvodu různejch účinků léků jí toho nechci dávat moc a jen na zkoušku, přece jen už to neni úplně nejmladší pes, je tlustá, a zatim to jsou "jen" ty nohy, který se hojej po týdnu koupání...teď se iintervaly zkracujou, dřív to byla jedna noha za pár měsíců, teď to obvykle odnesou nohy třeba i tři v průběhu pár týdnů. Ale při Acaně tohle neblo, byla tři měsíce úplně v klidu, problém zase začal, když ten pytel dojedla a přešla na canidae. Do toho teda začala hárat, tak jí to asi nepřidalo, ale prostě od tý doby, co nežere Acanu (tedy po dobu hárání, tzn 23 dní) se jenom drbe, jenom má nafouklý břicho, rozlízaný nohy, okousanej zadek a pipku, lemtá jak blázen a dejchá jak sentinel. Hele já prostě věřim to, že je to potravinová alergie. Dyť to mívá i v zimě.... No nic, vim, že vás tim unavuju, jen jak mě to sejří, tak o tom furt musim mluvit/psát.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:04
- Nahlásit

Gerda
No nic, vim, že vás tim unavuju, jen jak mě to sejří, tak o tom furt musim mluvit/psát.
nás to neunaqvuje,vod toho tady to forum je ,abys ses vypovídala a vypsala
vždyt já taky píšu sem kdejakou blbinu

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:07
- Nahlásit

Gerda
No nic, vim, že vás tim unavuju, jen jak mě to sejří, tak o tom furt musim mluvit/psát.

Buď v klidu. Od toho tu jsme
PetraK
Je mi to jasný. U nás už zařádila i veterinářka. Čekáme jestli kotě je kočka nebo kocour, až to pani zjistí

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:08
- Nahlásit

jo a máme novou postel,sice přežila už i jana žižku a Boha,ale je boží
psy na ní spěj asi nejraději,bo se zní ještě nehnuli

dastymu kámoška přivezla matraci,takže až zítra vodcestujou ty věci na povodně,tam bude mít dasty vyší pelech a eliška si bude moc zas vlést do stěny a dělat že je to jenom její bouda

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:12
- Nahlásit

Gerda
A štítnou žlázu máte vyšetřenou,předpokládám. Hele já taky předpokládám,že to je jedno s druhým, a když jedna zátěž odpadne, nemusí se to ostatní až tak projevovat, nebo se to milimalizuje. Vem si,do čeho psi ve městě šlapou,v jaký jsou výšce,takže co všechno dýchaj atd. Ale plně tě chápu, já už z toho lítání byla taky zoufalá,když to bylo stále bez výsledku. Btw ty krevní testy taky nejsou moc přesný, když máš kliku na něco přijdou,ale vůbec to nemusí být to,co dělá největší neplechu

Koko
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:12
- Nahlásit

Gerda
koukni na tenhle odkaz
http://www.sapo.estranky.cz/fotoalbum/nezarazene/a lergologicke-vysetreni
rozklikni si ten naskenovaný obrázek výsledků testů na alergii. Jsou tam rostliny, blechy, roztoči a i potravní alergeny. Je to dělané z rozboru krve, ne ty píchací do boku. Taky to chci nechat čubině udělat, mám podezření na nějakou alergii, byť v lehké formě. Má občas zánět v uchu a občas boláček v meziprstí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:17
- Nahlásit

jana33
A štítnou žlázu máte vyšetřenou,předpokládám
ne eště ne. Zatim mi k t testům nepřišel velkej důvod, projevy byly vždy poměrně mírný, až teď, s tímhle háráním, se to začalo zhoršovat tak, že už myslim je načase to řešit.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2009 12:19
- Nahlásit

tak se tu mějte krásně,já jdu do roboty a budu ažhodně do noci a pak vyběhat psiska
at vám to uteče a jste rychle doma

<< 1 ... 3141 . 3142 . 3143 . 3144 . 3145 . 3146 . 3147 . 3148 . 3149 . 3150 . 3151 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání